ورود

View Full Version : سوال: انتقال اطلاعات گریدویو با انتخاب ستون checkbox به گریدویو بعدی

mzosan817
سه شنبه 06 مهر 1389, 11:44 صبح
من دو تا گریدویو در دو وب فرم مختلف دارم که گریدویو اولی یه ستون checkbox داره که میخوام سطرهایی که تیک آنها خورده شده به گریدویو دومی انتقال بیابند
چطوری؟

alonemm
سه شنبه 06 مهر 1389, 11:46 صبح
اول مشخص کنید که با تیک خوردن یک چک باکس این عملیات انجام بشه یا اینکه پس از انتخاب چند تا چک باکس و زدن یک دکمه این عملیات انجام بشه؟

mzosan817
سه شنبه 06 مهر 1389, 12:46 عصر
ببینید من میخوام کاربر سطرهایی رو با تیک زدن انتخاب کنه و بعد با زدن یه دکمه ای وارد صفحه دیگه ای بشه که اول اون سطرهایی رو که انتخاب کرده ببینه(در قالب گریدویو) تا از صحتش مطمئن بشه و بعد یک سری عملیاتی رو انجام بده

alonemm
سه شنبه 06 مهر 1389, 13:02 عصر
خب شما میتونید تمام رکورد ها رو با یک حلقه تکرار چک کنید که تیک خورده یا نه و به ازا هر کدام میتونید یک سشن به نام id اون رکورد بسازید.

توی صفحه بعد هم چک کنید بایک حلقه تکرار که چه id هایی وجود دارد که در سشن ذخیره شده و بر اساس اون یک DataTabel تعریف کنید و به گرید بایند کنید.

البته میشه یک آرایه از id چک باکس های انتخاب شده درست کرد و در یک سشن ذخیره کرد.

mzosan817
سه شنبه 06 مهر 1389, 13:07 عصر
اولین مرحله رو انجام دادم مشکل من پر کردن گرید دومی ب اساس آی دی ها هست
من چطوری در select کدنویسی کنم که اطلاعات رو نشون بده که id برابر این مقدار و .... باشه یعنی در دستور where چطوری مشخص کنم که اطلاعات رو نشون بده
میشه قسمت دیتاتیبل رو بیشتر و با راهنمایی کد، توضیح بدین
ممنون

karim orooji
سه شنبه 06 مهر 1389, 14:20 عصر
سلام با خاصیت CommandArgument
کار کن

mzosan817
چهارشنبه 07 مهر 1389, 07:33 صبح
بابا بیشتر توضیح بدین چطوری بگم در دستور where:
select * from tabel1 where id=.. and ... and..,..باشه چطوری در دیتاتیبل گرید دومی بگم آی دی هایی نمایش بده که برابر آی دی های ذخیره شده در آرایه باشند
بابا یکی دستور پر کردن گرید دومی بر اساس تیک سطرهای انتخابی گرید اولی که در آرایه ذخیره شده اند رو بده

mzosan817
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:28 عصر
بابا یکی به دادم برسه خیلی فوریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه:ناراحت:

karim orooji
چهارشنبه 07 مهر 1389, 15:15 عصر
بابا بیشتر توضیح بدین چطوری بگم در دستور where:
select * from tabel1 where id=.. and ... and..,..باشه چطوری در دیتاتیبل گرید دومی بگم آی دی هایی نمایش بده که برابر آی دی های ذخیره شده در آرایه باشند
بابا یکی دستور پر کردن گرید دومی بر اساس تیک سطرهای انتخابی گرید اولی که در آرایه ذخیره شده اند رو بده

با سلام به دوست گرامی
این یک نمونه مثال با CommandArgument

mzosan817
شنبه 10 مهر 1389, 08:01 صبح
این کد که برای یک سطر کار میکنه
همه مشکل من اینکه کاربر با ستون چک باکس می تونه چند تا سطر رو انتخاب کنه و بعد روی یه دکمه کلیک کنه حالا سطرهایی که انتخاب شده در صفحه ای دیگه ای و در گرید دیگه ای نمایش داده بشه

com.CommandText = "select * from grid where id='" & e.CommandArgument & "'"

چطوری در دستور select مشخص کنم که سطرهایی نمایش بده که آیدی آنها برابر تمامی آیدی های ذخیره شده در آرایه باشه؟

mzosan817
شنبه 10 مهر 1389, 13:58 عصر
هیشکی نمی دونه چطوری باید اطلاعات سطرهایی که با ستون چک باکس یه گریدویو انتخاب کردیم رو بدر یکی دیگه گریدویو و در صفحه ای جداگانه نمایش بدیم؟