ورود

View Full Version : نشون دادن فرم هم تو windows هم web

mehrsa_fr
یک شنبه 04 مهر 1389, 11:05 صبح
من میخواستم شروع به نوشتن برنامه ای تحت wpf کنم میخواستم بدونم میشه فرمی طراحی کرد که هم تو windows application استفاده کرد هم تحت Internet Explorer و فقط یه فرم طراحی شده باشه؟؟؟؟

با تشکر از زحمات دوستان

mahdi7s
یک شنبه 04 مهر 1389, 13:50 عصر
شما می توانید بجای WPF از سیلورلایت استفاده کنید که قابلیت Out of Browser را دارد (برنامه تحت دسکتاپ اجرا می شود) اما باید توجه کنید که سیلورلایت کمی با WPF متفاوت و برخی از ویژگی ها (از جمله دسترسی به فایل ها ی سیستمی) و کنترلر ها و پنل ها (مثل DockPanel ) را ندارد و محدوده ی خاصی از دات نت فریم ورک را پشتیبانی می کند.
در ضمن در سیلورلایت برای کار با پایگاه داده دیتابیس شما در سرور قرار دارد و برنامه برای دسترسی به اطلاعات سرور باید بتواند به سرور متصل شود(شبکه می تواند اینترنت باشد ... )

نهایتا اگر برنامه می بایست شبکه باشد و با فایل های سیستم کلاینت(البته در SL 4 امکانات محدودی اضافه شده) کاری ندارد سیلورلایت گزینه ی خوبی است.
لازم به ذکر است سیلورلایت در همه سیستم عامل های شناخته شده از جمله (مک و لینوکس ) هم اجرا می شود

نهایتا اگر عوامل شما با شرایط فوق مغایرت دارد می توانید نگاهی به WPF Browser App بیاندازید که محدودیت های فوق را ندارد (به استثنای دسترسی به فایل ها سیستمی) اما فقط تحت وب اجرا می شود ( با موزیلا هم مشکل دارد! )

موفق باشید

mehrsa_fr
یک شنبه 04 مهر 1389, 14:40 عصر
ممنون از توجهتون
من قراره یه سیستم جامع کامل در این باره بنمویسم Silverlight جواب گوی این کار است مثلا یه سیستم کامل حسابداری؟

mahdi7s
یک شنبه 04 مهر 1389, 18:01 عصر
من قراره یه سیستم جامع کامل در این باره بنمویسم Silverlight جواب گوی این کار است مثلا یه سیستم کامل حسابداری؟
چرا جوابگو نباشد اگر لیست پروژه هایی که می توانید با SL بسازید را یک نگاهی بکنید متوجه می شوید اصلا دقیقا برای کار شماست...
مثلا پروژه SL Business App برای همین کار است(اما یک باگ دارد که انشاا... مایکروسافت در نسخه بعدی درستش می کند! بجای آن می توانید از SL Navigation App استفاده کنید )

اما چند مشکل احتمالی را از قبل بگویم!
1)اگر WPF را بلدید برای استفاده از امکانات جدید سیلورلایت کمی باید کتاب بخوانید (اگر بلد نیستید بیشتر کتاب بخونید !:لبخندساده:)
2)برنامه های سیلورلایت برای اجرا نیاز به SL SDk دارند که حجم آن حدود 7 مگ است!
3)باید سعی کنید تا حجم فایل xap (همون برنامه سیلورلایت) چندان بالا نرود تا برنامه در شبکه های سرعت پایین هم به مشکل بر نخورد . (مثلا عکس ها را در خود برنامه embedded نکنید و آن ها را در سرور بگذارید تا هر وقت برنامه به آن ها نیاز داشت آن ها را از سرور بگیرد.)

نهایتا یک نگاهی هم به لینک زیر بیندازید(من نخواندم ولی به نظر می رسد اطلاعات خوبی دارد):
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=248917

موفق باشید