ورود

View Full Version : سوال: کاربرد زبان های برنامه نویسی تحت وب

webpower
پنج شنبه 01 مهر 1389, 03:45 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز که محبت کردند و سوال من رو در زمینه ی برنامه نویسی تحت وب جواب دادند خیلی از دوستان پیشنهادشون ASP.NET و ++C یا #html . CSS . C بود ولی توضیحی در مورد کاربردشون نگفتند ؟؟ آیا SQL نقش ASP.NET را ایفا میکند ؟ لطفا در مورد java script هم توضیح دهید ضمنان من برای اولین قدم از زبان html 4.0 شروع کردم و تقریبا دارم تمومش میکنم نیازی هست که من html 4.1 رو هم فراگیرم

binyaft
پنج شنبه 01 مهر 1389, 10:16 صبح
به نظر من اول در مورد زبان برنامه نویسی یه جستجویی بفرمایید ، پی اچ پی رو اگه یاد بگیرید پشتیبانیش بهتره ، سرعت بالاتری داره ، فهم بهتری داره ، اپن سورس هست ، اسکریپت های اموزش از این زبان هم بسیار زیاده
البته این زبان سمت سرور هست و در سرور اجرا میشه
برای ساخت صفحاتی که فقط یه متن رو نشون میدن و رنگ متن رو عوض میکنن باید برید دنبال CSS , HTML
این دو تا زبان در مرورگر اجرا میشن و نیازی به سرور ندارن
sql هم یک بانک اطلاعاتی است که زبان های برنامه نویسی وب مانند PHP میتونن به این بانک وصل بشن و اطلاعات برنامه رو در اون ذخیره کنن ، بانک اطلاعاتی اوراکل و mysql از سرعت بالایی برخوردارند ، اما برای پروژه هایی مثل همین سایت از mysql استفاده میشه ، هم یادگیریش اسونه و هم اپن سورس و رایگانه
در مورد جاوا اسکریپت هم بگم ، جاوا اسکریپت هم کارهایی مثل پیام دادن به کاربر و آژاکس هست ( آژاکس چیست رو یه سرچ بزنید ) این زبان هم در مرورگر اجرا میشه ، مثلا برای ارسال مطلب در پایین همین صفحه نیاز نیست صفحه دوباره بارگذاری بشه و مطلب سریع ارسال میشه ، اینجا از جاوا اسکریپت و تکنولوژی آژاکس استفاده شده.
موفق باشید