PDA

View Full Version : مشکل در Visual Studio 2010

ricky22
دوشنبه 05 مهر 1389, 18:54 عصر
سلام دوستان راه حل این مشکل چیست؟(عکسی که در فایل فشرده ضمیمه کردم)
Repair کردم مشکل حل نشد.
Windows 7 home edition 64 bit
Visual studio 2010 ultimate
در ضمن چون مشکل مربوط به VS بود در بخش ASp.net قرار ندادم تاپیک را.
با تشکر.

JaguarXF
چهارشنبه 07 مهر 1389, 05:21 صبح
security.config رو با نسخه قبلیش جایگزین کن اگه داری یا اینکه کلا حذفش کن! و ببین مشکل رو حل میکنه یا نه

ricky22
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:27 عصر
سلام.
ممنون از توجهتون.
در Stackoverflow هم پرسیدم (http://stackoverflow.com/questions/3799540/failed-to-create-appdomain)همین جواب را دادن و یک Command هم دادند که اجرا کردم و درست نشد.
حتی Vs را Uninstall کردم و دوباره نصب کردن هنوز درست نشده.
دقیقا چطوری پاک کنم security.config را؟
ممنون.

mmd2009
جمعه 09 مهر 1389, 02:45 صبح
با سلام

منظورتون اینه :

C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft\CLR
Security Config\v2.0.50727.42\security.config.cch

saeidi.yusuf
چهارشنبه 14 مهر 1389, 15:03 عصر
دوست عزیز:
این مشکل رو موقع نصب vs روی سیستم چندتا از دوستان دیدم در صورتی که خیلی راحت روی سیستم خودم نصب شد.تمام سیستم هایی که با این مشکل روبرو بودن یک نقطه ی مشترک داشتن:windows seven Home edition اگه با تعویض سیستم عاملتون مشکلی ندارید یه version دیگه از seven رو نصب کنید.من با این کار تونستم vs نصب کنم.می دونم این کار یه جورایی پاک کردن صورت مسئله است ولی فعلا که منم هر چقدر دنبال جواب گشتم پیدا نکردم.

ricky22
چهارشنبه 14 مهر 1389, 16:44 عصر
دوست عزیز:
این مشکل رو موقع نصب vs روی سیستم چندتا از دوستان دیدم در صورتی که خیلی راحت روی سیستم خودم نصب شد.تمام سیستم هایی که با این مشکل روبرو بودن یک نقطه ی مشترک داشتن:windows seven Home edition اگه با تعویض سیستم عاملتون مشکلی ندارید یه version دیگه از seven رو نصب کنید.من با این کار تونستم vs نصب کنم.می دونم این کار یه جورایی پاک کردن صورت مسئله است ولی فعلا که منم هر چقدر دنبال جواب گشتم پیدا نکردم.
سلام دوست خوب ممنون از توجهتون
اما .... :
چرا از همون ابتدا مشکل نداشتم؟
سیستم عاملم اورجینال هست و نمی تونم عوضش کنم :(