View Full Version : برندگان پروژه 10 بتوان 100 گوگل معرفی شدند
coolbit
یک شنبه 04 مهر 1389, 11:15 صبح
5 برنده رقابت بهترین ایده های تغییر برای بهتر شدن دنیا انتخاب شدند.
گوگل به هر کدام از این برگزیدگان که در پیشبرد ایده فعالیت می کنند 2 میلیون دلار جایزه پرداخت می کند.
این ایده ها از میان 150 هزار ایده از 170 کشور جهان انتخاب شدند که گوگل آنها را به 16 ایده محدود و به رای عمومی گذاشت بود.
16 ایده:
http://www.project10tothe100.com/ideas.html
برندگان:
http://www.project10tothe100.com/
---------
ویرایش: در مجموع 10 میلیون دلار در میان برگزیدگان تقسیم خواهد شد. نه قطعا 2 میلیون برای هر برنده.
Saeed_m_Farid
یک شنبه 04 مهر 1389, 12:51 عصر
http://www.google.com/project10tothe100/images/idea_icon02_sm.gif
Idea:Make educational content available online for free: We are providing $2 million to support ...
http://www.google.com/project10tothe100/images/idea_icon09_sm.gif
Idea: Enhance science and engineering education : We are providing $3 million to develop and jump ...
http://www.google.com/project10tothe100/images/idea_icon01_sm.gif
Idea:Make government more transparent : We are providing $2 million to Public ...
http://www.google.com/project10tothe100/images/idea_icon05_sm.gif
Idea:Drive innovation in public transport : We are providing $1 million to fund research and development ...
http://www.google.com/project10tothe100/images/idea_icon06_sm.gif
Idea:Provide quality education to African students : We are providing $2 million to fund the ...
Each idea is a broad, ambitious, many-year mission. We are excited about the potential of the projects proposed by these innovative organizations. We hope you will follow the progress on their websites
بیچاره اینها عجب مشکلاتی دارن! واقعاً با این طرحهای فوق العاده دنیا بهتر میشه : یک سایت با 1600 تا ویدئوی آموزشی آنلاین، کمک به آموزش روبوتیک دانش آموزی، شفاف سازی سازمانهای دولتی، آموزش مجانی دانش آموزان آفریقا و جالب تر از همه : وسایل نقلیه ای که انرژی شون با نیروی انسانی تامین میشه!!! یعنی مثل شهربازی ها روی مونوریل پدال میزنن (خودشون رو مسخره کردن با این طرحهای احمقانه، دنیا داره داغون میشه اینا فکر میکنن مردم به همین راحتی خر میشن! taknegar میگفت اینا یه چیزی شون میشه، من الکی جروبحث کردم ...)
coolbit
یک شنبه 04 مهر 1389, 14:02 عصر
بیچاره اینها عجب مشکلاتی دارن!
یه بار سر کلاس بحث مشکلات مدیریتی شرکت بوئینگ بود.
استاد ما که الان یکی از مقامات دولتی تشریف دارند، فرمودند این آمریکایی ها از پس مشکلات به این کوچکی هم بر نمی آیند، درحالیکه ما در کشور مسائل بس عظیم تری رو حل می کنیم.
Mahmood_M
یک شنبه 04 مهر 1389, 14:44 عصر
چه ایده های مزخرفی !!
Netsky
یک شنبه 04 مهر 1389, 17:37 عصر
چه ایده های مزخرفی !!
بنده دقیقا همین نظر رو دارم .
و با همه دوستانی که در بالا پست دادن موافقم . واقعا با این ایده ها دنیا بهتر میشه ؟؟؟؟؟
حالا اون ایده های آموزشی بازم یه چیزی . ولی این ایده :
وسایل نقلیه ای که انرژی شون با نیروی انسانی تامین میشه
واقعا حال آدمو بهم میزنه .
موفق باشید .........
Alireza_Salehi
یک شنبه 04 مهر 1389, 21:42 عصر
خسته شدن واقعا ! اینا هم شد ایده؟ بدیهیات رو به عنوان ایده گذاشتن....
پول که مفت به دست بیاد همین جوری به باد میره...
returnx
دوشنبه 05 مهر 1389, 09:35 صبح
یا اونا خیلی مشکل ندارند یا ما خیلی خیلی خیلی مشکلات داریم.
آموزش مجانی دانش آموزان آفریقا
ولی این جالب بود اما به قول دوستمون Alireza_Salehi (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=33355) یک امر بدیهی بود که هیچوقت هم انجام نمیشه فقط صحبتش میشه.
chaalesh
دوشنبه 05 مهر 1389, 10:45 صبح
البته باید برای بررسی این ایده ها آن جوامع را دید و از داخل احساسشون کرد . من اعتقاد دارم ایرانی ها در این مباحث ( ایده ) بسیار قوی تر بوده و هستند ولی با این دیدگاه که همه این ایده ها نامناسبند و یا ... نمی شود قضاوت کرد.
به گوگل اعتقاد دارید ؟ مگه گوگل این نظر سنجی رو راه اندازی نکرده؟
مگه twitter و یا امثالهم چه ایده بزرگی می باشند ولی در عمل ........
moein7tl
سه شنبه 06 مهر 1389, 00:02 صبح
اینا از این ایده های Brain Storm ی دیگه
هرچند مسخره است،ولی بعدا چیزهای جالبی از توش در میاد
آسانسور هم همین جوری اختراع شد.
اینم یادمون باشه که اونا با همین ایده های مسخرشون الان کجان و ما با ایده های منطقیمون کجا
Arman_gh
سه شنبه 06 مهر 1389, 07:54 صبح
بیچاره اینها عجب مشکلاتی دارن!
منظورتون از اینها آمریکاییهاست دیگه؟ یعنی شما میخواهید بگید ما از این مشکلات نداریم؟ این که آمده 2 میلیون دلار برای سازمان khanacademy کنار گذاشته که مطالبش را به دیگر زبانها ترجمه کنه از نظر شما دنیا را بهتر نمیکنه؟ حتما باید ایده قورباغه سخنگو با توانایی واکنش به پرتوهای نورانی و تشخیص دروغ بر پایهی الگوریتمهای آنچنانی مطرح میشد تا امثال شما میگفتن wooow عجب طرحیهای! ما اصلا مشکل آموزش و پرورش نداریم که. این آمریکاییهای احمقند که مشکل اموزش و پروش دارند. در ضمن این احمقها این دست ایدهها را در اینجا نشان میدهند.
TED (http://www.ted.com/)
Idea: Drive innovation in public transport
کاربری دربارهی این ایده گفتند.
واقعا حال آدمو بهم میزنه .
مگه گفته با گوشت مردار میخواهد نیرو درست کنه که شما حالت بهم خورده. شما از دوچرخه حالت بهم میخوره؟
خسته شدن واقعا ! اینا هم شد ایده؟ بدیهیات رو به عنوان ایده گذاشتن....
تویتتر هم جز همین بدیهیات بود شاید پیادهسازیش یه شب تا صبح کار ببره ولی همانطور که گفتم لزوما ایده به معنای ارائه طرحهای آنچنانی نیست.
پول که مفت به دست بیاد همین جوری به باد میره...
اینم از آن حرفها بودها.
برخی از ویدئوهای جالب پیرامون وب
http://www.9lessons.info/2010/05/must-watch-ted-videos.html
Alireza_Salehi
سه شنبه 06 مهر 1389, 08:04 صبح
اینا از این ایده های Brain Storm ی دیگه
هرچند مسخره است،ولی بعدا چیزهای جالبی از توش در میاد
آسانسور هم همین جوری اختراع شد.
اینم یادمون باشه که اونا با همین ایده های مسخرشون الان کجان و ما با ایده های منطقیمون کجا
تاریخ نشون میده اینها بیشتر دزد و غارتگرند...
اینها کافیه آفریقا رو غارت نکنند لزومی نداره برای رفع فقر وبدبختی از اونجا به مغزشون فشار بیارن.
اینها ایده نیست، بیان بدیهیاته... ایده یعنی چیزی که باعث تولید یک راه حل بشه... خیلی کارها نیاز به ایده نداره فقط کافیه کار غلطی که انجام میشه رو متوقف کرد.
در ضمن اونا هیچ جا نیستن فقط یه کم تکنولوژی شون جلوتره که جلو زدن از اون هم خیلی سخت نیست.
returnx
سه شنبه 06 مهر 1389, 08:45 صبح
Idea: Drive innovation in public transport
اگه از یک بچه هم بپرسید که انژی های فسیلی یه روزی تمام میشه اونوقت باید چیکار کرد؟
اون هم میگه که باید راهی پیدا کنیم که از انرژی انسان استفاده کنیم.
این نمیشه ایده . به طور مثال اگه می گفت یک حسگر حساس به فشار زیر کفش قرار دهیم تا بشه برق تولید کرد اونوقت یکم میشه ایده.
Arman_gh
سه شنبه 06 مهر 1389, 09:27 صبح
تاریخ هر ملتی را که نگاه کنی من جمله خودمان میشه ازش چنین برداشتی کرد. و این دلیل بر خوب یا بد بودن ملتی نیست.
در ضمن اونا هیچ جا نیستن فقط یه کم تکنولوژی شون جلوتره که جلو زدن از اون هم خیلی سخت نیست.
قبول آنها هیچ جا نیستن ما کجاییم؟ اگر آنها در هیچ جا هستند ما در کجا هستیم؟ من نمیگم ما نمیتونیم به آنها برسیم میتونیم ولی اصلا گمان نمیکنم به این پشمی که شما گفتی باشه. اصلا گمان نمیکنم آنها یه کم تکنولوژیشون از ما بیشتر و یا جلو زدن از آنها هم خیلی سخت نیست بلکه فکر میکنم انها خیلی از لحاظ علمی از ما پیشترند و رسیدن به انها هم نه تنها خیلی سخت نیست بلکه خیلی سخت است و نیاز به کوشش بسیار دارد.
coolbit
سه شنبه 06 مهر 1389, 09:49 صبح
فکر می کنم به اینها می گویند ایده های پراگماتیک. و ارائه دهندگان راه حل خود مسئول عمل کردن به راه حل های ارائه شده هستند.
والا صرف گفتن ایده های عجیب و غریب که کار ساده ای است.
اگر کسی فکر می کنه این ها ایده های معمولی هستند. بسم الله، شروع کنید و بهترشو انجام بدین. ما ایرانی ها عادت داریم بقیه ملل رو مسخره کنیم، اون ها رو کودن بدونیم و فکر می کنیم کارمون خیلی درسته و از همه باهوش تر و نابغه تریم. اما دریغ از یک قدم موثر.
Make government more transparent
...to easily learn about the workings of their government, and rally their fellow citizens to take action to improve it...
اغتشاش؟
Provide quality education to African students
..increase young Africans' access to quality education...
ای استعمارگر. حتما می خواهی اونجا رو مورد تهاجم فرهنگی قرار بدی!!!
Help social entrepreneurs drive change
...establishing schools that teach entrepreneurial skills in rural areas...
آموزش کارآفرینی هم شد کار؟ در عوض ما در همه روستاها آموزش ... داریم!
Create real-time natural crisis tracking system
Make rapid-response crisis-mapping data available to help policymakers better coordinate response efforts during hurricanes, earthquakes, tsunamis and other natural disasters.
دلایل بلایای طبیعی هم که چیزه دیگس. با این کارها نمی تونید باهاش مقابله کنید!
Work toward socially conscious tax policies
efforts to make the tax system more transparent and better at supporting societal sustainability and development
واقعا مثلا همچین ایده ای بدرد کشور ما نمی خوره؟
Create more efficient landmine removal programs
... Numerous suggestions for this topic include robotic, human and animal-facilitated detection strategies ...
یا این مورد؟ تا حالا برای این مسئله که کشور ما هم درگیرش هست، راه حلی ارائه دادید؟ (نه، به ما چه! ما کارهای مهمتری داریم.)
این هم جالب بود!
Mamdos
سه شنبه 06 مهر 1389, 10:59 صبح
دوستان لازم نیست هر کاری را مسخره کنید یا کوچک بشمارید. متأسفانه این رویکرد را در کاربران این وبگاه نسبت به پیشرفتهای داخلی هم میبینیم.
این ایدهها ارزشمند هستند و به نظر من کوچک شمردن آنها متأسفانه نشانهای از این است که ما ایرانیها چندان علاقمند به ایجاد تحول در اطرافمان و در دنیا نیستیم و کارهای اینگونه را چه یک داخلی انجام دهد و چه یک خارجی، مسخره میکنیم.
به جای این حرفها بهتر است فکر کنیم که ما چطور میتوانیم از ایدههای مشابهی برای بهبود وضع ایران استفاده کنیم و چطور میتوان این ایدهها را تأمین مالی کرد. یا این که چگونه میتوانیم مشکلاتی را که در ایران داریم - مثل حاشیهنشینی، سوء تغذیه، افزایش کمتحرکی و بیماریهای قلبی-عروقی، آلودگی هوا و محیط زیست، نابرابری آموزشی، کمبود آب، کمبود دسترسی به آمار، عدم علاقهی مردم به کارآفرینی، عدم علاقهی مردم به کارهای داوطلبانه، کمبود پژوهش و صدها مشکل بزرگ دیگر - بدون اتکا به دولت حل کنیم.
returnx
سه شنبه 06 مهر 1389, 14:25 عصر
ما ایرانی ها عادت داریم بقیه ملل رو مسخره کنیم، اون ها رو کودن بدونیم و فکر می کنیم کارمون خیلی درسته و از همه باهوش تر و نابغه تریم. اما دریغ از یک قدم موثر.
مگه باهوش نیستیم؟خودم جواب میدم،شما هم خواستید جواب بده(خیلی خیلی باهوشیم)
اگه دقت کنید با این همه تحریم ما تقریبا هر هفته از طریق مخترعینمون یک طرح جدید داریم.
اگه این طرح ها اجرا نمیشه بخاطر اینکه حمایت نمیشه.زیر ساختی وجود نداره.
اما مسخره کردن ملل دیگه ریشه در فرهنگ 3000ساله ما داره و ما رو از همه جلو تر انداخته. برای همین ما عادت کردیم... به طور مثال عرب ها رو مورد مسخره قرار بدیم(البته قصده توهین نداشتم چیزی که تو جامعه هست رو بیان کردم)
Arman_gh
سه شنبه 06 مهر 1389, 14:56 عصر
اگه دقت کنید با این همه تحریم ما تقریبا هر هفته از طریق مخترعینمون یک طرح جدید داریم.
میشه بگید این آمار را از کجا درآوردید؟ و هر هفته ما چه چیزهایی اختراع میکنیم؟ و آیا چنین امری دلیل بر باهوش بودن ملتی است؟ یعنی اگر فرضا کشور دیگری اختراعات بیشتری از ما داشت آن کشور باهوشتر است؟
اگه این طرح ها اجرا نمیشه بخاطر اینکه حمایت نمیشه.زیر ساختی وجود نداره.
اخه ما چه جور ملت باهوشی هستیم که نمیتونیم پس از این همه مدت یه زیرساخت درست کنیم برای نوابغمون؟ شما به چنین ملتی میگی باهوش؟ وجود افرادی نابغه در اجتماع دلیل بر نابغه بودن ملتی نیست. به قول معروف: گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟
گیریم ما نوابغی در جای جای این کره خاکی داریم که افراد باهوشی هم هستند چه ربطی داره به عموم ملت ایران؟ ملتی که نتونه نوابغ خودش را نگهداره آن ملت باهوش نیست. ملت باهوش آن ور دنیاست که داره نوابغ دیگر ملل را گلچین میکنه و در کنار نوابغ خودش برای به نتیجه رساندن اهدافش به کار میگیره. نه ملتی که این ور دنیا نشسته میگه فلانی تو ناسا ایرانی و ما الیم آنها بل!
returnx
سه شنبه 06 مهر 1389, 17:07 عصر
میشه بگید این آمار را از کجا درآوردید؟ و هر هفته ما چه چیزهایی اختراع میکنیم؟ و آیا چنین امری دلیل بر باهوش بودن ملتی است؟ یعنی اگر فرضا کشور دیگری اختراعات بیشتری از ما داشت آن کشور باهوشتر است؟
اخه ما چه جور ملت باهوشی هستیم که نمیتونیم پس از این همه مدت یه زیرساخت درست کنیم برای نوابغمون؟ شما به چنین ملتی میگی باهوش؟ وجود افرادی نابغه در اجتماع دلیل بر نابغه بودن ملتی نیست. به قول معروف: گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟
گیریم ما نوابغی در جای جای این کره خاکی داریم که افراد باهوشی هم هستند چه ربطی داره به عموم ملت ایران؟ ملتی که نتونه نوابغ خودش را نگهداره آن ملت باهوش نیست. ملت باهوش آن ور دنیاست که داره نوابغ دیگر ملل را گلچین میکنه و در کنار نوابغ خودش برای به نتیجه رساندن اهدافش به کار میگیره. نه ملتی که این ور دنیا نشسته میگه فلانی تو ناسا ایرانی و ما الیم آنها بل!
جوابت قانع کننده بود.
eshpilen
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:28 عصر
مزخرف ترین ایدشون بنظر من ایدهء این کار بوده:
Forbidden
Your client does not have permission to get URL /ideas.html from this server. (Client IP address: 81.29.255.16)
You are accessing this page from a forbidden country.
Slytherin
چهارشنبه 07 مهر 1389, 03:27 صبح
من واقعا تعجب می کنم که می بینم دوستان این ایده ها را احمقانه می پندارند!
به عنوان مثال به ایده "وسایل نقلیه ای که انرژی شون با نیروی انسانی تامین میشه" اشاره می کنم.
اینکه بگوییم ماشین هایی ساخته شود که با پدال کار کنند واقعا احمقانه هست! (هر کودکی این را می داند!)
اما احمق تر کسانی هستند که عنوان این ایده را احمقانه می پندارند!
ببنید به عنوان مثال تامین انرژی وسایل نقلیه عمومی می تواند از انرژی راه رفتن انسان ها روی کاشی های پیاده رو تامین گردد. (این یک مثال کوچک بود)
حالا به غیر از این بحث، خیلی ها از سراسر دنیا به 16 ایده برتر رای داده اند تا این 5 ایده انتخاب شده اند، به نظر من صحیح نیست که ماها نظر خودمان را عالمانه و نظر دیگران را احمقانه بدانیم...
شاید بهتر باشد کمی بیشتر فکر کنیم:چشمک:
eshpilen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:24 صبح
من واقعا تعجب می کنم که می بینم دوستان این ایده ها را احمقانه می پندارند!
به عنوان مثال به ایده "وسایل نقلیه ای که انرژی شون با نیروی انسانی تامین میشه" اشاره می کنم.
اینکه بگوییم ماشین هایی ساخته شود که با پدال کار کنند واقعا احمقانه هست! (هر کودکی این را می داند!)
اما احمق تر کسانی هستند که عنوان این ایده را احمقانه می پندارند!
ببنید به عنوان مثال تامین انرژی وسایل نقلیه عمومی می تواند از انرژی راه رفتن انسان ها روی کاشی های پیاده رو تامین گردد. (این یک مثال کوچک بود)
حالا به غیر از این بحث، خیلی ها از سراسر دنیا به 16 ایده برتر رای داده اند تا این 5 ایده انتخاب شده اند، به نظر من صحیح نیست که ماها نظر خودمان را عالمانه و نظر دیگران را احمقانه بدانیم...
شاید بهتر باشد کمی بیشتر فکر کنیم:چشمک:
البته از اونجا که انرژی از هیچ بوجود نمیاد، این انرژی درواقع از عابران کسر میشه. پس بعید نیست اون موقع راه رفتن سخت تر باشه و مثلا دو سوم مسافت فعلی رو راه بریم بگیم ای جوونی کجایی یه زمانی اینقدر زود خسته نمیشدم :قهقهه:
اما از این نظر که این انرژی از غذا و منابع طبیعی تولید میشه خوبه. چون بشر خودش بخواد دم و دستگاه و مبدل درست کنه برای اینطور انرژی ها فکر میکنم مشکل باشه. هرچند چنین سیستمی که بخوان مثلا توی پیاده رو ها چنین چیزی کار بذارن بنظر خودش مشکل تر و هزینه بر تر میاد.
میگم چطوره بجای مالیات توی هر خونه ای یه ژنراتور پدالی بذارن که برق تولیدیش به شبکهء برق ارسال بشه و یه کنتور داشته باشه. شما هرچقدر مالیات باید بدید همون قدر باید برق تولید کنید. تازه این ورزش هم هست استفادهء دو منظوره و ورزش اجباری برای همگان :لبخند:
بنظرم باید دوربینی چیزی هم بذارن که کسی از یک راه احتمالی تقلب نکنه!!
شایدم بجای دوربین فقط یه دستگاه آشکارگر وجود انسان؛ چون ضبط فیلم مردم موقع ورزش کردن با حیطهء شخصی افراد احتمالا برخورد پیدا میکنه. همش رو باید پلمپ کنن مثل کنتور برق که کسی دست نزنه!!
البته بنظرم اگر یه آدم بخواد همهء مالیاتش رو به این روش بده ممکن نباشه. چون احتمالا خیلی وقت و انرژی باید بهش اختصاص بده. فکر کنید مثلا طرف کارخونه دار باشه اصلا نمیتونه اونهمه مالیات رو بده. ولی میتونن حداقل یه بخش کوچکی درمورد این افراد بهش اختصاص بدن.
اصلا بحث مالیات هم نباشه این ایده برای ورزش همگانی خوبه که باعث سلامتی مردم میشه و هزینه های درمان و غیره هم پایین میاد.
===============
پ.ن:
البته این بیشتر یه شوخی بود. واضحا بنظرم اجبار مردم به فعالیت فیزیکی کار مشروعی نیست.
eshpilen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:35 صبح
بنظر من یه ایده میدادن که چطوری دوباره دنیا رو چند قطبی کنیم (بیشتر از دو قطب) از همش بهتر بود.
و بنظرم اینطور چیزها واقعا عملی هم هست.
مثلا با اتحاد کشورهای هر منطقه میشه قطب های جدیدی بوجود آورد.
یجوری توزیع قدرت در جهان و گرفتن امتیازات انحصاری از چند کشور معدود.
حالا از هر روشی که هست. انتقال صنایع. ایجاد اتحادیه های منطقه ای و غیره.
خلاصه هر راه ممکن در هر جنبه ای.
به اینصورت امنیت و عدالت اقتصادی در جهان بیشتر میشه.
و میشه سازمانهای بین المللی قویتر و عدالتمند تری ایجاد کرد.
الان سازمان ملل و شورای امنیت به دردی نمیخورن چون چند کشور معدود و قدرتمند حق وتو دارن.
Slytherin
چهارشنبه 07 مهر 1389, 14:43 عصر
نظر شما که بیشتر جنبه شوخی داشت اما منظور من از سیستم کاشی ها این بود که گاها انرژی ها ما حدر می رود، مثلا ضربه ای که به کاشی ها وارد می شود در واقع جذب زمین می شود، حال می شود این انرژی رو تبدیل به هر انرژی کاربردی کرد.
من از عمد از مثال کاشی استفاده کردم چون در حال حاضر در یکی از کشور ها (اسمش یادم نیست) از انرژی کاشی ها برای تامین انرژی آن خیابان استفاده می شود.
eshpilen
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:40 صبح
گاها انرژی ها ما حدر می رود، مثلا ضربه ای که به کاشی ها وارد می شود در واقع جذب زمین می شود، حال می شود این انرژی رو تبدیل به هر انرژی کاربردی کرد.بنظرم اینا اونقدری نیست که صرف بکنه براش دم و دستگاهی ساخته بشه.
چون تولید تجهیزات لازم و کار گذاشتن و نگهداری اونها در مجموع خودش منابع اولیه و انرژی و هزینه مصرف میکنه.
در حال حاضر در یکی از کشور ها (اسمش یادم نیست) از انرژی کاشی ها برای تامین انرژی آن خیابان استفاده می شود. احتمالا بیشتر جنبهء آزمایشی و آکادمیک داره تا چیزی که درحال حاضر مقرون به صرفه باشه.
البته همونطور که گفتم انرژی از هیچ بوجود نمیاد، بنابراین مثلا اگر از عبور عابران تولید میشه، حتما این انرژی از هر فردی کسر میشه که البته به دلیل کم بودن ممکنه اصلا احساس نشه.
eshpilen
پنج شنبه 08 مهر 1389, 10:35 صبح
ضمنا اینهمه راه دور هم لازم نیست بریم.
همین انرژی باد و خورشید و امواج دریا رو در سطح زمین اگر بشه ذخیره کرد، منبع انرژی عظیم و بهینه ای هست. البته انرژی باد و دریا خودش از انرژی خورشید حاصل شده.
هرچند روی اینها کار شده و میشه.
خلاصه راه و ایده زیاد و منبع انرژی هم زیاد.
ولی مسئله همون مقرون به صرفه بودنش هست و اینکه مقدار لازم رو در سطح وسیع بشه تولید کرد تا مشکل انرژی بشر و نیز آلودگی محیط زیست برطرف یا کمتر بشه.
esmit61
پنج شنبه 08 مهر 1389, 10:56 صبح
برای اینکه زیاد به این ایده ها گیر ندید اینجا (http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=122707) رو بخونید
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=122707
Vahid_moghaddam
پنج شنبه 08 مهر 1389, 12:30 عصر
اینها کافیه آفریقا رو غارت نکنند لزومی نداره برای رفع فقر وبدبختی از اونجا به مغزشون فشار بیارن.
اینها ایده نیست، بیان بدیهیاته... ایده یعنی چیزی که باعث تولید یک راه حل بشه... خیلی کارها نیاز به ایده نداره فقط کافیه کار غلطی که انجام میشه رو متوقف کرد.
اینجا مثلا تاپیک تازه های فناوریه؟
استاد این جمله اولت آدم رو یاد شعارهای کمونیست ها میندازه!
مطمئنی هیچ جا نیستند؟
مطمئنی جلو زدن از اونا خیلی سخت نیست؟
اگه اینقدر این غرب جنایتکار غارتگر فاسد، تو خالیه، چرا شما و همفکرات ازش جلو نزدید؟
احتمالا به خاطر اینکه این غربی ها با هزار روش جلوی شکوفایی استعداد های شما رو می گیرند. یا توجیهاتی مثل این. دو سه نفر استاد مغالطه و سفسطه تو این سایت هستند و حتما برای اینکه چرا ما اینجاییم و اونا اونجا دلیل های چند صفحه ای دارند.
برادر، عزیز، اگه می خوای حریفت رو (غرب) شکست بدی، واقع نگر باش. با دست کم گرفتن، به هیچ جا نمی رسی.
این جملت "یه کم تکنولوژیشون جلو تره" شاهکاره...جدا شاهکاره.
وقتی مثلا سمند رو با بی ام و مقایسه می کنم، کاملا مشخصه که فقط یه کم جلو ترند.
Slytherin
پنج شنبه 08 مهر 1389, 13:09 عصر
eshpilen عزیز ممکنه در حال حاضر اقتصادی به نظر نرسد اما این مسئله زمانی اهمیت پیدا می کند که انرژی های فسیلی تمام شوند.
در ضمن اگر یک چیز تولید انبوه شود قیمت تولیدی آن کاهش می یابد.
بله هیچ انرژی به وجود نمی آید، همان طوری که گفتم ما برای راه رفتن باید بر روی زمین انرژی وارد کنیم تا کار صورت گیرد، حالا می شه همین انرژی که به زمین وارد می شود در راه های دیگر صرف شود.
حالا من نمی گم به این کاشی گیر بدیم، منظورم اینه که ایده های اون ها احمقانه نبودند!
eshpilen
پنج شنبه 08 مهر 1389, 16:51 عصر
بله هیچ انرژی به وجود نمی آید، همان طوری که گفتم ما برای راه رفتن باید بر روی زمین انرژی وارد کنیم تا کار صورت گیرد، حالا می شه همین انرژی که به زمین وارد می شود در راه های دیگر صرف شود.ببین شما وقتی دوچرخه سواری میکنی، بالاخره نیروی شما بازهم به زمین منتقل میشه تا حرکت میکنی. منتها به شکل غیرمستقیم دیگه ای. حالا مثلا فرض کن چراغ دوچرخه رو که نیروش از دینام دوچرخه که به چرخ دوچرخه اتصال داره روشن کنی. اینجا انرژی ای تولید میشه که صرف روشن کردن لامپ دوچرخه میشه، و این انرژی علاوه بر انرژی هست که باعث حرکت شما رو به جلو میشه. یعنی صددرصد به میزان انرژی ای که شما برای 10 متر جلوتر رفتن صرف میکنی اضافه میشه، منتها این مطلب ممکنه محسوس نباشه.
اگر مثل من وقتی بچه بودی با آرمیچر و اینطور چیزها تست کرده باشی، وقتی به یک دینام مولد برق یک بار مثل لامپ وصل میکنی، گرداندن اون دینام سخت تر میشه و سفت تر میگرده. یعنی برای گرداندن اون که تولید برق میکنه مجبور میشی نیروی بیشتری صرف کنی. و این بخاطر همون مطلب هست که انرژی بالاخره از جایی میاد و خودبخود ایجاد نمیشه.
اون انرژی ای هم که به زمین وارد میشه بصورت عمل و عکس العمل و برای جلو رفتن شماست. اگر چیزی رو ازش تبدیل به انرژی دیگری بکنی که برای کار دیگری بکار بره، از نیرویی که شما رو به پیش میبره کم میشه.
البته چون در جریان هر عملی مقداری انرژی هدر میره، بحث بهره برداری از نیروهای هدر رفته میتونه مطرح بشه. ولی معمولا این کار خیلی سخت و غیرمقرون به صرفه هست. کلا هم بحثش پیچیده هست. مثلا درمورد یه انسان باید ببینیم چه انرژی ای کجا چطور به هدر میره و چقدر هست و چطور میشه بدست آوردش که مقرون به صرفه باشه.
معمولا سیستمهایی که وجود دارن در این حد بهینه و مقرون به صرفه نیستن که بتونن طوری فقط از انرژی های هدر رفتهء یک انسان استفاده بکنن که از انرژی کاربردیش کم نشه.
بنظرم از مدفوع انسانها بیوگاز تولید کنن خیلی عملی تر و مقرون به صرفه تر باشه تا اینکه بخوان انرژی هدر رفته در هنگام راه رفتن رو جمع آوری بکنن!!
FastCode
پنج شنبه 08 مهر 1389, 17:28 عصر
من متوجه شدم که ایده حرکت وساءل نقلیه با انرژی انسان در واقع اصلش ایرانی بوده
و در ایران پروژه اصلی که این ایده ازش مشتق شده هم ثبت اختراع شده.
ایده اصلی چیزی نبوده جز "کیت تبدیل گاز خانگی به CNG".
لطفاً اگر ارتباط رو پیدا کردید نگید.
میلاد قاضی پور
پنج شنبه 08 مهر 1389, 17:41 عصر
در نگاه اول ایده ها احمقانه به نظر میرسند . اما هرچه بهش بیشتر و بیشتر فکر میکنی میبینی بسیار هوشمندانه و دور اندیشانه هستند . شما ها نگاه کنید اکثر اوقات در کشور ما (که این تاپیک نمونه ی کشور ما باشه) ایده هایی داده میشه که دو سال دیگه گندش در میاد . مثل پلی که تو جانبازان در رشت زده شد . اینهمه هزینه شد بعدش یواش یواش متوجه شدن چه دست گلی به آب داده شده. اما گاهی هم نیاکان ما ایده هایی دادن که هنوزم که هنوزه داره روش مطالعه میشه مثل بعضی از معماری ها و بناهای باستانی.
در کل میخوام بگم ما زود قضاوت میکنیم شاید برای هر ایده ای که الان جزو برترینهاست باید دست کم یک ساعت فکر کرد تا دلایل قانع کننده ای براش پیدا کنیم بعد نظر بدیم . البته اینو هم بگم . اگر این طرحها فقط توسط مردم عادی رأی داده شده میشه گفت اعتبار چندانی نداره و چه بسا طرحهای فوق العاده ای بودن که مردم نتونستن درکش کنن و بهش رأی ندادن .
mostafag
پنج شنبه 08 مهر 1389, 21:08 عصر
اینجا مثلا تاپیک تازه های فناوریه؟
استاد این جمله اولت آدم رو یاد شعارهای کمونیست ها میندازه!
مطمئنی هیچ جا نیستند؟
مطمئنی جلو زدن از اونا خیلی سخت نیست؟
اگه اینقدر این غرب جنایتکار غارتگر فاسد، تو خالیه، چرا شما و همفکرات ازش جلو نزدید؟
احتمالا به خاطر اینکه این غربی ها با هزار روش جلوی شکوفایی استعداد های شما رو می گیرند. یا توجیهاتی مثل این. دو سه نفر استاد مغالطه و سفسطه تو این سایت هستند و حتما برای اینکه چرا ما اینجاییم و اونا اونجا دلیل های چند صفحه ای دارند.
برادر، عزیز، اگه می خوای حریفت رو (غرب) شکست بدی، واقع نگر باش. با دست کم گرفتن، به هیچ جا نمی رسی.
این جملت "یه کم تکنولوژیشون جلو تره" شاهکاره...جدا شاهکاره.
وقتی مثلا سمند رو با بی ام و مقایسه می کنم، کاملا مشخصه که فقط یه کم جلو ترند.
فكر كنم توي اين انجمن بحث هاي سياسي ممنوع هست
اما..........
من اصلا نميگم نظرات اونا مسخره است(در واقع هيچ نظري ندارم )
اما فقط بگم كه شما اگه يكم توجهت بيشتر بود ميتونستيد بفهميد كه ايران فقط 30 سال هست كه روي پاي خودش ايستاده!!!
و من فكر ميكنم كه توي همين 30 سال هم با وجود تحريم ها و تهديدات بسيار پيشرفت هاي زيادي داشتيم (البته اينم بايد در نظر داشت كه ميتونستيم بهتر از اينم باشيم) :متفکر:
پس به شما توصيه ميكنم اگر ميخوايد ايران رو با كشورهاي غربي مقايسه كنيد اين موضوع رو هم در نظر داشته باشيد
موفق و مويد باشيد :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.