PDA

View Full Version : قالب وب سایت طراحی شده با css و htmlدر asp.net2008

ali_za
شنبه 03 مهر 1389, 12:04 عصر
باسلام دوستان
من یک قالب در Asp.net 2008 طراحی کردم کلیه مراحل کار توسط خودم صورت گرفته و انشاءا... سر فرصت به منوی سمت راست زیر منو هم اضافه خواهم کرد. چون بسیاری از تازه کار ها هنگام کار باasp.net در طراحی دچار مشکل هستند من تصمیم دارم درس شیوه ارائه خودم رو که این ترم گرفتم یک مقاله در این مورد با یک پروژه کاربردی مشابه همین وب سایت طراحی کنم و اون رو در اختیار همه دوستان بگذارم البته کار رو چون من بدون استراحت و پشت سرهم انجام دادم نقصایصی هم دارد که خوشحال میشم گوش زد فرمایید (ترم بعد فارغ التحصیل میشم:تشویق::تشویق:) البته من درس شیوه رو باید زودتر از اینها می گرفتم که فرصت نشد.
با سپاس از همه عزیزان

aspismylove
شنبه 03 مهر 1389, 12:37 عصر
باسلام دوستان
من یک قالب در ASP.NET 2008 طراحی کردم کلیه مراحل کار توسط خودم صورت گرفته و انشاءا... سر فرصت به منوی سمت راست زیر منو هم اضافه خواهم کرد. چون بسیاری از تازه کار ها هنگام کار باASP.NET در طراحی دچار مشکل هستند من تصمیم دارم درس شیوه ارائه خودم رو که این ترم گرفتم یک مقاله در این مورد با یک پروژه کاربردی مشابه همین وب سایت طراحی کنم و اون رو در اختیار همه دوستان بگذارم البته کار رو چون من بدون استراحت و پشت سرهم انجام دادم نقصایصی هم دارد که خوشحال میشم گوش زد فرمایید (ترم بعد فارغ التحصیل میشم:تشویق::تشویق:) البته من درس شیوه رو باید زودتر از اینها می گرفتم که فرصت نشد.
با سپاس از همه عزیزان

سلام خوبی ؟

قالب بدی نیست ولی میتونی خیلی بهتر و قویتر کار کنی ..
من فردا یکی از قالبهایی رو که خودم کلا طراحی کردم و میزارم تا ببنی منظورم چیه !!

اما بازم بگم که خیلی قویتر میتونی کار کنی چون بلدی .........

به این تاپیک برو و قالبهایی و که گذاشتم و دانلود کن و یک کمی هم از اونها کمک بگیر :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=244323

فعلا بای :چشمک:

hamiii
شنبه 03 مهر 1389, 13:07 عصر
ali_za (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=116385) جان،خیلی خوبه که شما میخواین اینکار رو شروع کنید.
نظر شخصی من: یکسری اصول وب2 تو این قالب رعایت نشده،مثل ترکیب رنگ ،حجم صفحه و...
استفاده از marquee هم واقعا آزار دهنده است و دیگه استفاده نمیشه.
شاید اگه تو این موردها تجدیدنظر کنید خیلی آموزش بهتری داشته باشید.
البته نکات مثبت طراحیتون هم کم نیست. واقعا کدهاتون رو تمیز و بهینه نوشتین.

فکر کنم بررسی قالبهایی که aspismylove (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=147819) برای دانلود گذاشتن خیلی کمکتون کنه.

برای شما آرزوی موفقیت دارم.

ali_za
شنبه 03 مهر 1389, 13:49 عصر
با سلام وتشکر از دوستان عزیز aspismylove و hamiii که اظهار نظر کردند .
در مورد دوست اول مون عرض کنم من با قالب های سایت css تمپلت و free css تمپلت از دوسال پیش آشنا بودم و تقریبا همه تمپلت های مورد نظر شما در سیستم خودم دارم ولی اینها برای یادگیری خوبن نه برای طراحی یک سایت فارسی و من به شخصه اصلا دوست ندارم از تمپلیت آماده انگلیسی که هیچ سنخیتی با یک سایت فارسی از لحاظ محتوا و دیزاین نداره استفاده کنم
ثانیا اینجا هدف تبادل آراء وافکار هست و پیشرفت همه دوستان بازهم ممنون.
در مورد دوست مونhamiii عزیز عرض شود که هرچند مارکی منسوخ شده ولی باید در بعضی از جاها ازش استفاده کرد ودر خیلی از سایت های معروف و حتی صدا وسیما برای بخش اخبار البته به صورت عمودی در سمت چپ یا راست به نظر من بهترین گزینه استفاده از مارکی است کمااینکه هنوز هم استفاده میشه ضمنا اگرجایی لازم و ضروری باشد باید از جاوا استفاده شود در مورد رنگ اگر میشود ریز تر ذکر دهید ممنون میشم البته این کار خالی از اشکال نیست همین جا عرض کنم که باید انتقاد سازنده رو با جون دل پذیرفت .
البته هدف اصلی من از طراحی قالب فارسی بیشتر آشنایی دوستان تازه کار دات نتی و آشنایی آنها با این مقوله که می شود کل طراحی رو در ASP.NET انجام داد . چون من در همین سایت در جاهای مختلف خوندم که میگن اینکار نشدنی نیست وباید از دریم استفاده کرد که من ابدا توصیه نمی کنم فقط جاهایی رو که استفاده از عکس لازم است را می توان از فتوشاپ استفاده کرد یا قالب رو کلا در فتوشاپ طراحی و بعد به html و css(در خود ASP.NET)تبدیل کرد.
هدف دوم استفاده از تگ div به جای table که من سعی کردم رعایت کنم !!!!!!!!!!!!!!:گریه: .
باسپاس

Sirwan Afifi
چهارشنبه 07 مهر 1389, 23:30 عصر
باسلام دوستان
من یک قالب در ASP.NET 2008 طراحی کردم کلیه مراحل کار توسط خودم صورت گرفته و انشاءا... سر فرصت به منوی سمت راست زیر منو هم اضافه خواهم کرد. چون بسیاری از تازه کار ها هنگام کار باASP.NET در طراحی دچار مشکل هستند من تصمیم دارم درس شیوه ارائه خودم رو که این ترم گرفتم یک مقاله در این مورد با یک پروژه کاربردی مشابه همین وب سایت طراحی کنم و اون رو در اختیار همه دوستان بگذارم البته کار رو چون من بدون استراحت و پشت سرهم انجام دادم نقصایصی هم دارد که خوشحال میشم گوش زد فرمایید (ترم بعد فارغ التحصیل میشم:تشویق::تشویق:) البته من درس شیوه رو باید زودتر از اینها می گرفتم که فرصت نشد.
با سپاس از همه عزیزان

سلام دوست عزیز خیلی ممنون.
اگه می شد نحوه ی نوشتن این قالب رو هم توضیح می دادی خیلی خوب می شد
من نمی دونم اول باید فایل CSS رو بنویسیم یا HTML در کل کد ها برام نامفهومه اگه امکان داره قدم به قدم برامون توضیح بدید . خیلی ممنون می شم که اینکارو بکنید

ali_za
پنج شنبه 08 مهر 1389, 01:17 صبح
اگه می شد نحوه ی نوشتن این قالب رو هم توضیح می دادی خیلی خوب می شد

با سلام سرفرصت این کا رو انجام خواهد داد البته به صورت pdf
در ضمن فایل به روز رسانی شد.

erfan1391
یک شنبه 08 اسفند 1389, 09:46 صبح
با سلام خدمات دوستان
من یک قالب سایت با css HTML ASP.NET2008 لازم دارم از دوستانی که می توانند به صورت غیر حضوری این کار را انجام دهند دعوت به همکاری می کنم لطفا با ایمیل من تماس بگیرید alireza7200@gmail.com

8812001600
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 12:32 عصر
سلام اگه می گفتید قدم به قدم چه طور طراحیش کردی خیلی بهتر بود من در این باره احنیاج به کمک دارم بویژه برای ساخت منو و زیر منو ممنون

8812001600
شنبه 13 فروردین 1390, 21:50 عصر
سلام پس این فایل pdf که گفتید توضیح میدید چی شد من کارم گیر کرده از css ش سر در نمیارم 30% از کل کار رو نفهمیدم اگه ممکنه یه کمکی کنید استفاده ازش یه کمی سخته تا اشاره میکنی عکس ها پاک می شن مثلا پس زمینه منو ها برای یه پروژه اگه بخام از یه تم استفاده کنم باید تو master page ajax بزارمش بیزحمت به من help برسونید

ali_za
سه شنبه 16 فروردین 1390, 08:02 صبح
با سلام
دوست عزیز متاسفانه فرصت نمی کنم تکمیلش کنم ولی اگر در مورد منو سوالی داری من این منو رو که برای یکی از پروژه هام طراحی کرده بودم براتون ضمیمه می کنم اتفاقا برای بگ گراندش از عکس استفاده کردم و توضیحات کامل را داخل فایل css نوشته ام اگر سوالی هم داشتی با استفاده از ایمیل موجود در فایل می تونید با بنده در تماس باشید.

با تشکر