ورود

View Full Version : یه نرم افزار حافظ نوشتم ببینید اشکالی نداره؟ salamhafez.persiangig.com

m_amin_b
دوشنبه 05 مهر 1389, 20:19 عصر
سلام
یک نرم حافظ به زبان جاوا نوشتم. اگه زحمتتنون نمیشه یه نگاه بهش بندازین اگه اشکالی داره برام میل کنین.
توی لینوکس و ویندوز امتحانش کنین.

salamhafez.persiangig

http://salamhafez.persiangig.com/

ممنون
قبلا آدرس رو ننوشته بودم ، شرمنده؟

Pouri_sb
دوشنبه 05 مهر 1389, 22:20 عصر
عالی! تو ویندوز البته،به نظرم فونت دیفالت رو بزرگتر کن، این فونت ایران نستلیقم تو بزرگترین حالتش خوندن راحته ;)
خسته نباشی

تو ورژنای بعدی سرچش رو قوی کن، بزار کل بیتا رو بگرده

ali zi zeperto
سه شنبه 06 مهر 1389, 10:26 صبح
سلام
من تازه کارم تو جاوا.دانلود کردم و نتیجه اجرا تو خط فرمان لینوکس این شد.

ali-zi-zeperto@zeperto:~/Desktop/salamhafez$ java -jar salamhafez.jar
. . . . . . . . . . . . . بسم الله الرحمن الرحیم . . . . . . . . . . . . .

Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: ir.salam.hafez.loader.loader
at java.lang.Class.initializeClass(libgcj.so.90)
at ir.salam.hafez.Main.main(Main.java:10)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: sun.awt.shell.ShellFolder not found in gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader{urls=[file:salamhafez.jar], parent=gnu.gcj.runtime.ExtensionClassLoader{urls=[], parent=null}}
at java.net.URLClassLoader.findClass(libgcj.so.90)
at gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader.findClass(libgcj .so.90)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(libgcj.so.90)
...1 more

royal999
سه شنبه 06 مهر 1389, 19:04 عصر
سلام!

در ویندوز ایکس پی 32 بیت سرویس پک 3 تست شد و سالم بود.

نکات مثبت:
1- آیکون زیبا و مرتبط
2- قابلیت انتخاب فونت
3- فال
4- انتخاب پوسته
5- تذهیب زیبا
6- خروجی های متنوع
7- کاهش و افزایش اندازه ی قلم
8- جستجوی بلادرنگ
9- سایر موارد...

نکات منفی:
1- اعداد به لاتین نوشته شده اند.

2- بخش انگلیسی دکمه های «شعر قبل» و «شعر بعد» خارج از متن است.
(همچنین چندین دکمه ی دیگر نیز یا بخش کلیدمیانبرش خارج از متن است یا با متن فارسی ترکیب شده است)

3- پوسته ی پیش فرض زیباترین نیست و دومین پوسته، باز کمی بهتر است.

4- کوچک بودن قلم پیش فرض (تکراری)

5- زیبا نبودن قلمی که لیست اشعار را نشان می دهد. > همان تاهما برای اینجا بهتر است.

6- زیبا نبودن قلمی که منو ها را نشان می دهد. > همان تاهما برای اینجا بهتر است.

نکات تکمیلی:

1- نرم افزار گنجور احتمالاً توسط wine در لینوکس و Parallels Desktop در مکینتاش قابل اجرا باشد؛ ولی نرم افزاری که مستقیم اجرا شود، نسبت به نرم افزاری که نیازمند به واسطه باشد، بهتر است.

2- اگر بعد ها خواستید اشعار دیگری را هم اضافه کنید، به ترتیب از شعرای معروف شروع کنید تا به شعرای کمتر معروف برسید.

3- اگر شما برای کمک به مردم این کار را می کنید، معرفی آن در سطح وسیع نیز به اندازه ی تلاش شما برای برنامه نویسی و امور دیگر ارزش دارد.

این رایانامه ی شما هم اگر salamhafez.persiangig است، شک ایجاد می کند. بهتر است ادامه ی آن را که @ و ادامه ی آدرس رایانامه باشد، قرار دهید.

باتشکر.

Cold.82
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:55 عصر
سلام
من تازه کارم تو جاوا.دانلود کردم و نتیجه اجرا تو خط فرمان لینوکس این شد.

ali-zi-zeperto@zeperto:~/Desktop/salamhafez$ java -jar salamhafez.jar
. . . . . . . . . . . . . بسم الله الرحمن الرحیم . . . . . . . . . . . . .

Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: ir.salam.hafez.loader.loader
at ir.salam.hafez.Main.main(Main.java:10)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: sun.awt.shell.ShellFolder not found in gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader{urls=[file:salamhafez.jar], parent=gnu.gcj.runtime.ExtensionClassLoader{urls=[], parent=null}}
at java.net.URLClassLoader.findClass(libgcj.so.90)
at gnu.gcj.runtime.SystemClassLoader.findClass(libgcj .so.90)
...1 more

خروجی این دستور رو بدین

java -version

ali zi zeperto
چهارشنبه 07 مهر 1389, 15:53 عصر
خروجی این دستور رو بدین

java -version

ali-zi-zeperto@zeperto:~$ java -version
java version "1.5.0"
gij (GNU libgcj) version 4.3.2

Copyright (C) 2007 Free Software Foundation, Inc.
This is free software; see the source for copying conditions. There is NO
warranty; not even for MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.

Cold.82
چهارشنبه 07 مهر 1389, 16:59 عصر
ali-zi-zeperto@zeperto:~$ java -version
java version "1.5.0"
gij (GNU libgcj) version 4.3.2

Copyright (C) 2007 Free Software Foundation, Inc.
This is free software; see the source for copying conditions. There is NO
warranty; not even for MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.

دوست عزیز مشکل شما اینست که نه openjdk نصب شده نه jdk اصلی مال سان-اوراکل
دیسترو تون چی هست ؟

m_amin_b
چهارشنبه 07 مهر 1389, 18:26 عصر
با سلام
خیلی ممنون که نرم افزار رو دیدید و نظراتونو نوشنین

در مورد فونت :
چون هدف من این بود که نرم افزار توی همه ی محیط ها ( لینوکس، ویندوز و مک ) قابل اجرا باشه و نیز فرض کردم که اگه هیچ فونت فارسی هم روی سیستم نصب نباشه نرم افزار قابل اجرا باشه لذا یه فونت رو همراه نرم افزار گذاشتم و از اون استفاده کردم
اگه از یک فونت مشخص (مثلا تاهما) استفاده می کردم ممکن بود این فونت در دیگر سیستم عامل ها نصب نباشه یا به صورت پیش فرض نصب نباشه.

از نظرهاتون ممنون توی نگارش های بعدی بیشتر سعی می کنم که از نظر فونت زیبا تر به نظر بیاد.
در مورد اندازه فونت ایران نستعلیق هم نظرتون درسته ممنون.

در مورد کلید های میانبر هم که می ره خارج از کادر، وقتی منو ها رو فارسی و از راست به چپ میشن این حالت پیش میاد نمی دونم چرا این حالت پیش میاد در نرم افزار فارسی دیگه هم دیدم که این حالت پیش میاد . اگه کسی میدونه چطور رفع میشه به من هم بگه.

در مورد نکات تکمیلی :
سورس نرم افزار رو توی نگارش های بعدی میزارم و لی نمی دونم چطور باید نرم افزار رو معرفی کنم بخصوص که میخام اگه خدا بخاد یه نرم افزار قرآن هم بنویسم که در همه جا اجرا بشه (همان یک فایل همه جا اجرا بشه)و وابستگی به سیستم عامل بستگی نداشته باشه. ولی نمی دونم چطور معرفیش کنم مخصوصا به او نایی که از سیستم عامل هایی بجز ویندوز استفاده میکنن.

رایانامه هم mohammadaminb at gmail dot com است. توی نرم افزار هست.

royal999
چهارشنبه 07 مهر 1389, 19:20 عصر
با سلام
خیلی ممنون که نرم افزار رو دیدید و نظراتونو نوشنین

در مورد فونت :
چون هدف من این بود که نرم افزار توی همه ی محیط ها ( لینوکس، ویندوز و مک ) قابل اجرا باشه و نیز فرض کردم که اگه هیچ فونت فارسی هم روی سیستم نصب نباشه نرم افزار قابل اجرا باشه لذا یه فونت رو همراه نرم افزار گذاشتم و از اون استفاده کردم
اگه از یک فونت مشخص (مثلا تاهما) استفاده می کردم ممکن بود این فونت در دیگر سیستم عامل ها نصب نباشه یا به صورت پیش فرض نصب نباشه.

از نظرهاتون ممنون توی نگارش های بعدی بیشتر سعی می کنم که از نظر فونت زیبا تر به نظر بیاد.
در مورد اندازه فونت ایران نستعلیق هم نظرتون درسته ممنون.

در مورد کلید های میانبر هم که می ره خارج از کادر، وقتی منو ها رو فارسی و از راست به چپ میشن این حالت پیش میاد نمی دونم چرا این حالت پیش میاد در نرم افزار فارسی دیگه هم دیدم که این حالت پیش میاد . اگه کسی میدونه چطور رفع میشه به من هم بگه.

در مورد نکات تکمیلی :
سورس نرم افزار رو توی نگارش های بعدی میزارم و لی نمی دونم چطور باید نرم افزار رو معرفی کنم بخصوص که میخام اگه خدا بخاد یه نرم افزار قرآن هم بنویسم که در همه جا اجرا بشه (همان یک فایل همه جا اجرا بشه)و وابستگی به سیستم عامل بستگی نداشته باشه. ولی نمی دونم چطور معرفیش کنم مخصوصا به او نایی که از سیستم عامل هایی بجز ویندوز استفاده میکنن.

رایانامه هم mohammadaminb at gmail dot com است. توی نرم افزار هست.

1- می توانید فونت تاهما را به جای آن فونت خودتان به صورت توکار به جای آن یکی فونت قرار دهید.

2- برای معرفی نرم افزارتان راه های بسیار زیادی وجود دارد:
مثلاً می توانید در گوگل تایپ کنید: «نرم افزار های فارسی» و مطلب خود را در انجمن های آن سایت های یا با دادن درخواست در سایت پی سی دانلود معرفی کنید. همچنین با جستجوی انجمن لینوکس یا انجمن اوبونتو یا انجمن مکینتاش در گوگل می توانید نرم افزار خود را در آن سایت ها معرفی کنید.
از طریق آدرس http://www.alexa.com/topsites/countries/IR می توانید پربازدید کننده ترین سایت های ایرانی را ببینید و نرم افزار خودتان را در آنها با ارتباط با مدیر سایت هایی که امکانش هست، معرفی کنید.

3- تلاشتان برای ایجاد یک نرم افزار قرآن را نیز ارج می نهیم، اما اگر هدفتان واقعاً غیر از تمرین کردن برنامه نویسی است، پیشنهاد می کنم که از این کار صرف نظر کنید. چون قبلاً یک پروژه ی بسیار مفصل و جامع در مورد قرآن، با ترجمه و صوت به بسیاری از زبان های جهان از جمله فارسی، پیاده شده است. نرم افزار ذکر به آدرس:
http://zekr.org/quran/en/quran-for-windows
وجود دارد که بسیار غنی است و در سه سیستم عامل ویندوز، لینوکس و مکینتاش اجرا می شود و کاربران دیگر سیستم عامل ها بسیار اندک اند که واقعاً ارزش تلاش برایش را ندارد، مگر هدفتان سیستم عامل های تلفن های همراه باشد که باز هم تلاش های نسبتاً جامعی در این زمینه انجام شده است:

http://www.asreelm.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81:quran&catid=50:mobile&Itemid=74

http://shiaha.com/tag/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7/

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=18390&softwareid=1016

http://www.freezmobile.com/forum/showthread.php?t=127

http://www.shaplus.com/free-quran-software/quran-for-mobile-phones.htm
لینک بالایی 5 نرم افزار قرآنی جاوا را معرفی کرده است.

http://www.pocketquran.com/
این خیلی جامع است

http://www.getjar.com/mobile/3856/quran-v1.03/

اگر از طراحی نرم افزاری قرآنی منصرف شدید که هیچ، اگر باز هم مصر بودید که این نرم افزار را طراحی کنید، مطمئن شوید که محصولی را دارید که در لینک های بالا هیچ معادلی ندارد، چه در نوع گوشی پشتیبانی شده و چه در ویژگی های داخل نرم افزار قرآنی.
اگر منصرف شدید، می توان وقت خود را روی پروژه ی مورد نیاز دیگری که مردم احتیاج دارند بگذارید(حتی اگر قصدتان از طراحی نرم افزار قرآنی، تقویت مهارت های برنامه نویسی باشد) که این کار را می توانید با ایجاد یک نظرسنجی با موضوع «مهم ترین نرم افزار مورد نیاز برای فارسی زبانان یا کلاً مردم که وجود ندارد یا اگر وجود دارد، پولی*1 است»

*1:[منظور از پولی، پولی در ایران است، نه نرم افزار های خارجی که اینجا کرک می شوند؛ البته نرم افزار های ایرانی را هم کرکش کرده اند و بعضاً پخش هم کرده اند که از لحاظ شرعی و انسانی استفاده از نسخه ی کرک شده اش جایز نیست]

این مهم ترین را هم به این خاطر برجسته کردم که هر نرم افزاری که به نیاز های کور عموم مردم جواب بدهد، محکوم به شکست در افراد استفاده کننده و میزان سود رسانده است.

باتشکر
موفق باشید.

blue_lotus
چهارشنبه 07 مهر 1389, 19:45 عصر
سورس نرم افزار رو توی نگارش های بعدی میزارم و لی نمی دونم چطور باید نرم افزار رو معرفی کنم بخصوص که میخام اگه خدا بخاد یه نرم افزار قرآن هم بنویسم که در همه جا اجرا بشه (همان یک فایل همه جا اجرا بشه)و وابستگی به سیستم عامل بستگی نداشته باشه. ولی نمی دونم چطور معرفیش کنم مخصوصا به او نایی که از سیستم عامل هایی بجز ویندوز استفاده میکنن.در وبسایت های توزیع های لینوکسی اگر اینکارو کنید، روی توزیع های مختلف بیشتری تست میشه و فیدبک بیشتری داره.
چندتا سایت که فکر کنم اگر اونجا بذارید تقریبا همه متوجه بشن رو براتون مینویسم. البته در فروم هاشون مطرح کنید یا در بخش برنامه نویسیشون.

ubuntu.ir
opensuse.ir
technotux.com
fedoraproject.ir

m_amin_b
چهارشنبه 07 مهر 1389, 21:12 عصر
با سلام

تشکر می کنم از نوشتن نظرتون
در مورد فونت ، تاهما حجمش نسبت به فونتی که من گذاشتم خیلی زیاده، البته من در نگارش های بعدی سعی میکنم که در صورت وجود فونت های بهتر روی سیستم از اون ها استفاده بشه

از راههای معرفی که نوشتین هم خیلی ممنونم

در مورد قرآن هم ذکر نرم افزار خوبیه ولی مشکلش (البته از نظر من) اینه که از swt استفاده کرده و سیستم عامل وابسته است در صورتی که اگر از swing استفاده میکرد همان چیزی بود که من منظورمه.
هدف من اینه که نرم افزار به سیستم هامل وابستگی نداشته باشه(استفاده از swing) و بعد از دانلود فایل نرم افزار ، همون یک فایل در هر جایی فقط با یک دابل کلیک قابل اجرا باشه .

ali zi zeperto
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:31 عصر
دوست عزیز مشکل شما اینست که نه openjdk نصب شده نه jdk اصلی مال سان-اوراکل
دیسترو تون چی هست ؟
openjdkنصب نبود.
البته از اونجایی که eclipse نصب کرده ام و باهاش کار می کنم فکر کردم شاید اون برنامه باید اجرا بشه.بیشتر هم از تو ترمینال برنامه هام رو کامپایل می کنم.من هنوز خیلی از این چیزا سر در نمیارم.ممنون بابت راهنمایی.