ورود

View Full Version : معرفی منابع منایب برای آزمون ارشد IT گرایش امنیت

sajad_3dmax
سه شنبه 30 شهریور 1389, 20:06 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان .
من امسال قصد دارم برا امنیت بخونم.ولی اصلا راجع به منابع اطلاعی ندارم.لطف میکنید منابع منایب رو معرفی کنید. با تشکر فراوان

sajad_3dmax
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 17:03 عصر
بین عزیزان کسی نیست جواب ما رو بده...

SystemAnalyst
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 20:22 عصر
ببین عزیز .این گرایش بسیار خاص و سخته هم قبولیش و هم درس خواندن داخلش چون دو دانشگاه بیشتر این رشته را نداره.منابع هم همان منابع که همجا پر هست دیگه شما درس رو ذکر کنید تا ما بگیم

sajad_3dmax
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 20:37 عصر
توکل بر خدا.ما تلاش خودمونو میکنیم هرچند وظیفمون بود زودتر شروع کنیم.
دوست عزیز SystemAnalyst
منابع طراحی الگوریتم و گسسته و شبکه رو فعلا لطف میکنین بیان بفرمایید.البته واسه شبکه کتابهای پوران و تننباوم رو دارم...

SystemAnalyst
جمعه 02 مهر 1389, 22:12 عصر
از منابع تست کنکوری خبری ندارم ولی مراجعی که سوالات کنکور توش طرح میشه به قرار زیر است:
طراحی الگوریتم : کتاب CLRS (ترجمه جعفرنژاد دیدم تو بازار)
گسسته : کتاب آقای rosen (ترجمه نشده) - تو کنکوری ها شنیدم پوران پژوهش بهتره از همه است
شبکه : کتاب شبکه های ارتباطی آقای لئون گارسیا (ترجمه اصغری .برعکس اینکه اصلا کتاب مشهوری در ایران نیست ولی بهترین مرجعی هست که دیدم و تو دانشگاه های بزرگ کشورمون تدریس میشه و تا اونجایی که فهمیدم سوالات کنکور برگرفته از همین کتابه) - کتاب آقای kurose and ross هم بسیار عالیه که ترجمهش رو ندیدم اما زبان اصلیش تو بازاره.

sajad_3dmax
شنبه 03 مهر 1389, 14:25 عصر
گسسته : کتاب آقای rosen (ترجمه نشده) -

کتاب آقای kurose and ross هم بسیار عالیه که ترجمهش رو ندیدم اما زبان اصلیش تو بازاره.

یعنی چاره ای نیست جز استفاده از refrence انگلیسی؟

SystemAnalyst
شنبه 10 مهر 1389, 11:07 صبح
در درجه دوم گسسته کتاب آقای گریمالدی (ترجمه 4 جلدی) و کتاب دکتر قلی زاده هم هستند.
کتاب شبکه هم اگر گارسیا و تنن بام رو بخونی به موضوع مسلط می شی

fery_tanha2002
شنبه 10 مهر 1389, 12:35 عصر
با سلام به دوستان این کتاب گارسیا رو از کجا میشه گیر اورد ؟ترجمه هست یا زبان اصلی؟
من کتاب تنن بام رو واسه شبکه خوندم ولی یه قسمتی رو اصلا متوجه نمیشم :گیج: از دوستان کسی هست کتاب گارسیا رو خونده باشه

SystemAnalyst
دوشنبه 12 مهر 1389, 22:16 عصر
آره ترجمه شده
شبکه های ارتباطی نوشته گارسیا ترجمه امیر اصغری

sajad_3dmax
شنبه 22 آبان 1389, 20:55 عصر
با عرض سلام
منبع خوب کنکور واسه مهندسی نرم و هوش چی بخونم؟در واقع چه منابعی خوبند؟ممنون. هم تستی و هم منبع اصلی رو لطفا معرفی بفرمایید.مترجمش رو هم ذکر کنین.
با تشکر

SAMARE
سه شنبه 19 بهمن 1389, 17:54 عصر
با عرض سلام
منبع خوب کنکور واسه مهندسی نرم و هوش چی بخونم؟در واقع چه منابعی خوبند؟ممنون. هم تستی و هم منبع اصلی رو لطفا معرفی بفرمایید.مترجمش رو هم ذکر کنین.
با تشکر

مهندسی نرم افزار -----> پرسمن - ترجمه سالخورده - ویرایش پنجم
هوش مصنوعی --------> راسل

البته منم بهم پیشنهاد شده
اگه دوستان صاحبنظر بیان و نظر بدن ممنون میشم ...