ورود

View Full Version : جمع قیمت یک ای دی

parsiyan_mohsen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 10:56 صبح
سلام به تمام اساتید محترم.

یه برنامه نوشتم که نام، نام خانوادگی، تاریخ ، و قیمت رو میگیره و تو بانک ذخیره میکنه. و ممکنه که از نام مثلاً علی 50 تا تو بانک باشه فقط قیمتاشون با هم فرق میکنه.
حالا سؤالم اینه که چه دستوری رو تو یه دکمه بنویسم که تمام قیمت هایی که مربوط به علی میشه رو جمع کنه و تو یه تکست نمایش بده.
ممنون میشم از دوستان اگه کمکم کنن چون خیلی بهش نیاز دارم. پس بی صبرانه منتظر جواب اساتید هستم.

RamezanBeik
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:11 صبح
دوست عزيز بهتره اين سوالات رو تو بخش بانك هاي اطلاعاتي مطرح كني اما در هرصورت.....
سوال شما رو درست متوجه نمي شم.
مي خواهيد قيمت هايي را كه اسم اونها علي هست رو با هم جمع بزنيد؟
اگر اينجوري با شه با دستورات وتوابع SQL اين كارها به راهتي انجام مي شه.

parsiyan_mohsen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:21 صبح
منظورم خیلی واضح هست ، یعنی تمام قیمت هایی که تو ای دی علی ثبت شده رو جمع کنه و تو یه تکست نشون بده.
دوستان میشه یه نمونه از همون دستور Sql واسم بزارین؟

mpmsoft
چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:44 صبح
Select sum(price) From tblname where fname='ali'

parsiyan_mohsen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:16 عصر
ممنون از راهنمائیت آقای mpmsoft شما همیشه به من لطف کردین. حالا من می خواهم که کاربر خودش نام فرد رو تو یه تکست بنویسه و بعد برنامه قیمت های اون فرد رو محاسبه کنه. اینی که شما نوشتین فقط یک ای دی رو حساب می کنه. این رو چجوری باید بنویسم.

parsiyan_mohsen
چهارشنبه 07 مهر 1389, 12:44 عصر
میشه لطفاً یه نفر جوابمو بده؟ این نمونه ای هست که خودم گذاشتم اگه اینو ببینید کاملاً متوجه میشین. لطفاً راهنمائیم کنین.

mpmsoft
چهارشنبه 07 مهر 1389, 13:03 عصر
Private Sub Command1_Click()
Dim rs As New ADODB.Recordset
rs.Open "Select sum(gheymat) From id where name='" & Text2.Text & "'", Adodc1.ConnectionString, adOpenStatic, adLockOptimistic
Text1.Text = rs(0)
End Sub