ورود

View Full Version : عنوان طولانی سایت

Apache66
پنج شنبه 08 مهر 1389, 17:37 عصر
سلام خدمت مدیران
میخواستم بدونم دلیل طولانی شدن عنوان سایت " برنامه نویس ، مرکز آموزش و تبادل دانش در زمینه C#‎ .Net ASP.NET SQL PHP مهندسی نرم افزار، برنامه نویسی، آموزشگاه برنامه نویس " چیه؟
اگر واسه جستجوی بهتر توی گوگل هست باید بگم این عنوان بیش از حد طولانیه و همون برنامه نویس به نظر بنده (شاید نظرم اشتباه باشه) کافی بود
چون اینطوری وارد هر تالار و زیر شاخه هایش که میشویم عنوان طولانی و طولانی تر میشه
بنده توی هیچ فرومی و سایتی ندیدم که اینقدر عنوان طولانی بوده

مهدی کرامتی
پنج شنبه 08 مهر 1389, 20:50 عصر
این تغییر موقتی است و برای تست یک سری موارد روی Search Engine Optimization انجام میشه.

Apache66
جمعه 30 مهر 1389, 14:16 عصر
سلام
این تست تموم نشد؟
این عنوان خیلی من رو اذیت میکنه بقیه دوستان رو نمیدونم چه نظری دارن؟

silverfox
جمعه 30 مهر 1389, 16:39 عصر
احتمالا جواب داده که هنوز داره استفاده می شه ولی تقریبا نمی شه توی عنوان فهمید الان کجا هستی انقدر طولانیه...

علیرضا مداح
جمعه 30 مهر 1389, 16:53 عصر
سلام،

این عنوان خیلی من رو اذیت میکنه بقیه دوستان رو نمیدونم چه نظری دارن؟ این عنوان چه تاثیر منفی بر روی عملکرد شما در حوزه ی فعالیت علمی در این سایت دارد؟

،/

silverfox
جمعه 30 مهر 1389, 21:56 عصر
مثلا الان تو تاپیک "عنوان طولانی سایت" هستیم ولی تایتل رو که نگاه کنی نه اولش اینه نه آخرش وسطشه یعنی مثل قبل با یک نگاه نمی شه عنوان رو تشخیص داد...تاثیرش رو اگه با این نظر که اینطوری خوبه و همین طوری هم باید بمونه ببینیم خوب تاثیری نداره خیلی، می شه بهش عادت کرد ولی اگه از نظر سهولت برای کاربرا باشه طبق عادت خیلی وقتا آدم اون بالا رو نگاه می کنه و می بینه کجاس... سوال چیه موضوع بحث چیه...ولی اینطوریشم خوب میشه عادت کرد...

c4soft
جمعه 30 مهر 1389, 22:49 عصر
سلام
مشكلي در بود و نبودش ديده نميشه !
دوستان يك جانبه به اين موضوع نگاه نكنند
يادمه چند وقت پيش تو گوگل جستجو ميكردم اسم اين سايت اول نبود
ولي حالا اوله

Pouri_sb
شنبه 01 آبان 1389, 15:29 عصر
سخته! باید یک خط بخونی تا بفهمی کجایی! قبلا 5-6 کلمه فقط بود!

Apache66
شنبه 01 آبان 1389, 18:07 عصر
سلام،
این عنوان چه تاثیر منفی بر روی عملکرد شما در حوزه ی فعالیت علمی در این سایت دارد؟

،/

بحث اصلا سر این نیست
من میخوام مثلا به جای که تاپیک سوال شده برگردم که این عنوان طولانی اذیتم میکنه
من به شخصه اولین فرومی میبینم این کار رو کرده
این اصلا تاثیری توی موتورهای جستجو از جمله گوگل تا اونجای که من میدونم نداره
به هر حال ما که به همه چی اجباری بودن شما که تحمیل شده عادت کردیم اینم روش !

silverfox
شنبه 01 آبان 1389, 18:40 عصر
تاثیر که داره...
به نظر من اگه بشه عنوان تاپیک تکه آخر عنوان قرار بگیره نه وسطش که قابل تشخیص با یه نگاه باشه مشکل حل بشه فکر کنم به خاطر عبارت انگلیسی وسط فارسی اینطوری شده که در source code صفحه، وسط نیست ولی در تایتلی که در براوزر دیده می شه وسط قرار می گیره!
برنامه نویسی|آموزشگاه...عنوان طولانی سایت...مرکز آموزش
اگر باشه برنامه نویس|آموزشگاه.......عنوان طولانی سایت فکر کنم بهتر باشه!