ورود

View Full Version : چگونگی PNG کردن یک تصویر

Salar Ashgi
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 17:07 عصر
سلام ، همانطور که میدانید تصاویر با فرمت PNG فاقد رنگ پس زمینه بوده و از این لحاظ در
بسیاری از جاها کاربرد دارند ، حالا سوالم این بود که مثلا یه عکس با فرمت JPG یا BMP را
چگونه میتوان پس زمینه اش را حذف کرده و همانند تصاویر PNG نمود ؟!
دوستان فقط دقت داشته باشند که هدفم Convert نیست ، چون این کار رو همین Paint خودمون
هم انجام میده ، قصد من حذف پس زمینه یک عکس میباشد !
با تشکر ./

FastCode
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 17:40 عصر
با GIMP خیلی راحته:
با استفاده از magic select پس زمینه رو انتخاب میکنید و cut میکنید توی یه layer دیگه و یا اینکه کلاً حذفش میکنید.
با برنامه های دیگه کار نکردم.

Salar Ashgi
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 22:38 عصر
یه نسخه ... .2 نرم افزار GIMP دانلود کردم ولی از قضا نرم افزار زبونش فارسی بود ، یه کم زیاد قاطی پاطی
بود ، زبونش رو هم نمیشد به انگلیسی تغییر داد ./
البته خوب با PhotoShop میدونم که این کار شدنیه ، ولی خوب نمیخوام فقط واسه اینکار نرم افزار به این بزرگی
رو نصب کنم ! یه نرم افزار سبک هم هست بنام TransPoint که کارش فقط همینه ، ولی خوب اونم زیاد
نتونست اونی که من میخوام باشه !

HollyGhost
پنج شنبه 01 مهر 1389, 08:53 صبح
با Paint.NET ابزار Magic Wand پس زمینه رو انتخاب می کنی و del
و save as

http://www.getpaint.net

Salar Ashgi
پنج شنبه 01 مهر 1389, 15:14 عصر
با Paint.NET ابزار Magic Wand پس زمینه رو انتخاب می کنی و del
و save as

با تشکر از شما ، قبلا همین نرم افزار رو داشتم ولی این قابلیت رو نداشت ، یه نسخه جدیدشو گرفتم ،
واقعا که زیباست و دارای امکانات کاربردی بسیار ، خلاصه مشکل حل شد !
البته تنها با Magic Wand پس زمینه حذف نمیشه ، چون برخی از قسمت های پس زمینه رنگش با رنگ
Foreground عکس یکی هستش که تو این حالت باید از یکسری ابزارهای Select ای که توش موجوده
استفاده کرد ./

FastCode
پنج شنبه 01 مهر 1389, 16:17 عصر
با تشکر از شما ، قبلا همین نرم افزار رو داشتم ولی این قابلیت رو نداشت ، یه نسخه جدیدشو گرفتم ،
واقعا که زیباست و دارای امکانات کاربردی بسیار ، خلاصه مشکل حل شد !
البته تنها با Magic Wand پس زمینه حذف نمیشه ، چون برخی از قسمت های پس زمینه رنگش با رنگ
Foreground عکس یکی هستش که تو این حالت باید از یکسری ابزارهای Select ای که توش موجوده
استفاده کرد ./

یه سوال؟
تصویر مورد نظر آواتارتونه؟

Salar Ashgi
پنج شنبه 01 مهر 1389, 18:35 عصر
یه سوال؟
تصویر مورد نظر آواتارتونه؟

کدوم تصویر مورد نظر ؟!

vahid301
سه شنبه 06 مهر 1389, 14:15 عصر
من با photoshop خیلی راحت این کارو میکنم

حمید محمودی
سه شنبه 06 مهر 1389, 14:33 عصر
البته خوب با PhotoShop میدونم که این کار شدنیه ، ولی خوب نمیخوام فقط واسه اینکار نرم افزار به این بزرگی
رو نصب کنم !

به نظر من همین فتوشاپ بهترین گزینه هست.
نسخه 9 ME رو بگیرید کار باهاش خیلی بهتر از ورژن جدید هست.سنگینی ورژن جدید رو هم نداره و نصب و .... هم خیلی راحتتره. (به نظر من)

Salar Ashgi
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:03 عصر
به نظر من همین فتوشاپ بهترین گزینه هست.

من نسخه Portable نرم افزار Paint.NET رو dl کردم ، به زیبایی اینکار را انجام میدهد ./