View Full Version : سوال: ساخت یک برنامه تحت شبکه ی ساده
majidbestgame
سه شنبه 30 شهریور 1389, 01:29 صبح
سلام خدمت تمامی دوستان. بنده در کل چیزی از تحت شبکه کردن برنامه نمیدونم یعنی میشه گفت که اصلا در این ضمینه هیچ برنامه ای ننوشتم:لبخندساده:
الان یک برنامه درست کردم که میخوام این برنامه روی سیستم سرویس دهنده باشه و مثلا چهار کلاینت بهش دسترسی داشته باشن ...کار این برنامه اینه که یک سری اطلاعت رو ذخیره میکنه از قبیل اسم و اسم فامیل و.... باید طوری باشه هر هر چهار کلاینت هم بتونن بهش اطلاعات اضافه کنن و با حذف کنن...میخوام بدونم چطوری اون چهار کلاینت میتونن بهش دسترسی داشته باشن..ممنون میشم کمک کنید:لبخندساده:
vcldeveloper
سه شنبه 30 شهریور 1389, 04:42 صبح
سلام،
برنامه شبکه ننوشتید، اما آیا با اصول اولیه شبکه های کامپیوتری آشنا هستید؟ مثلا می دونید Port چیه؟ IP چیه؟ TCP چیه؟ و مسائلی ای ازاین دست؟ چون شما برای اینکه بتونید یک برنامه ایی در یک حوزه خاص بنویسید، باید حداقل با اون حوزه آشنایی اولیه داشته باشید. نمیشه که شما مفاهیم ساده شبکه را ندانید، اما برنامه تحت شبکه بنویسید.
اگر با اون مفاهیم آشنا هستید، در دلفی می تونید یک نگاهی به کامپوننت های Indy بندازید که با خودِ دلفی نصب میشه. راهنمای آن هم با راهنمای دلفی نصب میشه. برای پیدا کردن نمونه برنامه های Indy هم می تونید به سایت پروژه Indy مراجعه کنید، و سورس نمونه برنامه های مختلف نوشته شده با Indy را دریافت کنید.
majidbestgame
سه شنبه 30 شهریور 1389, 14:13 عصر
آره یک آشنایی مختصری با port , ip دارم و با سربرگ Indy تو دلفی هم به صورت کوتاه و مختصر کار کردم ولی برنامه ای که تحت شبکه باشه و عملا ازش استفاده شده باشه رو ننوشتم
اگه بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم...
Mask
سه شنبه 30 شهریور 1389, 16:13 عصر
با سلام
اگه با مبانی اولیه آشنا هستید دیگه کار تمومه
راستی اول بگو ببینم بانک اطلاعاتیت چیه؟
majidbestgame
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 00:13 صبح
سلام.
راستی اول بگو ببینم بانک اطلاعاتیت چیه؟
راستش واسه بانک اطلاعاتی میخوام از فایل های تکست استفاده کنم.( از بانک های اطلاعاتی *mdb , *.DB خاطره ی خوشی ندارم) ممنون میشم راهنمایی کنین...اگر هم یک نمونه سورس ساده باشه البته ساده...:لبخند: که عالی در عالی میشه اگه لازم شد تا یک نمونه از برنامه رو می میخوام تحت شبکه بشه رو بزارم اون موقع شاید راحت تر بتونیین راهنمایی کنین
ممنون از همه ی دوستان
مهران رسا
پنج شنبه 01 مهر 1389, 13:22 عصر
راستش واسه بانک اطلاعاتی میخوام از فایل های تکست استفاده کنم
فایل تکست که بانک اطلاعاتی نیست . 10 سال پیش این بیچاره ها کلی به خودشون زحمت دادند تا به جای روش استفاده از فایل که ده ها عیب داره ، از بانک های اطلاعاتی استفاده بشه .
سلام خدمت تمامی دوستان. بنده در کل چیزی از تحت شبکه کردن برنامه نمیدونم یعنی میشه گفت که اصلا در این ضمینه هیچ برنامه ای ننوشتم:لبخندساده:
الان یک برنامه درست کردم که میخوام این برنامه روی سیستم سرویس دهنده باشه و مثلا چهار کلاینت بهش دسترسی داشته باشن ...کار این برنامه اینه که یک سری اطلاعت رو ذخیره میکنه از قبیل اسم و اسم فامیل و.... باید طوری باشه هر هر چهار کلاینت هم بتونن بهش اطلاعات اضافه کنن و با حذف کنن...میخوام بدونم چطوری اون چهار کلاینت میتونن بهش دسترسی داشته باشن..ممنون میشم کمک کنید
در همین تالار نمونه های مفیدی که بتونه بهت کمک کنه زیاد وجود داره . فقط به کمی حوصله و پیگیری نیاز داره .
majidbestgame
یک شنبه 04 مهر 1389, 12:35 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان
آقا ممنون از نظراتتون M8SpY با حوصله و پیگیری تونستیم یه راحی واسش پیدا کنیم و میشه گفت که مشگلم حل شد الانم تقریبا ساخت نرم افزار تموم شده. اونو تو بخش ارزیابی نرم افزار گذاشتم از دوستان عزیز میخوام اگه ممکنه شما هم قیمت پیشنهادیتونو در مورد این نرم افزار بدین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249216
SAMARE
سه شنبه 20 مهر 1389, 19:47 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان
آقا ممنون از نظراتتون M8SpY با حوصله و پیگیری تونستیم یه راحی واسش پیدا کنیم و میشه گفت که مشگلم حل شد الانم تقریبا ساخت نرم افزار تموم شده. اونو تو بخش ارزیابی نرم افزار گذاشتم از دوستان عزیز میخوام اگه ممکنه شما هم قیمت پیشنهادیتونو در مورد این نرم افزار بدین
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249216
دوست عزیز میشه راه حلی که پیدا کردید رو در این تاپیک قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم!!!
majidbestgame
شنبه 24 مهر 1389, 04:01 صبح
دوست عزیز میشه راه حلی که پیدا کردید رو در این تاپیک قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم!!!
حالا شاید این راهی که من ازش استفاده کردم خیلی مورد تایید اساتید محترم نباشه(که مثلا چرا ار کامپونت Indy استفاده نکردمو از این حرفها) در کل راستش من خیلی با ایندی راحت نیستم
من از کامپونت های ClientSocket و ServerSocket استفاده کردم که به نظر من یکی از آسانترین راهها است که خیلی سریع میشه اونو یاد گرفت این کامپونت ها همراه با دلفی نصب میشن و توی یک پکیج هستن که باید پکیج رو نصب کنی بعدش تو سر برگ Internet میتونی این کامپونت ها رو ببینی...که اگه یک خورده از آیپی و پورت سر در بیاری بهترین گزینه واسه شروع همین کامپونت هاست به نظر من اسم پکیجی که باید نصب کنی هست: DClSockets70
اگه مشگلی بود در حد توانم هستم در خدمتتون:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.