View Full Version : انتخاب بهترین پروژه
sempay_ninjutsu
سه شنبه 06 مهر 1389, 17:48 عصر
سلام به همه دوستان
غرض از ایجاد این تاپیک این بود که هر وقت بحث نوشتن یه پروژه میشه همه میگن بیمارستان/آزانس هواپیمایی/مشاوره املاک/تاکسی تلفنی/و ......
من میخوام واسه پروژه کارشناسیم یه پروژه ای تحویل بدم که هم متفاوت باشه هم بعنوان یه نمونه کار حرفی واسه گفتن داشته باشه!!!!!!!!!
دیگه از این پروژه های بالا خسته شدم چون از اینا زیاد نوشتم دیگه هر چقدر هم رنگ و لعاب به برنامت بدی ولی اون خلاقیت لازم رو نمیتونی تو قالب این پروژه ها نشون بدی(نمیگم نمیشه ولی الان هر کی میخواد پروژه بده میاد یکی از این ها رو انتخاب میکنه) من دوست دارم پروژه ای رو بدم که هم تک باشه(1دونه هم نبود ولی کم باشه) هم بتونم در حین نوشتن این پروژه یه چیز هایی رو یاد بگیرم.
من از لحاظ زمانی هم حدود 6 ماه وقت دارم و تسلط نسبی به سی شارپ و اس کیو ال و کریستال ریپورت و تو تجزیه تحلیل برنامه ها(مثل الگوریتم و فلو چارت و مستند سازی و...) هم میشه گفت آشنایی خوبی دارم.یعنی اگه پروژه مشخص بشه میتونم خودم مستنداتشو تهیه کنم.
حالا از دوستان کسی میتونه تو این قضیه کمکم کنه و نظر شو بگه!!!!!
شاید این گفتگو بتونه به بقیه دوستان هم که عین من سر در گم شدن راهگشا باشه!!!!!!:افسرده::افسرده:
ممنون
vatansara
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:25 عصر
منم همین مشکل رو دارم.
شاید یکی از دلایلی که اومدم عضو خانواده برنامه نویس شدم این باشه که بتونم یه هدف درست رو انتخاب کنم.
اساتید راهنمایی کنید.
ایمان مدائنی
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:42 عصر
من هميشه دنبال ايده هاي نو بودم دوست داشتم كاري كنم كه كسي تا حالا نكرده باشه
ولي خيلي دوست داشتم دانشجوي كامپيوتر باشم ولي حسابدار شدم
حالا اگر دانشجوي كامپيوتر بودم براي پايان دوره برنامه اتوماسيون اداري رو انتخاب ميكردم
ميدونستم نمره خوبي ميگيرم
sempay_ninjutsu
سه شنبه 06 مهر 1389, 21:25 عصر
خوب آقا ایمان میشه یکم راجب اتوماسین اداری صحبت کنی؟بگی چیه ؟چه امکاناتی توش داره؟که تونسته نظر شما رو جلب کنه؟من یه چیزایی میدونم ولی کافی نیست؟
masoudmok
سه شنبه 06 مهر 1389, 21:47 عصر
به نظر من بزن تو خط برنامه های تحت شبکه ( و نه تحت وب )
مثلا remote desktop یا messenger و ...
خودم خیلی به این جور چیزا علاقه دارم
sempay_ninjutsu
چهارشنبه 07 مهر 1389, 10:42 صبح
از بین این دوستان کسی نبود که اتوماسیون اداری رو به ما معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمان مدائنی
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:30 صبح
دوستان من كمي تحقيق كردم
سيستم اتوماسيون اداري شامل قسمتهاي زير مي باشد
1 -دبيرخانه كه مهم ترين قسمتشه
2- سيستم حضور غياب
3- سيستم راندمان كاري
در باره دبير خانه يكم براتون توضيح ميدم
سيستم دبيرخانه اينگونه هست كه نامه بايد تو دبيرخانه صادر بشه به قسمت مورد نظر بره شماره نامه بخوره بعد به قسمت تاييد بره و تاييد بشه و بعد به مديريت بره تا امضا بشه بعد به دبيرخانه بركرده و پرينت بشه و به اينصورت هست كه ارباب رجوع نبايد توي طبقات بچرخه و كارش از طريق شبكه انجام ميشه
در كل بگم سيستم بدونه كاغذ اسمشه
اگه اين برنامه درست كني نمره خيلي خوبي ميگيري و خوب ميتوني بفروشيش اگه كامل باشه از 10 ميليون بيشتر مي ارزه
حاضرم كمكت كنم (50-50):لبخند:
Amir Oveisi
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:47 صبح
سلام
به نظر من روی موضوعات غیر تجاری و غیر معمول کار کنید. مثلا برنامه ای بنویسید برای آنالیز ترافیک شبکه با پروتوکل های خاص، یا مثلا بهینه سازی یک الگوریتم پر کاربرد با استفاده از الگوریتم ژنتیک، یا اصلا خودتون یک پروتوکل برای شبکه های خاص منظوره طراحی و پیاده سازی کنید. این چنین موضوعاتی ممکنه خسته کننده به نظرتون برسه و یا بگین که به دردم نمیخوره و ارزش نداره و این حرفا، اما مطمئن باشید که بسیار بیشتر از چیزی که فکرشو می کنید میتونه به دردتون بخوره.
یکی از دوستانم برای پروژه کارشناسی یک پروتوکل برای یک شبکه خاص منظوره طراحی و پیاده سازی کرد و مقالش تو IEEE ثبت شده و الان داره بورسیه می گیره بره فرانسه ارشد بخونه. پس در نظر داشته باشید که با چند ماه تلاش میتونین سرنوشت خودتون رو عوض کنید.
من خودم هم برای پروژه کارشناسی دارم یک شبکه عصبی کار می کنم که بتونه بیماری های قلبی رو از روی نوار قلب تشخیص بده. نکته مهم دیگه اینه که خودتونو محدود به زبان C# نکنید و بر اساس موضوعی که انتخاب کردید، ابزار متناسب با اونو پیدا کنید و با اون کار کنید. نه اینکه اول ابزار رو انتخاب کنید بعد برید سراغ موضوع. به عنوان مثال من خودم برای پروژم از MATLAB دارم استفاده می کنم در حالیکه قبلا اصلا باهاش کار نکرده بودم.
امیدوارم با توجه به نکات بالا بتونین یه موضوع خوب انتخاب کنید.
موفق باشید
sempay_ninjutsu
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:41 عصر
من هدفم یاد گیریه و واسه پول برنامه نمینویسم چون شغلی که الان دارم اصلا" مرتبط با کامپیوتر نیست ولی بخاطر علا قه ای که به برنامه نویسی دارم هنوز ولش نکردم!!!!!
هر دو موضوع بالا که آقا ایمان و امیر خان مطرح کردند بحث های جالبی هستند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-همین بحث اتوماسیون اداری باید واسه یه مکان خاص باشه یا نه میتونه تو همه جا استفاده بشه؟
2-برای نوشتن اتوماسیون نیاز به دانستن چه مبحث هایی است؟مثلا"(برنامه نویسی تحت شبکه وتحت وب و ....)
3-حداقل و حد حداکثر زمان نوشتن این برنامه چقدر است؟
4-برای شروع پروژه از چه جایی باید شروع کنم(یعنی واسه جمع آوری اطلاعات از کجا باید شروع کنم)؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم و از همه دوستان تشکر میکنم!!!!!!!!
vatansara
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:47 عصر
برای سیستم حضور غیاب باید برنامه اون رو هم خودمون بنویسی؟
برای نوشتن باید یه دستگاه حضور و غیاب رو بخریم تا بتونیم برنامه اون رو بنویسیم یا راه دیگه ای هم هست؟
Hussein39
شنبه 10 مهر 1389, 21:38 عصر
منم سیستم اتوماسین رو واسه پروژه کاردانیم انتخاب کردم 9 ماه وقت دارم که هم واسه کنکور کاردانیم بخونم هم پروژه بدم. اگه میشه در مورد اتوماسین یکم در مورد تاپیک 9# یکم توضیح بدید.
با تشکر
h.alizadeh
شنبه 10 مهر 1389, 22:37 عصر
-همین بحث اتوماسیون اداری باید واسه یه مکان خاص باشه یا نه میتونه تو همه جا استفاده بشه؟
2-برای نوشتن اتوماسیون نیاز به دانستن چه مبحث هایی است؟مثلا"(برنامه نویسی تحت شبکه وتحت وب و ....)
3-حداقل و حد حداکثر زمان نوشتن این برنامه چقدر است؟
4-برای شروع پروژه از چه جایی باید شروع کنم(یعنی واسه جمع آوری اطلاعات از کجا باید شروع کنم)؟
1. میتونه واسه چندجا باشه با یک مقدارتغییرات.
2.بستگی داره تحت وب بخوای بنویسی یا تحت شبکه محلی.
3.من برای پروژه کاردانیم برداشتم فقط قسمت دبیرخونه تحت وبشو حدودا دوماه واسم وقت گرفت و میشه گف اولین کارasp.netم بود و تازه با این پروژه یادگرفتمasp.net رو. (البته من خیلی مبتدی بودم ...)
البته کل سیستم اتوماسیون خیلی بزرگه من داکیومنت یکی ازین سازمانهای بزرگ کل استانی رو دیدم خیلی زیاد بود قسمتاش...
4.سایت دانشگاه فردوسی مشهد یک جایی داشت که در مورد پورتال هاش داکیومنت داشت من از اونجا یک pdfدانلود کردم کاملا سیستم دبیرخونه ش رو توضیح داده بود.
توی نت هم سرچ کنید زیاد می بینید.
sempay_ninjutsu
یک شنبه 11 مهر 1389, 12:34 عصر
یه سری به لینک زیر بزنید یکم راجب اتوماسیون حرف زده:
http://www.sppcco.com/news1746.aspx
http://ictworld.blogsky.com/1386/09/21/post-382/
http://www.karapardaz.ir/default.aspx?tabid=118
sempay_ninjutsu
یک شنبه 11 مهر 1389, 12:42 عصر
اینم یه نمونه از تعریف یه اتوماسیون:
http://www.douran.com/HomePage.aspx?TabID=3993&Site=douranportal&Lang=fa-IR
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.