View Full Version : تشخیص سایز مانیتور بازدیدکننده
amirfallah3301
دوشنبه 05 مهر 1389, 21:31 عصر
عرض سلام
دوستان من برای صفحه ی اول سایت یه عکس قرار دادم و سایزش 900*800 هست و می خوام اگه کسی سایت رو با یه مانیتور با رزولیشن بالا مثل السیدی باز کرد عکس کوچک نیاد و اصطلاحات scale بشه و بزرگ بشه ، کدی هست که رزولیشن مانیتور رو تشخیص بده؟
hamidre13
دوشنبه 05 مهر 1389, 21:45 عصر
چرا بجای این کار عکس رو توسط سی اس اس در وسط صفحه قرار نمیدی تا در هر حالتی یکسان نشون داده بشه!
در ضمن فکر می کنم با جاو اسکریپت بشه کاری رو که می خوای انجام داد
می تونی دو تا کلاس سی اس اس تعریف کنی و براساس سایز مانیتور یکی رو بهش اختصاص بدی!
amirfallah3301
دوشنبه 05 مهر 1389, 21:51 عصر
چرا بجای این کار عکس رو توسط سی اس اس در وسط صفحه قرار نمیدی تا در هر حالتی یکسان نشون داده بشه!
در ضمن فکر می کنم با جاو اسکریپت بشه کاری رو که می خوای انجام داد
می تونی دو تا کلاس سی اس اس تعریف کنی و براساس سایز مانیتور یکی رو بهش اختصاص بدی!
عزیز خیلی تخصصی صحبت کردی من خیلی برنامه نویسیم خوب نیست:لبخند: می شه سطح پایین توضیح بدی ، شرمنده ها
hamidre13
دوشنبه 05 مهر 1389, 22:12 عصر
ببخشید:خجالت:
منظورم از اینکه عکس رو در وسط صفحه قرار بدی اینه که اول یه تگ مثل تگ ایمیج رو دقیقا در بادی قرار میدی بعد یه کلاس سی اس اس بهش اختصاص میدی حالا در این کلاس اینطوری می نویسی:
margin : 0 auto;
اگر جایی مشکل داشتی بگو تا برات توضیح بدم
free bird
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:43 صبح
سلام
میتونید عرض اون بخش که عکس توش قرار میگیره رو هم 100% بذاری
اینجوری مشکل شناور بودن یعنی تغییر اندازه حل میشه:)
amirfallah3301
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:24 عصر
سلام
میتونید عرض اون بخش که عکس توش قرار میگیره رو هم 100% بذاری
اینجوری مشکل شناور بودن یعنی تغییر اندازه حل میشه:)
من فایل ایندکسم رو گذاشتم ، اگه زحمتش رو بکشید ممنون می شم ، فقط راهش رو بفهمم بقیه کار هار رو خودم انجام می دم ، ببخشید می دونم توی زحمت می افتید
amirfallah3301
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:37 عصر
من سایزش رو 100% گذاشتم اما اون هایپرلینک هایی که روی بعضی از قسمت های عکس زده بودم به هم می خوره یعنی اگه کسی با رزولیشن 1024 بیاد فقط درست کار می کنه به همین دلیل فایلش رو گذاشتم تا شما یه نگاه بهش بیاندازید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.