PDA

View Full Version : سوال: لینک فعال

ArtMiz
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:02 عصر
درود بر دوستان
چطور میشه لینکی رو که به یکی از صفحه های سایت اشاره میکنه رو وقتی روش زدیم و رفتیم تو اون صفحه متمایز کرد. از active استفاده کردم ولی جواب نمیده. شاید درست استفاده نکردم. میشه راهنماییم کنید.

.menu ul li a { float:right; margin:0; padding:8px 0; color:#8f999e; font:normal 12px Tahoma, Geneva, sans-serif; text-decoration:none;}
.menu ul li a:hover { color:#fff; border-bottom:3px solid #e8ad09;}
.menu ul li a:active { color:#fff; border-bottom:3px solid #e8ad09;}

drstrike
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:26 عصر
a:active واسه وقتیه که کلیک رو لینک نگه میداری.
باید از a:visited استفاده کنی

mohsen.dbnet
چهارشنبه 07 مهر 1389, 23:14 عصر
علاوه بر کارهایی که دوستمون اشاره کرد رو انجام دادی باید هر بار مرورگرتو از Cash خالی کنی که وقتی دوباره خواستی تغییراتو ببینی بتونه نمایش بده.
درضمن visited رو قبل hover استفاده کن.

موفق باشی

ArtMiz
چهارشنبه 07 مهر 1389, 23:26 عصر
اگه از کش خالی کنم سرعت مرور صفحات پایین میاد. از visit هم استفاده کنم باید همونطور که شما گفتین کش رو پاک نکم. راه دیگه ای نداره؟

mohsen.dbnet
چهارشنبه 07 مهر 1389, 23:48 عصر
این چیز هایی گفتم فقط واسه تست صفحت بود و کاربری که اولین بارشه صفحتو باز می کنه هیچ مشکلی نداره.

ArtMiz
پنج شنبه 08 مهر 1389, 04:50 صبح
ممنون از جوابتون
منظور منو شما درست متوجه نشدی. اگه کاربر صفحه اول رو ببینه لینکش متایز میشه، اگه بعدش بیاد لینک صفحه دوم رو بزنه دومی هم متمایز میشه در صورتی که اولی هم متمایز شده. من میخوام فقط لینک صفحه فعال متمایز باشه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

drstrike
پنج شنبه 08 مهر 1389, 14:41 عصر
من میخوام فقط لینک صفحه فعال متمایز باشه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

ضمیمه را دریافت کنید.

ArtMiz
شنبه 10 مهر 1389, 23:58 عصر
ممنونم
آره خيلي راه خوبيه، ولي مشكل اينه كه منوي من تو Include، PHP ميشه و من مي خوام با CSS كار رو انجام بدم. نمي خوام كد بنويسم واسه اين كار( يعني اگه بشه مي خوام ببينم راهي وجود داره). اگه راهي هست راهنماييم كنيد لطفا.

twelve
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:00 عصر
اینجا (http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&q=css+current+page&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=css+current&gs_rfai=&fp=c6affe93747c32d0) رو ببینی به دردت میخوره احتمالا

ArtMiz
دوشنبه 12 مهر 1389, 15:01 عصر
آره ممنون همينه. ولي واسه من جواب نميده. در هر صورت ممنون. خيلي راه حل قشنگي بود:قلب: