View Full Version : گفتگو: چگونه مدیر سایت شویم؟
Mohandes2009
دوشنبه 05 مهر 1389, 20:01 عصر
دوستان بیایید بیان کنند چجوری می شه مدیریت سایت را تغییر و تحول داد و بهتر از گذشته کرد!!:متفکر:
اول مدیران بعد بقیه اعضا :لبخند:
تغییر و تحولات در بخش مدیریت
ارتقاء کیفیت سایت محترم برنامه نویس
دلسوزی بیشتر از پیش مدیران
در صورت لزوم مدیران جدید برای فروم های مورد نیاز
و...
پیشنهاد و انتقاد خود را در میان بگذارید مطمئن باشید به گوش مسئولین محترم سایت برنامه نویس می رسد!:لبخندساده:
Behrouz_Rad
دوشنبه 05 مهر 1389, 23:55 عصر
1) احساس کنیم که بخش مورد نظر نیاز به مدیر داره.
2) کاربر مورد نظر، توانایی فنی مورد نیاز برای بخش مربوطه رو داشته باشه.
موفق باشید.
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 09:52 صبح
موفق باشید.
به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟:متفکر:
مثلا فروم sql و یا فرم #C ...:متفکر:
اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!:عصبانی++:
به این ترتیب پیش برود سایت برنامه نویس روبه نابودی میرود که!و کیفیت خود را از دست میدهد!:ناراحت:
اصلا بگویید وظایف مدیر چیه در یک فروم؟!:متفکر:
Felony
سه شنبه 06 مهر 1389, 10:58 صبح
به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟
توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...
r00tkit
سه شنبه 06 مهر 1389, 11:46 صبح
به نظر شما مدیران فعلی فروم ها توانایی های لازم را دارند؟:متفکر:
مثلا فروم sql و یا فرم C# ...:متفکر:
اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!:عصبانی++:
به این ترتیب پیش برود سایت برنامه نویس روبه نابودی میرود که!و کیفیت خود را از دست میدهد!:ناراحت:
اصلا بگویید وظایف مدیر چیه در یک فروم؟!:متفکر:
سلام
مگه قراره هر کی مدیر شد بشینه جواب همهی سوال ها رو بده و جلوی نابودی سایت رو بگیره پس دگر اعضا کارشون چیه
وجود مدیر فقط برای ایجاد نظم و انضباطه هستش
توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ...
معمولا مدیر ها به صورت invisible وارد سایت می شن ولی به هر حال کم تر مشارکت میکنن
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 06 مهر 1389, 11:49 صبح
شاید در ظاهر اینطور به نظر برسه. اما در واقع چنین نیست!
سایر وظایف، با حجم زیادی که هست، فرصت پاسخگویی (شرکت در تاپیک ها) رو به کاربر (همون مدیر) نمیده. وگرنه، زمانی که برای حضور در این انجمن صرف میشه با قبل یکسان هست.
فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده.
این فقط پیغام خصوصی ها هست، رسیدگی به گزارش ها، بررسی پست ها و تاپیک ها رو هم اضافه کنید... دیگه خیلی بیشتر از اون زمانی میشه که یک کاربر تو سایت برای پاسخگویی تاپیک ها صرف میکنه.
Web.Designer01
سه شنبه 06 مهر 1389, 13:03 عصر
این فقط پیغام خصوصی ها هست، رسیدگی به گزارش ها، بررسی پست ها و تاپیک ها رو هم اضافه کنید... دیگه خیلی بیشتر از اون زمانی میشه که یک کاربر تو سایت برای پاسخگویی تاپیک ها صرف میکنه.
آره خداییش حق دارید،من همیشه به این فکر میکنم این مدیرا چجوری این همه کارو انجام میدن،بعد تازه یکی یکی تاپیکارو بررسی میکنن و پستای بی موردو حذف میکنن.
واقعا خدا قوت:قلب:
mahziar
سه شنبه 06 مهر 1389, 15:33 عصر
موفق باشید.
خوب یه بررسی هم باید روی مدیران سایت بشه . مثلا یکی از مدیران بخش سی شارپ (Mahdi.Kiani (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47458)) اون طوری که خودشون تو پروفایلشون نوشتن دیگه از تاریخ 03/02/1389 به این سایت وارد نمیشن و تاریخ اخرین ورودشون هم 02/02/1389 هست
خوب لازم نیست یه مدیر جایگزین این مدیر خوبمون بشن ؟
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:36 عصر
خوب یه بررسی هم باید روی مدیران سایت بشه . مثلا یکی از مدیران بخش سی شارپ (Mahdi.Kiani (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47458)) اون طوری که خودشون تو پروفایلشون نوشتن دیگه از تاریخ 03/02/1389 به این سایت وارد نمیشن و تاریخ اخرین ورودشون هم 02/02/1389 هست
خوب لازم نیست یه مدیر جایگزین این مدیر خوبمون بشن ؟
احسنت بر شما
منم همین را میگم شما بیایید در هر بخش مدیرانی را تعریف کنید که:
ابتدا فعال باشند و مسئولیت شناس!
دوم مدیران دوگروه بشند در هر تاپیک 1. مدیرانی کارپشته تا سوالات را جواب بدن 2. مدیرانی که فقط نظم را برقرار کنند.
در همه فروم های برنامه نویسی خارجی بقدری سرعت پاسخگویی به سوالات بالاست که شما 5 ثانیه بعد صفحه را رفرچ کنید جوابتون نوشته شده!! چرا برنامه نویس نباشه اینجوری؟!
واقعا به نظر من باید یه تجدید نظری در مورد مدیران سایت بشه و بعضی ها حذف شوندو بعضی ها به سر کار بیان!:متفکر:
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:38 عصر
سایر وظایف، با حجم زیادی که هست، فرصت پاسخگویی (شرکت در تاپیک ها) رو به کاربر (همون مدیر) نمیده. وگرنه، زمانی که برای حضور در این انجمن صرف میشه با قبل یکسان هست.
فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده.
به نظر من اصلا حرف توجیه کننده ای نزدید !! خب یکی از وظایف شما شاید برقراری نظم و رسیدگی به شکایات هست!
ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل:
1. هم وقت شما کمتر تلف میشه و در سایت یا بقیه مدیران یا کاربران دیگیری که توانایی دارن جواب میدند اگه خودتون هم وقت داشتید جواب بدین
2. سطح علمی سایت شاید بالاتر بره و کسی که همون مشکل را داره با سرچ بتونه پیدا کنه!:چشمک:
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:42 عصر
سلام
مگه قراره هر کی مدیر شد بشینه جواب همهی سوال ها رو بده و جلوی نابودی سایت رو بگیره پس دگر اعضا کارشون چیه
معمولا مدیر ها به صورت invisible وارد سایت می شن ولی به هر حال کم تر مشارکت میکنن
دوست من کسی که برنامه نویس قوی باشه و قدرتمند نیازی به سایت برنامه نویس نداره فعلا فرومی مثل سی شارپ فعلا پاتوق مبتدی ها است ! که نمیگم بد است ! خوب است بلاخره طرف می خواد شروع کنه و یاد بگیره و کسی نداره سوالاش را جواب بده و به نظرش بهترین مرجعش اینه!
خب اینجاست که باید یکی جواب بده به این سوالات وقتی بیشتر اعضای یک سایت مبتدی باشه چه انتظاری از بقیه اعضا میره؟
به شخصه من چندین بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد! حتی اعضا و مدیران و بعد با تلاش از جا های دیگر یا فروم خارجی یافتم!
حتی دوستان من هم که در سایت عضوند براشون همین مسئله بوده!!
بهتره اول فکر کنیم بعد حرف بزنیم !
موفق و پیروز باشید!:چشمک:
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:43 عصر
نکته خوبی بود هم کمرنگ میشه و هم بعضی وقت ها غرور میگیرتشون و به اعضا جواب نمیدن درست یا ...
ایمان مدائنی
سه شنبه 06 مهر 1389, 16:52 عصر
دوستان مديران بايد به ما كمك كنن و تجربياتشون در اختيار ما قرار بدن
ما از مديران انتظاراتي داريم
ولي در كل اگه به ما بيشتر كمك كنن ممنون ميشيم
Asad.Safari
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:01 عصر
بايد به ما كمك كنن و تجربياتشون در اختيار ما قرار بدن
فکر نکنم در یک محیط مجازی مانند این فروم "باید" یا "وظیفه" در کار باشد ... بیشتر لطف است و نه وظیفه .
موفق باشید
chaalesh
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:30 عصر
البته بعضی ها لقمه آماده دوست دارند. کسی که خودش نخواهد مشکلوشو حل کنی هیچ کس دیگه ای نمی تونه کمکش کنه
من تا حالا در بخش asp.net و sql سوالاتی داشتم - اوایل بی سواد تر بودم - چه الان چه در گذشته مدیران این دو بخش رفتارهای بسیار مناسب و بجایی داشتند.
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:39 عصر
فکر نکنم در یک محیط مجازی مانند این فروم "باید" یا "وظیفه" در کار باشد ... بیشتر لطف است و نه وظیفه .
موفق باشید
ربطی به مجازی یا غیر مجازی نداره حرف مسئولیت پذیری است!:چشمک:
البته بعضی ها لقمه آماده دوست دارند. کسی که خودش نخواهد مشکلوشو حل کنی هیچ کس دیگه ای نمی تونه کمکش کنه
من تا حالا در بخش ASP.NET و sql سوالاتی داشتم - اوایل بی سواد تر بودم - چه الان چه در گذشته مدیران این دو بخش رفتارهای بسیار مناسب و بجایی داشتند.
لقمه آماده نیست یعنی وقته دکمه تاپیک جدید هست برای سوال برای چیه؟ وقتی یه مبتدی جوابی برای سوالش پیدا نمیکنه لقمه آماده است؟:متفکر:
به نظر من یجورایی فروم sql تعطیله! سی شارپ هم مدیراش فقط یا حذف میکنند بحث ها را یا تو دست و پاچه اعضا میپیچند یا...
البته یه مدیر خوب داره که بی انصافیست ایشون را مثل بقیه مدیران در نظر بگیریم و اونم جناب مهندس مهدی موسوی (mehdi.mousavi (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41233))است که تنها ایشون به نظر من فعالیت خوبی دارند!
من حرفی هم میزنم مثل بعضی ها نه پاچه خواری است نه تعارف بی خودی فقط چیزی که روشنه را دارم بیان میکنم!:چشمک:
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:51 عصر
به این آمار توجه کنید :
مدیر بخش SQL:
AminSobati
آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 01 مهر 1389 20:12 عصر
amin_alexi
آخرین فعالیت ها: سه شنبه 06 مهر 1389 15:56 عصر
midose
آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 20 خرداد 1389 18:30 عصر
whitehat
آخرین فعالیت ها: نامشخص!
msalim
آخرین فعالیت ها: شنبه 30 مرداد 1389 15:38 عصر
واقعا این بخش چند مدیر فعال داره؟:متفکر:
حالا مدیران بخش سی شارپ:
razavi_university
آخرین فعالیت ها: جمعه 26 شهریور 1389 19:40 عصر
Mahdi.Kiani
آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 22:38 عصر
امضاء این مدیر:
از تاریخ 1389/02/03 دیگر وارد این سایت نخواهم شد.
جهت ارتباط با من : kiani.devecode@gmail.com (kiani.devecode@gmail.com)
موفق و پیروز باشید.
مهدی کیانی
بقیه هم که نا مشخص!!
حالا قضاوت کنید!!!:متفکر:
امروز سه شنبه 06 مهر 1389, 19:21 عصر
mmd2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:58 عصر
با سلام.
البته Mohandes2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=119784) عزیز علاوه بر استاد موسوی ، استاد مداح هم نقش بسزایی در جواب دادن به سوالات پیچیده دارند.
به نظر من افراد شایسته ی زیادی تو سایت ( بخش سی شارت حداقل) هستند که لیاقت مدیر شدن رو دارن بخصوص استاد عزیز ارژنگ.
(( دلیل زدن این پست گفتن واقعیت بود و و همینطور نظر شخصی بنده . والا هیچ گستاخی و بی ادبی به هیچ کدوم از مدیران سایت نیست. من عاشق این انجمن هستم و پایداری این انجمن رو از یزدان پاک خواستار هستم.))
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:02 عصر
با سلام.
البته Mohandes2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=119784) عزیز علاوه بر استاد موسوی ، استاد مداح هم نقش بسزایی در جواب دادن به سوالات پیچیده دارند.
به نظر من افراد شایسته ی زیادی تو سایت ( بخش سی شارت حداقل) هستند که لیاقت مدیر شدن رو دارن بخصوص استاد عزیز ارژنگ.
(( دلیل زدن این پست گفتن واقعیت بود و و همینطور نظر شخصی بنده . والا هیچ گستاخی و بی ادبی به هیچ کدوم از مدیران سایت نیست. من عاشق این انجمن هستم و پایداری این انجمن رو از یزدان پاک خواستار هستم.))
حرفتا قبول دارم آقای مداح هم فعالیت دارند ولی من بیشتر تو نظم فروم فعالیتشون را دیدم:چشمک:
منم البته قصد جسارت نداشتم!فقط مذاکره هست هدف!:چشمک:
mmd2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:16 عصر
Mohandes2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=119784) اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:23 عصر
Mohandes2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=119784) اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.
حرف خوبی زدی !! آقای کرامتی نظر اصلی را باید بدند و نظرشون برای همه مدیران و اعضا محترمه!
ولی یعنی چی من قانع بشم مهندس جان!؟ خیلی ها هستند که نظرشون به این صحبت هاست !!
همه قانع باید بشند!
ostovarit
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:31 عصر
واقعا شما انقدر وقت آزاد داری؟!
سلام خوبی؟
بیا این بحث :چشمک: از پست 17 من تشکر کن اگه بقیه هم خواسی تشکر کن مرسی:بوس:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1111678#post1111678
من به چیه پست شماره هفده یا بقیه پست های شما تشکر بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نمیکنم مدیر سایت شدن کار آسونی باشه مخصوصا اگر وقت کمی هم داشته باشید ...
چون بعضی وقتا فقط "تاپیک نمونه برنامه های کوچک سی شارپ" رو میبینم که دوستان تازه وارد چپ و راست سوالات بی ربطشون رو اونجا میپرسن ( مثل اوایل خودم ) و تقاضای پروژه میکنند!!! ... و منی که بوکمارک کردم تاپیک رو هی واسم ایمیل های بی ربط میاد ... خونم به جوش میاد حالا اون مدیر بیچاره که هی میاد پاک میکنه پست ها رو ... بعد دوباره همون رو دو دقیقه بعد کاربر محترم میاد مینویسه( تازه شاکی هم هست)!!!!!! و با خودش فکر نمیکنه چرا پست بنده پاک شد ! ....
در هر صورت به نظر من مدیر شدن صبر عیوب و تحمل بسیار میخواد به غیر از علم و دانش فنی...
به نظر شخصی بنده به جای راه انداختن تاپیک های این چنینی و در خواست تشکر اگر یک تاپیک آموزشی بزنید به مراتب بسیار مفید تر هست که تو این مورد دوست خوبمون mmd2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=115786) استادن و پست های مفیدی تا حالا داشتن...
اگر هدفت کمک کردن هست فک کن مدیری به سوالات بی پاسخ (به قول خودت) پاسخ بده ...
موفق باشی
علیرضا مداح
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:39 عصر
سلام به همه ی دوستان،
علاوه بر صحبت های مدیران دیگر اجازه دهید چند نکته را خدمت شما عرض کنم:
1) فعالیت های مدیران در بازه های زمانی بررسی می شود و در صورتی که مدیری غیرفعال باشد، به گروه کاربران VIP سایت اضافه خواهد شد،
2) اگر حس می کنید که بخشی احتیاج به مدیر دارد یا شخص خاصی برای مدیر شدن در یک بخش مد نظر دارید، از طریق PM با یکی از مدیران مرتبط با آن بخش یا مدیران ارشد/کل در میان بگذارید،
3) گاهی فعالیت های مدیریتی سایت وافعا" وقت کمی را برای رسیدگی به سوالات کاربران برای مدیران می گذارد، مسلما" اگر کاربران توجه بیشتری به قوانین داشته باشند، مدیران هم وقت خود را بیشتر صرف امور علمی خواهند کرد، گاهی اوقات برروی تنها "یکی" از پست های کاربران، بخث های زیادی در سطح مدیران صورت می گیرد (به سبب اهمیت موضوع)
4) اگر پیشنهاد خاصی برای ارتقاء سطح هر یک از بخش های سایت دارید، باز هم با مدیران سایت در میان بگذارید،
،/
returnx
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:08 عصر
سلام آقای مداح لطفا یک فکری به حال تالار C,C++ کنید.من با vb6 برنامه مینویسم و بیشتر در اونجا فعالیت دارم در تا لار vb6 هر چند دقیقه یک تاپیک میاد بالا و فعالیت واقعا زیاده اما من در تالار C,C++ دیروز یک سوال مطرح کردم هنوز که هنوزه فقط یک نفر پاسخ داد .
این در حالیه که C,C++ زبان های پایه هستند و بیشتر باید روش کار بشه.
به نظر من (البته فقط نظره) تالار C,C++ را با تالار الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
مخلوط کنید تا برنامه نویسی با زبان C,C++ در این فروم جان بگیره.
Mohandes2009
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:20 عصر
واقعا شما انقدر وقت آزاد داری؟!
من به چیه پست شماره هفده یا بقیه پست های شما تشکر بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نمیکنم مدیر سایت شدن کار آسونی باشه مخصوصا اگر وقت کمی هم داشته باشید ...
چون بعضی وقتا فقط "تاپیک نمونه برنامه های کوچک سی شارپ" رو میبینم که دوستان تازه وارد چپ و راست سوالات بی ربطشون رو اونجا میپرسن ( مثل اوایل خودم ) و تقاضای پروژه میکنند!!! ... و منی که بوکمارک کردم تاپیک رو هی واسم ایمیل های بی ربط میاد ... خونم به جوش میاد حالا اون مدیر بیچاره که هی میاد پاک میکنه پست ها رو ... بعد دوباره همون رو دو دقیقه بعد کاربر محترم میاد مینویسه( تازه شاکی هم هست)!!!!!! و با خودش فکر نمیکنه چرا پست بنده پاک شد ! ....
در هر صورت به نظر من مدیر شدن صبر عیوب و تحمل بسیار میخواد به غیر از علم و دانش فنی...
به نظر شخصی بنده به جای راه انداختن تاپیک های این چنینی و در خواست تشکر اگر یک تاپیک آموزشی بزنید به مراتب بسیار مفید تر هست که تو این مورد دوست خوبمون mmd2009 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=115786) استادن و پست های مفیدی تا حالا داشتن...
موفق باشی
دوست عزیز بحث در مورد در خواست پروژه نبود بحث در مورد اینه که چرا جواب سوالات داده نمیشه ما نمیگیم مدیر بیاد پروزه های درخواستی یا دانشجویی را بنویسه نه اصلا!!! خودم به شخصه با اینکار مخالفم چون سواد علمی نمیاره!
گفتم تشکر بزنی نه برای زیاد شدن تعداد تشکر ها!! مثلا ززیاد بشه چی میشه ؟مدیر میشم؟ اعتبار می یابم؟ نه جانم گفتم بزنی چون حقیقتی درش نهفته بود که م یخواستم بیشتر جلب توجه کنه تا همه بیشتر بهش توجه کنن!:متفکر:
Understand؟:چشمک:
csharpprogramer88
سه شنبه 06 مهر 1389, 21:51 عصر
سلام به همه
دوستان بگذاريد اين تاپيك روال درست خود را طي كند و به نتيجه اي برسد كه همه از آن بهره مند گردند و از بحث هاي بي مورد بپرهيزيد
من از تمام مديراني كه لطف ميكنند و وقت خودشان را براي ما ميگذارند تشكر ميكنم
اگر تعداد مديران بيشتر باشه ميتونه كمك بيشتري باشه براي اعضا و همچنين حفظ كيفيت سايت .
در باره اينكه چطوري مديران جديد انتخاب شوند هم خود مديران فعلي بايد بگردند و كاربراني كه سطح شان بالاست و بيشتر ساعات خودشان را در سايت سپري ميكنند و خود كاربر نيز علاقمند است كه مدير شود انتخاب كنند و يا خود مديران چند عضو را با مشخصات ذكر شده در هر تالار انتخاب كنند تا به وضعيت اعضا رسيدگي كنند و به مديران اطلاع دهند كه مديران پس از بررسي شايسته ترين را انتخاب كنند .
با يك برنامه ريزي بين مديران هم ميتوان كاري كرد كه در يك روز خاص و در يك ساعت خاص حتما مثلا 5 مدير در يك تالار آن لاين باشند (شايد هم الان به اين صورت باشد ) و هر كسي كه طبق برنامه ريزي عمل نكرد جريمه شود و تكرار هم ...
vcldeveloper
سه شنبه 06 مهر 1389, 21:55 عصر
در همه فروم های برنامه نویسی خارجی بقدری سرعت پاسخگویی به سوالات بالاست که شما 5 ثانیه بعد صفحه را رفرچ کنید جوابتون نوشته شده!! چرا برنامه نویس نباشه اینجوری؟!
کدوم فروم برنامه نویسی هست؟! من به شخصه سالها ست در فروم های خارجی مختلف عضو هستم و فعالیت می کنم، حتی در StackOverflow هم جواب کسی رو 5 ثانیه ایی نمیدند، مابقی فروم ها پیشکش! آخه این ادعا را پیش کسایی می کردید که سال به سال گذرشون به فوروم های خارجی نمیافته.
اصلا به نظر من سوال ها آنجور که باید پاسخ داده شود نمیشود!! بیشتر سوالات بی جواب مانده !!
وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟! مدیر به تناسب وقتی که داره، میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت میکنه. سایر کاربران هم همچنین. اگر احساس می کنید وظایف انظباطی مدیران زیاد هست، چرا در انجام آنها به مدیران کمک نمی کنید؟
من نمی خواستم در این تاپیک پست ارسال کنم، اما دیدم فقط همین امروز، من 6-7 پست از شما در یک تاپیک سایت به خاطر فاقد محتوا بودن حذف کردم، محتوای پست ها هم چیزهایی بود مثل: "هی"، "خواهش می کنم"، "تشکر می کنم"، و امثالهم. یکی دیگه از کاربران شاکی در همین تاپیک که اسمش را نمی برم، من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم! وقتی صحبت از انظباط میشه، مدیر باید بیاد براتون درست کنه، وقتی صحبت از فعالیت علمی میشه، بعضی از دوستان فقط در زمان سوال پرسیدن در سایت حضور دارند، و بعد از جواب، تا سوال بعدی پیدا شون نیست! بعضی ها هم معیار علمی بودن سایت را پاسخگویی به سوالات خودشان می دانند؛ فرضا اگر یکی سوال پرسید چطور به یک فیلد از یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشیم، و کسی اینجا به خاطر تکراری بودن و ابتدایی بودن سوالش جواب نداد، مدعی میشه که سطح علمی سایت بسیار پایین هست، و به سوالات فوق العاده فنی پاسخ داده نمیشه!
سطح علمی یک محیط وابسته به افراد حاضر در اون محیط هست.
ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل
همه پیام های خصوصی سوال فنی نیست که بگیم به سوالات خصوصی پاسخ داده نمیشه! یکی با یک تالار مشکل داره، یکی شناسه اش مشکل داره، یکی با یک کاربر مشکل پیدا کرده، یکی شکایت داره، یکی پیشنهاد داره، یکی ایده جدید داره؛ بگیم اینها را در پیام خصوصی مطرح نکنند؟
حالا مدیران بخش سی شارپ:
razavi_university
آخرین فعالیت ها: جمعه 26 شهریور 1389 19:40 عصر
Mahdi.Kiani
آخرین فعالیت ها: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 22:38 عصر
امضاء این مدیر:
از تاریخ 1389/02/03 دیگر وارد این سایت نخواهم شد.
جهت ارتباط با من : kiani.devecode@gmail.com (kiani.devecode@gmail.com)
موفق و پیروز باشید.
مهدی کیانی
بقیه هم که نا مشخص!!
حالا قضاوت کنید!!!
تالار #C حداقل 7 مدیر داره، از این هفت مدیر، 5 تاشون تقریبا هر روز در این تالار فعالیت می کنند، و تاریخ آخرین فعالیت شون هم همین امروز 6 مهر هست. یکی شون که کمتر سر میزنه، تاریخ آخرین فعالیتش مربوط به تقریبا 10 روز پیش هست. یکی شون هم آقای کیانی هست که شما روی ایشون تاکید دارید. این آقا هم براش مشکلی پیش اومد، و از مدیریت خداحافظی کرد. البته ما فعلا حساب ایشون رو از حالت مدیر خارج نکردیم. چیزی که برای من سواله اینه که چطور فعالیت 6 مدیر دیگه برای شما جلب توجه نکرد، ولی فعالیت نکردن یک مدیر براتون جالب شد؟ مگه اگر یک نفر به مدیران فعلی اون تالار اضافه میشد، قرار بود چه شق القمری اتفاق بیافته که الان با کارکرد 6 نفر از 7 مدیر اون تالار اتفاق نیافتاده؟!
مدیران این سایت هم ارزیابی میشند و دوره مدیرتشون تمدید یا لغو میشه، ولی این کارها روزانه نیست که ما هر مدیری رو که روزی به سایت نیومد، از مدیریت کنار بزاریم. بسیاری از این افرادی هم که مدیر هستند و فعلا فعالیت کمی دارند، مشکلات موقتی دارند و از قبل با سایت هماهنگ کردند که در فلان بازه زمانی امکان همکاری براشون نیست. مثلا یکی میره دوره آموزشی سربازی، اطلاع میده که تا 2 یا 3 ماه نمیتونه بیاد سایت، ما نمیایم بابت اون 2 -3 ماه دوره آموزش سربازی طرف رو از مدیریت کنار بزاریم.
کلا از این تاپیک ها در این تالار زیاد داریم، اگر قبل از ایجاد تاپیک جستجو می کردید، تاپیک دیگه ایی با عنوان "آیا سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست می دهد؟" در همین جا موجود بود، و نیازی به ارسال تاپیک های با محتوی مشابه وجود نداشت.
انتقاد خوب هست، ولی بسیاری از مطالبی که این روزها به عنوان انتقاد مطرح میشند، یا صرفا غر غر هستند، یا پیشنهادات صرف، اون هم برای دیگران؛ مثلا طرف 5 پیشنهاد برای افزایش کیفیت سایت میده، حاضر نیست یکی را خودش پیش ببره، میگه پیشنهاد از من، عمل کردن بهش از شما! یا یکی فقط ایراد میگیره، وقتی رفتارش را بررسی می کنیم، می بینیم که همون فرد خودش عامل خیلی از اون ایرادها ست، و حاضر نیست رفتار خودش را تغییر بده. البته هستند دوستانی که پیشنهاد میدند، انتقاد دلسوزانه می کنند، تا حد امکان هم در سایت فعالیت علمی می کنند. از کسی هم توقع خاصی ندارند. نمونه اش همون آقای آرژنگ، که یکی از دوستان در همین تاپیک به ایشون اشاره کردند، و بسیاری از سایر دوستان که سال ها ست در این سایت فعالیت علمی انجام میدند، مدیر هم نیستند، بدون حاشیه فعالیت علمی می کنند.
SAASTN
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:07 عصر
ولی می تونید بگید سوالاتی که از پیام خصوصی میاد پاسخ داده نمیشه به دو دلیل:
1. هم وقت شما کمتر تلف میشه و در سایت یا بقیه مدیران یا کاربران دیگیری که توانایی دارن جواب میدند اگه خودتون هم وقت داشتید جواب بدین
2. سطح علمی سایت شاید بالاتر بره و کسی که همون مشکل را داره با سرچ بتونه پیدا کنه!
فکر می کنم بیشتر PM هایی که جناب xxxxx_xxxxx بهشون اشاره کردند مربوط به مسائل غیر فنی بشه. بهر صورت تعداد زیادی از کاربرا دارن تو سایت فعالیت می کنن و هر روز مسائل زیادی اتفاق میافته که کاربرا فقط می تونن به مدیران سایت رجوع کنن.
چگونه مدیر سایت شویم؟
تصور می کنم یکی از مهمترین نکاتی که در مورد مدیر شدن در این سایت وجود داره التزام به یه ساختار سلسله مراتبی و کانالیزه کردن صحبت ها و نظرات و سلایق و لحن و رفتار و سکنات و ... کاربران به یه قالب تعیین شده توسط این ساختار هست.
در طول مدت کوتاهی که من به طور پیوسته در تو سایت فعالیت می کنم بارها انتقاداتی از طرف کاربرا نسبت مدیران سایت مطرح شده و همیشه پاسخ اصلی یک چیز بوده:
گاهی فعالیت های مدیریتی سایت وافعا" وقت کمی را برای رسیدگی به سوالات کاربران برای مدیران می گذارد، مسلما" اگر کاربران توجه بیشتری به قوانین داشته باشند، مدیران هم وقت خود را بیشتر صرف امور علمی خواهند کرد، گاهی اوقات برروی تنها "یکی" از پست های کاربران، بخث های زیادی در سطح مدیران صورت می گیرد (به سبب اهمیت موضوع)
جالب اینجاست که همیشه مطالبی که در پاسخ مطرح میشه هم حول و حوش چند موضوع ثابته که توی همین تاپیک هم به نحوی بهشون اشاره شد، مثل:
- بسیاری از سخت گیری هایی که توسط مدیران انجام می شه (بخشی از فعالیت های مدیریتی) به هیچ عنوان ضروری نیست. گاها بعضی برخورد ها صلقیه ای هستند و در بسیاری از موارد هم، اگر به سختی بشه به رفتار کاربر تخلف گفت، نیازی به برخورد قاطع نیست. در واقع آسمون به زمین نمیاد. مسلما توی این شرایطی که سایت دچار فقر نسبت به افراد حرفه ای هست(نظر من) نیاز به استاد بیشتر حس میشه تا نیاز به ناظم. اما گویا قوه ای وجود داره که تعیین می کنه جلو گیری از حتی 0.07درجه کجروی کاربران نسبت به هدف اصلی سایت یعنی آموزش ارجحه. البته من هیچ وقت نمی گم این گونه مسئولیت ها بی اهمیتن و می تونن ملقی بشن، همه ما بالاخره رفتارهایی از بعضی از کاربرا دیدم که ...
- باز کردن حلقه مدیران یا ایجاد یه طبقه جدید از مدیران با دسترسی های محدود برای حفظ نظم که گویا منظور اصلی جناب Mohandes2009 از ایجاد این تاپیکه. که باز هم من مانعی غیر از همون سیستم سختگیر گزینشی نمی بینم. (که منجر به سختگیری نسبت به رفتار کاربرا میشه نه بالا رفتن سطح علمی سایت). در واقع بیاین یه نگاه به مسئله بیاندازین: ما میایم افراد قوی رو شناسایی می کنیم و کارهای نامربوط دستشون می دیم تا نتونن مثل قبل قوی باشن!!!! البته باز هم باید واقع بین باشیم، تصور نکنیم با دریایی از کاربران مسئولیت پذیر طرفیم، مثلا توی تالاری که من فعالیت می کنم غیر از مدیران زحمت کشش من فقط یکی از دوستان رو در قامت مدیر می بینم (البته بخش ما خیلی ملاک نیست چون بصورت جهانی رو به موته!). اما هستند کاربرانی که چه از نظر اخلاقی و چه از نظر توانایی های فنی بشه بهشون اتکا کرد. فقط باید با این مسئله کنار بیایم که میشه یه ذره این حلقه آزادی های فردی رو بازتر کرد.
اقای کرامتی بیشتر میتونه قانعتون بکنه که قوانین چطوری وضع میشن اینجا. میتونید با ایشون اگر البته سرشون خلوت باشه مکاتبه کنید و این استاد عزیزمون رو هر در جریان قرار دهید.
حرف خوبی زدی !! آقای کرامتی نظر اصلی را باید بدند و نظرشون برای همه مدیران و اعضا محترمه!
والا فکر می کنم ایشون از بقیه عزیزان هم گرفتار ترن به نحوی که حتی فرصت نمی کنن به همون PMها هم پاسخ بدن!
Web.Designer01
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:15 عصر
نوشته شده توسط Mohandes2009
سلام خوبی؟
خیلی ضایع بود،یعنی چی آخه اینکار؟!!
فکر کردی خیلی هنر کردی رفتی آمار 4 تا مدیرو در اوردی گذاشتی اینجا که میگی بیا ازم تشکر کن؟
شما فک میکنی مدیر شی چی بهت میدن آخه؟
من خداییش قبلا فک میکردم مدیرای اینجا پول میگیرن که انقد فعالن ولی بعدا استاد کرامتی گفتند که هیچ کدوم از مدیرای سایت ریالی پول نمیگیرن.
واقعا وقتی یه سوال میپرسم و میبینم یه مدیر کلی وقت گذاشته و کد منو آنالیز کرده و جواب میده(استاد موسوی) واقعا شرمنده میشم.
حالا چون 4 روز یه مدیر آن نشده شما اینجوری داری سلاخیش میکنی؟!
احسنت،شما یه مدت حضور فعال داشته باش و به تاپیکا جواب بده،ببین مدیر میشی یا نه:لبخند:
گفتم تشکر بزنی چون حقیقتی درش نهفته بود که م یخواستم بیشتر جلب توجه کنه تا همه بیشتر بهش توجه کنن!:متفکر:
Understand؟:چشمک:
نه،من متوجه نشدم،میشه اون حقیقتی که درش نهفته بودو بگی ما هم بدونیم؟
Felony
چهارشنبه 07 مهر 1389, 06:41 صبح
منظور من هم دقیقا همین بود ، نه اینکه مدیر میزاره میره سراغ کار خودش :
توانایی لازم رو دارن ولی مشکل از جایی شروع میشه که بعضی از دوستان بعد از مدیر شدن در سایت خواه ناخواه حظورشون در سایت کمرنگ تر از قبل میشه ..
r00tkit
چهارشنبه 07 مهر 1389, 09:12 صبح
دوست من کسی که برنامه نویس قوی باشه و قدرتمند نیازی به سایت برنامه نویس نداره فعلا فرومی مثل سی شارپ فعلا پاتوق مبتدی ها است ! که نمیگم بد است ! خوب است بلاخره طرف می خواد شروع کنه و یاد بگیره و کسی نداره سوالاش را جواب بده و به نظرش بهترین مرجعش اینه!
خب اینجاست که باید یکی جواب بده به این سوالات وقتی بیشتر اعضای یک سایت مبتدی باشه چه انتظاری از بقیه اعضا میره؟
به شخصه من چندین بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد! حتی اعضا و مدیران و بعد با تلاش از جا های دیگر یا فروم خارجی یافتم!
حتی دوستان من هم که در سایت عضوند براشون همین مسئله بوده!!
دوست عزیز شما شرط ادب رو رعایت نمی کنی
شما هم بهتره به جای اینکه سوال بپرسی اول جستجو کن من به شخصه یادم نمی یاد کی سوال پرسیدم
100% سوال های ما قبلا پرسیده شده و جواب درست هم داده شده
وقتی میبینم سوالی پرسیده می شه که 100 بار قبلا پرسیده شده من به شخصه به ان جواب نمی دم
بار دیگه این وظیفهی مدیر نیست که بیاد کل وقتش رو بزاره و همش به سوال ها جواب بده دیگر اعضا هم باید همین کار رو انجام بدن /که انجام میدن
بهتره اول فکر کنیم بعد حرف بزنیم !
و همچنین بهتر اول جستجو کنیم و بعد سوال بپرسیم
پی نوشت: 6-5 نفر جمع شدین تواین تاپیک یکی می نویسه بقیه تشکر می دن
SAASTN
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:53 صبح
بار دیگه این وظیفهی مدیر نیست که بیاد کل وقتش رو بزاره و همش به سوال ها جواب بده دیگر اعضا هم باید همین کار رو انجام بدن /که انجام میدن
آقا من همیشه این بحث مدیریت سایت که راه میافته آخرش به تناقض میرسم. بالاخره مدیریت توی سایت برنامه نویس یه جایگاه فنیه یا یه جایگاه انضباتی؟
از یه طرف ما صحبتهایی از طرف دوستان داریم مثل:
من برداشتم از این فرمایش اینه که(لطفا اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید): بخش 1 توضیح زیادی راجع به مدیر نداره، فقط مشخص میکنه یکی از بخش های سایت دچار مشکلی شده و معلوم نیست مشکل افزایش بی نظمی بوده یا کاهش بار فنی اون بخش. بخش دوم توضیحات بیشتری می ده و به نوعی بخش اول رو هم تفسیر می کنه، این جمله با دو عبارت "توانایی فنی" و "بخش مربوطه" (که نشون میده اون توانایی فنی تخصصی هست نه یه توانایی عمومی مثل مدیریت نظم) کاملا توضیح میده که مشکل بخش مورد نظر فنی بوده. یعنی ما دیدیم یه بخشی از نظر بار فنی دچار افول شده، مسئولین سایت به نیابت از کاربران از یک یا چند نفر از کاربران حرفه ای درخواست می کنن که فعالیتشون رو توی سایت بیشتر کنن و اون بخش رو سرو سامون بدن.
از طرفی نظرات دیگه ای مطرح میشه مثل:
وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟!
که این نظرات بیشتر روی بعد انضباتی مدیر تاکید می کنند. توی این وضعیت اینطور بیان میشه که بالا بردن سطح فنی سایت بر عهده همه کاربران هست، یعنی اگه بخشی دچار افول بشه باید از همه درخواست بشه که فعالیت رو بیشتر کنند. در مقابل ما با مسئله بی نظمی طرف هستیم که اختیارات برخورد با بی نظمی رو نمیشه به همه تفویض کرد (البته با روشهایی میشه این کار رو کرد). بنا براین باید عده ای از کاربران که دارای صفات ویژه ای نسبت به عموم هستند انتخاب بشن و زحمت این مسئله رو قبول کنند.
هر دو دیدگاه برای خودشون کاملا محترم و قابل دفاع هستند. من شخصا بیشتر به دیدگاه دوم متمایل هستم. و سوالم اینه که اگه مسئولین سایت هم همینطور فکر می کنن دیگه چه نیازی به قراردادن فاکتور بار فنی برای مدیران هستیم؟ برای برقراری نظم به فاکتورهایی مثل حضور مستمر، رعایت اخلاق، درک صحیح و تبعیت از قوانین و مدیریت بحران و ... نیاز هست. و من تصور می کنم تعداد کسانی که دارای این ویژگی ها هستند به مراتب بیشتر از اساتید حرفه ای سایت باشه. اینطوری هم میشه تعداد مدیران رو افزایش داد که باعث میشه فشار روی هر کدوم از این عزیزان کم بشه و هم دوستانی که توانایی فنی بالاتری دارن می تونن از وقتشون برای بالا بردن بار علمی سایت استفاده کنن.
پی نوشت: ضمنا من بر داشتم از لحن دوستان اینه که دوطرف بیشتر همدیگرو به ترک گفتگو دعوت می کنن. چرا با بغض نسبت به هم صحبت می کنید، یه مسئله ای مطرح شده بیان همفکری کنیم ببینیم اساسا مسئله موضعیت داره و اگر داشت راجع به راهکارهای حلش صحبت کنیم.
r00tkit
چهارشنبه 07 مهر 1389, 13:25 عصر
اقای SAASTN (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=21955) ببینید وقتی کسی مدیر میشه به صورت routine وظیفهی ان هم زیاد می شه چه از لحاظ فنی و جواب دادن به سوال های کاربران و چه از لحاظ نظم
ولی نمی شه بگیم چون امروز 200 تا سوال تکراری پرسیده شد و کسی جواب نداد و اگه کسانی سوال هایی با عناوین نامناسب ایجاد کردن این یه کوتاهی از مدیران هستش
نخیر حرف بنده اینه که مدیران تاکی باید بیان بشینن و هی تاپیک و پست های نامناسب رو حذف کنن مگه حتما" کسی باید مدیر باشه تا بیاد سوال های دیگران رو جواب بده
به عبارتی اگه سوالی جواب داده نشد نمی شه بگیم مدیران فعلی لیاقت ندارن همه دوست دارن همه چی اماده باشه و فقط یه سوال بپرسن و جواب هم دو دقیقه ای نوشته بشه بماند از اینکه خیلی ها هنوز روش سوال پرسیدن رو هم نمی دونن و زحمت یه سرچ هم به خودشون نمی دن
حالا اگه کسی جواب نداد سریع می یان یه تاپیک درست می کنن " ای فلان شد و فلان نشد و....."
چرا کسی از خود کاربران انتقاد نمی کنه اگثرا " می گن سایت کیفیت خودشو از دست داده سایت فلان شده سایت و.... همه ام تقصیر مدیران هستش بابا پس مگه خودمون هم تو این سایت عضو نیستیم
به نظر من اکثر مشکلات این سایت توسط خودمون حل می شه ما باید خودمون نظم رو رعایت کنیم ما خودمون باید سطح سایت رو ببریم بالا
اقایی که می خوای مدیر بشی فکر می کنی چه خبره ،هیچ خبری نیست کلی زحمت می کشی و اخرش اگه کسی نتونست پروژهی دانشگاهش رو بدون تلاش و یه روزه بنویسه تقصیر تو میوفته
از همین جا از مدیران قدیم و جدید چون اقایان: Inprise,موسوی و کشاورز و ثباتی و عسگری و اقا نیما و... تشکر می کنم
raziee
پنج شنبه 08 مهر 1389, 00:18 صبح
من تمام پست های این تاپیک تا اینجا رو خوندم.
راستش فکر میکنم دوستان کم لطفی دارن میکنن نسبت به مدیران.
ربطی به مجازی یا غیر مجازی نداره حرف مسئولیت پذیری است!
شما نمیتونید بگید مسئولیت پذیر نیستند.
عملکرد کاری هر مدیر توسط مدیران ارشد کنترل میشه. اجازه بدید اون ها به این موضوع رسیدگی کنن نه شما.!!!!!!
در کل ما در یک جامعه ای زندگی میکنیم به نام برنامه نویس. اگه بخواهیم که جامعه رشد کنه میبایست من که فردی در این جامعه هستم رشد کنم. منظورم از رشد فردی صرفا دانش برنامه نویسی نیست "شعور اجتماعی" هم هست.
من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم!
SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 00:24 صبح
اقای SAASTN ببینید وقتی کسی مدیر میشه به صورت routine وظیفهی ان هم زیاد می شه چه از لحاظ فنی و جواب دادن به سوال های کاربران و چه از لحاظ نظم
ولی نمی شه بگیم چون امروز 200 تا سوال تکراری پرسیده شد و کسی جواب نداد و اگه کسانی سوال هایی با عناوین نامناسب ایجاد کردن این یه کوتاهی از مدیران هستش
نخیر حرف بنده اینه که مدیران تاکی باید بیان بشینن و هی تاپیک و پست های نامناسب رو حذف کنن مگه حتما" کسی باید مدیر باشه تا بیاد سوال های دیگران رو جواب بده
...
کل فرمایشات شما قبول، من چیزی در رد صحبتهای شما نگفتم.
ببینید مسائلی مثل تاپیک تکراری یا عنوان نامناسب مسائلی هستند که تا ابد وجود دارند و تا کی نداره. علت عمدش هم کاربران جدید هستند، شما خودتون بررسی کنید می بینید بالای 70% این قبیل تخلفات مربوط به کاربران زیر 50 پست هست. این یه چیزیه که وجود داره در مورد خود من هم وجود داشته در مورد خیلی های دیگه هم وجود داشته. حالا نیاز به افرادی هست که این قبیل مسائل رو اصلاح کنند. مثلا نمیشه گفت تا کی ما بیایم برای اصلاح رفت و آمد پول هزینه راهنمایی رانندگی کنیم؟ تا کی رانندگان می خوان خلاف کنند؟ این جور مسائل تا همیشه هست و هزینه هایی هم به دنبال خواهد داشت. برید ببینید در کشورهایی که فرهنگ عمومی وضعیت بهتری هم داره باز هم این گونه مسائل وجود داره.
مسئله از جایی شروع میشه که هر جا انتقادی نسبت به عملکرد مسئولین سایت میشه دوستان از حجم بالای وضائفی که بر عهده تک تک این عزیزان هست صحبت می کنند. خوب این فشار وجود داره و همه هم قبول دارند. ولی سوال اینجاست که تا کی می خوایم با این وضع پیش بریم؟ آیا واقعا راه حلی برای کاهش این فشار ها وجود نداره؟ یهو نیایم ببینیم شده سال 1404 و بازهم مدیران توی سایت برنامه نویس می گن حجم کار بالاست، تخلفات زیاده PMها زیاده و ...
شما به این تاپیک که اخیرا ایجاد شده نگاه کنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249739
یکی از دوستان توی همین تاپیک می فرمودن که وقتی می بینن یکی از اساتید میان وقت می گذارن و روی سوالات ایشون کار می کنن شرمنده می شن. من وقتی می بینم جناب موسوی میان برای یه عنوان نامناسب وقت می ذارن بیشتر شرمنده می شم. البته این نشان ادب والای جناب موسوی هست که برای روشن شدن ابهام یک کاربر میان زمان می گذارن و اینطور توضیح میدند. اما ببینید مسئله چیه: یک کاربر تازه وارد هنوز با عرف ایجاد تاپیک و انتخاب عنوان توی این سایت آشنا نشده و تاپیکش حذف شده و دنبال علت می گرده. الان یه کاربری که 70-80 تا پست داشته باشه به راحتی می تونه تخلفات اون کاربر رو تشخیص بده و یه کاربری که مثلا 150-200 پست داشته باشه خیلی درست و حسابی میتونه یه همچین مسائلی رو هندل کنه. فکر می کنم توی تالاری مثل C# بالای 50 نفر باشن که این شرایط رو داشته باشن. اما در مقابل چند نفر مثل آقای موسوی می تونن روی ماژول آمار کار کنن و به "برنامه نویس" امکانات جدیدی اضافه کنند؟ به گفته جناب کشاورز تالار C# الان هفت تا مدیر داره چرا 20 تا مدیر نداشته باشه. یعنی واقعا الان 15 نفر توی اون تالار پیدا نمیشن که روزی 1-1.5 ساعت توی سایت حضور داشته باشن و بتونن این گونه مسائل رو سرو سامون بدن؟
ببینید این تعریفی که الان از مدیر میشه واقعا در حد ناظم هم نیست و تا حد مبصر میاد پائین. مدیر کسیه که بتونه برای رسیدن به اهداف مجموعش استراتژی تعیین کنه و با توجه به امکانات و منابعش بهترین نتیجه رو بگیره. واقعا وقت اساتید این سایت ارزشمندتر از این نیست که بیان درگیر تاپیک تکراری و عنوان نا مناسب بشن؟ خوب دوستان بیان یه طبقه جدید از ناظمین تالار ها تشکیل بدن که اونها درگیر مکاتبات با کاربرا بشن. مثلا اگه تاپیکی داره حذف میشه اگه مدیر زمان داشته باشه همون جا یه PM به کاربر بده و علت رو توضیح بده بهتر نیست؟ هم ظاهر زیبا تری داره و هم کاربر دقیقتر متوجه میشه و مسائل کمتر میشه. اما الان با توجه به حجم ارسالات اگه مدیران فرصت کنند علت حذف رو توی یه عبارت بیش از سه کلمه هم توضیح بدن واقعا هنر کردند. مدیران هم به کار این دوستان نظارت کنند، اگه حسش بود توی مقاطع زمانی مشخص، مثلا 6ماه یکبار، میشه از چمیدونم 25% کاربرانی که به ترتیب بیشترین پست رو داشتن راجع به عملکرد این ناظمین نظر سنجی به عمل آورد و ... اینطوری برای سالهای آینده که حجم کارها باز هم بیشتر میشه، چندین کاندید برای مدیریت وجود داره. مثلما انجام این کار باز هم مشکلاتی داره، من روزی که تصمیم گرفتم فقط خواننده نباشم و خودم هم فعالیت داشته باشم در ابتدا با مشکلاتی رو برو بودم، حتما آقایان کشاورز و موسوی و مداح و باقری و ... بقیه دوستان هم روزی که از یه کاربر به مدیر تغییر نقش دادن در ابتدا با مسائلی رو برو شدن، ولی خوب همه این ها با مرور زمان حل میشه.
من نمی دونم. اینا به ذهن من میرسه، چیزی که می دونم اینه که از صحبتهای دوستان برداشت میشه فشار روی دوستان زیاده و بالاخره باید یه کاری کرد. یه همچین فضایی هم برای این در نظر گرفته شده که همه بیان مشارکت کنن، نظر بدن، نظرات دیگران رو بپرورونن تا سطح سایت بالاتر بره. ان شا ا...
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:03 صبح
کدوم فروم برنامه نویسی هست؟! من به شخصه سالها ست در فروم های خارجی مختلف عضو هستم و فعالیت می کنم، حتی در StackOverflow هم جواب کسی رو 5 ثانیه ایی نمیدند، مابقی فروم ها پیشکش! آخه این ادعا را پیش کسایی می کردید که سال به سال گذرشون به فوروم های خارجی نمیافته.
منظورم من همون فرم StackOverflow بود حالا 5 ثانیه که بله من زیاد شورش کردم ولی خیلی زودتر از سایت برنامه نویس جواب میدند!:چشمک:
وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟! مدیر به تناسب وقتی که داره، میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت میکنه.
ما نمی دونستیم معنی کلمه امور علمی را امروز فهمیدیم!!:لبخند:امور علمی حذف تاپیک ها و پاسخ ها است دیگه؟ شما که کار دیگه ای انجام نمیدی!! همون امور انظباطی فروم را بدست گرفتی در واقع یجور ناظم فروم هستی!:چشمک:
من نمی خواستم در این تاپیک پست ارسال کنم، اما دیدم فقط همین امروز، من 6-7 پست از شما در یک تاپیک سایت به خاطر فاقد محتوا بودن حذف کردم، محتوای پست ها هم چیزهایی بود مثل: "هی"، "خواهش می کنم"، "تشکر می کنم"، و امثالهم. یکی دیگه از کاربران شاکی در همین تاپیک که اسمش را نمی برم، من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم! وقتی صحبت از انظباط میشه، مدیر باید بیاد براتون درست کنه، وقتی صحبت از فعالیت علمی میشه، بعضی از دوستان فقط در زمان سوال پرسیدن در سایت حضور دارند، و بعد از جواب، تا سوال بعدی پیدا شون نیست! بعضی ها هم معیار علمی بودن سایت را پاسخگویی به سوالات خودشان می دانند؛ فرضا اگر یکی سوال پرسید چطور به یک فیلد از یک فرم در فرم دیگه دسترسی داشته باشیم، و کسی اینجا به خاطر تکراری بودن و ابتدایی بودن سوالش جواب نداد، مدعی میشه که سطح علمی سایت بسیار پایین هست، و به سوالات فوق العاده فنی پاسخ داده نمیشه!
اتفاقا کار خوبی کردین این کارتون قابل توجه بود و احسنت داره! که یه کاربری بقیه کار بران را .. فرض نکنه!
همه پیام های خصوصی سوال فنی نیست که بگیم به سوالات خصوصی پاسخ داده نمیشه! یکی با یک تالار مشکل داره، یکی شناسه اش مشکل داره، یکی با یک کاربر مشکل پیدا کرده، یکی شکایت داره، یکی پیشنهاد داره، یکی ایده جدید داره؛ بگیم اینها را در پیام خصوصی مطرح نکنند؟
حرف این نبود گفتند یه بخشی از پیام های خصوصی سوال بود منم گفتم بگید سوالات را در فروم بپرسند وقت شما زیاد گرفته نشود شاید کسی دیگه هم جواب را بدونه و هم اینکه شاید سوال افراد دیگری هم باشه خواهشا بخونید پست های قبلی را با دقت!!:افسرده:
تالار C# حداقل 7 مدیر داره، از این هفت مدیر، 5 تاشون تقریبا هر روز در این تالار فعالیت می کنند، و تاریخ آخرین فعالیت شون هم همین امروز 6 مهر هست. یکی شون که کمتر سر میزنه، تاریخ آخرین فعالیتش مربوط به تقریبا 10 روز پیش هست. یکی شون هم آقای کیانی هست که شما روی ایشون تاکید دارید. این آقا هم براش مشکلی پیش اومد، و از مدیریت خداحافظی کرد. البته ما فعلا حساب ایشون رو از حالت مدیر خارج نکردیم. چیزی که برای من سواله اینه که چطور فعالیت 6 مدیر دیگه برای شما جلب توجه نکرد، ولی فعالیت نکردن یک مدیر براتون جالب شد؟ مگه اگر یک نفر به مدیران فعلی اون تالار اضافه میشد، قرار بود چه شق القمری اتفاق بیافته که الان با کارکرد 6 نفر از 7 مدیر اون تالار اتفاق نیافتاده؟!
بله فعالند درسته ولی چه فعالیتی؟!میان سر میزنند فوقش شکایات را بررسی میکنند و چند پاسخ پاک میکنند که بگن ما هم هستیم و میرن!
کلا از این تاپیک ها در این تالار زیاد داریم، اگر قبل از ایجاد تاپیک جستجو می کردید، تاپیک دیگه ایی با عنوان "آیا سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست می دهد؟" در همین جا موجود بود، و نیازی به ارسال تاپیک های با محتوی مشابه وجود نداشت.
بله بود اما چه فایده الان نتیجه داده؟ حرف ما همش شکایت و به سلاخی کشیدن مدیران نیست اصلا!!! حرف بهبود سایت هست!
انتقاد خوب هست، ولی بسیاری از مطالبی که این روزها به عنوان انتقاد مطرح میشند، یا صرفا غر غر هستند، یا پیشنهادات صرف، اون هم برای دیگران؛ مثلا طرف 5 پیشنهاد برای افزایش کیفیت سایت میده، حاضر نیست یکی را خودش پیش ببره، میگه پیشنهاد از من، عمل کردن بهش از شما! یا یکی فقط ایراد میگیره، وقتی رفتارش را بررسی می کنیم، می بینیم که همون فرد خودش عامل خیلی از اون ایرادها ست، و حاضر نیست رفتار خودش را تغییر بده. البته هستند دوستانی که پیشنهاد میدند، انتقاد دلسوزانه می کنند، تا حد امکان هم در سایت فعالیت علمی می کنند. از کسی هم توقع خاصی ندارند. نمونه اش همون آقای آرژنگ، که یکی از دوستان در همین تاپیک به ایشون اشاره کردند، و بسیاری از سایر دوستان که سال ها ست در این سایت فعالیت علمی انجام میدند، مدیر هم نیستند، بدون حاشیه فعالیت علمی می کنند.
خوبه انتقاد پذیر باشیم و همه چی را با غر غر و.. یکی نگیریم بحث درست کردید که گفتگو کنند اعضا مسائل و مشکلات را باهم حل کنند نه هی تعریف و تمجید میران بشه یا و... همش بگیم به به چه مدیر خوبی چقدر فعالی چقدر کار میکنی بابا دمت گرم خدا قوت !!؟
بابا عوض این توجیه ها و حرف های تکراری بیایید یکم درستش کنید
بنده به شخصه اصلا حرف نیست می خوام مدیر بشم و یا با این حرفا خودما بیام مدیر کنم اصلا !! می خوام یکیم بهتر بشه فروم ها کل حرف همینه!:چشمک: بی خود خون خودتا رنگی نکن علی آقا!:بوس:
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:06 صبح
فکر می کنم بیشتر PM هایی که جناب xxxxx_xxxxx بهشون اشاره کردند مربوط به مسائل غیر فنی بشه. بهر صورت تعداد زیادی از کاربرا دارن تو سایت فعالیت می کنن و هر روز مسائل زیادی اتفاق میافته که کاربرا فقط می تونن به مدیران سایت رجوع کنن.
تصور می کنم یکی از مهمترین نکاتی که در مورد مدیر شدن در این سایت وجود داره التزام به یه ساختار سلسله مراتبی و کانالیزه کردن صحبت ها و نظرات و سلایق و لحن و رفتار و سکنات و ... کاربران به یه قالب تعیین شده توسط این ساختار هست.
در طول مدت کوتاهی که من به طور پیوسته در تو سایت فعالیت می کنم بارها انتقاداتی از طرف کاربرا نسبت مدیران سایت مطرح شده و همیشه پاسخ اصلی یک چیز بوده:
جالب اینجاست که همیشه مطالبی که در پاسخ مطرح میشه هم حول و حوش چند موضوع ثابته که توی همین تاپیک هم به نحوی بهشون اشاره شد، مثل:
- بسیاری از سخت گیری هایی که توسط مدیران انجام می شه (بخشی از فعالیت های مدیریتی) به هیچ عنوان ضروری نیست. گاها بعضی برخورد ها صلقیه ای هستند و در بسیاری از موارد هم، اگر به سختی بشه به رفتار کاربر تخلف گفت، نیازی به برخورد قاطع نیست. در واقع آسمون به زمین نمیاد. مسلما توی این شرایطی که سایت دچار فقر نسبت به افراد حرفه ای هست(نظر من) نیاز به استاد بیشتر حس میشه تا نیاز به ناظم. اما گویا قوه ای وجود داره که تعیین می کنه جلو گیری از حتی 0.07درجه کجروی کاربران نسبت به هدف اصلی سایت یعنی آموزش ارجحه. البته من هیچ وقت نمی گم این گونه مسئولیت ها بی اهمیتن و می تونن ملقی بشن، همه ما بالاخره رفتارهایی از بعضی از کاربرا دیدم که ...
- باز کردن حلقه مدیران یا ایجاد یه طبقه جدید از مدیران با دسترسی های محدود برای حفظ نظم که گویا منظور اصلی جناب Mohandes2009 از ایجاد این تاپیکه. که باز هم من مانعی غیر از همون سیستم سختگیر گزینشی نمی بینم. (که منجر به سختگیری نسبت به رفتار کاربرا میشه نه بالا رفتن سطح علمی سایت). در واقع بیاین یه نگاه به مسئله بیاندازین: ما میایم افراد قوی رو شناسایی می کنیم و کارهای نامربوط دستشون می دیم تا نتونن مثل قبل قوی باشن!!!! البته باز هم باید واقع بین باشیم، تصور نکنیم با دریایی از کاربران مسئولیت پذیر طرفیم، مثلا توی تالاری که من فعالیت می کنم غیر از مدیران زحمت کشش من فقط یکی از دوستان رو در قامت مدیر می بینم (البته بخش ما خیلی ملاک نیست چون بصورت جهانی رو به موته!). اما هستند کاربرانی که چه از نظر اخلاقی و چه از نظر توانایی های فنی بشه بهشون اتکا کرد. فقط باید با این مسئله کنار بیایم که میشه یه ذره این حلقه آزادی های فردی رو بازتر کرد.
بله دقیقا نظر من به اینه برای هر مدیری هم وظایف مشخصی تعریف کنید که همه مدیر ها کار یکسان نکنند و معلوم باشه کی کار علمی میکنه کی ناظمه:لبخند: کی شکایت رسیدگی میکنه و.. و هر نکته دیگری که در مدیریت نهفته است!!
:چشمک:
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:12 صبح
خیلی ضایع بود،یعنی چی آخه اینکار؟!!
فکر کردی خیلی هنر کردی رفتی آمار 4 تا مدیرو در اوردی گذاشتی اینجا که میگی بیا ازم تشکر کن؟
قبلا جوابت داده شده برو بخون! به قول دوستان اول شرچ کن بعد سخن جاری کن بر دهان!:قهقهه:
شما فک میکنی مدیر شی چی بهت میدن آخه؟
من خداییش قبلا فک میکردم مدیرای اینجا پول میگیرن که انقد فعالن ولی بعدا استاد کرامتی گفتند که هیچ کدوم از مدیرای سایت ریالی پول نمیگیرن.
واقعا وقتی یه سوال میپرسم و میبینم یه مدیر کلی وقت گذاشته و کد منو آنالیز کرده و جواب میده(استاد موسوی) واقعا شرمنده میشم.
حالا چون 4 روز یه مدیر آن نشده شما اینجوری داری سلاخیش میکنی؟!
احسنت،شما یه مدت حضور فعال داشته باش و به تاپیکا جواب بده،ببین مدیر میشی یا نه:لبخند:
کی گفت میخواد مدیر بشه ؟ توهم زدیا!!!:قهقهه: بعد تو دنیای غیر مجازیش پول نمیدن زحمت میکشی حالا انتظار داشتم داری اینجا پول کسی بدن؟ اگه از جناب کرامتی هم نمی پرسیدی باید دوگولت اینقدر ها هم کار میکرد که بدونی اینا واسه پول نیست که مدیرند مثلا واسه کنترل و بهبود سایته:قهقهه:
بحث بهبود مدیران فعلی هست و احیانا کسانیکه سطح علمیشون بالاست مدیر بشن! کسی کسی را به سلاخی نمیکشه همش انتقــــــــــــاده البته اگه مفهوم انتقاد را بدونیم!!!:چشمک:
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:14 صبح
دوست عزیز شما شرط ادب رو رعایت نمی کنی
شما هم بهتره به جای اینکه سوال بپرسی اول جستجو کن من به شخصه یادم نمی یاد کی سوال پرسیدم
100% سوال های ما قبلا پرسیده شده و جواب درست هم داده شده
وقتی میبینم سوالی پرسیده می شه که 100 بار قبلا پرسیده شده من به شخصه به ان جواب نمی دم
و همچنین بهتر اول جستجو کنیم و بعد سوال بپرسیم
پی نوشت: 6-5 نفر جمع شدین تواین تاپیک یکی می نویسه بقیه تشکر می دن
کجا بی ادبی شده ؟ بگید بنده عذر خواهی کنم:متفکر:
بقیه سخنانت هم قبلا پاسخ داده شده هر چیش به سخنان شیوای من ربط داشته:چشمک:
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 09:27 صبح
پوزش بنده چند دیروز نبودم مجبور شدم جواب ها را تو چند پست بده
البته داره سوء تفاهم میشه چند نکنه بگم مجدد :
1. استفاده از عنوان این بحث به اسم "چگونه مدیر سایت شویم؟ " یا لینک به این بحث در امضای من با نام "مدیر سایت برنامه نویس شوید!" نه به این معنی که بنده چجوری مدیر بشم یا دوست دارم مدیر بشم زودی بیاین منا مدیر کنید!!:لبخند: خیر اصلا و ابدا! صرفاً جهت جلب توجه بجث بود که دوستان و اعضاء و مدیران محترم سایت بیان و شرکت بهمکنند به یجایی برسه بحث!:چشمک:(جدیدا امضا منم حذف شده نیدونم چرا!)
2. اساس این بحث بر 3چیزه یکی: چیکار کنیم سایت بهتر بشه و سرعت پاسخگویی بره بالا دو: وظایف خاصی برای مدیران تعریف بشه 3:دوستانی که از نظر علمی لایقند مدیری بشن
فقط همین! قصد بی ادبی و بی حرمتی به هیچ شخصی حقیقی نیست! چه مدیر:بوس: و چه اعضا :بوس:
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 08 مهر 1389, 14:15 عصر
ما نمی دونستیم معنی کلمه امور علمی را امروز فهمیدیم!!:لبخند:امور علمی حذف تاپیک ها و پاسخ ها است دیگه؟ شما که کار دیگه ای انجام نمیدی!! همون امور انظباطی فروم را بدست گرفتی در واقع یجور ناظم فروم هستی!:چشمک:
لطفاً یک نگاهی به آخرین پست های آقای کشاورز بیاندازید. به علاوه اینکه، مجله برنامه نویس از آسمون نازل نمیشه.
حرف این نبود گفتند یه بخشی از پیام های خصوصی سوال بود منم گفتم بگید سوالات را در فروم بپرسند وقت شما زیاد گرفته نشود شاید کسی دیگه هم جواب را بدونه و هم اینکه شاید سوال افراد دیگری هم باشه خواهشا بخونید پست های قبلی را با دقت!!:افسرده:
فکر میکنم شما پست های قبلی رو با دقت نخوندید، این قسمتیش که در مورد پیغام های خصوصی هست:
"فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده."
جایی از این نوشته، نگفتم که پیغام های خصوصی سؤال برنامه نویسی هست. گفتم؟ اصلاً به محتوای پیغام ها اشاره کردم؟
دوست عزیز، نمی دونم چه هدفی رو از این تاپیک دنبال می کنید، از ابتدای ایجادش هم هدف واضح نبود. این پست اول شما هست:
دوستان بیان بیان کنند چجوری می شه یکی از مدیران این سایت شد؟:متفکر:
اول مدیران بعد بقیه اعضا :لبخند:از "چگونه مدیر شدن" رسیدید به انتقاد(!) و گله و شکایت.
حرف ما همش شکایت و به سلاخی کشیدن مدیران نیست اصلا!!! حرف بهبود سایت هست!
تا اینجا چه پیشنهادی برای بهبود وضعیت سایت داشتید؟
این تاپیک بیشتر نظم انجمن برهم میزنه تا بخواد کمکی کنه. چون انتقاد فقط این نیست که مشکلات را برجسته کنید. راه حلی برای حل مشکلات ارائه کنید.
خوبه انتقاد پذیر باشیم و همه چی را با غر غر و.. یکی نگیریم بحث درست کردید که گفتگو کنند اعضا مسائل و مشکلات را باهم حل کنند نه هی تعریف و تمجید میران بشه یا و... همش بگیم به به چه مدیر خوبی چقدر فعالی چقدر کار میکنی بابا دمت گرم خدا قوت !!؟
واقعاً این خط آخری غرغر نیست؟! :متفکر: فاصله این خط با خط اول که گفتید اینها غرغر نیست فقط دو خطه!
بنده به شخصه اصلا حرف نیست می خوام مدیر بشم و یا با این حرفا خودما بیام مدیر کنم اصلا !! می خوام یکیم بهتر بشه فروم ها کل حرف همینه!:چشمک: بی خود خون خودتا رنگی نکن علی آقا!:بوس:
اما تو پست اول تاپیک (که بالاتر نقل قول کردم) گفتید که بیاید بیان کنید که چطور میشه یکی از مدیران شد. پس ببینید که خودتون هم هدف از ایجاد این تاپیک رو نمی دونید چی هست!
کی گفت میخواد مدیر بشه ؟ توهم زدیا!!!:قهقهه:
بازم دوباره به پست اول خودتون رجوع کنید!
البته داره سوء تفاهم میشه چند نکنه بگم مجدد :
1. استفاده از عنوان این بحث به اسم "چگونه مدیر سایت شویم؟ " یا لینک به این بحث در امضای من با نام "مدیر سایت برنامه نویس شوید!" نه به این معنی که بنده چجوری مدیر بشم یا دوست دارم مدیر بشم زودی بیاین منا مدیر کنید!!:لبخند: خیر اصلا و ابدا! صرفاً جهت جلب توجه بجث بود که دوستان و اعضاء و مدیران محترم سایت بیان و شرکت بهمکنند به یجایی برسه بحث!:چشمک:(جدیدا امضا منم حذف شده نیدونم چرا!)
سوء تفاهم نمیشه. یک بچه 7 ساله هم که پست اول شما رو بخونه مفهوم پست رو اینطور برداشت میکنه: "چطور میشه مدیر شد". حالا چرا حرفتون رو عوض می کنید؟
2. اساس این بحث بر 3چیزه یکی: چیکار کنیم سایت بهتر بشه و سرعت پاسخگویی بره بالا
با گزارش کردن پست های خلاف قوانین و تگ گذاری تاپیک ها، به ترتیب میشه سرعت پاسخگویی و به پاسخ رسیدن رو افزایش داد.
دو: وظایف خاصی برای مدیران تعریف بشه
تعریف شده هست.
3:دوستانی که از نظر علمی لایقند مدیری بشن
اگر فردی رو می شناسید که از نظر علمی لایق هست، به مدیران ارشد معرفی کنید. (اما معنیش این نیست که همین فردا اون فرد مدیر بشه، ولی در نظر گرفته میشه)
فقط همین! قصد بی ادبی و بی حرمتی به هیچ شخصی حقیقی نیست! چه مدیر:بوس: و چه اعضا :بوس:
دوست عزیز، اما لحن نوشته های شما چیز دیگه ای رو میگه. من نقل قول نمی کنم چون زیاد هست. خودتون یک بار دیگه پست های خودتون رو که در جواب سایرین نوشتید بخونید.
اگر میخواید در مورد یک موضوع صحبت کنید، اون موضوع رو کاملاً مشخص کنید تا در موردش بحث بشه، نه اینکه فقط با یک جمله که "چطور میتوان مدیر شد؟" هزار تا بحث مختلف رو مطرح می کنید و در آخر هم میگید که منظورتون این نیست که میخواید مدیر بشید. یعنی کاربران باید مجهز به علم تفسیر و تأویل باشند تا مفهوم و منظوری که در این جمله نهفته رو استخراج کنند! وقتی حوزه بحث دقیق مشخص نیست، تبدیل میشه به آب گل آلود برای ماهی گیری.
موفق باشید/
SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:00 عصر
گویا همه (منجمله مدیران) به بخش بگو مگوی این تاپیک بیشتر علاقمند هستند، دوباره بحث نظم انجمن مطرح شد و ان شا ا... میریم که داشته باشیم قفل شدن یکی دیگه از تاپیک های انتقادی رو.
جناب xxxxx_xxxxx شما که دنبال پیشنهاد میگردی خوب یه توجهی به پستهای دیگه هم می کردید. نمی دونم چرا همه دنبال بحث های پوچی رو می گیرن که می دونن هیچ چیزی توش نیست. خوب چندنفر از دوستان اومدن مسائلی رو مطرح کردند چرا یکی از مدیران به این مسائل پاسخ نمی دن؟
پست 26 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1111828&postcount=26)
پست 30 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1112026&postcount=30)
پست 34 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1112693&postcount=34)
پست 36 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1112995&postcount=36)
من باز هم بروجود تناقض تاکید می کنم:
"فرض کنید وقتی وارد انجمن میشید میبینید که بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی دارید، پاسخگویی به این ده تا چقدر زمان می طلبه؟ تازه هر پاسخی که میدی، اغلب ادامه دار هست و باز باید منتظر پیغام بعدی باشی.
به شخصه، پیغام خصوصی هام تا حالا دو بار به 1000 تا رسیده (ماکزیمم) و آخرین بار که کل جعبه پیام ها رو خالی کردم، یکی دو ماه پیش بود و از اون زمان تاحالا نزدیک 200 پیغام شده."
جایی از این نوشته، نگفتم که پیغام های خصوصی سؤال برنامه نویسی هست. گفتم؟ اصلاً به محتوای پیغام ها اشاره کردم؟
و در مقابل:
اگر فردی رو می شناسید که از نظر علمی لایق هست، به مدیران ارشد معرفی کنید. (اما معنیش این نیست که همین فردا اون فرد مدیر بشه، ولی در نظر گرفته میشه)
شاید من درک درستی ندارم، لطفا یکی به من بگه برای حذف تاپیک تکراری و پست بی محتوا، برای اصلاح عناوین نامناسب، برای برخورد با توهین ها و در کل اعمال قوانین انضباتی سایت چه جور لیاقت و توانایی علمی ای مورد نیاز هست؟
یعنی واقعا از بین این 3000 کاربر فعال 50 نفر پیدا نمیشن که بتونن در انجام این امور به مدیران سایت کمک کنن تا این عزیزان وقت بیشتری برای سر و سامون دادن به وضعیت علمی سایت داشته باشن؟
اگر هم این حرف من چرته و ایرادات اجرایی فاحشی داره، خب لطفا یکی بیاد بگه.
دوستان همه میان پی بگو مگوهای هر تاپیک رو می گیرن بعد آخرش میگن اینا انتقاد نیست غرغره.
returnx
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:16 عصر
من اصلا کاری به خوب بودن یا بد بودن مدیران کاری ندارم.در بخشی هم که من بیشتر فعالیت میکنم یعنی تالار VB6 مدیران خوبی هستند مثل آقای xxxxx_xxxxx (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=46030) و Pr0grammer (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=70458) ولی در کل می خواستم یه پیشنهاد بدم.
به نظر من دوستانی که می خواهند مدیر بشند به مدیران ارشد سایت مثل اقای کشاورز یا مداح یک PM بفرستند و سر ماه برای آنها یک مسابقه علمی برگزار بشه مثلا در بخش vb6 اگر 5 نفر شرکت کردن اونوقت دو نفری که بیشترین نمره رو کسب کردن انتخاب بشند و بین این دو نفر یک نظر سنجی برقرار شه تا کاربران دیگه هم رای بدن و اون نفری که رای بیشتری آورد برای مدیریت اون تالا انتخاب شه.
اینجوری هم کسی که سطح علمی بالا تری داره انتخاب میشه 2-کاربران هم در انتخاب مدیران شرکت میکنند و اصولا کاربران به کسی رای مدن که خوب بهتر با بقیه صحبت می کنه و بدون هیچ چشم داشتی به تاپیک ها پاسخ میده.
این فقط نظر بنده بود.
xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:19 عصر
جناب xxxxx_xxxxx شما که دنبال پیشنهاد میگردی خوب یه توجهی به پستهای دیگه هم می کردید.
من این رو در جواب آقای Mohandes2009 گفتم که بیشتر شیوه "جدل" رو در پیش گرفته بودند تا "بحث و گفتگو"
من باز هم بروجود تناقض تاکید می کنم:
متوجه این تناقض نشدم، یا تناقض وجود نداره یا سرآپا تناقض هست که متوجهش نشدم :D پیغام های خصوصی چه ارتباطی با مدیر شدن داشت؟ :متفکر:
فکر می کنم منظورتون کارهای "علمی" و "انظباطی" در انجمن هست. در حال حاضر این کارها برای مسئولین تفکیک نشده هست.
SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:30 عصر
متوجه این تناقض نشدم، یا تناقض وجود نداره یا سرآپا تناقض هست که متوجهش نشدم :D پیغام های خصوصی چه ارتباطی با مدیر شدن داشت؟
فکر می کنم منظورتون کارهای "علمی" و "انظباطی" در انجمن هست. در حال حاضر این کارها برای مسئولین تفکیک نشده هست.
بله منظورم همین مورد هست، خوب پیام های خصوصی یا مربوط مسائل شخصیند که به موضوع این تاپیک مربوط نیست، یا مسائل فنی و علمی هستند که خودتون و آقای کشاورز رد کردید، و می مونه مسائل مربوط به امور اجرایی سایت و تالار.
من صحبتی که همه جا میشنوم اینه که همه مدیران از حجم بالای این مسائل اجرایی صحبت می کنن، که به نوعی توضیح میده که عمده وقت مدیران به این مسائل می گذره، حالا سوال اینه اگه قراره مدیر بشه که به این مسائل برسه دیگه چه نیازی به عبور از فیلترهای علمی وجود داره. به محض اینکه این فیلتر توانایی علمی رو برداریم خیلی دست برای انتخاب ناظمین سایت باز میشه و فشار روی افراد به مراتب کم میشه.
vcldeveloper
پنج شنبه 08 مهر 1389, 18:01 عصر
در بحث هایی که می کنید، دقت داشته باشید که الان دارید موضوعات متفاوت از هم را پیش می برید. دو موضوع کلی که در این تاپیک ادامه پیدا کردند، اینها هستند:
موضوع اول، موضوع مطرح شده توسط Mohandes2009 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=119784) هست، که مدعی هست مدیران فعلی سایت به طور کلی توانایی علمی مناسب برای مدیریت در این سایت را ندارند، و باید افراد لایق دارای توانایی های علمی بالا، جایگزین مدیران فعلی بشند. تا الان هم که من این پست را ارسال می کنم، دلیلی که ایشون ذکر کرده، عدم دریافت پاسخ برای سوالات خودش در این سایت بوده؛ یعنی اگر ایشون در تالار سوالی مطرح کرد و کسی بهش جواب نداد، این نشانه عدم وجود توانایی های علمی لازم در بین مدیران آن تالار هست!
موضوع دوم، موضوع مطرح شده توسط SAASTN (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=21955) هست که انتقاد دارند چرا از افرادی که توان علمی دارند، برای کارهای اجرایی استفاده میشه، و به نوعی با این کار از فعالیت های علمی آنها کاسته میشه.
--------
ما نمی دونستیم معنی کلمه امور علمی را امروز فهمیدیم!!:لبخند:امور علمی حذف تاپیک ها و پاسخ ها است دیگه؟ شما که کار دیگه ای انجام نمیدی!! همون امور انظباطی فروم را بدست گرفتی در واقع یجور ناظم فروم هستی!
هر چند در مطلبی که نقل قول کردید، تعریفی از امور علمی ارائه نشده بود، ولی خوشحالم که حداقل پیش خودتون مفهوم "امور علمی" را درک کردید.
بله فعالند درسته ولی چه فعالیتی؟!میان سر میزنند فوقش شکایات را بررسی میکنند و چند پاسخ پاک میکنند که بگن ما هم هستیم و میرن!
عجب، پس احتمالا تا به امروز شما اون تالار رو سر پا نگه داشتید و پاسخگوی سوالات مختلف کاربرانش بودید!
بله بود اما چه فایده الان نتیجه داده؟ حرف ما همش شکایت و به سلاخی کشیدن مدیران نیست اصلا!!! حرف بهبود سایت هست!
کسی که هدفش بهبود سایت باشه، اول از خودش شروع میکنه؛ من در پست قبلی هم گفتم، در همون روزی که شما این تاپیک را ایجاد کردید، من فقط 6 - 7 پست فاقد هر گونه محتوی فنی شما رو از یک تاپیک حذف کردم! به مورد یک کاربر دیگه هم اشاره کردم. مسئله ما اینه که شما که اینقدر به فکر بهبود عملکرد سایت هستید، چرا این بهبود رو از عملکرد خودتون در سایت شروع نمی کنید؟!
شما به قوانین سایت پایبند باش و آنها را رعایت کن، من نه از جنابعالی، نه از سایر کاربران سایت انتظار به به و چه چه و تعریف و تمجید ندارم.
پست ها را با دقت نمی خونید، در همه اون تاپیک های قبلی و این تاپیک، توضیح داده شد که شما سعی کن تا حدی که برای خودت امکان داره، اصلاح کنی، بعد بیا از دیگران انتظار اصلاح داشته باش؛ و گرنه اینکه من فقط حرفش رو بزنم و از دیگران انتظار اصلاح داشته باشم، کار شاقی نیست، حرف رو همه می تونند بزنند.
بله منظورم همین مورد هست، خوب پیام های خصوصی یا مربوط مسائل شخصیند که به موضوع این تاپیک مربوط نیست، یا مسائل فنی و علمی هستند که خودتون و آقای کشاورز رد کردید، و می مونه مسائل مربوط به امور اجرایی سایت و تالار.
من چیزی رو رد نکردم، بلکه گفتم لزوما همه پیام های خصوصی سوالات فنی نیستند که کاربر به تالارهای عمومی ارجاع داده بشه.
من صحبتی که همه جا میشنوم اینه که همه مدیران از حجم بالای این مسائل اجرایی صحبت می کنن، که به نوعی توضیح میده که عمده وقت مدیران به این مسائل می گذره،
اینکه حجم مسائل اجرایی بالا ست، به معنی آن نیست که حتما عمده وقت مدیران هم به مسائل اجرایی میگذره، بلکه هنوز هم عمده بار علمی سایت بر عهده مدیران تالارهای مختلف سایت هست، اما حجم بالای امور اجرایی روی فعالیت علمی مدیران تاثیر منفی میگذاره.
حالا سوال اینه اگه قراره مدیر بشه که به این مسائل برسه دیگه چه نیازی به عبور از فیلترهای علمی وجود داره.
اولا فردی که مدیر میشه، برای بسیاری از امور اجرایی نیاز به معلومات علمی مناسب داره؛ مثلا فردی که از مباحث علمی یک تالار خاص اطلاع نداره، چطور میخواد پست های برخی کاربران در اون تالار را به دلیل فاقد محتوای فنی بودن، حذف کنه؟ یا چطور میتونه تاپیک های کاربران را به زیر گروه های مناسب منتقل کنه؟
ثانیا، مدیران همه فعالیت شان که در تالارهای عمومی سایت نیست، بلکه درباره بسیاری از امور سایت در بخش مدیران اظهار نظر می کنند، یا از آنها نظرخواهی میشه. فردی که سطح اطلاعات علمی مناسبی نداره، وفتی ازش درباره ایجاد زیر گروه های مناسب در تالار تحت مدیریتش سوال میشه، یا ازش درباره جهت گیری های کلی سایت سوال میشه، چه پاسخ مفیدی میتونه ارائه کنه؟
ثالثا، یکی از لازمه های امور مدیریت این هست که کاربران تحت مدیریت یک فرد، از وی حساب ببرند. این یک امر طبیعی هست که در یک محیط علمی، کاربران نسبت به کاربران با معلومات بیشتر در آن حوزه تخصصی احترام بیشتری قائل باشند، و خودشان را با نقطه نظرات این افراد راحتر هماهنگ کنند.
رابعا، هر چند مدیر یک تالار لزوما وظیفه ایی برای پاسخگویی مستقیم به سوالات کاربران نداره، اما وظیفه ساماندهی و جهت دهی به اون تالار را بر عهده داره. مشخص هست که برای ساماندهی یا جهت دهی به فعالیت ها در یک حوزه مشخص، فرد باید بر اون حوزه اشراف نسبی داشته باشه.
Mohandes2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 19:23 عصر
لطفاً یک نگاهی به آخرین پست های آقای کشاورز بیاندازید. به علاوه اینکه، مجله برنامه نویس از آسمون نازل نمیشه.
فکر میکنم شما پست های قبلی رو با دقت نخوندید، این قسمتیش که در مورد پیغام های خصوصی هست:
دوست عزیز، نمی دونم چه هدفی رو از این تاپیک دنبال می کنید، از ابتدای ایجادش هم هدف واضح نبود. این پست اول شما هست:
از "چگونه مدیر شدن" رسیدید به انتقاد(!) و گله و شکایت.
این تاپیک بیشتر نظم انجمن برهم میزنه تا بخواد کمکی کنه. چون انتقاد فقط این نیست که مشکلات را برجسته کنید. راه حلی برای حل مشکلات ارائه کنید.
واقعاً این خط آخری غرغر نیست؟! :متفکر: فاصله این خط با خط اول که گفتید اینها غرغر نیست فقط دو خطه!
اما تو پست اول تاپیک (که بالاتر نقل قول کردم) گفتید که بیاید بیان کنید که چطور میشه یکی از مدیران شد. پس ببینید که خودتون هم هدف از ایجاد این تاپیک رو نمی دونید چی هست!
بازم دوباره به پست اول خودتون رجوع کنید!
سوء تفاهم نمیشه. یک بچه 7 ساله هم که پست اول شما رو بخونه مفهوم پست رو اینطور برداشت میکنه: "چطور میشه مدیر شد". حالا چرا حرفتون رو عوض می کنید؟
با گزارش کردن پست های خلاف قوانین و تگ گذاری تاپیک ها، به ترتیب میشه سرعت پاسخگویی و به پاسخ رسیدن رو افزایش داد.
تعریف شده هست.
دوست عزیز، اما لحن نوشته های شما چیز دیگه ای رو میگه. من نقل قول نمی کنم چون زیاد هست. خودتون یک بار دیگه پست های خودتون رو که در جواب سایرین نوشتید بخونید.
اگر میخواید در مورد یک موضوع صحبت کنید، اون موضوع رو کاملاً مشخص کنید تا در موردش بحث بشه، نه اینکه فقط با یک جمله که "چطور میتوان مدیر شد؟" هزار تا بحث مختلف رو مطرح می کنید و در آخر هم میگید که منظورتون این نیست که میخواید مدیر بشید. یعنی کاربران باید مجهز به علم تفسیر و تأویل باشند تا مفهوم و منظوری که در این جمله نهفته رو استخراج کنند! وقتی حوزه بحث دقیق مشخص نیست، تبدیل میشه به آب گل آلود برای ماهی گیری.
موفق باشید/
وظیفه جواب دادن به سوالات لزوما برعهده مدیران نیست. هر کاربری که عضو سایت میشه، میتونه در جهت ارتقاء علمی سایت تلاش کنه. چه لزومی داره که سایرین بشینند و نگاه کنند، و منتظر باشند که حتما یک مدیر بیاد پاسخ سوال یک کاربر رو بده؟! مدیر به تناسب وقتی که داره، میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت میکنه. سایر کاربران هم همچنین. اگر احساس می کنید وظایف انظباطی مدیران زیاد هست، چرا در انجام آنها به مدیران کمک نمی کنید؟
مدیر به تناسب وقتی که داره میاد در امور علمی و انظباطی سایت شرکت می کنه!! اینجا گفت علی آقا!
بعد اگه وظایف تقسیم شده است چرا همه مدیران باید پست های نامربوط و.. را حذف کنند؟:متفکر:
کسی هم بی ادبی ننوشت شما بی ادبانه می خونه:چشمک:
فک کنم یکبار دیگه هم گفتم عنوان و محتوای بحث یعنی پست 1 را نوشتم که جلب توجه کنه وگرنه بار علمی مدیران کجا و بار علمی من کجا!!!:لبخند:من جسارت نکردم :چشمک:
در ضمن من هر سوالی بلد باشم جوابشا مینویسم در حدی که می تونم کمک میکنم! فقط نمی تونم تو حذف پست ها و پاسخ ها کمک کنم:گیج:
حسین فلاحی
پنج شنبه 08 مهر 1389, 19:36 عصر
بابا ولش کنین:ناراحت:
saed2006
پنج شنبه 08 مهر 1389, 21:16 عصر
اگر ما سال گذشته فریاد میزدیم که اقایون مدیر سیاست گذار سیاست ها رو درست کنید! این روند فعلی داره کیفیت سایت رو کم میکنه! دوستان به ما خورده میگرفتند که شما مشکل داخلی داری و دچار توهم شدی! و در کل قصد تشویش اذهان عمومی داری!
این روز ها شاهد هستیم که روز به روز اعتراض ها نسبت به سیاست "جذب حداقلی و دفع حداکثری" بعضی ها داره بیشتر و بیشتر میشه همه کاربران مینالند از پاسخ نگرفتن به سوالات همه هم نگیم خیل عظیمی از انها .
اگر من وقت میزارم و دارم این انتقاد ها رو میکنم از شما جناب کرامتی و مشاورین شما یعنی اینکه هنوز سایت برام مهم هست و دوس دارم کیفیت بهترش رو شاهد باشم
چند ماه پیش من جز کاربرانی بودم که بیشترین پست رو داشت در بخش سی شارپ و الان احساس میکنم زدن پست در برنامه نویس برای من به شخصه دیگه فایده ای نداره چون 90 درصد سوال های من بی پاسخ میماند
به هر حال در پیغام های خصوصی این مسائل رو به اقای راد گفتم و گوش زد کردم که فلسفه وجودی سایت اگر اموزش و پاسخ دهی و حل مشکلات کاربران هست دارین از اهدافتون دور میشین ایشون استدلال جالبی داشتن و دلیل بی پاسخ ماندن سوالات من نوعی که (مشت نمونه خروار هست رو) فرمودند که:
"خب کسی حال نمیکنه جواب سوالات تو رو بده میتونی نیای" استدلال به این قدرت جای تشکر داره!
گفتم من تعداد پست های ارسالی کمتر از 1 درصد گذشته شده از این بابت خیال شما راحت!
به هر حال تا وقتی "سیاست دفع حد اکثری و جذب حد اقلی" دوستان بدین منوال باشه و ادبیات قلدر مابانه رو اصلاح نکنن همین اش هست و همین کاسه!
در پناه حق سر فرازو سربلند باشید
یا علی
Web.Designer01
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:06 عصر
کی گفت میخواد مدیر بشه ؟ توهم زدیا!!!:قهقهه: بعد تو دنیای غیر مجازیش پول نمیدن زحمت میکشی حالا انتظار داشتم داری اینجا پول کسی بدن؟
من بقیه پستارو نخوندم،فقط پستای ایشون(!) رو میبینم!!
طرز فکرت خیلی بچه گانس که اینجوری فک میکنی، اصلا ارزش بحث کردن نداری،حالا نمیدونم چرا بقیه اینجا انقد پست میدن.
اگه از جناب کرامتی هم نمی پرسیدی باید دوگولت اینقدر ها هم کار میکرد که بدونی اینا واسه پول نیست که مدیرند مثلا واسه کنترل و بهبود سایته:قهقهه:
اگه یه خورده چشاتو وا کنی دور و برتو ببینی میفهمی که خیلی از سایتا هستن که به مدیرا و حتی به کاربراشون در ازای زدن پست پول میدن(مثلا پستی 50 تومن) و بعضی اعضا از این راه کسب درآمد میکنن،اما کیفیت پستی که به خاطر پول باشه معلومه چیه دیگه.
بحث بهبود مدیران فعلی هست و احیانا کسانیکه سطح علمیشون بالاست مدیر بشن! کسی کسی را به سلاخی نمیکشه همش انتقــــــــــــاده البته اگه مفهوم انتقاد را بدونیم!!!:چشمک:
تا اینجا که ما دیدیم بحث اینه که مدیرای فعلی خوب نیستن و چاره کار اینه که شما مدیر شی.
بعضی ها میگن کیفیت سایت برنامه نویس اومده پایین،دلیلش چیزی نیست جز فعالیت اشخاصی مثله ایشون و امثال ایشون تو این سایت.
سلام خوبی؟
یکی دیگه از کاربران شاکی در همین تاپیک که اسمش را نمی برم، من چند هفته قبل فقط مجبور شدم نزدیک به 250 تشکری که خودش از خودش با یک شناسه دیگه کرده بود رو حذف کنم!
البته اینم بگم که قصد من بی ادبی و بی حرمتی به هیچ شخصی حقیقی نیست! چه مدیر:بوس: و چه اعضا :بوس:
SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:34 عصر
در بحث هایی که می کنید، دقت داشته باشید که الان دارید موضوعات متفاوت از هم را پیش می برید. دو موضوع کلی که در این تاپیک ادامه پیدا کردند، اینها هستند:
من تصور می کنم این دو موضوع مختلف خیلی به هم نزدیکند. شاید کسی که نسبت به مدیران شناخت کمتری داشته باشه در نظر اول تصور کنه که مدیران سایت فقط مشغول حذف و اصلاح هستند و در فعالیت های علمی سایت مشارکت کمتری دارند. اما من با توجه به شناختی که نسبت معلومات بعضی مدیران این سایت دارم تصور می کنم که مسائل اجرایی اینقدر وقت مدیران رو می گیره که کمتر فرصت می کنن در مسائل علمی مشارکت کنن.
اینکه حجم مسائل اجرایی بالا ست، به معنی آن نیست که حتما عمده وقت مدیران هم به مسائل اجرایی میگذره، بلکه هنوز هم عمده بار علمی سایت بر عهده مدیران تالارهای مختلف سایت هست، اما حجم بالای امور اجرایی روی فعالیت علمی مدیران تاثیر منفی میگذاره.
من مطمئنم که عمده بار علمی سایت بر عهده مدیران هست و جایی هم چنین چیزی رو رد نکردم. اگر بجای شاخص های کمی شاخص های کیفی رو بررسی کنیم واقعا شکی در این مطلب نیست. ولی یه چرخش وسط جمله شما اتفاق افتاد: عمده وقت مدیران -> عمده بار علمی سایت. برای روشن شدن ذهن خودم می پرسم: شما آماری دارید که عمده وقت مدیران در سایت برای مسائل علمی هزینه میشه یا مسائل اجرایی؟ چون در تاپیک های دیگه و همین تاپیک (گفته های مدیران جناب xxxxx_xxxxx، جناب مداح و شما) من از صحبتها اینطور برداشت کردم که مسائل اجرایی مانع فعالیت علمی مدیران میشه. کل مطلب هم همینه اکثر این مدیران افرادی هستند که اگر یک واحد زمان بیشتر فعالیت علمی در سایت داشته باشن 10 واحد بار علمی سایت رو بالا می برن.
اولا فردی که مدیر میشه، برای بسیاری از امور اجرایی نیاز به معلومات علمی مناسب داره؛ مثلا فردی که از مباحث علمی یک تالار خاص اطلاع نداره، چطور میخواد پست های برخی کاربران در اون تالار را به دلیل فاقد محتوای فنی بودن، حذف کنه؟ یا چطور میتونه تاپیک های کاربران را به زیر گروه های مناسب منتقل کنه؟
ثانیا، مدیران همه فعالیت شان که در تالارهای عمومی سایت نیست، بلکه درباره بسیاری از امور سایت در بخش مدیران اظهار نظر می کنند، یا از آنها نظرخواهی میشه. فردی که سطح اطلاعات علمی مناسبی نداره، وفتی ازش درباره ایجاد زیر گروه های مناسب در تالار تحت مدیریتش سوال میشه، یا ازش درباره جهت گیری های کلی سایت سوال میشه، چه پاسخ مفیدی میتونه ارائه کنه؟
ثالثا، یکی از لازمه های امور مدیریت این هست که کاربران تحت مدیریت یک فرد، از وی حساب ببرند. این یک امر طبیعی هست که در یک محیط علمی، کاربران نسبت به کاربران با معلومات بیشتر در آن حوزه تخصصی احترام بیشتری قائل باشند، و خودشان را با نقطه نظرات این افراد راحتر هماهنگ کنند.
رابعا، هر چند مدیر یک تالار لزوما وظیفه ایی برای پاسخگویی مستقیم به سوالات کاربران نداره، اما وظیفه ساماندهی و جهت دهی به اون تالار را بر عهده داره. مشخص هست که برای ساماندهی یا جهت دهی به فعالیت ها در یک حوزه مشخص، فرد باید بر اون حوزه اشراف نسبی داشته باشه.
ببینید من هیچ جا نگفتم که نیازی به جایگاه فعلی مدیران وجود نداره. من فقط می گم بعضی از امور هیچ نیازی به درجات بالای دانش ندارند. درثانی نمی گم که این وظایف رو به کاربری که پنج روز پیش عضو شده محول کنید. این همه کاربر بالای 1000 پست تو تالار فعالیت دارند، مسلما هم به خوبی یه پست فاقد محتوی رو تشخیص می دن هم شان و منرلت کافی رو دارن. اگرم پستی از زیر دست ناظم در رفت مدیر فلگ میزنه میفرسته زیر دستش. دیگه خود مدیر درگیر سرو کل زدن با کاربر نمیشه، فشار کاری هم روی افراد بیشتری تقسیم میشه. نمی دونم خاطرتون هست یا نه، شما خودتون یکی از پستای منو ویرایش کردید(اون قضیه الگوی مصرف)، من فکر کنم یه سه چهارتایی PM رد و بدل کردیم و من وقت شما رو گرفتم. احتمالا غیر از من بازم کاربرای گیر پیدا می شن.
SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:40 عصر
دوست عزیز Mehr_iman تورو خدا این یکی رو بخون:
پی نوشت: ضمنا من بر داشتم از لحن دوستان اینه که دوطرف بیشتر همدیگرو به ترک گفتگو دعوت می کنن. چرا با بغض نسبت به هم صحبت می کنید، یه مسئله ای مطرح شده بیان همفکری کنیم ببینیم اساسا مسئله موضعیت داره و اگر داشت راجع به راهکارهای حلش صحبت کنیم.
گویا همه (منجمله مدیران) به بخش بگو مگوی این تاپیک بیشتر علاقمند هستند
حسین فلاحی
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:57 عصر
من یک پیشنهادی دارم (البته با توجه به تاپیکهای گذشته بعید می دونم بهش توجه بشه):
تا اینجای بحث می شه گفت مشکل عمده تاپیکهای بی ارتباط و مزاحم هست که باعث می شه وقت زیادی از مدیران عزیز بگیره. به نظر من اگر امکانی وجود داشته باشه که تاپیک های بی ارزش به وسیله کاربران امتیاز داده بشه و اگر از یک حدی مثلا بیشتر از 5 امتیاز منفی گرفت حذف بشه یا به تالاری مثلا "تالار حذف شده ها منتقل بشه" ، باری از دوش مدیران برداشته می شه. همین عمل برای پست ها هم می تونه اجرا بشه.
همین طور به جای دکمه تشکر اگر سیستم امتیاز دهی به کاربران فعال بشه بهتر می شه. بعضی از کاربران هستند که به قوانین احترام نمی گذارن یا توهین می کنند و لحنشون مناسب نیست. اگر امکانی باشه که کاربران دیگه به این افراد امتیاز منفی بدهند شخصیت این افراد به صورت مجازی مشخص می شه و بعدا در برخورد با این افراد می شه فهمید که چطور آدمی هست.
قبلا چنین بحثهایی شده بود و با توجه به توضیحات مدیران گویا مشکل از vbulletin هست که محدودیت هایی داره. خب اگه حل شدنی نیست چه اصراری بر استفاده از این قالب هست. مثلا مثل این فروم (http://www.arabteam2000-forum.com/)از این قالب استفاده کنیم خیلی امکاناتش بیشتر هست.
تشکر *)
Web.Designer01
پنج شنبه 08 مهر 1389, 23:09 عصر
به نظر من اگر امکانی وجود داشته باشه که تاپیک های بی ارزش به وسیله کاربران امتیاز داده بشه و اگر از یک حدی مثلا بیشتر از 5 امتیاز منفی گرفت حذف بشه یا به تالاری مثلا "تالار حذف شده ها منتقل بشه" ، باری از دوش مدیران برداشته می شه. همین عمل برای پست ها هم می تونه اجرا بشه.
اون وقت یکی مثه همون شخصی که آقای کشاورز گفتن پیدا میشه و با چند تا آی دی مختلف به یه تاپیکی که باهاش حال نمیکنه امتیاز منفی میده و اون تاپیکم پاک میشه!
یا مثلا یکی دیگه پیدا میشه میره به بقیه پیغام خصوصی میده میگه بیاین به این تاپیک امتیاز منفی بدین حقیقتی درش نهفتس که نمیدونین!
همین طور به جای دکمه تشکر اگر سیستم امتیاز دهی به کاربران فعال بشه بهتر می شه.
با این موافقم،خیلی خوب میشه اینجوری،چون بعضی از پستا هستن که انصافا یه تشکر خشک و خالی کمشونه،باید بهشون حداکثر امتیازو داد.
بعضی از کاربران هستند که به قوانین احترام نمی گذارن یا توهین می کنند و لحنشون مناسب نیست. اگر امکانی باشه که کاربران دیگه به این افراد امتیاز منفی بدهند شخصیت این افراد به صورت مجازی مشخص می شه و بعدا در برخورد با این افراد می شه فهمید که چطور آدمی هست.
یادمه یه زمانی میشده به یه پست امتیاز منفی داد،ولی خیلی زود جمش کردن نمیدونم چرا!
حسین فلاحی
پنج شنبه 08 مهر 1389, 23:16 عصر
اون وقت یکی مثه همون شخصی که آقای کشاورز گفتن پیدا میشه و با چند تا آی دی مختلف به یه تاپیکی که باهاش حال نمیکنه امتیاز منفی میده و اون تاپیکم پاک میشه!
یا مثلا یکی دیگه پیدا میشه میره به بقیه پیغام خصوصی میده میگه بیاین به این تاپیک امتیاز منفی بدین حقیقتی درش نهفتس که نمیدونین!
فکر نکنم کسی در این حد طرز فکرش پایین باشه. به فرض محال اگر هم اتفاق افتاد ، تاپیک حذف شده به تالار حذف شده ها بره. بعدا مدیری اون تاپیک که به ناحق حذف شده رو برگردونه سر جاش. با این که این عمل رو بعید می دونم.
یادمه یه زمانی میشده به یه پست امتیاز منفی داد،ولی خیلی زود جمش کردن نمیدونم چرا!
نه به اون شکل قبلی که به یک پست امتیاز می دادیم و به کاربر ربطی نداشت. منظور من اینه که مستقیما به خود شخص داده بشه. یعنی به جای این که مثلا 50 تشکر داشته باشه 50 امتیاز مثبت داشته باشه یا منفی.
Web.Designer01
پنج شنبه 08 مهر 1389, 23:28 عصر
فکر نکنم کسی در این حد طرز فکرش پایین باشه.
مثله اینکه تاپیکو دنبال نمیکنیا!
به نظر من که پیشنهاد خوبی نیست،همینجوریش که مدیرا با نظر هم یه تاپیکو حذف میکنن توش کلی حرف و حدیثه وای به حال اینکه 5 تا کاربر بخوان یه تاپیکو حذف کنن!
نه به اون شکل قبلی که به یک پست امتیاز می دادیم و به کاربر ربطی نداشت. منظور من اینه که مستقیما به خود شخص داده بشه. یعنی به جای این که مثلا 50 تشکر داشته باشه 50 امتیاز مثبت داشته باشه یا منفی.
توی سایتای دیگه این سیستمو دیدم،تو پروفایل کاربرا که میری میگه این کاربر مثلا n امتیاز منفی داره و m امتیاز مثبت.
البته اگه یه سیستمی پیاده شه که کاربر خودش از خودش بتونه تشکر کنه هم میتونه مفید باشه!اینجوری بعضی از کاربرا هم دچار افسردگی و عقده نمیشن.:چشمک:
البته بازم تکرار میکنم که قصدم بی ادبی و بی حرمتی به هیچ شخصی حقیقی نیست! چه مدیر:بوس: و چه اعضا :بوس:
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 14:48 عصر
اگه یه خورده چشاتو وا کنی دور و برتو ببینی میفهمی که خیلی از سایتا هستن که به مدیرا و حتی به کاربراشون در ازای زدن پست پول میدن(مثلا پستی 50 تومن) و بعضی اعضا از این راه کسب درآمد میکنن،اما کیفیت پستی که به خاطر پول باشه معلومه چیه دیگه.
شما بهتر بری تو اون سایت ها فعالیت کنی تا حداقل 50 تومن گیرت بیاد !! سایت علمی کسی به کسی پول نمیده که پست بزنه !:چشمک:
دوست عزیز سایت علمی جهت رفع اشکاله و اتقال اطلاعات علمی :چشمک:
salehbagheri
جمعه 09 مهر 1389, 18:04 عصر
دوست عزیز سایت علمی جهت رفع اشکاله و اتقال اطلاعات علمی
سايت برنامه نويس قابليت اين رو داره كه همانند بقيه سايتهاي پولي (ExpertExchange) پاسخ ها رو در قبال دريافت پول به كاربران ارائه كنه ...
خدا رو شكر كنيد و گيرهاي الكي رو بذاريد كنار ! اگه برنامه نويس جمع بشه، خودتون بيشتر ضرر ميكنيد. چون با اين كارها داريد مديران ارشد رو نا اميد ميكنيد.
مديران هم تافته جدا بافته نيستند... يه كاربر معمولي حساب ميشن كه رنگ اسمشون كمي تفاوت داره ... مثل شماها كار و زندگي دارند!
بعضي از دوستان ميگند كه مديران فعاليت كمي دارند، اگه دقت كنيد مي بينيد كه تعداد پست هاي اكثر مديران بيشتر از 1000 يا 2000 هستش كه در بين كاربران معمولي تعداد بسيار بالاتري محسوب ميشه! همين امر نشانه فعاليت بسزاي مديران هست.
ولي چون قبلاً تو چشم نبودند و حالا هستند، احساس ميكنيد كه فعاليتشون كم شده ... اينها همش يه احساسه و بر اساس آمارگيري دقيق نيست ... آمار رو همون تعداد پست ها به شما ميگه ...
كاربران فعال حاضر هم به هرحال روزي از اين سايت ميرن! اگه اونها رو مدير كنيم دوباره بعد از مدتي شكايات عليه اونها هم بالا ميگيره ...
پس لطف كنيد تا زماني كه چيزي براي ارائه نداريد از چيزي گله نكنيد ...
بدرود
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 22:55 عصر
سايت برنامه نويس قابليت اين رو داره كه همانند بقيه سايتهاي پولي (ExpertExchange) پاسخ ها رو در قبال دريافت پول به كاربران ارائه كنه ...
خدا رو شكر كنيد و گيرهاي الكي رو بذاريد كنار ! اگه برنامه نويس جمع بشه، خودتون بيشتر ضرر ميكنيد. چون با اين كارها داريد مديران ارشد رو نا اميد ميكنيد.
بدرود
فک نکنم الان هم سود زیادی بکنیم!! قبلا بهتر بود سایت برنامه نویس الان یه حس رقابتی شده چون برنامه نویسی از حالت شغلی بیرون اومده و شده یه تخصص و کار!
و خیلی ها فک میکنند که اگه بیان پاسخ بدن کمک به رقیب کردند! در صورتی که نمی دونند ترفند زیاده و برنامه نویسی یه حرفه خاص است :چشمک:
سال های 84 و کمی قبل تر دلسوزانه تر تو سایت برخورد میکردند!از پاسخ ها معلومه:افسرده:
بعضي از دوستان ميگند كه مديران فعاليت كمي دارند، اگه دقت كنيد مي بينيد كه تعداد پست هاي اكثر مديران بيشتر از 1000 يا 2000 هستش كه در بين كاربران معمولي تعداد بسيار بالاتري محسوب ميشه! همين امر نشانه فعاليت بسزاي مديران هست.
شما از سال 1386 تا لان 1896پست زدی به نظرت تو نزدیک 4 سال خودت فکر میکنی خیلی فعال بودی:متفکر:
syntiberium
جمعه 09 مهر 1389, 23:23 عصر
فک نکنم الان هم سود زیادی بکنیم!! قبلا بهتر بود سایت برنامه نویس الان یه حس رقابتی شده چون برنامه نویسی از حالت شغلی بیرون اومده و شده یه تخصص و کار!
و خیلی ها فک میکنند که اگه بیان پاسخ بدن کمک به رقیب کردند! در صورتی که نمی دونند ترفند زیاده و برنامه نویسی یه حرفه خاص است :چشمک:
سال های 84 و کمی قبل تر دلسوزانه تر تو سایت برخورد میکردند!از پاسخ ها معلومه:افسرده:
شما از سال 1386 تا لان 1896پست زدی به نظرت تو نزدیک 4 سال خودت فکر میکنی خیلی فعال بودی:متفکر:
اگر سودی برای شما نداره توی امضا تون یه نامه ی خدا حافظی بنویسید و دست از سر این سایت برداید .
شما که سال عضویتتون 88 هست چجوری سال 84 یادتونه ؟ یعنی قبلا کاربر سایت بودی و احتمالا محروم شدی و الان گیر میدی به مدیرای سایت که چرا توی 4 سال فعالیت 1896 تا پست زده و فعالیتش کم بوده !!!!!!! اولا شما چه کاره هستی که تو این چیز ها فوضولی می کنی و به شما تعداد پست های یک کاربر هیچ ربطی نداره دوما من قبلا هم یک سری از پست های شما رو دیدم که چقدر پر محتوا بودن ( نصف بیشترش off topic بوده و بی محتوا ) سوما 1896 تقسیم بر 4 می شه 474 که از شما که یک سال off topic زدی بیشتره . چهارما تعداد تشکر ها هم ملاک هست که ایشون 7 برابر شما تشکر دریافت کرده .
من از مدیران محترم سایت تقاضا می کنم این تاپیک را قفل کنند چون دیگه بیش از حد بحثش داره منحرف می شه .
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 23:23 عصر
ای بابا عجب آدمی هستین شما.
آقایون مدیر تو رو خدا این آقای مهندس رو مدیر کنین تموم شه.
من تا حالا اصلا با کسی تندی نکردم اما دیگه واقعا داره حوصلم سر می ره.
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 23:30 عصر
ای بابا ول کن.
جدی همین پستتو بخون معنی کن تفسیرش کن.
الان شما مشکلات اصلی همراه با راهکار لیست کن همه ببینند.
شما اول این لینک را ببین : http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1113777&postcount=49
اقای ریکی 22 وقتی ایشون همه انتقاد ها رو الکی میدونن چی بگن همین پست بالایی رو ایشون الکی میدونن مثلا چرا یکی از مدیرا یک بخش اموزشی نمیذار همون کاری که اقای کیانی می کرد و الان به هر دلیلی دیگه تو سایت نیستن یا همین اقای ارژنگ وقتی گفتن میخوام اموزش بذارن چرا از اون روز دیگه تو سایت نیستن مشخصه اون ها هم از این شرایط رضایت ندارن .
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 23:33 عصر
ای بابا عجب آدمی هستین شما.
آقایون مدیر تو رو خدا این آقای مهندس رو مدیر کنین تموم شه.
من تا حالا اصلا با کسی تندی نکردم اما دیگه واقعا داره حوصلم سر می ره.
اگر شما حوصلتون سر میزه خب مجبور نیستید پست فاقد محتوا بزنید
Felony
جمعه 09 مهر 1389, 23:35 عصر
فک نکنم الان هم سود زیادی بکنیم!!
نظر شخصی خودتون رو جمع نبندید ، برنامه نویس سکوی پرتاب برای خیلی ها بوده و هست .
در ضمن وقتی حرف از گذشته ها میزنی که بیشتر دلسوزی میشد ، حرف از اجرای بی چون و چرای قوانین هم بزن ، الان اینجا جای Inprise خالیه ...
مثلا چرا یکی از مدیرا یک بخش اموزشی نمیذار
موندم چرا اینقدر طلبکارانه به جون این بنده خداها افتادی ، مگه داری بهشون حقوق میلیونی میدی و خوب بازدهی ندارن ؟
مدیر وظیفه ای برای این کار نداره ، شما خیلی علاقه به این کار داری خودت این آموزش ها بنویس و بزار .
شما خیلی برای سایت نگرانی درجهت پیش برد اهدافش حرکت کن و جای مدیران رو که میگی کم کاری میکنن خودت پر کن ، مثلا تو همون بخش C# فعالیت کن ، من به شخصه اومدم تو اون بخش مدیر صدات میزنم !
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 23:39 عصر
اگر سودی برای شما نداره توی امضا تون یه نامه ی خدا حافظی بنویسید و دست از سر این سایت برداید .
شما که سال عضویتتون 88 هست چجوری سال 84 یادتونه ؟ یعنی قبلا کاربر سایت بودی و احتمالا محروم شدی و الان گیر میدی به مدیرای سایت که چرا توی 4 سال فعالیت 1896 تا پست زده و فعالیتش کم بوده !!!!!!! اولا شما چه کاره هستی که تو این چیز ها فوضولی می کنی و به شما تعداد پست های یک کاربر هیچ ربطی نداره دوما من قبلا هم یک سری از پست های شما رو دیدم که چقدر پر محتوا بودن ( نصف بیشترش off topic بوده و بی محتوا ) سوما 1896 تقسیم بر 4 می شه 474 که از شما که یک سال off topic زدی بیشتره . چهارما تعداد تشکر ها هم ملاک هست که ایشون 7 برابر شما تشکر دریافت کرده .
من از مدیران محترم سایت تقاضا می کنم این تاپیک را قفل کنند چون دیگه بیش از حد بحثش داره منحرف می شه .
چهارما تعداد تشکر ها هم ملاک هست که ایشون 7 برابر شما تشکر دریافت کرده .
همین mmd2009 یک سال هم نیست عضو سایت شده ولی اندازه1000 تا تشکر دریافت کرده یعنی ایشون لیاقتش از اقای باقری بیشتره؟
نه من سال 84 نه عضو بودم نه محروم شدم ولی پست های سال 84 را می تونید ببینید ! و سوال جواب هایی که می شده:چشمک:
با قفل تاپیک هیچ چیزی عوض نمیشه
در ضمن ادب شما نشانه شخصیت شماست دوست عزیز:چشمک:
Mohandes2009
جمعه 09 مهر 1389, 23:46 عصر
نظر شخصی خودتون رو جمع نبندید ، برنامه نویس سکوی پرتاب برای خیلی ها بوده و هست .
در ضمن وقتی حرف از گذشته ها میزنی که بیشتر دلسوزی میشد ، حرف از اجرای بی چون و چرای قوانین هم بزن ، الان اینجا جای Inprise خالیه ...
موندم چرا اینقدر طلبکارانه به جون این بنده خداها افتادی ، مگه داری بهشون حقوق میلیونی میدی و خوب بازدهی ندارن ؟
مدیر وظیفه ای برای این کار نداره ، شما خیلی علاقه به این کار داری خودت این آموزش ها بنویس و بزار .
شما خیلی برای سایت نگرانی درجهت پیش برد اهدافش حرکت کن و جای مدیران رو که میگی کم کاری میکنن خودت پر کن ، مثلا تو همون بخش C# فعالیت کن ، من به شخصه اومدم تو اون بخش مدیر صدات میزنم !
چرا همه فکر پول رو میکنن یعنی اگر کسی مدیر شد و پول نگرفت و فعالیتش هم زیاد نبود باید باز هم به به و چه چه بکنیم؟
هر وقت xxxxx_.xxxxx این مدیر پست های فاقد محتوا رو تشکر میزنه یعنی باز هم به نظر ما من دارم زور میگم مگه یکی از قوانینی که آقای مداح وضع کردن این نبود که از پست هایی فاقد محتوا و بی ربط تشکر نکنید ولی وقتی ایشون تشکر میزنن کسی چیزی نمیگه ولی وقتی من یک پست میزنم همه میان میگن چندتا کاربر الکی دور هم جمع شدید و از هم تشکر می کنید!
اگه من دلسوز نبودم این تاپیک را راه نمی انداختم!!
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 23:54 عصر
هر وقت xxxxx_.xxxxx این مدیر پست های فاقد محتوا رو تشکر میزنه یعنی باز هم به نظر ما من دارم زور میگم مگه یکی از قوانینی که آقای مداح وضع کردن این نبود که از پست هایی فاقد محتوا و بی ربط تشکر نکنید ولی وقتی ایشون تشکر میزنن کسی چیزی نمیگه ولی وقتی من یک پست میزنم همه میان میگن چندتا کاربر الکی دور هم جمع شدید و از هم تشکر می کنید!
هنوز هیچ کدوم از ما اون افتضاحی که به بار اومد رو از یاد نبردیم.
سلام خوبی؟
http://barnamenevis.org/forum/showth...78#post1111678 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1111678#post1111678)
syntiberium
جمعه 09 مهر 1389, 23:55 عصر
چرا همه فکر پول رو میکنن یعنی اگر کسی مدیر شد و پول نگرفت و فعالیتش هم زیاد نبود باید باز هم به به و چه چه بکنیم؟
ببخشید ما نمی دونستیم پست های شما خیلی پرمحتوا هستند واسه ی همین از این به بعد کاربران برای تشکر کردن باید از شما اول اجازه بگیرند .
دوگانه سوزش هم اومده و دلسوز ها از مد افتادن !!
Felony
جمعه 09 مهر 1389, 23:55 عصر
نه لازم نیست به به و چه چه کنید ، ولی حق انتقاد به این شکل رو هم ندارید ، مدیر همونطور که اسمش روشه وظیفه که داره مدیریت هست نه کار فرهنگی یا علمی ، اگر شخصی مثل علی کشاورز یا ... در حال حاظر پیدا میشه که هر روز کلی از وقتش رو برای سایت میزاره داره لطف میکنه و نه انجام وظیفه .
از نظر شما اون پست بی ربط بوده و از نظر اون مدیر هم اون پست مفید بوده ، اون با تشکر زدن پست رو تائید و شما با عدم تشکر اون رو رد کردید ، معمای انیشتین نیست که تحلیلش میکنی !
:قهقهه: تحلیلات به درد برنامه 90 میخوره .
Mohandes2009
شنبه 10 مهر 1389, 00:02 صبح
آقای mmd2009 واقعا شرمنده ولی این پست رو ویراش نمیکنم چون شما هم عضو این سایت هستید و میشه مثال شما رو هم بزنیم و این چیزی هم که گفتید رو میذارم تو کسی فکری بدی نکنه
سلام دوست عزیز.
پست زیر رو که زدید:
http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1114812&postcount=66
رو میشه خواهش کنم ویرایش کنید و نام یکی دیگه رو بزنید و نام من رو پاک کنید .
نمیخوام جایی که بیشتر عقده ی پول رو میزنن اسمی از من برده بشه. من از پست های اول شما هم تشکر کردم و پست هم زدم خیال کردم این بخش به جایی میرسه. ولی متاسفانه باز هم به انحراف کشیده شد. من خیلی حرف دارم ولی وقتی پست های خیلی ها رو خوندم دیگه چیزی نگفتم. چون میدونم اخر سر میگن تو که کاربر سال 88 هستی به تو چه تو دخالت نکن. من فعالیت خودم رو میکنم به کسی هم کاری ندارم. چه الان چه 100 سال بعد هم میگم اگر الان برنامه نویسی میکنم و خیلی از سوالات رو تو این جا جواب دادم همش رو مدیون این سایت هستم و به جرات میتونم بگم فقط از کاربران این سایت تشکر میکنم که به من کمک کردن چه از اقای ارژنگ گرفته چه تا ricky22 یا viper یا netsky وخیلی های دیگه که من مدیون اینا هستم. البته از دو مدیر هم تشکر میکنم که البته ترجیح میدم استاد صداشون کنم و نه مدیر اونم استاد مداح و استاد موسوی هستند. و اینم بگم از یک مدیر هم خیلی گله دارم که ترجیحا چیزی نمیگم ولی فکر کنم حقم نبود اون پست رو بهم بدن
خواهشا اون پست رو ویراش کنید تا کسی تهمتی به ما نزده
موفق باشید
Mohandes2009
شنبه 10 مهر 1389, 00:20 صبح
آقایان C77431 ، syntiberium ،مجتبی تاجیک :
خب دیگه انگار مامور شدید این تاپیک رو قفل کنید شما ها پس چیزی نمیگم دیگه تا بهونه ای نداشته باشید خیلی از این کاربران سایت ترسو هستند که نمیتونن بیا این وسط حرف دلشون رو بزنن ولی هنوز مردانی مثل saeed2006 پیدا میشه که حرف منطقی بزنن و کسی محل نذاره و بهش انگ الکی بودن رو بچسبونن.
در ضمن ادب شما نشانه شخصیت شماست دوست عزیز
ricky22
شنبه 10 مهر 1389, 00:28 صبح
داداشه من.
مهندس جون.
اینی که میای و راحت حرفتو میزنی تحسین می کنم.
ولی خب چرا راهکاری که به ذهنت میرسه نمیگی؟
Felony
شنبه 10 مهر 1389, 00:31 صبح
خب دیگه انگار مامور شدید این تاپیک رو قفل کنید شما ها پس چیزی نمیگم دیگه تا بهونه ای نداشته باشید خیلی از این کاربران سایت ترسو هستند که نمیتونن بیا این وسط حرف دلشون رو بزنن ولی هنوز مردانی مثل saeed2006 پیدا میشه که حرف منطقی بزنن و کسی محل نذاره و بهش انگ الکی بودن رو بچسبونن.
کسی مائمور کاری نشده ، همونطور که فکر نمیکنم شما مائمور به چالش کشیدن سایت باشید !
اکثریت اعضاء با نحوه مدیریت مشکلی ندارن مگر در مسائل جزئی ، شما هم میتونید این سایت رو ترک کنید ( الیته با توجه به گفته خودتون که این سایت براتون سودی نداره ) ؛ به قول گفتنی به خاطر یه نفر در مسجد رو نمیبندن ... !
:لبخندساده: موفق باشید .
Mohandes2009
شنبه 10 مهر 1389, 00:36 صبح
داداشه من.
مهندس جون.
اینی که میای و راحت حرفتو میزنی تحسین می کنم.
ولی خب چرا راهکاری که به ذهنت میرسه نمیگی؟
بنا به درخواست شما دوست خوبم راهکار زیر را پیشنهاد میکنم:
1.مدیران علمی
2. مدیران نظارتی
دلیل همه دیگه وظایف خودشون رو میدونن و یکی نظارت میکنه
دومی اینکه یکی میاد جواب پست هایی که کسی جواب ندادتشون و سطح علمی بالایی دارن رو میگن اینطوری دیگه وقتی تو این سایت جستجو میکنی به 1000 تاپیک!
حالا شما ببین چند نفر با این راهکار منطقی برخورد میکنه و نظر درست میده تا بعدی ها را بیان کنم!
Mohandes2009
شنبه 10 مهر 1389, 00:37 صبح
کسی مائمور کاری نشده ، همونطور که فکر نمیکنم شما مائمور به چالش کشیدن سایت باشید !
اکثریت اعضاء با نحوه مدیریت مشکلی ندارن مگر در مسائل جزئی ، شما هم میتونید این سایت رو ترک کنید ( الیته با توجه به گفته خودتون که این سایت براتون سودی نداره ) ؛ به قول گفتنی به خاطر یه نفر در مسجد رو نمیبندن ... !
:لبخندساده: موفق باشید .
رجوع شود به پست 71 این تاپیک!
syntiberium
شنبه 10 مهر 1389, 00:50 صبح
1.مدیران علمی
2. مدیران نظارتی
دومی اینکه یکی میاد جواب پست هایی که کسی جواب ندادتشون و سطح علمی بالایی دارن رو میگن اینطوری دیگه وقتی تو این سایت جستجو میکنی به 1000 تاپیک!
حالا شما ببین چند نفر با این راهکار منطقی برخورد میکنه و نظر درست میده تا بعدی ها را بیان کنم!
هر مدیری در حد خودش هم نظارت می کنه هم جواب سوالات رو می ده و نیازی به جدا سازی نیست و بیشتر کار مدیران این است که به جواب های داده شده ای که در سطح معلوماتشان هست نظارت کنند و در صورت اشتباه بودن جواب ها درست آن را بنویسند .
ricky22
شنبه 10 مهر 1389, 00:56 صبح
هر مدیری در حد خودش هم نظارت می کنه هم جواب سوالات رو می ده و نیازی به جدا سازی نیست و بیشتر کار مدیران این است که به جواب های داده شده ای که در سطح معلوماتشان هست نظارت کنند و در صورت اشتباه بودن جواب ها درست آن را بنویسند .
انقدر با قطعیت در رابطه با این مورد تصمیم گیری نفرمایید!
اجازه بدید مدیر ها هم نظرشون رو بگویند.
این پیشنهاد که یک عده ناظم باشند هم جالبه.
البته سایتی مثل stackoverflow قابلیت خوبی که داره اینه که در صورت این که چند نفر یک سوال را Close کنند بسته میشه سوال(از جزییات اون بی خبر هستم.)
فکر نمی کنم فراهم نمودن چنین امکاناتی با این قالب فعلی سایت ممکن باشه.
به نظر من این که سوال ها داره زیاد میشه نشانه ی شلوغ تر شدن سایت هست و باید راهکاری برای ان در نظر گرفته شود
mmd2009
شنبه 10 مهر 1389, 01:07 صبح
در صورت اشتباه بودن جواب ها درست آن را بنویسند .
با سلام
شما مطمئنی عکس این اتفاق نیفتاده ؟؟!!
.................................................. ............................
@ Mohandes2009 :
به نظر من مدیران این سایت که از لحاظ علمی بار کیفیشون زیاده خیلی وقت ها به علت تاپیک های بیخودی که درست میشه باید وقتشون رو بذارن و تاپیک های بی خود و فاقد محتوا رو پاک بکنن. مثلا استاد مداح اگر 1 سوم وقتی که میذاره تاپیک های بیخودی رو پاک بکنه به سوالات جواب بده بار سنگینی از دوش خیلی ها برداشته میشه.
.............
@ مدیریت :
یکی از راه های جلوگیری میتونه مثلا این باشه که تاپیک ها رو وقتی ارسال میکنن بعد از اینکه توسط مدیریت تایید شد ثبت بشه. البته میتونه این حرف من رو بذارید تو چرخ گوشت و یه چیز بهتر ازش در بیارید و هر طور که مقدوره اون کارو بکنید.
syntiberium
شنبه 10 مهر 1389, 01:08 صبح
انقدر با قطعیت در رابطه با این مورد تصمیم گیری نفرمایید!
اجازه بدید مدیر ها هم نظرشون رو بگویند.
این پیشنهاد که یک عده ناظم باشند هم جالبه.
به نظر من این که سوال ها داره زیاد میشه نشانه ی شلوغ تر شدن سایت هست و باید راهکاری برای ان در نظر گرفته شود
خوب در این صورت تعداد مدیران سایت رو باید افزایش داد مثلا به نظر من هم کاربری مثل mmd2009 می تونه مدیر خوبی باشه ولی جدا سازی اصلا روش درستی نیست چون به نظر من کسی که از نظر علمی زیاد نمی تونه فعالیت داشته باشه لیاقت نظارت بر پست ها را هم نداره .
Felony
شنبه 10 مهر 1389, 07:30 صبح
1.مدیران علمی
2. مدیران نظارتی
آفرین به جای اینکه از اون اول غرغر کنی راه حلت رو بگو تا روش بحث کنیم ، مدیران هم دشمن خونی ما نیستن ، اگر نظر به جاهای خوبی برسه حتما بررسیش میکنن و اگر امکان عملیاتی شدنش باشه این کار رو انجام میدن .
حدود 1 سال پیش همچین تصمیمی گرفته شد که تعدادی از افرادی که بار علمی خوبی دارن به عنوان ناظم در بخش مربوطه فعالیت کنن ولی در آخر به جای این کار به تعداد مدیران اضافه شد تا بار مدیریتی از دوش 1 یا 2 مدیر برداشته بشه و بین چند نفر پخش بشه .
به نظر من هم این تفکیک کار میتونه جواب گو باشه ، حداقل گزارش پست های خلاف یا افرادی که از کسی شکایت دارن دیگه مزاحم مدیران نمیشه و کار نظم هر بخش به ناظم اون بخش سپرده میشه و با توجه به اینکه اون شخص ( ناظم بخش ) باید سطح علمی خوبی راجع به بخش داشته باشه یه کمکی هم برای مدیران هست .
SAASTN
شنبه 10 مهر 1389, 10:08 صبح
خوب در این صورت تعداد مدیران سایت رو باید افزایش داد
به نظر من هم این تفکیک کار میتونه جواب گو باشه ، حداقل گزارش پست های خلاف یا افرادی که از کسی شکایت دارن دیگه مزاحم مدیران نمیشه و کار نظم هر بخش به ناظم اون بخش سپرده میشه و با توجه به اینکه اون شخص ( ناظم بخش ) باید سطح علمی خوبی راجع به بخش داشته باشه یه کمکی هم برای مدیران هست .
بابا به خدا ما از همون پست اولمون تو این تاپیک داریم همین دوتا مطلب رو داد میزنیم، ولی انگار اگه یه نفر درگیر بگو مگو و دفاع شخصی نشه کسی پستشو نمی خونه!
من از همه دوستان خواهش می کنم تا این تاپیک قفل نشده این بحث های شخصی و اسم بردن ها رو بذاریم کنار و همین جا یه نتیجه ای از این تاپیک بگیریم. چون هممون می دونیم اگه تاپیک قفل بشه تا یکی دو ماه همه تاپیکای با موضوع مرتبط درختی قفل می شن. لطف کنید بیشتر راجع به همین دو موضع بحث کنید، دوستان اگر پیشنهادی برای پروروندن این مطلب دارن بیان کنن، مدیران هم با سعه صدر مشارکت کنن و اگه تجربیاتی دارن یا به مسائل اجرایی اشراف دارن که این نظرات احیانا اجرایی نیست، بیان کنن تا بحث توی یه مسیر منطقی و اجرایی پیش بره.
والا به خدا همه همون یگانه سوزن که دارن بحث می کنن و هر نتیجه ای که از این تاپیکا حاصل بشه به نفع هممونه.
Mohandes2009
شنبه 10 مهر 1389, 23:14 عصر
میبینم که پیشنهاد هم میکنم کسی استقبال نمیکنه!! اینم از پیشنهاد بیاین یه چیزی بگید یه نظری بدید
Dr.Bronx
شنبه 10 مهر 1389, 23:44 عصر
یک آقای این پست رو در شنبه 10 خرداد 1382, 14:02 عصر زده بود
به دلیل این که در این کشور هر مشکلی پیش می آید دیواری کوتاه تر از مدیر گیر نمی آورند ، بنده هم به ناچار ( چون کسی دیگه ای رو نمی شناسم ! ) به مدیر(ان) سایت معترضم :
حالا خودمونی تر : آقا این وضعشه دیگه ! این مشکلات کی می خواد تموم بشه ؟ بابا بشینید یه فکر اساسی بکنید . حداقل یکی مسئول برطرف کردن مشکلات سایت بشه تا ما بفمیم به کی باید بگیم :x
یه بار فروم سایت پست ها را خود به خود حذف می کنه ، یه بار سایت ز کل تخته می شه ، یه بار دات کام می شه دات نت ، یه بار فروم عوض می شه و یونیکد می شه یه بار از یونیکد در می آد ! یه بار ورود اتوماتیک کار نمی کنه یه بار مرور موضوع خراب میشه ، یه بار از هاست اخراج می شه ، یه بار آرم دلفیران می آد روی فروم ، بالای فروم نوشته دات کام ولی اصلا دات کامی وجود نداره ! یه بار ...........
من که دیگه دارم گیجی پیجی می رم :shock:
آقای حسنلو و دلفی اسیستانت ! این کار ها به سایت خیلی ضربه می زنه ها :( از من گفتن از شما ( مثل اکثر مواقع ) نشفتن :cry:
:wink:
و مدیر هم اینگونه پاسخ داده بود
هر چیز خوبی یک روزه بوجود نمیاد و زمان میبره.
هممون هم بلا استثناء میدونیم برای این فروم و برای جایی که الان هست خیلی ها زحمت کشیدند هر کس هم بگه نه خودش رو گول زده و بس .
اما نکته اینجاست که 124 صفحه که توی هر صفحه 20 تا تاپیک نشون داده میشه یعنی بعبارتی 2480 تاپیک ایجاد شده جهت انتقاد ، پیشنهاد و ... اما به جرات میتونم بگم از 2480 شاید فقط 80 تا یا کمتر از اونها مفید بوده و تونسته کمک کنه به این سایت .
به نظر من هم این تفکیک کار میتونه جواب گو باشه
یعنی به کاربران بگید اگر کسی مشکلی داره و میخواد با پیام خصوصی مطرحش کنه فقط به این مدیر پیغام بده ؟ واقعا امید دارید کاربری که به خودش زحمت یک جستجو رو هم نمیده بیاد به این توجهی کنه ؟
حالا که خودمونیم دیگه همه اعضاء سایت هستند غریبه هم نداریم ، خداوکیلی ، چند بار گفتند اگر پست یا تاپیک کسی پاک شد نیاد یک تاپیک دیگه ایجاد کنه بگه آی ملت تاپیک من رو پاک کردند . نه خدا وکیلی چند بار گفتند همین رو .
نمونه هاش
چرا تاپیک من حذف شد ( موضوع اون هم سوال بود و بس ) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249739&highlight=%D8%AD%D8%B0%D9%81)
حذف تاپیک بدون دلیل خاصی و با خصومت شخصی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=246826&highlight=%D8%AD%D8%B0%D9%81)
اوضاع حذف پست ها داره وخیم میشه! (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=236206)
غیب شدن topic من (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210116)
اعتراض به حذف تاپیک با عنوان نامناسب (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204455)
و چندین و چند مورد دیگه که با یک جستجوی راحت میتونی همرو ببینی .
در تاپیکی با عنوان "لطفا به اعتراض بنده رسیدگی کنید" کاربری اینگونه گفته بود .
سلام
مدیر محترم بخش که پست بنده رو با عنوان سوال در مورد جرایم اینترنتی در بخش امنیت در نرم افزارهای برنامه نویسی حذف کرده اید
بنده در همان پست عرض کردم جای بهتری را پیدا نکردم اگه شما جای بهتری را سراغ داشتید به جای حذف کردن پست بنده اونو انتقال میداید تا اینطوری بنده مجبور نباشم دوباره اون پست رو جای دیگه بزنم و منتظر جواب باشم
شاید وقت برای شما کم ارزش باشه اما برای من پک ثانیه هم یک ثانیس
خواهشا رسیدگی کنید
و یک کاربر دیگه بسیار عالمانه (به نظر من) و دقیق پاسخ ایشون رو داده بود .
وقت مديران هم مانند وقت شما با ارزش است ، چطور آنها وقت دارند پست شما را منتقل كنند ولي شما وقت نداريد مكان ارسال پست خود را پيدا كنيد؟
واقعا هممون تا حالا به این موضوع فکر کردیم ؟ که این مدیر هم بابا یک وقتی داره دیگه . هر مدیری یک زندگی شخصی هم جدا از زندگی مجازی خودش داره .
پس نمیشه به مدیر یک بخش ایراد گرفت که شما چرا 3 ساعت وقت گزاشتی و چرا بیشتر نبوده ، مثلا چرا 8 ساعت وقت نمیزاری در روز .
واقعا دور از انصافه که بخوایم همچین حرفی رو بزنیم .
شما اومدید به قول معروف یک چیزی رو عَلَم کردید که بله فلان مدیر از تاریخ فلان به علت فلان نمیاد تو سایت .
به قول آقای کشاورز
مگه اگر یک نفر به مدیران فعلی اون تالار اضافه میشد، قرار بود چه شق القمری اتفاق بیافته که الان با کارکرد 6 نفر از 7 مدیر اون تالار اتفاق نیافتاده؟!
آقای مداح هم که به صورت علنی اعلام کردند :
اگر حس می کنید که بخشی احتیاج به مدیر دارد یا شخص خاصی برای مدیر شدن در یک بخش مد نظر دارید، از طریق PM با یکی از مدیران مرتبط با آن بخش یا مدیران ارشد/کل در میان بگذارید،
دیگه بحثی این وسط نمیمونه . شما میگید باید مدیران زیاد باشه . باشه زیاد بشن حرفی نیست . پیدا کنید اون مدیر لایق و شایسته و با معلومات کافی رو معرفی کنید .
قرن دوم نیست که بگن همونی که من میگم همونه . هرچی مدیر من گفتم همون دیگه اصلا کسی حرف نزنه .
میگید بخش C# یا vb اونجوریه ، خیلی خوب ، مدیر خوب و ... رو پیدا کنید معرفی کنید .
باز هم میگم اگر یک مقدار خیلی کمی خودمون رو در موقعیت دیگران احساس کنیم قطعا چنین بحث هایی رخ نمیده .
موفق و موید باشید ./
Felony
یک شنبه 11 مهر 1389, 05:31 صبح
یعنی به کاربران بگید اگر کسی مشکلی داره و میخواد با پیام خصوصی مطرحش کنه فقط به این مدیر پیغام بده ؟ واقعا امید دارید کاربری که به خودش زحمت یک جستجو رو هم نمیده بیاد به این توجهی کنه ؟
نه ، بحث نظم بخش مربوطه بهش سپرده میشه و بالای نام کاربریش تو بخش کنار مدیران نوشته میشه ناظم بخش ، اینطور هر کاربری حتی تازه وارد هم میفهمه که برای پیگیری اعتراض باید درخواستش رو به این کاربر برده ، در ضمن دیگ مدیران لازم نیست وقتشون رو برای حذف پست های به درد نخور و Spam و Warez و ... بخش مورد نظرشون بزارند .
البته قبلا هم همچین تصمیمی توسط مدیران گرفته شده بود ولی عملی نشد ، شاید مشکلات خودش رو داره و ضررش بیشتر از منفعتش باشه یا ...
Mohandes2009
یک شنبه 11 مهر 1389, 09:33 صبح
دوستان ما نه می خوایم مدیر اضافه بشه نه کم فقط همه حرف اینه بیایند تقسیم کار بکنند!!
حالا اگه کاربری هم خوب بود مدیر بشه اونا دیگه خود مدیران می دونند.:چشمک:
vcldeveloper
یک شنبه 11 مهر 1389, 10:24 صبح
دوستان ما نه می خوایم مدیر اضافه بشه نه کم فقط همه حرف اینه بیایند تقسیم کار بکنند!!
مگه شما الان از وظایف محوله به مدیران مختلف در این سایت اطلاع دارید که به این نتیجه رسیدید تقسیم کار وجود نداره، و باید اضافه بشه؟!
به نظر من هم این تفکیک کار میتونه جواب گو باشه
تفکیک چه کاری؟ یک گروه رو بیاریم بکنیم ناظم سایت، و مدیران سایت بالا دست اونها باشند؟ الان مدیر یک بخش با کلی تجربه و در بسیاری از موارد، بار علمی بسیار زیاد، میاد یک پست رو حذف میکنه، باید صد بار به کاربر مربوطه پاسخ بده که چرا پستش مشکل داشته؛ تصورش را بکنید که یک کاربر با بار علمی متوسط بیاد همون پست رو پاک کنه، از همین الان میشه دید چه مطالبی رد و بدل خواهد شد: تو اصلا کی هستی که بخوای پست من رو ویرایش کنی؟! من 100 برابر تو در این حوزه اطلاعات دارم، اون وقت تو اومدی پست من رو با عنوان فاقد محتوا بودن حذف کردی؟! چرا پست من رو انتقال دادی؟ من 20 ساله کارم همینه، نمیدونم باید کجا پستم رو ارسال کنم، توی تازه به دوران رسیده میدونی؟! اصلا تو چیکاره هستی؟ میگم مدیر سایت باهات برخورد کنه!
والله ما با حدود 6 سال سابقه در سایت و این همه پست و تشکر، همچنان همین حرف ها رو بارمون می کنند، حالا خدا به داد اون کسی برسه که سابقه اش کمتر هست، یا فرضا در تالارها کمتر جواب سوالات رو میده.
اون وقت کار مدیران چی میشه؟ بررسی ارجاعاتی که ناظمین برای مدیران می فرستند، و بررسی شکایت کاربران معترض به عملکرد سایت و ناظمین سایت! از طرف دیگه، یک مدیر وقتی در حین مرور پست های سایت، مطلبی خلاف قوانین میبینه، چیکار کنه؟ الان مثلا روبات های اسپمر در سایت زیاد شدند؛ مدیری وارد سایت میشه، میبنه یک روباتی 5 پست اسپم ارسال کرده، میتونه اون پست ها را حذف کنه، یا اینکه بیخیال اون پست ها باشه، به امید اینکه یکی از ناظمین میاد و آنها را حذف میکنه. حالا اگر اون روز ناظمی به اون تالار سر نزنه، اون سپمر 5 تا پستش میشه 50 تا پست. یا بررسی گزارش ها، یک کاربر گزارش میکنه که فلان کاربر داره توهین میکنه. مدیر توجه نمیکنه، به امید ناظم. ناظم مربوطه هم اون روز پیداش نمیشه، گزارش همونطور میمونه، چند روز بعد گزارش میاد که درفلان تاپیک بین چند نفر دعوا شده، و کاربران معترض میشند که چرا از همون لحظه اول انحراف بحث، مدیران یا ناظمین واکنش نشان ندادند! پس مدیری که وظیفه شناس باشه، حتی در صورت تعیین ناظم هم، در طول روز که به سایت سر میزنه، وقتی براش گزارشی میاد یا پست خلاف قوانینی را میبینه، بهش رسیدگی میکنه. عملا با دو گروه کردن، بار چندانی از دوش مدیران برداشته نمیشه.
بابا به خدا ما از همون پست اولمون تو این تاپیک داریم همین دوتا مطلب رو داد میزنیم، ولی انگار اگه یه نفر درگیر بگو مگو و دفاع شخصی نشه کسی پستشو نمی خونه!
همانطوری که شما مدعی هستید به پیشنهادات و انتقادات تان توجه خاصی نمیشه، ما همچین ادعایی داریم. بارها در همین بحث ها توضیح دادم، و پرسیدم، چرا اکثر افراد معترض به وضع سایت یا شرایط علمی سایت، فقط دهان مبارک شان پر زور هست؟! همش منتظرند دیگران براشون کاری انجام بدند. ما میگیم آقا اگر وضع علمی سایت رو مطلوب نمی بینید، بسم الله، دست به کار بشید، مطلب علمی بنویسید. سواد علمی کافی ندارید؟ ترجمه می تونید بکنید؟ ترجمه خوب انجام بدید. ترجمه هم نمی تونید بکنید؟ در طول روز چهارتا مطلب خوب این ور و اون ور می خونید؟ لینک مطلب را با چند خط توضیح در اختیار دیگران قرار بدید. اصلا این کار هم بلد نیستید؟ سوال خوب می تونید بپرسید؟ نه سوالی که برای فهمیدنش باید کاربر جواب دهنده خودش 10 پست ارسال کنه، تا تازه مشخص بشه که منظور سوال کننده چی بوده!
میگیم رعایت قوانین، میگن اون رو ولش، مدیر اضافه کنید، تا جبران رعایت نکردن قوانین ما بشه! میگیم ارسال مطالب علمی مناسب، میگن مدیر بیار که به همه سوال های ما 24 ساعته جواب بده، ما فقط مصرف کننده باشیم، بیام سوالمون رو بپرسیم، اگر تکراری بود، مدیر خودش لینک دقیق پاسخی که قبلا به سوال داده شده را برامون ارسال کنه. اگر ساده بود، و میشد در یک کتاب مبتدی هم اون رو پیدا کرد، مدیر همون صفحه از کتاب را که درباره موضوع مربوطه توضیح داده، برامون اسکن کنه، بزاره، تا ما بیخودی وقت مان تلف نشه! اگر درخواست پروژه بود، خب مدیر پروژه رو برامون بنویسه، تحویل ما بده! آخه من نمیدونم، این همه که اعتراض می کنند، چرا یک بار خودشون دست به کار نمیشند؟!
توی همین تالار یک تاپیک هست برای درخواست ایجاد تالار هوش مصنوی و پردازش تصویر. اونجا گفتم، با توجه به وجود یک تالار کلی برای این کار، کاربران مستعد شروع کنند در آنجا به فعالیت کردند، و ارسال مطالب علمی مفید. ما اگر 2 - 3 کاربر واقعا فعال با سطح علمی مناسب در این زمینه در سایت ببینیم، حتما اقدام می کنیم. همونجا هم از کاربران خواستم که به جای ارسال پست های "من هم موافقم" بیان بگن در این زمینه چه کمکی می تونند بکنند، و چه فعالیت هایی انجام دادند. حالا شما برو همون تاپیک رو ببین؛ ببین بعد از اون پست، همچنان تنها چیزی که در اون تاپیک اضافه میشه اینه: "من هم موافقم"، "خیلی خوبه"! یعنی میگن، آقا شما بخش جدید رو راه اندازی کن، کاربر فعال هم خودت پیدا کن، خودت هم مطالب جدید در این زمینه را یا بنویس، یا ترجمه کن، بیار اینجا بزار با هم استفاده کنیم. از ما هم فقط انتظار استفاده کردن داشته باش!
منظور در این پست به شخص یا کاربر خاصی نیست، به طور کلی میگم؛ 9 صفحه در تاپیک پست ارسال کردید؛ به ازاء این 9 صفحه، یک صفحه مطلب علمی مفید هم در ایام باز بودن این تاپیک، به سایت اضافه کردید؟! یا فقط غر زدید؟! آخه همه میگن ما دلسوزیم؛ خب یک خرده این دلسوزیتون رو عملی هم نشون بدید، ما ببینیم، که همش شعار نباشه! الان یک هفته از شروع مهر گذشته، مجله برنامه نویس باید قبل از مهر منتشر میشد. از چند روز دیگه کاربران شروع می کنند به پرسیدن و پست زدن که چرا مجله منتشر نشده، ولی چند نفر میان بگن، مجله نیاز به همکاری مداوم داره؟ ما بیام یک مطلبی برای مجله آماده کنیم، تا مجله لنگ مقاله و مطلب نباشه؟ همه اش میگن شما آماده کنید، تا ما میل کنیم!
البته الان ما کاربرانی داریم، مدیر نیستند، واقعا هم فعالیت علمی در سایت انجام میدند. کاربرانی داریم که پیشنهاد و طرح میدند، قبل از اینکه ما برسیم بررسی کنیم، خودشون تا جایی که براشون امکان داره، اون پیشنهاد رو جلو می برند. کاربرانی داریم که مدیر نیستند، ولی هر وقت بهشون گفتیم مجله مشکل داره، حاضر شدند همه جوره کمک کنند. البته این مدل کاربران سایت، یا اصلا به این تالار مراجعه نمی کنند، یا فقط خواننده هستند و معمولا وقت خودشان را اینجا تلف نمی کنند. شاید سالی یک بار در این تالار پستی ارسال کنند. ما هم که به خاطر مدیریت مجبوریم هم تمام این پست های جالب را مطالعه کنیم، هم وقت بزاریم براشون جوابیه هم بنویسیم.
na3er-faraji
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:29 عصر
من 10 بار درخواست دادم نام کاربریم عوض بشه دیدم هیشکی گوش نمیده بیخیال شدم؟؟؟؟
Mohandes2009
یک شنبه 11 مهر 1389, 19:49 عصر
مگه شما الان از وظایف محوله به مدیران مختلف در این سایت اطلاع دارید که به این نتیجه رسیدید تقسیم کار وجود نداره، و باید اضافه بشه؟!
تفکیک چه کاری؟ یک گروه رو بیاریم بکنیم ناظم سایت، و مدیران سایت بالا دست اونها باشند؟ الان مدیر یک بخش با کلی تجربه و در بسیاری از موارد، بار علمی بسیار زیاد، میاد یک پست رو حذف میکنه، باید صد بار به کاربر مربوطه پاسخ بده که چرا پستش مشکل داشته؛ تصورش را بکنید که یک کاربر با بار علمی متوسط بیاد همون پست رو پاک کنه، از همین الان میشه دید چه مطالبی رد و بدل خواهد شد: تو اصلا کی هستی که بخوای پست من رو ویرایش کنی؟! من 100 برابر تو در این حوزه اطلاعات دارم، اون وقت تو اومدی پست من رو با عنوان فاقد محتوا بودن حذف کردی؟! چرا پست من رو انتقال دادی؟ من 20 ساله کارم همینه، نمیدونم باید کجا پستم رو ارسال کنم، توی تازه به دوران رسیده میدونی؟! اصلا تو چیکاره هستی؟ میگم مدیر سایت باهات برخورد کنه!
والله ما با حدود 6 سال سابقه در سایت و این همه پست و تشکر، همچنان همین حرف ها رو بارمون می کنند، حالا خدا به داد اون کسی برسه که سابقه اش کمتر هست، یا فرضا در تالارها کمتر جواب سوالات رو میده.
نه داداش گروه نیار همین گروهی که هستند را این مدل در بیار:چشمک:
مرتضی پیروزی
دوشنبه 12 مهر 1389, 01:43 صبح
سلام؛
جسارتاً، به نظر بنده باید این بخش هم مثل گفتگوی عمومی از افزایش تعداد پست ها و تشکر ها محروم بشه.
گویا عده ای این بخش شده براشون پاتوق!
Mohandes2009
دوشنبه 12 مهر 1389, 10:40 صبح
سلام؛
جسارتاً، به نظر بنده باید این بخش هم مثل گفتگوی عمومی از افزایش تعداد پست ها و تشکر ها محروم بشه.
گویا عده ای این بخش شده براشون پاتوق!
دوست عزیز به جای جنجال و معرکه گیری به فکر راه حل باش اگه نظری نداری خواهشا پست بی محتوا ایجاد نکن.
مرتضی پیروزی
دوشنبه 12 مهر 1389, 15:45 عصر
دوست عزیز به جای جنجال و معرکه گیری به فکر راه حل باش اگه نظری نداری خواهشا پست بی محتوا ایجاد نکن.
چه نظری؟!
9 صفحه تاپیک کش داده شده، جسارتاً خودت هم نمیدونی چی میخوای! اول تشریف آوردی گفتی چطور مدیری بشم، بعد دیگه نمیفهمم موضوعات دیگری چرا به میون اومد!
دیگه نمیفهمم دلیل دلیل ارسال پست مبنی بر آخرین تاریخ فعالیت مدیران چه لزومی داره.
بعد بحثی رو به میان کشیدی که چرا مدیران جواب سوالات ما رو نمیدن!
1- همین الان خیلی از سوالات پیچیده رو مدیران جواب میدن. و همچنین هیچ مدیری وقت پاسخ گویی به سوالاتی از قبیل " تعریف متغیر" رو نداره! این مشکل کاربرانی هست که زحمت مطالعه یک کتاب رو به خودشون نمیدن. هیچ کس تعهد کتبی برای پاسخ گویی به سوالات نداره. هر کس هم تا زمانی که دوست داره اینجا فعالیت میکنه. نه نامه فدایت شوم برای عضویت به کسی فرستادن و نه تهدید برای فعالیت نکردن.
اگر میخواید زود به سوالاتتون جواب بدن میتونید برید در سایت هایی مثل : Stackoverflow, Code project, code guru و غیره. اگر هم مشکل زبان انگلیسی دارید، به هیچ کس غیر خودتون ارتباطی نداره.
2- کجای دنیا، کلمه " مدیر" به عنوان پاسخ گویی فنی قلمداد شده؟!
نکته بعدی که به نظرم خنده دار هست اینکه که بگیم:
* ما اصلاً اهمیتی به رعایت قوانین نمیدیم، هر پستی که دوست داریم میزنیم، تکراری میخواد باشه باشه، بی محتوا میخواد باشه باشه، به جهنم! شما وظیفه دارید چند نفر بیشتر رو ناظم قرار بدید تا رفتارهای بچگانه ما رو کنترل کنه!*
دوست عزیز، خودتون اگر درست رفتار کنید نیازی به انواع و اقسام تسلیحات نظامی! برای کنترل و همچنین نیازی به ایجاد حکومت نظامی در تالارهای سایت نیست!
پ.ن. فکر میکنی این سایت داره با شما بدرفتاری میکنه؟ امتحانش مجانیه، تشریف ببرید در سایت های خارجی، و یک تاپیک تکراری و بی محتوا و از اون مهمتر، یک تایپک که عنوانش برای جلب توجه! هست بزنید، در کمتر از چند دقیقه تاپیک منهدم میشه. و در صورت تکرار باهاتون برخورد میشه.
موفق باشید
saed2006
دوشنبه 12 مهر 1389, 17:55 عصر
متاسفانه بعضی از دوستان که اتفاقا تعداد پست های اندکی هم دارن سیاست تملق گویی و چاپلوسی رو در پیش گرفته اند تا به نون و نوایی برسن البته برای این دسته از دوستان شفای عاجل رو از خدای متعال طلب میکنیم آفت تملق گویی و چاپلوسی افتی هست که خیلی از بزرگان رو زمین زد چراکه مبنای کار رو گذاشتن بر نظرات قشر متملق و چاپلوس
هر چند همه دوستان دانشمند و برنامه نویسم میدونید که شرط رسیدن به موفقیت و بالا بردن سطح کیفی کارها توجه به انتقادات و استفاده از نظرات مخالفین هست به هر حال امیدوارم دوستان دست از تملق بردارن و جناب کرامتی هم توجه بیشتر به پایین امدن سطح کیفی سایت بنمایند جلساتی تشکیل بدن و ریشه این افت کیفی رو بررسی کنند
امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشید
یا علی
مرتضی پیروزی
دوشنبه 12 مهر 1389, 18:17 عصر
سلام دوستان؛
متاسفانه بعضی از دوستان که اتفاقا تعداد پست های اندکی هم دارن سیاست تملق گویی و چاپلوسی رو در پیش گرفته اند تا به نون و نوایی برسن البته برای این دسته از دوستان شفای عاجل رو از خدای متعال طلب میکنیم آفت تملق گویی و چاپلوسی افتی هست که خیلی از بزرگان رو زمین زد چراکه مبنای کار رو گذاشتن بر نظرات قشر متملق و چاپلوس
؟؟؟
اعتراض به یکسری فرمایشات که برای تعبیر و تفسیرشون نیاز به دانشمندان ادبی داریم از کی شده تملق؟
والا اگر عرایض بنده و امثال بنده شده تملق، پس فرمایشات امثال شما هم شده سنگ خود رو به سینه زدن!!
در مورد تعداد پست! توی همین تاپیک شونصد تا پست زده شده که سروته اونا رو دو ریال هم بابتش نمیپردازن!
از کی تا حالا تعدد پست دلیل بر آگاهی شده؟ اگر منظور شما هم فقط بنده هستم، خدمتت باید عرض کنم شاید روزانه سر جمع نیم ساعت ( نیم ساعت هم نمیشه) در این سایت فعالیت دارم. لزومی هم نمیبینم که پست اضافه کنم تا بگم من حرفه ای ام!!
هر چند همه دوستان دانشمند و برنامه نویسم میدونید که شرط رسیدن به موفقیت و بالا بردن سطح کیفی کارها توجه به انتقادات و استفاده از نظرات مخالفین هس
انتقاد با بهانه گیری متفاوته!
خود جنابعالی فرمودید که چرا بهروز راد به من گفته کاربران حال نمیکنن به پست های شما جواب بدن. خوب مگر غیر از اینه؟ خوب دوست ندارن دیگه. انتظار دارید بهروز راد همه رو سلاخی کنه که چرا جواب سوالات فلانی رو نمیدین؟!!
نکته مهم تر اینکه خیلی جالبه.
دوستان میان به بهانه انتقاد!! پست ارسال میکنن و بعد شیپور به دست میگیرن و داد میزنن:
ایها الناس بیاید از پست 17 من تشکر کنید!! خوب قسم حضرت عباس رو باور کنم یا دم خروس رو؟
حالا یکی بیاد اعتراض کنه میشه چاپلوس؟؟
اگر کسی مشکل تشکر داره، به من پیغام خصوصی بده تا شخصاً از تک تک پست هاش تشکر کنم!
بنده خودم به شخصه از مدیران شکایت هم کردم، حتی تاپیک مال من هم نبود! ولی دیگه دلیل نمیشه که هر چیزی رو بهانه کنیم و بیافتیم به جان خلق الا......
در مورد نون و نوا!! هم باید عرض کنم فرضاً علی کشاورز از مدیریت اینجا چه خیری دیده که من بخوام با چاپلوسی ازش چیزی بدست بیارم. با این فرمایشات شما بنده شک میکنم که شاید با انتقادات بی جهت شما به منفعت هایی میرسید!
همینطور بنده با انتقاد مخالف نیستم. بلکه با روند خواسته ها در این تاپیک مشکل داشتم. چون اصلاً معلوم نیست حرف حساب دوستان چیه. هرکس یه چیز میگه.
بنده هم دیگه به چاپلوسی ادامه نمیدم!!
موفق باشید
Dr.Bronx
دوشنبه 12 مهر 1389, 20:23 عصر
هر چند همه دوستان دانشمند و برنامه نویسم میدونید که شرط رسیدن به موفقیت و بالا بردن سطح کیفی کارها توجه به انتقادات و استفاده از نظرات مخالفین هست به هر حال امیدوارم دوستان دست از تملق بردارن و جناب کرامتی هم توجه بیشتر به پایین امدن سطح کیفی سایت بنمایند جلساتی تشکیل بدن و ریشه این افت کیفی رو بررسی کنند
امیدوارم همیشه پیروز و موفق باشید
یا علی
شما که برای همه آرزوی پیروزی و موفقیت برای همه میکنی چرا ؟
شما که یا علی میگی چرا دوست عزیز ؟
حضرت علی هم به مردم تهمت ناروا میزد ؟
چاپلوسی و تملق ؟
دوست عزیز تهمت بزرگی هست که به افراد میزنید .
استفاده از نظرات مخالفین ؟
نمیخوام بحث رو سیاسیش کنم اما
چرا راه دور بریم . همین ایران . اگر دولت فعلی به حرف مخالفین اخیر گوش کرده بود فکر می کنی الان شما با خیال راحت می تونستی بشینی توی خونت کارتو بکنی ؟
نه دوست عزیز مخالف باید نظر بده ، انتقاد کنه ، پیشنهاد بده . بزرگان و صاحب نظران و کسانی که نظرشون حائز اهمیت هست اون رو بررسی کنند اولا که اگر قابل بررسی بود ادامه میدند و شروع می کنند در موردش بحث می کنند اگر نبود که هیچی مثل هزاران هزاران انتقاد بی مصرف دور ریخته میشه .
این دوستمون هم (Mohandes2009) تاپیکی ایجاد کرده با عنوان "چگونه مدیر سایت شویم !" بعد ایشون اومدن توی پست اول گفتند : چجوری می شه مدیریت سایت را تغییر و تحول داد و بهتر از گذشته کرد
بعد یک نفر دیگه اومد بحث رو به بیراهه کشید و صحبت جناب آقای کیانی رو به میون آورد و از آنجایی که ایجاد کننده تاپیک هم به هیچ وجه خودش اطلاعی از منظور اصلیش در مورد ایجاد این تاپیک نداشت اون بحث رو در پیش گرفت و کار رسید به این پست : http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1111678&postcount=17
بعد هم که سعی در جمع کردن افرادی جهت تغییر جو فعلی به نفع خودشون کردند .
سلام خوبی؟
بیا این بحث از پست 17 من تشکر کن اگه بقیه هم خواسی تشکر کن مرسی
بعد هم که سعی در تغییر ذهنیت افراد به اصطلاح ساده لوح و کم اطلاع از شرایط سایتهای دیگه شد .
دوست عزیز اگر بیشتر اعضای سایت مبتدی هستند و شما حرفه ای هستید لطف کنید و به سوالات پاسخ بدید در غیر این صورت هیچگونه حقی ندارید که در مورد اطلاعات افراد اظهار نظر بفرمایید .
منظورم من همون فرم StackOverflow بود حالا 5 ثانیه که بله من زیاد شورش کردم ولی خیلی زودتر از سایت برنامه نویس جواب میدند!
باز هم سعی در تغییر جو دارید . دوست عزیز همونطور که دوستان دیگه هم گفتند و بارها هم گفته شده :
هیچ کس تعهد کتبی برای پاسخ گویی به سوالات نداره. هر کس هم تا زمانی که دوست داره اینجا فعالیت میکنه. نه نامه فدایت شوم برای عضویت به کسی فرستادن و نه تهدید برای فعالیت نکردن.
در صفحات بعد هم شما مجددا بر خلاف دو نوشته قبلی خودتون اظهار نظر کردید
اساس این بحث بر 3چیزه یکی: چیکار کنیم سایت بهتر بشه و سرعت پاسخگویی بره بالا دو: وظایف خاصی برای مدیران تعریف بشه 3:دوستانی که از نظر علمی لایقند مدیری بشن
که هیچ کدوم از اینها با دو گفته قبلی شما همسان نیست .
شاید من درک درستی ندارم، لطفا یکی به من بگه برای حذف تاپیک تکراری و پست بی محتوا، برای اصلاح عناوین نامناسب، برای برخورد با توهین ها و در کل اعمال قوانین انضباتی سایت چه جور لیاقت و توانایی علمی ای مورد نیاز هست؟
یعنی واقعا از بین این 3000 کاربر فعال 50 نفر پیدا نمیشن که بتونن در انجام این امور به مدیران سایت کمک کنن تا این عزیزان وقت بیشتری برای سر و سامون دادن به وضعیت علمی سایت داشته باشن؟
نه دوست عزیز پیدا نمیشه . یکسری نکات دیگه هم هست که غافلید از اونها
1- اخلاق
2-شعور
3-درک
4- جنبه
5- ادب
6- تجربه
7-....
و چندین مورد دیگه که توی این 50 نفری که از 3000 نفر میمونه شاید 5 الی 10 نفر با شرایط بالا تطابق داشته باشه .
موارد بالا رو هم اگر خواستید تک تک براتون توضیح بدم که چه ارتباطی داره .
این روز ها شاهد هستیم که روز به روز اعتراض ها نسبت به سیاست "جذب حداقلی و دفع حداکثری" بعضی ها داره بیشتر و بیشتر میشه همه کاربران مینالند از پاسخ نگرفتن به سوالات همه هم نگیم خیل عظیمی از انها .
من از شما عذر میخوام که بودجه کافی نداره سایت که به یکسری از افراد بده جهت پاسخگویی به افراد !!
سال های 84 و کمی قبل تر دلسوزانه تر تو سایت برخورد میکردند!از پاسخ ها معلومه
جالبه ؛ شما سال 88 عضو سایت شدید و از وضعیت سال 84 میگید .
به نظر خودتون و با منطق خودتون دلیل این چی میتونه باشه ؟
آیا جز این هست که اون افراد دلسرد شدند و دیگه رغبتی برای پاسخگویی ندارند ؟
دلیل این هم همین انتقاد های بیجا و دلسرد کردن این افراد هست ؟
مگه مدیران الان چه کسانی هستند ؟
آقای xxxx.xxxx مگه از اول مدیر سایت بودند ایشون . نخیر ، مثل من و شما از صفر پست شروع کردند . پست هاشون هم با پاسخگویی به افراد زیاد شده . اگر هم شک دارید میتونید پروفایل ایشون رو مشاهده کنید .
در آخر هم از شما میخوام ابتدا موضع خودتون رو مشخص کنید . چون اگر سوال شما واقعا همون چگونه مدیر شویم بود که در پست بعدی آقای راد پاسخ شما رو دادند . اما اگر مسئله دیگری هست شفاف صحبت کنید موضع اصلی شما مشخص بشه .
موید باشید ./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.