ورود

View Full Version : سوال ويندوزXPوwindows server 2003

shpegah
سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:57 صبح
سلام دوستان
من ميخوام به محض اينكه هركس يك شاخه مشخصي را باز كند يك پيغام هشدار داده شود
station ها همه XPهستند وسرور windows server 2003
فكر ميكنم بايد از يك فايل autorun استفاده كنم ولي نمي دونم چطوري؟ميتونيد كمكم كنيد؟:متفکر:
پيشاپيش تشكر ميكنم

shpegah
دوشنبه 05 مهر 1389, 12:34 عصر
دوستان من اين سوال را كجا مطرح كنم كه بتونم جواب بگيرم
لطفا يكي كمك كنه:افسرده::ناراحت::گریه:

حمید محمودی
دوشنبه 05 مهر 1389, 15:23 عصر
من ميخوام به محض اينكه هركس يك شاخه مشخصي را باز كند يك پيغام هشدار داده شود

یعنی برای تموم کلاینت ها میخواید کاری کنید که مثلا تمام کاربران وقتی C:\windows رو باز کردند پیغام بده؟ ( دلیل اینکار چیه و میخواید چه پیغامی بهشون نمایش بدید؟ )

shpegah
سه شنبه 06 مهر 1389, 09:34 صبح
يك شاخه عمومي روي شبكه دارم كه همه اطلاعاتي كه ميخواهند ردوبدل كنند اونجا ميريزند ميخواهم هركس اين شاخه را باز ميكند هشدار دهد كه اطلاعات فقط به مدت يك روز ميماند براي اينكه شلوغ نشود و اطلاعات مهم اشتباها پاك نشود
براي اينكار ايميل داخلي داريم ولي كاربران اينطوري بي درد سر ترندوكمتر به مشكل ميخورند

حمید محمودی
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:10 عصر
یک راه همون Autorun بود که اشاره کردید( البته برای فولدر هر کاری کردم درست نشد )
در این فایل پیوست شده یه فایل EXE هست که شما میتونید اونو نمایش بدید. در این فایل یه توضیحی در رابطه با موقت بودن فایل ها داده شده.اما اگه این توضیح خوب نبود میتونید یه فایل با نام K.AAA (پسوند فایل AAA هست، که خیلی راحت میتونید با notepad هم بیازیدش) در مسیر C:\windows بسازید و توضیحات لازم رو توش بنوسید. این برنامه اون فایل رو میخونه و....

برای قسمت Autorun همونطوری که گفتم نتونستم اونو برای فولدر ست بکنم ولی توی فلش مموری اینو امتحان کردم با کپی کردن فایل های Project1.exe و Autorun.inf در فلش وقتی دابل کلیک کردم فایل Project1.exe باز شد.

همچنین در این فایل پیوست شده یه پوشه هست که بکگراندشو متناسب با کارتون تغییر دادم.

ناگفته نماند که فایل autorun.inf رو آنتی ویروس nod32 پاک میکنه (چون محتواش براش مشکوکه!).یعنی اگه بتونید اتوران رو برای فولدر ست کنید، احتمالا آنتی ویروس ها حذفش میکنن؛ همون تغییر بکگراند فکر کنم کافی باشه.

موفق باشید.

shpegah
یک شنبه 11 مهر 1389, 10:59 صبح
ممنون دوست عزيز
اما ترجيح ميدهم فايل اجراي ام وتمام كارهاي لازم(مانند پاك كردن فايلهاي روز قبل) بنا به دلايلي داخل همين شاخه باشد نه درمسير ويندوز ويا جاهاي ديگر حال خواهش ميكنم اگر اطلاعاتي درارتباط بادستورات ويا ساختار iniفايلها داريد
ويالينك مناسبي در اختيار داريدمارا نيز مطلع نماييد شايد راهي پيداشود
متشكرم

حمید محمودی
یک شنبه 11 مهر 1389, 17:06 عصر
این برنامه کوچیک (همون فایل EXE که در فایل ضمیمه دریافت کردید) رو خودم ساختم.

دلیل اینکه کاری کردم تا فایل باید در C:\windows باشه، اینبود که اگه فایل در مسیر جاری می بود احتمال حذف کردن و یا ویرایش آن نیز وجود داشت، بنابراین کاری کردم تا فایل متنی که قراره در برنامه نشون داده بشه دو حالت داشته باشه، یا اینکه در اون مسیر بالا اون فایل با پسوند AAA وجود داره و برنامه از روی اون میخونه، یا اینکه میاد خودش یه متنی که بصورت پیش فرض در برنامه وجود داره رو نمایش میده.

خواستید بگید سورس رو هم بزارم ( دلفی 2010) تا هرطور خواستید تغییرش بدید.(البته اینم بگم درکل کار خاصی هم انجام نمیده)

اینم :
http://autorun.moonvalley.com/autoruninf.htm

shpegah
سه شنبه 13 مهر 1389, 09:14 صبح
دوست عزيز از توجه شماممنونم
شايد من بدسوالم را مطرح كردم كه شمامتوجه منظورم نشديد.
من مشكلي باساختن فايل exe ندارم مشكل من اين است كه در همين شاخه باشد وبه محض باز شدن اين شاخه اجرا شود فايل autorun.inf فقط درRoot اگر باشد به محض open شدن اجرا ميشود
ولي Desktop.ini به محض باز شدن شاخه عمل ميكند من ميخواستم دستور اجراي فايل را داخل اين فايل قرار دهم ولي نميدانم دستورات ini فايلها چطور داده ميشود دستورات
[autorun]
open=autorun.exe
icon=autorun.ico
در فايل autorun.inf جواب ميدهد توجه كنيد كه پسوند آن inf است نه ini. شما فرمت دستورات فايل
desktop.ini را از كجا آورديد كه background را تغيير داديد من يك لينك از چگونگي فرمت دستورات آن ميخواستم.
باتشكر

حمید محمودی
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:17 عصر
مشكل من اين است كه در همين شاخه باشد وبه محض باز شدن اين شاخه اجرا شود فايل autorun.inf فقط درRoot اگر باشد به محض open شدن اجرا ميشود

یعنی منظورتون از این که میگید فایل EXEی که میخواد اجرا بشه، باید در فولدر جاری ROOT باشه، اینه که اگه اینطور نباشه اجرا نمیشه؟؟ منظورتون اینه؟

اگه منظور اینه، باید بگم که ربطی به بودن فایل EXE در مسیر ROOT نداره که مثلا بیایم فایل رو حتما در مسیر جاری قرار بدیدم تا اجرا بشه؛ چراکه توی همون مسیری که در قسمت Open توی autorun.inf قرار میدید میتونید آدرس اون فایل رو بدید, حالا این فایل میخواد در Root مسیر جاری باشه یا در پوشه های دیگه.

اما به هر حال همونظوری که قبلا عرض کردم، من کمی امتحان کردم ولی نتونستم کاری کنم که با کلیک روی فولدر اون فایل EXE رو اجرا کنم؛ ولی همین فایل EXE و فایل autorun.inf که در فایل ضمیمه فرار دادم وقتی در فلش کپی کردم با دابل کلیک روی اون ( open کردن درایو فلش) فایل exe باز شد.ضمن اینکه خود فایل autorun.inf رو انتی ویروس پاک کرد. و میگفت ویروسه....

در هر حال، فکر نمیکنم کاری که میخواید بکنید توسط desktop.ini قابل انجام باشه، چون تا اونجایی که میدونم این فایل برای تنظیمات پوشه جاری هست. تنظیماتی مثل آیکون پوشه، رنگ متن نوشته ها، بکگراند پوشه و ...

اینم (میتونید همین صفحه اول مطالب مورد نظر رو پیدا کنید)

http://www.google.com/search?q=what+is+Desktop.ini&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

موفق باشید.

{
اگه تونستید کارتون رو تموم کنید بیاد بگید ما هم یاد بگیریم :)
}

shpegah
یک شنبه 18 مهر 1389, 10:50 صبح
یعنی منظورتون از این که میگید فایل EXEی که میخواد اجرا بشه، باید در فولدر جاری ROOT باشه، اینه که اگه اینطور نباشه اجرا نمیشه؟؟ منظورتون اینه؟
}[/I][/COLOR][/COLOR]

نه دوست عزيز روش شما يعني استفاده از autorun.inf فقط در Root جواب ميدهد حالا ميخواهد Flash باشد cd,Dvd باشد يا پارتيشنهاي هاردويا حتي map drive .

من دسترسي به علاوه بر user خودم به يك شاخه عمومي در شبكه دارم كه توسط يك فايل Exe كه در آن قرار ميدهم ويا هر روش ديگر ميخواهم هر روز اطلاعات روز قبل را پاك كنم. باتمام اين محدوديتها ميخواهم اينكار را انجام دهم ولي نه دستي. به login script هم دسترسي ندارم.با map كردن چون
كاربران درست عمل نميكنند فايده ندارد
در اينترنت خيلي جستجوكردم كه بتوان باباز كردن شاخه يك فايل اجرا شود لينكهاي شمارا نيز مطالعه كردم ولي متاسفانه تمام راهكارها فقط در Root عملي بود.
اگر راهي پيدا كردم حتما اطلاع ميدهم.