ورود

View Full Version : مشکل در لینک اطلاعات در VB

shima_hamedi
یک شنبه 04 مهر 1389, 11:08 صبح
با سلام
من یک فرم اصلی دارم که می خواهم تمام فرم های دیگر اطلاعات اولیه را از روی فرم اصلی دریافت کند برای این کار از adodc استفاده کردم فرم اول اطلاعات را دریافت می کند و با توجه به اطلاعات اولیه خروجی را روی فرم بعدی نمایش می دهد اما در فرم دوم اطلاعات را نمی تواند با توجه به اطلاعات اولیه فرم اصلی نمایش دهدو خروجی مورد نظر را نمایش دهد لطفا من را راهنمایی کنید نمی دانم توصیحات کافی است یا نه

behzad_vb.net
یک شنبه 04 مهر 1389, 17:34 عصر
یکم در رابطه با مشکلت بیشتر توضیح بده تا کمکت کنم اگه امکان داره سورستو بزار روی سایت

shima_hamedi
دوشنبه 05 مهر 1389, 14:18 عصر
با سلام مجدد
در برنامه من یک فرم اصلی وجود دارد که اطلاعات اولیه از جمله نام ،سال مورد نظر وماه را انتخاب می کنیم بعد روی همین فرم پارامتر های دیگری از جمله دما ، رطوبت .... وجود دارد که وقتی نام و سال و ماه مورد نظر را انتخاب می کنیم در فرم بعدی اطلاعات مربوطه را به صورت روزانه و یا ماهانه نمایش می دهد .
نکته اصلی اینجا است که اگر پارامتر یکی فعال باشد اصلاعات نمایش داده می شود اما اگر اطلاعات فر م های دیگر نیز فعال باشد با کلیک کردن روی ان دکمه اطلاعات جدید نمایش داده نمی شود. کد مربوط به دو فرم را در زیر قرار می دهم اما اگر یکی از این کد ها فعال باشد خروجی نمایش داده می شود .با تشکر

Private Sub Command1_Click()
Form6.DataGrid1.Refresh
Form6.Adodc1.Refresh
Form6.Adodc1.RecordSource = "select month_m,day_m ,drymean ,wetmean ,min,max ,meandaily from temp where code= '" & Form5.Text2.Text & "' and year_m='" & Form5.Combo3.Text & "' and month_m='" & Form5.Combo2.Text & "' order by day_m "
Form6.Show
End Sub

Private Sub Command8_Click()
Form7.DataGrid1.Refresh
Form7.Adodc8.Refresh
Form7.Adodc8.RecordSource = "select month_m,day_m ,DEWmean ,HUMmean ,TGTG,sunshine from hum where code= '" & Form5.Text2.Text & "' and year_m='" & Form5.Combo3.Text & "' and month_m='" & Form5.Combo2.Text & "' order by day_m "
Form7.Adodc8.Refresh
Form7.Show
End Sub