View Full Version : نام این ترفند چیه؟
cardano7
پنج شنبه 08 مهر 1389, 21:40 عصر
سلام
لطفا به من گیر ندید که این موضوع چه ربطی به C# داره. نمی دونم این سوال رو کجا مطرح کنم، کنار بقیه ی پست هام در C# مطرح می کنم.
این لینک عکس رو با اینترنت اکسپلورر باز کنید:
http://img.teh-music12.com/images/75534947560005929851.jpg
بعد نقاشی رو select کنید(با فایرفاکس اون جواب دلخواه رو نمی ده).
واقعا حیرت انگیزه!
می خواستم بدونم این ترفند نامش چیه؟ و چرا فقط با اکسپلورر این جواب رو میده؟ و چرا فقط با زوم 100 در صد؟ چطور میشه از این جور عکس ها تولید کرد؟
ناخود آگاه این سوال پیش میاد که مکانیزم select عکس دقیقا چه شکلیه؟
sinashahab
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:05 عصر
جالب بود ولی اصلا به سی شارپ که نه کلا به برنامه نویسی تقریبا ربطی نداره.
این یه چیز جالب بود. فقط سوالم اینجاس چرا وقتی داری سلکت می کنی عکس رو اون عکس 2 دیده میشه و وقتی کلیک رو رها کنی در حالی که عکس سلکت شده ولی بازم عکس 1 نمایش داده میشه !!
cardano7
پنج شنبه 08 مهر 1389, 22:10 عصر
این یه چیز جالب بود. فقط سوالم اینجاس چرا وقتی داری سلکت می کنی عکس رو اون عکس 2 دیده میشه و وقتی کلیک رو رها کنی در حالی که عکس سلکت شده ولی بازم عکس 1 نمایش داده میشه !!
تا زمانی که اسم این ترفند و مکانیزم سلکت حالت اول و دوم را پیدا نکنیم، این سوال رو نمیشه جواب داد.
جالب بود ولی اصلا به سی شارپ که نه کلا به برنامه نویسی تقریبا ربطی نداره.
سعی می کنم یک جوری ربطش بدم که اشکال شرعیش هم مرتفع بشه!
sinashahab
پنج شنبه 08 مهر 1389, 23:58 عصر
یه چیزایی دستگیرم شد :(حدس می زنم چون قبلا شبیه اینو دیده بودم)
زمانی که تازه عکس ها و بازی های 3d اومده بودن که باید یه عینک آناگیلف(اسمش یادم نیست) میزدی و بعدش یه کم سه بعدی معلوم بود. رفتم دنبالش و همین طور عکس ها و بازی ها رو تست کردم و به این رسیدم که اینا از مغرمون سو استفاده می کنن !! یعنی اینکه با چشمی که رنگش قرمز هست نگاه می کنی خطوطی رو می بینید که رنگ اونا آبی هست و با اون یکی چشم برعکس .
بعد از اون اومدم اینو تست کردم که یا paint یه نمونه عکس ایجاد کردم که در اون یه بار با رنگ قرمز چیزایی نوشتم و بعدش با رنگ آبی این کارو کردم و وقتی با هر چشم نگاه می کردی یه کدوم از اون نوشته ها دیده می شد.
خوب حالا چه ربطی داره :لبخند:: اینا رو گفتم برای بعضی افراد که بهتر متوجه بشن.
اینا اومدن رنگ پیکسل ها رو (دستی یا با برنامه) طوری تعیین کرده بودن به طور معمولی عکس یه مرد بود ولی وقتی سلکت می شد (یعنی اینکه با رنگ آبی ترکیب می شد) عکس یه زن دیده می شد .
این جور که من برداشت کردم باید وقتی کلیک هم رها میشه عکس 2 در حال نمایش باشه ولی اینطور نیست.
اگه جاییش خوب نیست تو پیام خصوصی بگید تا پاک کنم :چشمک:.
s.khoshfekran
جمعه 09 مهر 1389, 00:08 صبح
با JavaScript و HTML راحت میشه اینکار رو انجام داد!
sinashahab
جمعه 09 مهر 1389, 00:11 صبح
چی ؟؟!:افسرده:
اخه این فایل پسوندش jpg هست نه html و ..... .
AmirAmiri
جمعه 09 مهر 1389, 00:29 صبح
سلام.
به جاوا اسکریپت و HTML ربطی نداره. عکس رو ذخیره کنید و با IE بازش کنید بازم همینطوری میشه.
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 00:42 صبح
دوستان می شه بگین موضوع چیه؟
این فقط یک عکس سربازه و دیگر هیچ؟!
Slytherin
جمعه 09 مهر 1389, 01:23 صبح
با اندازه 100% و در IE آزمایش کنید، تصویری دیگر را مشاهده خواهید کرد.
trade_mark
جمعه 09 مهر 1389, 11:30 صبح
زمانی که تازه عکس ها و بازی های 3d اومده بودن که باید یه عینک آناگیلف(اسمش یادم نیست) میزدی و بعدش یه کم سه بعدی معلوم بود. رفتم دنبالش و همین طور عکس ها و بازی ها رو تست کردم و به این رسیدم که اینا از مغرمون سو استفاده می کنن !! یعنی اینکه با چشمی که رنگش قرمز هست نگاه می کنی خطوطی رو می بینید که رنگ اونا آبی هست و با اون یکی چشم برعکس .
بعد از اون اومدم اینو تست کردم که یا paint یه نمونه عکس ایجاد کردم که در اون یه بار با رنگ قرمز چیزایی نوشتم و بعدش با رنگ آبی این کارو کردم و وقتی با هر چشم نگاه می کردی یه کدوم از اون نوشته ها دیده می شد.
اینا اومدن رنگ پیکسل ها رو (دستی یا با برنامه) طوری تعیین کرده بودن به طور معمولی عکس یه مرد بود ولی وقتی سلکت می شد (یعنی اینکه با رنگ آبی ترکیب می شد) عکس یه زن دیده می شد .
این جور که من برداشت کردم باید وقتی کلیک هم رها میشه عکس 2 در حال نمایش باشه ولی اینطور نیست.
یک نفر از کل رای دهندگان این پاسخ را 100 در صد مفید ارزیابی کرد
eshpilen
جمعه 09 مهر 1389, 13:50 عصر
به بابا یعنی تو این طرف رو نمیشناسی نمیدونی کیه؟ :متعجب:
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 14:08 عصر
به بابا یعنی تو این طرف رو نمیشناسی نمیدونی کیه؟ :متعجب:
طرف رو که نمی شناسم هیچ ، تصویر هم اون طور که دوستان تعریف می کنن نیست.
فقط یک تصویر کوچک هست در گوشه صفحه با زوم 100% اینترنت اکسپلورر. وقتی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.
فکر کنم یک قابلیتی کم داره سیستمم. شاید هم یک قابلیتی داره که بقیه ندارن:چشمک:.
اما با قوه تخیل خودم می تونم یک خانم نشسته در گوشه عکس رو حدس بزنم.
syntiberium
جمعه 09 مهر 1389, 14:18 عصر
شما چجوری یه خط از یه پاراگراف را با ماوس انتخاب می کنید ؟ با درگ کردن ماوس . همونجوری عکس را انتخاب کنید تا به تصویر زیر برسید .
57484
eshpilen
جمعه 09 مهر 1389, 14:35 عصر
شما چجوری یه خط از یه پاراگراف را با ماوس انتخاب می کنید ؟ با درگ کردن ماوس . همونجوری عکس را انتخاب کنید تا به تصویر زیر برسید .
57484
خب اینکه همون یاروهه دیگه! فرقی نکرد که!!
سوسانو رو میگم بابا!
موضوع اینه که سوسانو اصلا مال 300 سال پیش بوده اون موقع تفنگ و اینا نبوده :متفکر:
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 16:56 عصر
اما من فکر کنم موضوع خیلی پیچیده تر از اینهاست.
درسته. مسأله همینجاست که چرا وقتی رها می کنیم عکس هم انتخاب شده هست برمی گرده سر جاش؟!
یک چیز دیگه: وقتی عکس دوم رو که یکی از دوستان اینجا گذاشتن دوباره این عمل رو روش انجام می دیم تصویر کاملا ناپدید می شه و هیچ کدوم از دو عکس نمایش داده نمی شه!
http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=57502&d=1285943924
saied_hacker
جمعه 09 مهر 1389, 21:15 عصر
من ie8 دارم هیچیم نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HollyGhost
جمعه 09 مهر 1389, 21:53 عصر
ترفند بسیار ساده ای است.
قضیه از این قرار است که IE 6 برای select تصاویر بجای اینکه یک لایه آبی رنگ را روی تصویر نقاشی کنه، میاد پیکسل پیکسل نقاط آبی رو قرار می ده طوری که در اندازه واقعی شما متوجه اون نمی شید.
پس نقاط یک در میان بر روی تصویر نقاشی میشن.
در مرورگرهای پیشرفته تر به جای این کار یک لایه کم رنگ آبی رو نقاشی می کنند که زیبا تر نتیجه میده.
در این تصویر طراح هم دقیقا از این ویژگی IE 6 استفاده کرده و با تنظیم نقاط آبی و نقاط روشن دو تصویر رو در هم ترکیب کرده. یک تصویر که بدون نقاط آبی دیده نمی شه (به علت ترکیب رنگ). و تصویر مخفی که فقط در وجود نقاط آبی دیده می شه.
علت حساس به زوم هم بودن به همین خاطر هست که موقعیت نقاط آبی عوض می شه و تصویر غیر قابل مشاهده میشه.
این روش select در ویندوز xp برای آیکون ها هم استفاده میشه و با کمی حوصله می شه کارهای جالبی کرد.
sinashahab
جمعه 09 مهر 1389, 22:18 عصر
تقریبا اره ولی پس چرا وقتی کلیک رو رها می کنیم عکس برمیگرده ؟
HollyGhost
جمعه 09 مهر 1389, 22:23 عصر
این به مرورگرتان بستگی داره، ببین چی شده. ctrl+A هم همین کار رو می کنه.
مهم وجود نقاط ابی از طریق select هست و روشش مهم نیست!
sinashahab
شنبه 10 مهر 1389, 05:58 صبح
فکر کنم منظورمو متوجه نشدید.
وقتی در حال سلکت هستید و هنوز کلیک موس رو در اینترنت اکپلورر نگه داشتید تصویر۲ دیده می شود.
ولی وقتی در حالت سلکت شده کلیک رو رها کرده با اینکه سلکت هست ولی تصویر دومی نیست و همون اول نمایش داده میشه.
متوجه منظورم شدید؟
cardano7
شنبه 10 مهر 1389, 08:04 صبح
من ie8 دارم هیچیم نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من هم ie8 دارم. ولی برای من کار می کنه.
این ورژن ie من هست: 8.0.7600.16385
ترفند بسیار ساده ای است.
قضیه از این قرار است که IE 6 برای select تصاویر بجای اینکه یک لایه آبی رنگ را روی تصویر نقاشی کنه، میاد پیکسل پیکسل نقاط آبی رو قرار می ده طوری که در اندازه واقعی شما متوجه اون نمی شید.
پس نقاط یک در میان بر روی تصویر نقاشی میشن.
در مرورگرهای پیشرفته تر به جای این کار یک لایه کم رنگ آبی رو نقاشی می کنند که زیبا تر نتیجه میده.
در این تصویر طراح هم دقیقا از این ویژگی IE 6 استفاده کرده و با تنظیم نقاط آبی و نقاط روشن دو تصویر رو در هم ترکیب کرده. یک تصویر که بدون نقاط آبی دیده نمی شه (به علت ترکیب رنگ). و تصویر مخفی که فقط در وجود نقاط آبی دیده می شه.
علت حساس به زوم هم بودن به همین خاطر هست که موقعیت نقاط آبی عوض می شه و تصویر غیر قابل مشاهده میشه.
این روش select در ویندوز xp برای آیکون ها هم استفاده میشه و با کمی حوصله می شه کارهای جالبی کرد.
ممنون از توضیحاتتون. حیف که دکمه ی تشکر این سایت غیرفعال شده و گر نه از شما و دیگر دوستان تشکر می کردم.
درسته. مسأله همینجاست که چرا وقتی رها می کنیم عکس هم انتخاب شده هست برمی گرده سر جاش؟!
در صفحات HTML که این عکس در کنار متن قرار میگیره، حتی با رها کردن ماوس هم تصویر بر نمیگرده.
در کل اگر کسی اسم انگلیسی این ترفند را پیدا کرد، ممنون میشم.
MoS4k1
شنبه 10 مهر 1389, 14:41 عصر
منم ویندوز 7 دارم و اجرا میشه
باید موس رو بیرون از عکس بگیری و روی عکس بکشی.اگر توجه کنید بعد از اینکه عکس دومی ظاهر میشه اثراتی از عکس اول روش هست
kamran00f
یک شنبه 11 مهر 1389, 00:25 صبح
منم ویندوز 7 دارم و اجرا میشه
باید موس رو بیرون از عکس بگیری و روی عکس بکشی.اگر توجه کنید بعد از اینکه عکس دومی ظاهر میشه اثراتی از عکس اول روش هست
اگه شما بیشتر دقت کنی میبینی که همون اولشم اثراتی از تصویر دوم هست. این 2 تا تصویر روی هم هستن و با سلکت کردن با هر جنگولک بازی ای که هست اثر تصویر 1 رو کم میکنن که تصویر 2 واضح تر برسه و در حالت معمولی هم برعکس همین قضیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.