View Full Version : سوال: پیدا نشدن وب سایت در گوگل
pedram_ns
دوشنبه 05 مهر 1389, 16:18 عصر
سلام
من کارهای seo رو برای سایتم به خوبی انجام دادم و سایتم رو به گوگل معرفی کردم و گوگل هم سایتم رو ایندکس کرده و کلمات کلیدی و لینکهای به سایتم رو شناسایی کرده.
سایتم در مورد اصفهانه و کلمه اصفهان هم در گوگل رتبه اول کلمات کلیدی ام رو داره( در وب مستر ) ولی با این کلمه سایت من در هیچ یک از 82 صفحه گوگل پیدا نمی شه در حالی که با کلمات ترکیبی مثل "معرفی اصفهان" و ... پیدا می شه و بعضی از کلمات هم حتی در صفحه اول گوگل میام ولی با کلمه "اصفهان" به تنهایی نه.
مشکل از کجا می تونه باشه در ضمن از معرفی سایتم دو ماه می گذره رتبه رنک گوگلم صفر است و الکسا هم 512000 هستم
si6arp
دوشنبه 05 مهر 1389, 20:10 عصر
باید بازدید سایتت بره بالا تا گوگل به سایتت حساس بشه .
از راه کار های تبلیغاتی استفاده کن. ایمیل مارکتینگ + بنر + . . . .
samiraaaa
دوشنبه 05 مهر 1389, 22:08 عصر
1- به سایتهای مشابه خود و صفحات و آگهی مرتبط خود لینک بدهید. اهمیت درج لینک مستقیم در سایت برای گوگل جهت درک ارتباط بین سایتها بسیار زیاد است. بطور مثال در صورتیکه کار شما ماشین آلات است، به زیرگروه صفحه ماشین آلات لینک بدهید. همچنین سعی کنیدصفحات لینکدار خود را، مستقیما به صفحه اختصاصی آن در سایت خود ( و نه صفحه اول سایت خود ) لینک بدهید. گوگل دوستان سایت شما را از لینکهایی که به آنها میدهید و آنها به شما میدهند، تشخیص میدهد. هر مقدار دوست بیشتری داشته باشید سایت مهمتری هستید.
2- برای هر صفحه سایت خود عنوان title مجزا و منحصر به همان صفحه مرتبط با موضوع صفحه انتخاب کنید. آنرا بصورت html در سایت خود وارد کنید و یا از طراح خود بخواهید حتما این کار را برای شما انجام دهد. اگر همه صفحات سایت شما title مشابه داشته باشند، ارزش آن برای گوگل مشابه میباشد و تنها یک صفحه را ایندکس میکند.
3- سایت خود را بصورت frame طراحی نکنید. استفاده از frame و iframe در سایت قابلیت جستجوی صفحات داخلی آنرا کم می کند. از طراح خود بخواهید صفحه را بصورت یکدست و بدون frame به شما تحویل بدهد.
4- در سایت خود به صفحات داخلی و مرتبط با موضوع هر صفحه لینک مستقیم بدهید. گوگل از لینکهای داخلی صفحات به یکدیگر به ارتباط آنها پی میبرد. بنابراین به صفحات غیر مرتبط لینک ندهید.
5- حتی اگر کار شما فروش کالا و یا خدمات میباشد، سعی کنید با درج صفحات اطلاعاتی و مقالات مرتبط با کار خود که دانش خواننده را بالا میبرد و لینک دادن به آن صفحات میزان بازدید خود را بالا ببرید. گوگل برای سایتی که بیشتر بازدید میشود اهمیت بیشتری قائل است.
توجه داشته باشید که تعداد بازدید کننده هم خیلی مهمه
از تگ h1 پر کنید .
از تگ meta name استفاده کنید
از کلمات کلیدی که ممکنه کاربران در گوگل search کنن در عنوان ها استفاده کنید
مت پاراگراف اول صفحاتت خیلی مهمه ( خلاصه و کلیدی )
و سرانجام
کمی صبر کنید. نتایج تغییراتی که انجام می دهید بین 2 هفته تا یک ماه طول میکشد که در گوگل نمایان شود. بازخورد آنرا مشاهده کنید و سعی کنید آنرا پیشرفتهتر و بهتر کنید.
موفق باشید
aminghaderi
دوشنبه 05 مهر 1389, 23:33 عصر
چند صفحه به عقب در همین تالار Asp.Net من شخصا مشکلاتی رو در این باره سوال کردم و دوستان هم راهنمایی کردند .(شاید یه 10 تا 30 تا صفحه قبل)
خلاصش اینکه من مشکلاتی زیادی برای یکی از سایتام پیش آمده بود ، که با مرور زمان همش حل شد و الان خیلی راحت گوگل ایندکسش کرده و کنار لینک یه دکمه + هم آورده که داخلش 7 تا 8 تا از لینک ها ی سایت هست.
این رو گفتم که نگران نباشی. چون خودم خیلی نگران بودم!
موفق باشی.
blackcats
سه شنبه 06 مهر 1389, 07:59 صبح
اگر لینک سایتت رو بزاری خیلی خوب میشه چون منم این مشکل رو دارم.
chaalesh
سه شنبه 06 مهر 1389, 12:28 عصر
آدرس سایتتون چیه ؟
pedram_ns
سه شنبه 06 مهر 1389, 12:40 عصر
از همه دوستان ممنونم.
گفتم که کارهای seo رو به درستی انجام دادم تبادل لینک هم داشتم ولی از اونجا که با کلمات ترکیبی پیدا می کرد ولی با اصفهان خالی نه، فکر کردم شاید مشکل خاصی داره در حالی که کلمه اصفهان در سایتم بیشترین تکرار رو داره و در وب مستر گوگل هم رتبه اول رو کلمه "اصفهان" داره.
mmnoody2006
سه شنبه 06 مهر 1389, 15:46 عصر
سایت خوبی طراحی کردی ولی اونقدر هم مطلب نداره که گوگل بهش حساس بشه
شما سعی کن از 6 یا بیشتر از سایت هایی که کلمه اصفهان دارن یا در رابطه با اصفهان
هستن لینک بگیر البته لینک قوی
reza6966
سه شنبه 06 مهر 1389, 17:14 عصر
1- به سایتهای مشابه خود و صفحات و آگهی مرتبط خود لینک مستقیم بدهید.
2- برای هر صفحه سایت خود عنوان title مجزا و منحصر به همان صفحه مرتبط با موضوع صفحه انتخاب کنید.
3- سایت خود را بصورت frame طراحی نکنید.
4- در سایت خود به صفحات داخلی و مرتبط با موضوع هر صفحه لینک مستقیم بدهید.
5- از تگ h1 پر کنید .
6- از تگ meta name استفاده کنید
7- از کلمات کلیدی که ممکنه کاربران در گوگل search کنن در عنوان ها استفاده کنید
8- متن پاراگراف اول صفحاتت خیلی مهمه ( خلاصه و کلیدی )
9- باید بازدید سایتت بره بالا تا گوگل به سایتت حساس بشه
10- از راه کار های تبلیغاتی استفاده کن. ایمیل مارکتینگ + بنر + . . . .
11- sitemap
12- توی وب مستر تولز ثبتش کن
13- در گوگل وب مستر تولز نیز معرفی ( add ) کنید
14- بروز رسانی هات منظم و پی در پی باشه
15- بجز گوگل ، به bing هم اهمیت بده
16- اگر یک وب سایت رنک بالا شما را لینک کنه خزنده ها به سمت سایتتون بیشتر روانه می شوند بهتره با جاهای خوب تبادل لینک کنید
دوستان به جز موارد بالا چه کار های دیگری برای افزایش رنک گوگل و ایندکس کردن صفحات سایت باید انجام داد ؟؟؟؟؟؟
minikar
چهارشنبه 30 تیر 1395, 12:06 عصر
سایت مینی کار یه سایت کاملا مجزا از بقیه سایتهاست
نحوه کار کاملا سادست
شما خودتون میتونین کاری که میخواین رو تعریف کنین
شما خودتون میتونین تعداد افرادی که میخواین براتون کاری که میخوان انجام بدن رو تعریف کنین
حداقل برای هر کار تعریف شده (20 نفر)
شما خودتون مینونین مبلغتون رو بسته به کاری که میخواین انجام بدن تعیین کنین
حداقل برای هر نفر کار تعریف شده (1000 ریال)
کارمزد ایجاد هر مینی کار 10.000 تومان است
تو مینی کار شما خیلی کار ها میتونین تعریف بکنین
شما میتونین مثلا بخواین از مجریاتون که تو فلان سایت نظر بزارن
شما میتونین مثلا از مجریتون بخواین توی گوگل سرچتون کنن .
شما میتونین مثلا از مجریتون بخواین در فلان سایت عضو بشن
شما میتونین مثلا از محریتون بخواین تو فلان فروم پست بزران
شما میتونین مثلا از مجریتون بخواین تو وبلاگش در مورد سایت شما پست بزاره
شما میتونین به طور حقیقی افزایش فالوور تلگرام داشته باشین
شما میتونین به طور حقیقی افزایش فالوور اینستاگرام داشته باشین
شما میتونین مثلا از مجریتون بخواین تبلیغ سایت شما رو در فروم ها و شبکه های اجتماعی بکنه
انجام کار طبق نظر شما
ووو.........
یکی از مزیت های مینی کار اینه که شما خودتون هستین که تعیین میکنین کار به چه صورت انجام بشه
کاری کردیم که شما راحت بتونین به خواستتون برسین
آدرس سایت مینی کار:
www.minikar.com
در ویدیو زیر توضیحات برای راهنمایی کامل کارفرمایان است که از این ویدیو نیز می توانید در متن خود استفاده کنید.
http://www.aparat.com/v/VGFWj
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.