ورود

View Full Version : تنظيمات در report builder 2

Sama_gh_San
پنج شنبه 01 مهر 1389, 10:45 صبح
سلام :
من در نرم افزار report Buildr يک گزارش تهيه کردم و يک ستون اين گزارش به صورت گروه بندي است زماني که مي خوام از اين گزارش print بگيرم اين گروبندي به صورت اتوماتيک باز شود و يا زماني که در زمان اجرا PrintLayout مي زنم اين گروه بندي باز شود آيا تنظيم خاصي هست براي اين کار.

ممنون مي شم کمکم کنيد.
آيا امکان داره هر سطر گزارش با يک رنگ خاصي نمايش دهم اگر مي شه در اين زمينه هم راهنمايي کنيد

behrouzlo
پنج شنبه 01 مهر 1389, 12:07 عصر
قسمت اول سوال را متوجه نشدم ولی هر سطر گزارش را می شه با یک رنگ خاص نشان داد. برای اینکار در خین طراحی گزارش سطر را از جدول انتخاب کنید و در قسمت Properties مربوط به سطر BackgroundColor را انتخاب و Expression را انتخاب کنید و بر حسب نیاز خود از دستوری مانند زیر استفاده کنید:

=IIf(Fields!Row.Value Mod 2 = 0,"Orange","Red")
من یک فیلد با Row_Number ایجاد کردم که با استفاده از آن می کویم سطرهای با ردیف زوج رنگ نارنجی و بقیه سطرها قرمز رنگ باشند

Sama_gh_San
شنبه 03 مهر 1389, 10:04 صبح
زماني که ،table مي ندازم فقط يک سطر داره و در قسمت properties آن سطر اين آدرسي که گقتيد نديدم ميشه بهتر راهنمايي کنيد . در مورد سئوال اول منظورم اين که ما گزارش را بر اساس فيلد خاصي گروه بندي مي‌کنيم خوب بعد در زمان نمايش گزارش بايد اون + کنار فيلد باز کنيم تا سطرهاي ديگه گزارش رو ببينيم و در زمان print اين گروهبندي را بايد باز کنيم و گرنه در زمان print نمايش نمي‌دهد حالا مي‌خوام به صورت اتوماتيک در زمان print اين گروهبندي باز شود .
ممنون از راهنمايي.

behrouzlo
شنبه 03 مهر 1389, 11:07 صبح
اون + کنار فیلد تا جایی که من اطلاع دارم اصلا وجود ندارد.
اگر شما سطر را به طور کامل انتخاب کنید و از properties در قسمت سمت راست صفحه، گروه مربوط به Fill را مشاهده کنید اول گزینه این گروه همان BackgroundColor می باشد