ورود

View Full Version : سوال: چگونگی ساخت یک برنامه برای Update کردن نرم افزار؟

BORHAN TEC
یک شنبه 04 مهر 1389, 18:28 عصر
سلام:قلب:
چگونگی ساخت یک برنامه برای Update کردن نرم افزار؟
آیا در این رابطه مطلبی سراغ دارید؟
من هر کاری کردم با InstallAware موفق به این کار نشدم. (در قسمت patches)
لطفاً راهنمایی کنید.

Mask
یک شنبه 04 مهر 1389, 18:48 عصر
بیشتر توضیح بدید.
بانک اطلاعاتی رو میخاید آپدیت کنید یا پلاگین به برنامه اظافه کنید؟
بیشتر توضیح بدید.

BORHAN TEC
یک شنبه 04 مهر 1389, 18:58 عصر
برنامم بانک نداره.
برنامه من از یک فایل EXE و چندین فایل dll (حجم تقریباً بالا) تشکیل شده. در ضمن در آپدیت ها هم اینترفیس برنامه تغییر نخواهد کرد. می خواهم راهکاری را پیاده کنم تا کاربر بتواند به سرعت برنامه اش را آپدیت کند. باید بگویم که آن برنامه ای که اقدام به آپدیت کردن برنامه اصلی می کند به صورت جداگانه است. همچنین من قصد دارم که برای آپدیت کردن کل یک فایل جایگزین نشود بلکه یک پچ از آن در اینترنت قرار بگیرد که قسمت آپدیت نرم افزار آن پچ را دانلود کرده و روی سیستم کاربر اجرا کند(چون همانطور که گفتم حجم فایل ها تقریباً بالا است). یکی از مشکلات من هم این است که نمی دانم این فایل پچ را باید چگونه بسازم. :متفکر:
اگر توضیحات کامل باشد ممنون می شوم.

مهران رسا
یک شنبه 04 مهر 1389, 20:52 عصر
بلکه یک پچ از آن در اینترنت قرار بگیرد که قسمت آپدیت نرم افزار آن پچ را دانلود کرده و روی سیستم کاربر اجرا کندخب ! بعد از اینکه پچ رو اجرا کرد چه اتفاقی بیفته ؟

FiACKER
دوشنبه 05 مهر 1389, 02:35 صبح
سورس در اين زمينه زياد هست.
شما به يه برنامه نياز داريد كه اطلاعات رو بر اساس آخرين نسخه موجود در سايت شما از اينترنت دريافت كند.
تويه سايت torry يا swiss بود كه يه همچين سورسي رو ديدم اما ازش استفاده نكردم.

h_mohamadi
دوشنبه 05 مهر 1389, 07:51 صبح
برای آپدیت سریع از دلفی استفاده کرده و فایل ها را با استفاده از چند ترد کپی کن که هم برنامه ات هنگ نکند و هم هر ترد وظیفه کپی یک فایل را داشته باشد.فکر کنم این طوری خیلی سریع می توانید برنامه ات را آپدیت کنید.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 05 مهر 1389, 08:06 صبح
سلام. شما با استفاده از نرم افزار Installaware میتونید patch درست کنید .به این صورت که فایلهای قدیمی و جدید را از شما پرسیده و تغییرات اونو به صورت یک patch دراورده و با اجرای اون برنامه شما تغییر خواهد کرد.
موفق باشید

BORHAN TEC
دوشنبه 05 مهر 1389, 15:39 عصر
سلام. شما با استفاده از نرم افزار Installaware میتونید patch درست کنید .به این صورت که فایلهای قدیمی و جدید را از شما پرسیده و تغییرات اونو به صورت یک patch دراورده و با اجرای اون برنامه شما تغییر خواهد کرد.من هر کاری که کردم نتونستم. میشه راهنمایی کنید؟

.

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:46 عصر
سلام. در این لینک (http://www.installaware.com/installaware_patching.pdf) توضیح داده است.
موفق باشید