View Full Version : حذف رکورد بعد از 24 ساعت به صورت اتوماتیک
nassim0
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:56 عصر
با سلام
من می خواستم رکورد های بانکم بعد از زمانیکه براشون تعین می شن پاک بشن . خواهش می کنم راهنماییم کنید . ممنونم
hamhik
سه شنبه 06 مهر 1389, 23:39 عصر
ایده ای که من دارم و بنظرم میرسه اینه:البته این چیزی که میگم کلیه
میومدم تاریخ و زمان رو ذخیره میکردم و تاریخ و زمان جاری رو با تاریخ و زمان قبلی بررسی می کردم اگه تفاوت داشت رکورد ها پاک می شن اگه هم نه که هیچی.
aminghaderi
چهارشنبه 07 مهر 1389, 02:12 صبح
ایده ای که من دارم و بنظرم میرسه اینه:البته این چیزی که میگم کلیه
میومدم تاریخ و زمان رو ذخیره میکردم و تاریخ و زمان جاری رو با تاریخ و زمان قبلی بررسی می کردم اگه تفاوت داشت رکورد ها پاک می شن اگه هم نه که هیچی.
نمی شه ؟! یعنی به این راحتی ها نیست؟!
حذف رکورد بعد از 24 ساعت به صورت اتوماتیک
عنوان بحث این هست؟!
برنامه دستکتاب که نیست ، بهش برنامه بدیم این کار رو انجام بده ، سمت وب هست و مشکلات خودش رود داره و بحث عمیق ایجاد Timer سمت سرور.
من هم با این موضوع مشکل دارم و در اینده ای نه چندان دور نیاز اساسی بهش خواهم داشت ، اساتید و دوستان در صوتی اطلاع لطفا راهنمایی کنند.
ممنون.
pedram_ns
چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:15 صبح
روش بهتر اینه که یک فیلد تاریخ در دیتابیس تعریف کنی و تعیین کنی رکورد مورد نظر بعد از گشت تاریخ مورد نظر غیرفعال(غیرقابل مشاهده برای کاربر) بشه.
مثلا اگر یک خبر رو در دیتابیس دارید این خبر بعد از گشت مثلا یک هفته دیگه در سایت مشاهده نشه ولی همچنان در دیتابیس موجوده. اینطوری اطلاعات قبلی تون رو از دست نمی دید.
naeeme
چهارشنبه 07 مهر 1389, 09:49 صبح
روش بهتر اینه که یک فیلد تاریخ در دیتابیس تعریف کنی و تعیین کنی رکورد مورد نظر بعد از گشت تاریخ مورد نظر غیرفعال(غیرقابل مشاهده برای کاربر) بشه.
مثلا اگر یک خبر رو در دیتابیس دارید این خبر بعد از گشت مثلا یک هفته دیگه در سایت مشاهده نشه ولی همچنان در دیتابیس موجوده. اینطوری اطلاعات قبلی تون رو از دست نمی دید.
موقع نمایش این فیلتر و انجام بدین و اگر واقعا نیاز به حذف دیتا دارید به نظر من استفاده از session_start مفید خواهد بود. مثلا من درsession_start بررسی میکنم که اگر ساعت حدود ساعت 2 صبح بود، همه رکوردهای بیش از 24 ساعت رو پاک کنه. و همین کار رو در Application_End انجام میدم.
البته یه راه حل هم نوشتن JOB در دیتابیس هست که معمولا سروری اجازه این کار رو به شما نمیده
alonemm
چهارشنبه 07 مهر 1389, 13:20 عصر
خب 2 راه داره یک استفاده از قسمت jobs کنترل پنل سایت که یک صفحه که حاوی کد چک کردن تاریخ و حذف رکورده.
2 دومین راه اینه که یک فیلد تاریخ داشته باشی و بایک SP اونو چک کنی. که توسط SQLAgent اجرا بشه.
nassim0
چهارشنبه 07 مهر 1389, 14:20 عصر
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید من مبتدی هستم
Himalaya
چهارشنبه 07 مهر 1389, 14:53 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=249937
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.