ورود

View Full Version : سوال: Css Links

e_a_23
سه شنبه 06 مهر 1389, 12:03 عصر
سلام
در یک آموزش CSS در مورد لینکها گفته بود a:hover باید بعد از a:link و a:visited آورده شود تا موثر واقع شود.
سوال من این است که چرا باید a:hover بعد از a:visited آورده شود؟

mehdi.mousavi
سه شنبه 06 مهر 1389, 12:31 عصر
سلام در یک آموزش CSS در مورد لینکها گفته بود a:hover باید بعد از a:link و a:visited آورده شود تا موثر واقع شود. سوال من این است که چرا باید a:hover بعد از a:visited آورده شود؟

سلام.
این مساله بخشی از قوانین (http://www.w3.org/TR/CSS2/selector.html) ارائه شده توسط W3C هستش. اگر اینکارو نکنید، قوانین Cascading باعث میشه تا property های مورد نظرتون توسط property ی دیگر Element ها Override بشه و اون Effect مورد نظر ایجاد نشه.

موفق باشید.

davood59
سه شنبه 06 مهر 1389, 18:17 عصر
با اجازه دوستمون یه مثال در این خصوص براتون میذارم:

a:link { color:#66FF33;}
a:visited{color:#FF00FF;}
a:hover {color:#00CCFF;}

در این تعریف که حاوی سه تعریف می باشد ، سبک اول یا همان Link ، تمامی لینکهای صفحه را به رنگ آبی نمایش می دهد. دومین تعریف یا همان visited به لینکهای بازدید شده اعمال می شود و آنها را به رنگ بنفش نمایش می دهد، و تعریف سوم بر دو مورد قبلی برتری جسته و در هنگامی که ماوس بر روی لینک قرار بگیرد آن را به رنگ آبی روشن نمایش می دهد، حال چه آن لینک بازدید شده باشد یا خیر.

e_a_23
چهارشنبه 07 مهر 1389, 13:06 عصر
من از این نمونه ها زیاد دیدم.ممنون.سوال من این بود که چرا اول باید a:visited تعریف شود بعد a:hover? ما اول ماوس را روی لینک میبریم(hover) بعد آن را مشاهده میکنیم(visit).که با توجه به جواب آقای موسوی متوجه شدم دلیلش فقط استانداردهای W3 هستش.