View Full Version : سوال: مشکل در اجرای نادرست کد های javascrpt در مرورگر های مختلف
farzadny
دوشنبه 05 مهر 1389, 14:03 عصر
سلام یه مشکل دارم با کد های javascript در کروم و فایرفاکس... چرا بعضی از کد هایی که توی اینترنت اکسپلور درست اجرا مین توی این دو مرورگر به درستی اجرا نمیشن....؟
hamidre13
دوشنبه 05 مهر 1389, 22:17 عصر
تنها راهی که می تونی مطمئن باشی کدت توی همه مرورگر ها به یک نحو اجرا می شه استفاده از کتابخانه های جاوااسکریپت مثل جی کوئری هست!
aminghaderi
سه شنبه 06 مهر 1389, 00:18 صبح
سلام یه مشکل دارم با کد های javascript در کروم و فایرفاکس... چرا بعضی از کد هایی که توی اینترنت اکسپلور درست اجرا مین توی این دو مرورگر به درستی اجرا نمیشن....؟
به دلیل معماری متفاوت مرورگر ها!!!
من تجربه در این زمینه دارم ، مشکل کد جاوا نیست ، مشکل خود مرورگر هم نیست ، شما باید دستور هایی که برای اون مرورگر باید در جاوا استفاده کنید رو فرابگیرید.
دقیق حضور ذهن ندارم ، ولی یادمه کدی اجکسی نوشته بودم که در فایرفاکس اجرا می شد ولی در ie اجرا نمیشد؟!
بعد متوجه شدم که خروجی که مرورگر از اجرای تابع من داره با هم فرق می کنه و شرط من بروی خروجی فایرفاکس ست شده بود وبه همین جهت شرط در ie اجرا نمی شد و کلا پروسه خراب می شد؟!:ناراحت:
ولی با قرار دادن یه OR (||) مشکلم حل شد!
منظورم از معماری متفاوت همین موضوع است.
موفق باشید.
farzadny
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:17 عصر
مشکل اینجاست که که کد زیر توی ie درست عمل میکنه اما توی firefox و chrome نتیجه اشتباه میده
function(temp)
{
var temp=element.parent.lastchild
...
}
div سومی رو تو کد زیر پیدا نمیکند... از id هم نمیتونم استفاده کنم چون کد زیر تکرار میشه
<div>
<div onclick="function('this')"c>
......
<div/>
<div>
......
<div/>
<div/>
aminghaderi
سه شنبه 06 مهر 1389, 17:40 عصر
الان این چی هست؟؟؟
element.parent.lastchild
از id هم نمیتونم استفاده کنم چون کد زیر تکرار میشه
یعنی چی که تکرار می شه ؟!
یکم توضیح بدید...
من شخصا با ID های المنت ها کار می کنم و تا حالا هم مشکل نداشتم.
alireza_s_84
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:12 عصر
تنها راهی که می تونی مطمئن باشی کدت توی همه مرورگر ها به یک نحو اجرا می شه استفاده از کتابخانه های جاوااسکریپت مثل جی کوئری هست!
سلام دوست عزیز:
جواب شما کاملا غیر فنی هست کی گفته اگر قراره کدهای جاوا اسکریپتی توی مرورگرهای مختلف درست اجرا بشه باید حتما از جی کوئری و امثالهم استفاده کرد؟
برای اجرای یک کد جاوا اسکریپت در مرورگرهای مختلف باید نحوه رفتار مرورگر رو با اون کد بدونید بعد با چند شرط ساده کد رو در هر مرورگر اجرا کنید کلا مرورگرها از دو دسته خارج نیستن یا بر اساس استاندارد W3C عمل میکنن یا تنها مرورگر مستقل که IE هست و شما باید این نکته رو مدنظر داشته باشید که کدهای جاوای استاندارد W3C در تمتمی مرورگرها بجز IE دقیقا به یک شکل اجرا میشوند و تنها باید مرورگر IE را در هنگام کدنویسی شناسایی و عملیات مربوطه را انجام داد.
موفق باشید
hamidre13
سه شنبه 06 مهر 1389, 21:04 عصر
جواب شما کاملا غیر فنی هست کی گفته اگر قراره کدهای جاوا اسکریپتی توی مرورگرهای مختلف درست اجرا بشه باید حتما از جی کوئری و امثالهم استفاده کرد؟
برای اجرای یک کد جاوا اسکریپت در مرورگرهای مختلف باید نحوه رفتار مرورگر رو با اون کد بدونید بعد با چند شرط ساده کد رو در هر مرورگر اجرا کنید کلا مرورگرها از دو دسته خارج نیستن یا بر اساس استاندارد W3C عمل میکنن یا تنها مرورگر مستقل که IE هست و شما باید این نکته رو مدنظر داشته باشید که کدهای جاوای استاندارد W3C در تمتمی مرورگرها بجز IE دقیقا به یک شکل اجرا میشوند و تنها باید مرورگر IE را در هنگام کدنویسی شناسایی و عملیات مربوطه را انجام داد.:تشویق:
از راهنمایی تون ممنون هستم
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم حتی مرور گر های مختلف البته به غیر از ie هم دارای تفاوت های در اجرای کدهای اسکریپت هستند!
اگر چیزی که گفتم صحت نداره لطفا راهنمایی بفرمایید!
در ضمن اگر ممکن هست یک منبع مناسب جهت روانشناسی رنگ ها در طراحی وب معرفی کنید!:خجالت:
aminghaderi
چهارشنبه 07 مهر 1389, 01:58 صبح
در ضمن اگر ممکن هست یک منبع مناسب جهت روانشناسی رنگ ها در طراحی وب معرفی کنید!:خجالت:
بحث در این باره زیاده اینجا فقط باعت انحراف بحث می شه و دوستمون به جوابش نمی رسه...
یه تاپیک جدید بزنید تا دوستان راهنمایی کنند ، و یه بحثی هم در این رابطه داشته باشیم.
alireza_s_84
چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:00 صبح
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم حتی مرور گر های مختلف البته به غیر از ie هم دارای تفاوت های در اجرای کدهای اسکریپت هستند!
اگر چیزی که گفتم صحت نداره لطفا راهنمایی بفرمایید!
دوست عزیز در زبان جاوا اسکریپت ما یک سری شی داریم و هر شی یک سری متد. مرجع استانداردسازی هم کنسرسیوم جهانی وب W3C هست و این آبجکتها و متدها استاندارد سازی شده هستند. تمامی مرورگرهای استاندارد مانند کروم ، فایرفاکس ، اپرا و سافاری که دقیقا استاندارهای W3C رو رعایت میکنند این آبجکتها و خصوصیات و متدهای اونها رو به شکل پیاده سازی و با اونها رفتار میکنند. بی شک اگر از متدها و خصوصیات استاندارد استفاده بشه هیچ تفاوتی در اجرای کدهاتون نخواهید دید حال اینکه مرورگر IE از دیرباز ساز مخالف میزد و بر اساس موتوری که خودش طراحی کرده با این آبجکتها و خصوصیات و متدهای اونها رفتار میکنه (البته تا 70 درصد همون خصوصیات و اشیا و متدها هستند)
نکته ی دیگه اینکه هر مرورگری برای خودش یکسری اشیا با خصوصیات و متدهای الحاقی و توسعه یافته داره که مختص فقط و فقط به خودش هست و تنها مرجع شناسایی اونها مطالعه بخش Developer از قسمت Help And Support مرورگر یا وب سایت رسمی اونهاست.
بنابراین در صورت استفده از اشیا استاندارد شما هیچ مشکلی با اجرای کدهاتون در مرورگرهای مختلف نخواهید داشت.
در ضمن اگر ممکن هست یک منبع مناسب جهت روانشناسی رنگ ها در طراحی وب معرفی کنید!
روانشناسی رنگها هم فراتر از وب و طراحی وب سایت است و شما میتونید در سایتهای متعدد خاصیت هر رنگ رو مطالعه کنید و بر اساس طرح رنگ بندی مناسب رو انتخاب کنید ولی یادمه که مهندس کرامتی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=3349) قبلا مقاله ای در مورد روانشناسی رنگها داشتن که بهتره از خودشون لینکش رو دریافت کنید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.