PDA

View Full Version : تفاوت ویژوال فاکس پرو با SQLSErVEr2000

samira_shams
چهارشنبه 29 تیر 1384, 14:10 عصر
سلام به همه آقایان. . .
آیا هیچکدام از شما اساتید برتری خاصی بین این 2 برای ایجاد یک پایگاه داده می داند ؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید .

javad_hosseiny
چهارشنبه 29 تیر 1384, 14:34 عصر
هر کدام مزیت و قابلیت خاص خود را دارند ولی در قیاس می توان گفت که
sqlserver اوج هنر مایکروسافت در دیتابیس اینجنین هست ولی قابلیت برنامه نویسی آن در پشتیبانی زبان sql (select quary langauage) هست و بیشتر به عنوان یک اینترفیس در یک زبان برنامه نویسی مثل دلفی یا وی بی استفاده می شود و از آنجایی که دارای قدرت بالایی در کار دیتابیس هست خوب امکاناتی همچون پشتیبانی از جداول به هنگام خرابی (تا حد زیادی نسبت به برق رفتن ها (خروج اضطراری ها) ایمن است، درست کردن خرابی های غیرمحتمل، سرعت بالا در جستجو ، امکان ایمپورت و اکسپورت به سایر دیتابیس ها و.... و امکانات بسیار دیگر که واقعا قابل ستایش هست ولی نهایتا می تواند به عنوان یک ابزار در کنار یک زبان برنامه نویسی دیگر استفاده شود
لیکن ویژوال فاکس اینچنین نیست بلکه علاوه بر داشتن یک دیتابیس اینجنین داخلی و امکانات برنامه نویسی مختلف (مولتی مدیا و گرافیک و ... کلا طراحی) قابلیت مدیریت دیتابیس قدرتمندی نیز دارد و مستقل از هر برنامه دیگری است (نه مشابه وی بی که خود نیازمند یک برنامه دیتابیس دیگر همچون اکسس یا ... می باشد) (مشابه دلفی که دارای دیتابیس پارداکس در داخل خود هست) لیکن به نظر من قدرت ویژوال فاکس تو مباحث دیتابیس از پارداکس دلفی بهتر است و ....
یک نکته دیگر را نیز باید درنظر بگیرید که ویژوال فاکس هم می تواند از sqlserver به عنوان دیتابیس اینجنین استفاده کند و در کل برنامه sqlserver برای مصارف شبکه ای مصرف می شود (یعنی استفاده از آن به صورت single user تقریبا بی معنی (مشابه استفاده از ماشین بنز برای مسافرکشی) ) لیکن ویژوال فاکس برای همه منظور قابل استفاده است (تک کاربر، شبکه و ...) لیکن پیشنهاد می شود در محیط شبکه از sqlserver استفاده کنید

حال این همه تعریف نسبت به sqlserver کردم ولی نهایتا نظر شخصی بنده (با توجه به تجربه شخصی) به این است که mysql قدرتمندتر و مناسب تر نسبت به sqlserver راجع به مدیریت بانک های اطلاعاتی است
و برای برنامه نویسی شبکه پیشنهاد من استفاده از یک زبان تحت وب (مناسب Php) و ایجاد یک نرم افزار webbase و دیتابیس اینجنین mysql

rezaTavak
شنبه 01 مرداد 1384, 07:37 صبح
منم هم MySQL استفاده میکنم و مجبورم از M$SQL استفاده کنم .و MY را ترجیح میدهم.

اما اگر به خاطر لینوکس نبود هیچ وقت دست از فاکس پرو نمیکشیدم! یک جدول 100000 رکورد را سریعتر از Sql سرور لود میکند! البته بالا 100 مگا بایت اطلاعات دیگه بدرد نمی خوره.

در مورد MySQL هم ترجیحا یک چیزی مانند JDBC بهتره تا ODBC.

محمود شمس
شنبه 01 مرداد 1384, 09:15 صبح
سلام به همه دوستان
بنظر من مواردی که در انتخاب یک بانک اطلاعاتی باید در نظر گرفته بشه به ترتیب اهمیت عبارتند از:
1- امنیت داده ها و میزان سطوح دسترسی اطلاعات (بخصوص در شبکه)
2- سرعت و قدرت پردازش بانک اطلاعاتی
3- استفاده و مدیریت راحت تر و کم هزینه تر.

با توجه به موارد فوق Oracle مقام اول ، SqlServer مقام دوم ، VFP سوم و MDB (اکسس) مقام چهارم رو داره.

ولی در کل انتخاب یک بانک اطلاعاتی بستگی به نوع و ارزش پروژه داره. یعنی اگه امنیت داده ها در شبکه از اهمیت خیلی زیادی برخوردار باشه مجبور هستی از Oracle یا SqlServer استفاده کنی در غیر اینصورت با مدیریت در حافظه ، کد نویسی خوب و انتخاب ایندکس های لازم برای فیلدها می تونی از طریق VFP به سرعت و پردازش قابل قبولی برسی. بدون اینکه هیچ مشکلی پیش بیاد. من در پروژه ای حجم رکوردهای اون بیش 500 هزار رکورد بود این موضوع رو ثابت کردم و به مشکلی بر نخوردم.

javad_hosseiny
شنبه 01 مرداد 1384, 11:12 صبح
در رابطه با قیاس بین دیتابیس اینجنین ها مقایسه درستی نداشتید پیشنهاد می کنم به سایتهای غیروابسته که بصورت کارشناسی این نرم افزارها را با هم مقایسه می کنند سری بزنید (با جستجو در گوگل و البته لینکش در همین سایت نیز باید باشد(جستجو کنید))
(با جستجو در همین سایت نیز به مطالب جالبی در رابطه با این برنامه های دست پیدا خواهید کرد)