PDA

View Full Version : جریمه فعالیت نادرست

mmd2009
چهارشنبه 07 مهر 1389, 22:13 عصر
با سلام

ببخشید من هر کجایی رو که گشتم چنین چیزی ندیدم البته شاید زیاد هم نگشتم ولی به هر حال اگر تکراری بود پاک کنید ولی لینکش اون مکان رو قبلش بذارید.

حالا سوال:

بعد از چندتا جریمه از سایت اخراج میشیم. بعدش هم یک چیزی هست فرق کارت قرمز با زرد چی هست. و مثلا من 3 بار جریمه شدم:ناراحت:

یکیشون که امروز بود = فعالیت Warez : که البته واقعا اون پست رو قبول دارم نباید میزدم که به نظرم کاملا درست بود که امروز این جریمه رو گرفتم و مثلا بالاش نوشته 10 امتیاز . این امتیاز ها چی هستند. کجا درج میشن. ایا این جریمه ها قابل بخشش هستند. کلا یک توضیحی بدید ممنون میشم. و این انتضا یعنی چی ؟؟ مثلا بعد از انتضا بخشش میخوریم یا مثلا یه کار دیگه ای اتفاق می افته.

xxxxx_xxxxx
پنج شنبه 08 مهر 1389, 14:33 عصر
سلام،
کارتهای زرد اخطار هستند و کارتهای قرمز جریمه.
کارتهای زرد امتیازی ندارند و کارتهای قرمز بر حسب نوع جریمه دارای امتیاز هستند.
اگر مجموع امتیازهای یک کاربر به 20 برسه به طور موقت برای دو هفته از دسترسی به انجمن محروم میشه.
برخی جریمه ها دارای تاریخ انقضا هستند، وقتی تاریخ انقضا فرا برسه، جریمه سرجاش هست اما فقط امتیازش محسوب نمیشه.

موفق باشید/

returnx
پنج شنبه 08 مهر 1389, 14:50 عصر
اونوقت از کجا بفهمیم کارت زرد یا قرمز گرفتیم؟
و میشه بپرسیم دلیل محرومیت اقای(یا خانوم) juggle چی بود؟ ما که چیز خاصی از ایشون ندیدیم.

mmd2009
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:24 عصر
خب دوست عزیز رو یوزرت کلیک کن بعدش دیدن پروفایل رو بزن سپس یک صفحه باز میشه رو تب پیج نوشته جرایم

SAASTN
پنج شنبه 08 مهر 1389, 15:36 عصر
خب دوست عزیز رو یوزرت کلیک کن بعدش دیدن پروفایل رو بزن سپس یک صفحه باز میشه رو تب پیج نوشته جرایم
تا زمانی که حسابت پاکه اون تب رو نداری، بعد ار حبس اون تب ظاهر میشه.:اشتباه: