PDA

View Full Version : جدول رابطه و....

r00tkit
جمعه 02 مهر 1389, 10:13 صبح
سلام

رابطه: با فرض وجود n مجموعه s1 و s2 و ...sn رابطهی R تعریف شده روی این مجموعه مجموعه ای است از nتا ای ها (که به ان تاپل می گویند ) به نحوی که جز اول هر nتایی از s1 و ... مقدار می گیرد

حالا:

رابطه = جدول

تاپل(یا همون nتایی) = سطر

با توجه به این ها جدول یه نمایشی از رابطه است که سطر های ان هر کدوم یه تاپل هستن
حالا این جدول دو تا خصوصیت داره

1) جدول سطر تکراری ندارد چون جدول مجموعه از تاپل ها(سطر) هستش و مجموعه عضو تکراری نداره (حتما" باید هر سطر با سطر دیگه در چیزی تمایز داشته باشه)
1- حتما" باید کلید اصلی داشته باشه ( چون عضو تکراری نیست و همون عامل تمایز می شه کلید اصلی )

خوب اینها درست با توجه به اینها پی من نباید بتونم جدولی درست کنم که سطر مساوی داشته باشه ولی این کار انجام می شه

چرا؟

Rezahak
جمعه 02 مهر 1389, 15:19 عصر
در اصل فرضیه و تعریف چیزی که شما نوشتید کاملا درست است در پس زمینه هم هر سطر جدول دارای یک RowID یکتا و غیر تکراری برای هر جدول است که به طور عادی در لیست فیلدهای جدول قابل مشاهده نیست
به علاوه که توصیه می شود هر جدول دارای یک کلید اولیه یا primary key باشد تا عملیات DML به سادگی روی آن انجام شود
اشکال : وقتی پیش می آید که جدول فاقد کلید یکتا باشد و چند رکورد تکراری داشته باشد حلا هنگام Update و delete کردن با یک شرط ثابت هدف چند رکورد یکسان خواهد بود.

دوباره یادآوری می کنم در اصل تعریفی که شما کردید توسط Sql Server پیاده سازی می شود