PDA

View Full Version : خبر: تصمیمات مجلس برای رفع محدودیت سرعت اینترنت/ توافق با وزیر ارتباطات(تا سقف 512 کیلوبیت)



foe007
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 10:44 صبح
مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس از رفع محدودیت سرعت اینترنت و ساماندهی وضعیت آن خبر داد و گفت: این موضوع تا دو هفته آینده در صحن علنی مجلس مطرح می شود که در این راستا نمایندگان مجلس توافقاتی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند. به گزارش خبرنگار مهر، اواخر سال 86 براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارائه اینترنت پرسرعت به ‌تمام کاربران کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارائه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از ‪128 کیلو بیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا می شود.
علی اصغر یوسف نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و برابر با پیشنهاد کمیسیون تلفیق مجلس، اقدام به پیگیری وضعیت اینترنت در کشور کرده است گفت: کمیسیون لایحه ای را در مورد افزایش پهنای باند اینترنت، ارائه خدمات به کاربران و سیاستهایی که منجر به اجرای دولت الکترونیک و استفاده از این فناوری در سطوح ادارای و دستگاههای اجرایی می شود در صحن علنی مجلس قرائت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه این موضوع در کمیسیون تلفیق مجلس نیز مورد بررسی قرار گرفته است اضافه کرد: این امر نشان می دهد که مجلس نسبت به موضوع اینترنت و رفع محدودیتهای آن حساس است.

یوسف نژاد با اشاره به اینکه این لایحه تا دو هفته آینده در صحن علنی مطرح می شود به مهر گفت: یکی از شاخصهای استفاده از فناوریهای نوین در فعالیتهای دستگاههای اجرایی تامین زیرساختهای مورد نیاز است که یکی از این زیرساختها افزایش عرض باند و سرعت است و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز مکلف است موضوع را مطابق با شرایط جامعه اجرایی کند.

مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر این شرایط آماده نباشد انجام دولت الکترونیک در کشور شدنی نیست افزود: در مورد تکلیف وزارت ارتباطات برای افزایش سرعت اینترنت رقم داده نشده است چرا که نمی توان رقم را به دستگاههای اجرایی الزام کرد اما مطابق با برنامه پنجم توسعه کلیات و جزئیات این موضوع در جلسه علنی مجلس مطرح خواهد شد.

به گفته وی تصمیم گیری نهایی در مورد میزان سرعت دسترسی به اینترنت کاربران تا دو هفته دیگر در مجلس انجام می شود.

یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.

در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داد و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد.

منبع
مهر (http://mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1154372)
itanalyze (http://itanalyze.com/archives/2010/09/post_8051.php)
آفتاب (http://www.aftab.ir/news/2010/sep/21/c2c1285053808_economy_marketing_business_informati on_technology_internet.php)

bache_net
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 16:42 عصر
مجلس باید فکری به حال قیمت اینترنت کنه نه محدودیت سرعت اینترنت، چون این محدودیت عملا وجود خارجی نداره و گرفتن یک گواهی دانشجویی یا گواهی از یک شرکت و مغازه و ... کار چندان سختی نیست.

foe007
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 16:56 عصر
مجلس باید فکری به حال قیمت اینترنت کنه نه محدودیت سرعت اینترنت، چون این محدودیت عملا وجود خارجی نداره و گرفتن یک گواهی دانشجویی یا گواهی از یک شرکت و مغازه و ... کار چندان سختی نیست.

به نظرم حدود 20 هزار تومن براي 512 نامحدود خوب باشه ديگه :متفکر:

منبع

تعرفه ADSL (http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd)

bache_net
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 17:30 عصر
به نظرم حدود 20 هزار تومن براي 512 نامحدود خوب باشه ديگه
آره مناسب هست ولی مسئله اینجاست که این قیمت ها فقط برای تهران هست. قیمت اینترنت پرسرعت مخابرات در شیراز اینگونه است:
سرعت: 512
دوره زمانی: سه ماهه
محدودیت ترافیک: 15 گیگ
قیمت: 75000 تومان

foe007
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 19:06 عصر
آره مناسب هست ولی مسئله اینجاست که این قیمت ها فقط برای تهران هست. قیمت اینترنت پرسرعت مخابرات در شیراز اینگونه است:
سرعت: 512
دوره زمانی: سه ماهه
محدودیت ترافیک: 15 گیگ
قیمت: 75000 تومان

فكر ميكنم مخابرات يه طرح كلي براي كل كشور داره تو خبرها گشتم چيزي پيدا نكردم براتون بزارم
به شخصه مي دونم كه چند ماه بيشتر نيست كه تو تهران شروع كردن
تو كردستان و خراسان رضوي هم دارن ميدن
گويا اولويت به اينه كه كجا ها براي سرمايه گذاري به صرفه تره:متعجب:

Poorang
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 20:33 عصر
به نظرم حدود 20 هزار تومن براي 512 نامحدود خوب باشه ديگه :متفکر:

منبع

تعرفه ADSL (http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd)


رشت:
دريافت تا 512Kbps ارسال تا 256Kbps نامحدود 1950000 ريال
حدود 10 برابر

taknegaar
پنج شنبه 01 مهر 1389, 11:04 صبح
با پیشنهاد وزارت ارتباطات
و رای مجلس
صورت مي‌گیرد؛
رفع محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=224512

foe007
پنج شنبه 01 مهر 1389, 11:30 صبح
رشت:
دريافت تا 512Kbps ارسال تا 256Kbps نامحدود 1950000 ريال
حدود 10 برابر

فكر ميكنم دوستان خوبه خودشون يه حركتي را انجام بدن شايد جالب باشه اتفاقي كه براي خودم افتاد را بگم :
استفاده از ADSL در منزل براي من از حدود سال 84 شروع شد 128 نامحدود حدود 20 هزار تومن!
همون موقع يادمه چند بار با مخابرات مركز تماس گرفتم و گفتم چرا شما خودتون اين خدمات رو به عموم ارائه نمي دين ( شايان ذكر است ارائه اين خدمات از سالهاي قبل بطور محدود با اولويت براي خانواده شهدا جانبازان اساتيد و دانشجويان فوق به بالا وجود داشت) گفتن تجهيزات نداريم از شركتهاي خصوصي بگيرين و ...
در اين فاصله تا امسال چندين تماس با مخابرات تهران و باز هم مركز مخابراتي خودمون گرفتم و همون مطالب رو تكرار كردم
ببينيد دوستان از اونجايي كه معمولا در اين جور مسائل برآورد و نظارت كم هستش اين به پيگيري شما بستگي داره تا به نتيجه برسين
در سال 89 قيمت همين اشتراكي كه من گرفتم براي ثبت نام جديد شده حدود 40 هزار تومن درسته براي من زياد فرقي نكرد ولي بالاخره بعد كلي تو ليست انتظار موندن پيگيري چتد وقته دارم از سرويس مخابرات استفاده ميكنم
به نظر مياد اگه پيگيري از طرف دوستان به اندازه كافي انجام بشه و نشون داده بشه كه مخابرات مشترك ADSL به اندازه كافي خواهد داشت در هر منطقه اي از كشور خدمات ارائه بشه:چشمک:

منبع (http://www.hamshahri.org/print-115094.aspx)

amir_saniyan
پنج شنبه 01 مهر 1389, 16:15 عصر
من هنوز نفهمیدم دقیقا با چه منطقی اینترنت خانگی رو به 128 کیلو بایت محدود کردند؟
دلیلی که اعلام کردند چی بوده؟

vb8334
پنج شنبه 01 مهر 1389, 16:33 عصر
دوست عزیز اینا مشکل امنیتی دارن
شما نگاه کن تو کدوم بخش های ما از لحاظ امنیتی قوین نمونه همین بانک ها
میترسن سرعت بالا بدن مردم بیان هک کننشون

taknegaar
پنج شنبه 01 مهر 1389, 17:11 عصر
دوست عزیز اینا مشکل امنیتی دارن
شما نگاه کن تو کدوم بخش های ما از لحاظ امنیتی قوین نمونه همین بانک ها
میترسن سرعت بالا بدن مردم بیان هک کننشون

برای هک کردن لزوما پهنای باند با سرعت بالا نیاز نیست.

***
طبق آمار، بیشترین استفاده از پهنای باند پرسرعت، جهت دانلود فیلم بوده (چه فیلمهای سینمایی و چه ...) بنابراین مساله باید فرهنگی باشه.

mohsen_Iran
پنج شنبه 01 مهر 1389, 18:51 عصر
با سلام
از آنجایی که این محدودیت توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و قسمتی از وزارت ارشاد انجام شده حتما به خاطر دلایل فرهنگی است و منم فکر نمی کنم مسله امنیتی باشه!

vcldeveloper
جمعه 02 مهر 1389, 00:24 صبح
به نظر مياد اگه پيگيري از طرف دوستان به اندازه كافي انجام بشه و نشون داده بشه كه مخابرات مشترك ADSL به اندازه كافي خواهد داشت در هر منطقه اي از كشور خدمات ارائه بشه
خب، اون وقت مخابرات بیاد فرضا به همه کاربران خودش ADSL بده که چی بشه؟ چندین ساله که داره تلاش میشه انحصار مخابرات از موبایل برداشته بشه، اون وقت شما میخواید یک انحصار جدید به لیست انحصارهای مخابرات اضافه کنید؟ شرکت زیر ساخت فقط وظیفه داره زیر ساخت های مخابراتی مناسب را با قیمت مناسب در اختیار ISPها قرار بده، و ISPها هم در یک فضای رقابتی به کاربران خدمات بدند. نهایتش مخابرات اگر خیلی میخواد دلسوزی کنه، در مناطق بسیار محروم که فعالیت برای ISPها توجیه اقتصادی نداره، باید بیاد و به کاربران ADSL ارائه کنه، نه اینکه بیاد در شهر تهران با این همه ISP ارائه کننده ADSL، که همشون هم از همین مخابرات سرویس می گیرند، رقابت کنه!


در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داد
مطمئن نیستم، ولی تا جایی که در خاطرم هست، صحبت وزیر ارائه حداقل سرعت 512 کیلوبیت تا پایان برنامه پنجم بود، نه حداکثر.

taknegaar
جمعه 02 مهر 1389, 00:46 صبح
روزنامه دنیای اقتصاد:
آخرین نتایج مناقشات بر سر کاهش نرخ اینترنت میان بخش دولتی و خصوصی

بخش خصوصی:
اینترنت را رایگان کنید تا ارزان شود !

تنها 30 درصد هزینه‌های اینترنت کاربران، متعلق به شرکت زیر ساخت است.
بیش از 50 درصد قیمت اینترنت مرتبط به هزینه‌های سرباری بخش خصوصی است (کارمند، آب، برق و ...) که ارائه‌کنندگان آن را ایجاد کرده‌اند.
اگر کاهش 20 درصدی نرخ پهنای باند اینترنت به تصویب برسد ...

روزنامه دنیای اقتصاد:
اگر قرار باشد پهنای باند ارائه شده توسط دولت رایگان باشد دیگر چه لزومی‌دارد که بخش خصوصی آن را در بین مردم توزیع کرده و از آنها پول بگیرد؟
چرا که دولت خود می‌تواند همانند خدمات تلفن ثابتی که از طریق شرکت مخابرات ایران به مشترکانش می‌دهد این خدمات را نیز رایگان یا با قیمت بسیار پایین‌تر ارائه دهد.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=217865

قیمت 128 نامحدود بخش خصوصی (بطور مثال سپنتا) 30 هزار تومان است
قیمت 128 نامحدود مخابرات ماهانه 10 هزار تومان.

bache_net
جمعه 02 مهر 1389, 09:44 صبح
بخش خصوصی:
اینترنت را رایگان کنید تا ارزان شود !
اینم از آن حرف های غیر عقلانی است. دولت الآن می خواهد یارانه ها را هدفمند کند تا دیگر به این شکل یارانه پرداخت نشود بعد بیاد به اینترنت یارانه بدهد که بیشترین سودش هم به جیب شرکت های خصوصی می رود.

taknegaar
جمعه 02 مهر 1389, 12:35 عصر
چیزی که مشخصه اگه دولت پهنای باند رو رایگان هم فراهم کنه، نهایتا 30 درصد ارزون میشه و اتفاق بزرگی نمی افته مثلا بخش خصوصی 128 رو 20 تومن میده که بازم ارزون نیست.

ارزانترین پلان عمده قیمتی، اینترنت پروژه فالکون تو خاورمیانه برای هر فیبر 14 میلیون تومان هست که زیرساخت ایران هم از اونها پلانهای 155 مگابیتی رو میخره که هر کدوم 36 میلیون تومان تموم میشه؛
این نشون میده اینترنت در خاورمیانه نسبت به کشورهای اروپایی گرونتر بدستشون میرسه، البته این رقم ها ثابت نیست و هر سال با توجه به افزایش کاربران در خاورمیانه کاهش پیدا میکنه.
حالا دولت ها در وضع فعلی یا باید به اینترنت یارانه بدهند، یا از بسترهای مخابراتی موجود برای کاهش هزینه استفاده کنند و پهنای باند رو بعنوان سرویس و ارزش افزوده بر بسترهای موجود استفاده کنند تا بعدها با افزایش کاربران اینترنت و اطمینان از سرمایه گذاری، هزینه ها توجیه پیدا کنه و کم بشه.
البته میتونن سرمایه گذاری عظیمی برای جامعه بزرگتری از کاربران بکنند به امید اینکه جمعیت زیادی از اون استفاده کنند، که در صورت عدم استقبال خوب، کاربران اولیه باید جور بقیه رو بکشن.
در کل چیزی که باید اتفاق بیافته همزمانی ارائه سرویس و تبلیغ فرهنگ اینترنتی (خدمات آنلاین و ...) است، تا ریسک سرمایه گذاری کاهش پیدا کنه و این کار فعلا فقط از دولت بر میاد.

Arman_gh
جمعه 02 مهر 1389, 18:16 عصر
طبق آمار
کدام آمار؟

taknegaar
جمعه 02 مهر 1389, 19:28 عصر
کدام آمار؟

یکیش این !

آمار سيسكو از ترافیک اینترنت در سال 2010

51 درصد از كاربران اينترنت از آن براي مشاهده ويديو
23 درصد مشتري شبكه هاي P2P هستند
و تنها 23 درصد مشتري وب و وب سايت هاي اينترنتي هستند.

http://www.wired.com/magazine/wp-content/images/18-09/ff_webrip_chart2.jpg

The Web Is Dead. Long Live the Internet

http://www.wired.com/magazine/2010/08/ff_webrip/all/1

Arman_gh
جمعه 02 مهر 1389, 19:33 عصر
شما منظورتون آمار جهانیه؟ من گمان کردم آماری مربوط به ایران هست. ولی باز هم ممنون.

h.alizadeh
جمعه 02 مهر 1389, 20:30 عصر
برای دیال آپی ها کاری نمی کنند؟
سرعت دیال اپی چرا اینقدر تغییر میکنه؟ یه روز مثه هواپیماس(مثلا سرعت زیاد) یه روز فوق العااااااااااااده پایین...

hadi_arman_2012
دوشنبه 05 مهر 1389, 17:07 عصر
منم فکر کنم از عواقبش میترسن مسائل امنیتی و شاید هم به خاطر مسائل سیاسی