View Full Version : Google Code
jReihane
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:18 عصر
سلام،
من مدتيه كه مي خوام از source forge و google code يه سري كدها رو دانلود كنم.
تا جايي كه سرچ كردم يه سري سايت هايي وجود دارند كه مي شه از طريق اونها وارد اين سايت ها شد. اما مشكل من اينه كه همين سايتا هم فيلترن!!!:گریه::گریه: و من نمي تونم از فيلتر شكن استفاده كنم
آيا راهي وجود داره كه بشه از google code دانلود كرد؟
آيا كسي هست كه به من كمك كنه؟؟؟:افسرده::افسرده::افسر ه:
شديد لازم دارم .......................
ممنون
hamid1988
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:32 عصر
من نمي تونم از فيلتر شكن استفاده كنم
آيا راهي وجود داره كه بشه از google code دانلود كرد؟
اگه هاست داری میتونی وب پراکسی مخصوص خودت رو راه اندازی کنی و سوار بر امواج وب به گشت و گذار بپردازی!
eshpilen
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:39 عصر
خب از Tor استفاده کن. نمیشه؟
ضمنا من در خیلی از موارد مشابه، وقتی با پراکسی یا فیلترشکن وارد سایت مربوطه میشم و تاجایی پیش میرم که لینک دانلود مستقیم بدست میاد، بعدش میتونم اون لینک دانلود مستقیم رو بدون فیلترشکن یا پراکسی هم استفاده کنم. اینطوری خوبیش اینه که سرعت و ثبات خیلی بالاتری بدست میاد معمولا.
یه راه دیگه هم که بعضی وقتا استفاده میکردم این بود که یک وبشل روی هاست (لینوکس) نصب کرده بودم که ابتدا از طریق اون و برنامهء wget فایل مورد نظر رو دانلود میکردم روی سایت (که با سرعت زیادی انجام میشه) و بعد فایل رو از سایت خودم دانلود میکردم. البته استفاده از web shell روی اکثر سایتها غیرقانونی هست و باید مواظب باشی گیر نیفتی :لبخند:
حسین فلاحی
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:40 عصر
قبلا یکی از دوستان روشی برای دانلود از sourceforge معرفی کردن در اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=210569&highlight=sourceforge).
بعدا نوشت: source forge مشکلی نداره، جدیدا.
*)
jReihane
جمعه 09 مهر 1389, 10:39 صبح
از همه ممنونم :)
راهنماييهاي جالبي بود
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.