PDA

View Full Version : سوال: دلیل این error چیه؟

mahdishad
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:04 عصر
من برنامه ای با C#‎ و پایگاه داده sqlserverExpress2005 نوشتم که برای اتصال هم از این connection string استفاده کردم.

"server=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + System.IO.Directory.GetCurrentDirectory() + "\\db\\education_1.mdf;Database=education_1;Trusted _Connection=Yes;Integrated Security=true";

بعد یک install برای برنامم ساختم و ون رو رو کامپیوتر دیگه ای نصب کردم.الان وقتی برنامه نصب شده رو اجرا می کنم sqlserverExpress2005 این error رو میده:

System.Data.SqlClient.SqlException: The log scan number (55:19:2) passed to log scan in database 'education_1' is not valid. This error may indicate data corruption or that the log file (.ldf) does not match the data file (.mdf). If this error occurred during replication, re-create the publication. Otherwise, restore from backup if the problem results in a failure during startup.
Could not open new database 'education_1'. CREATE DATABASE is aborted.
Cannot attach the file 'D:\Program Files\MB\My Product Name\db\education_1.mdf' as database 'education_1'.

درضمن اسم database=education_1'
و برنامه رو تو مسیرزیر نصب کردم :

'D:\Program Files\MB\My Product Name

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی برام مهم

aghayex
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:53 عصر
توی همین مسیر برید ببینم اصلا دو فایل mdf و ldf رو دارید یا نه

mahdishad
جمعه 09 مهر 1389, 13:16 عصر
توی همین مسیر برید ببینم اصلا دو فایل mdf و ldf رو دارید یا نه

عزیز رفتم. و هر 2 فایل هستش.

بهزادصادقی
جمعه 09 مهر 1389, 21:07 عصر
من یک search انجام دادم توی اینترنت. یکی از عواملی که می تواند منجر به این خطا شود این است که آن database ای را که شما می خواهید آن را attach کنید ممکن است قبلا attach شده باشد. آیا شما مطمئن هستید که آن دیتابیس تا لحظه ای که می خواهید attach اش کنید، attach نشده؟

یک راه که می توانید این را چک کنید آن است که با استفاده از SQL Server Management Studio وصل شوید به SQL Server Express و ببینید که آیا این دیتابیس attach شده یا نه.

اگر این مشکل شما نیست، احتمال می رود که دیتابیس شما corrupt شده. ببینید آیا می توانید از طریق SQL Server Management Studio آن را attach کنید یا نه.