View Full Version : تبریک به مدیران
حسین فلاحی
جمعه 09 مهر 1389, 00:21 صبح
خدمت مدیران عزیز آقای mehdi.mousavi و آقای علیرضا مداح به خاطر ترفیع رتبه تبریک عرض می کنیم.
امیدوارم موفق باشین و همیشه این محیط صمیمی پابرجا بمونه.
raziee
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:57 عصر
بنده هم به این دو عزیز تبریک میگم.
Saeed_m_Farid
چهارشنبه 14 مهر 1389, 00:10 صبح
من هم تبریک میگم، واقعاً در ایجاد محیط صمیمی و ارتقاء سطح کیفی خیلی زحمت کشیدن و وقت و هزینه علمی کردند ...
یک سوال هم داشتم، شما ترفیع رو از کجا فهمیدین؟ رنگ ها معنی خاصی دارند؟ مثلاً این ترتیب درست هست (به اشخاص اشاره ندارم، رنگ ها رو میگم) :
DelphiAssistant (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=1206)
سبز (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4729)
زرشکی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41233)
بنفش (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7945)
قرمز (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=86226)
آبی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=41415)
همه مدیرا اساتید بحق ما هستند ولی قرمزها مثل اینکه یه نسل دیگه بودن! همه عجیب غریب هستند (اکثراً بودند): Inprise (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=1341) ، Identifier (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=9013) ، oxygenws (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4661) ، Sepidar (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4621) ، shaniaki (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=2964) ، sinpin (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=6235) و ...
راستی چطور یکی قرمز میشه؟
Dr.Bronx
چهارشنبه 14 مهر 1389, 01:13 صبح
اعضای VIP کسانی هستند که قبلا مدیر بودند و الان بازنشسته شدند .
موفق باشید ./
mehdi.mousavi
چهارشنبه 14 مهر 1389, 10:31 صبح
سلام.
از همگی دوستان ممنونم (+ افرادیکه در پیام خصوصی یا در لابلای پیامهای سایت، لطف خودشون رو ابراز کردن).
موفق باشید.
پاورقی: الان 50 نفر میخوان تاپیک ایجاد کنن که چرا سوالات ما رو در این بخش جواب نمیدید، اما تا یه تاپیکی باز میکنیم و تشکر میکنیم سر و کلتون پیدا میشه و ... حقیقتش به این تاپیک هم قصد نداشتم پاسخ بدم، اما خوب، دور از ادب دیدم که لطف بچه ها رو بی پاسخ بذارم.
Goldene
چهارشنبه 14 مهر 1389, 17:35 عصر
با سلام
من هم تبريك ميگم ولي اي كاش جواب اون 50 نفر رو ميدادي كه چرا ؟؟
در ثاني اگه قرار بود كه همه بي خيال باشن و هيچ جوابي به كسي داده نشه از اين رو همه چيز راكد مي موند
و راجع به اين قول خودتون
... حقیقتش به این تاپیک هم قصد نداشتم پاسخ بدم، اما خوب، دور از ادب دیدم که لطف بچه ها رو بی پاسخ بذارم.
اي كاش تو همه تاپيكها جواب ندادن رو دور از ادب ميديدي
حسین فلاحی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:25 عصر
با سلام
من هم تبريك ميگم ولي...
ای بابا!
اینجا هم بی خیال نمی شین؟
پی نوشت: شما حتی حاضر نیستی به خاطر چیزی که اون رو حق می دونی از خودت مایه بذاری و یک اکانت دیگه می سازی
البته می تونم حدس بزنم مال کیه...
Goldene
چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:38 عصر
با سلام
تهمت زدن خيلي راحته حتي راحت تر از آب خوردن ولي جوابي كه تو اون يكي دنيا ميدن خيلي سخته حتي سخت تر از جا به جا كردن يك كوه
من اولين بار هست كه اومدم اين سايت و هرگز هم به چند اكانت سازي علاقه ندارم
بعدشم حرف حق كه ناراحتي نداره برادر عزيز حرف من بي ربط نبود
خودت رو بزار به جاي يكي از اون افرادي كه سوالاتي دارن كه براي اونا مشكل هست ولي براي افرادي ساده ترين هست ولي بازم با اين حال اين افراد مغرورانه از كنارش بي توجه رد ميشن
اي كاش همه مردم دنيا در همه زمينه ها خساوتمند بودن
علم هم زكاتي داره و زكات علم آموزشش به ديگران هست
hosseincrespo
چهارشنبه 14 مهر 1389, 19:31 عصر
من واقعا بهتون تبریک میگم....من تازه وارد برنامه نویسی و ... شدم و انشالله بتونم از مطالب این فروم استفاده کنم...اما راستش در نگاه اول رفتار دوستمون c77441 به چشمم قشنگ نیومد...اسم من محمد حسین ه و امید وارم لحظه های خوبی رو تو این فروم بگذرونم و از شما عزیزان کمک بگیرم...باعلی
mehdi.mousavi
چهارشنبه 14 مهر 1389, 19:52 عصر
با سلام من هم تبريك ميگم ولي اي كاش جواب اون 50 نفر رو ميدادي كه چرا ؟؟ در ثاني اگه قرار بود كه همه بي خيال باشن و هيچ جوابي به كسي داده نشه از اين رو همه چيز راكد مي موند و راجع به اين قول خودتون اي كاش تو همه تاپيكها جواب ندادن رو دور از ادب ميديدي
سلام.
بسیاری از سوالاتی که در این بخش مطرح میشن، پاسخشون در عنوان سوال نهفته هستش. من عادت ندارم در مورد بدیهیات توضیحی ارائه بدم، اما اگر مایلید، پس خوب به پاسخهایی که میدم فکر کنید.
چگونه مدیر سایت شویم؟
برای اینکه مدیر سایت باشیم، ابتدا باید مدیر رفتار خودمون باشیم.
سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست می دهد؟
بخش C# داره تکراری میشه
آیا گفتگوهای فنی رو ادامه نمیدید؟
و ...
همه این مسائل بستگی به تک تک شما ها داره. اگر آستینهای همت رو بالا بزنید و حرکتی کنید، خیر. در غیر اینصورت بله. تکراری میشه، کیفتیش رو از دست میده و ... حتی Scott Gu و ... هم نمیتونن اینجا رو نجات بدن. گوستاو لوبون، یه حرف قشنگی میزنه: "اراده های ضعیف همواره بصورت حرف و گفتار خودنمایی می کنند، در حالیکه اراده های قوی جز در لباس عمل و کردار ظهور نمی یابند".
ما گفتگوی فنی اول رو شروع کردیم و به انجام رسوندیم، چون میدیدیم که بچه ها از نبود یه منبع فارسی برای نوشتن یک کد خوب بی بهره هستن. نوشتن اون متنها از من وقت بسیار زیادی برد، به این امید که ممکنه موج جدیدی از این گفتگو ها توسط افرادیکه نمیشناسیمشون، شروع بشه. اما در عمل چی نصیبمون شد؟ این سوال که "پس گفتگوی بعدی رو کی شروع می کنید؟"
هیچ کسی نیومد بگه "آقای فلانی، من تو فلان زمینه تخصص دارم و مایلم برام یه گفتگوی فنی ترتیب بدید تا من نقش یکی از میهمانان برنامه رو ایفاء کنم". در عوض، همه سعی کردیم تا از دیگران مایه بذاریم، وقت دیگران، دانش دیگران، تلاش دیگران، هزینه دیگران و ... پس شما چی برای این سایت میذارید؟ اگر قرار باشه همش بشه "من من من"، خوب این وسط "تو" چی کاره ای؟ من پس از چه کسی مطلب یاد بگیرم؟
اگر قرار باشه همیشه من بنویسم، دیگران استفاده کنن، خوب منم بعد یه مدت فسیل میشم و در جهت نابودی گام بر میدارم. منم باید وقت بذارم، با تکنولوژیهای جدید آشنا بشم، اونها رو در عمل بکار ببندم، و در نهایت، اگر زمانم بهم اجازه داد، مطالبی که یاد گرفته ام رو با دیگران به اشتراک بذارم.
بسیاری از بچه ها حتی حاضر نیستن برای اینکه وقتی ازشون گرفته نشه ابتدا یه جستجوی ساده در سایت بکنن تا ببینن آیا به سوال اونها پاسخ داده شده یا خیر، سپس پست خودشون رو ارسال کنن. بلافاصله پس از وارد شدن به انجمن کلید "موضوع جدید" رو میزنن و جملاتی می نویسن که مستلزم حداقل 3-4 پست دیگه هستش تا در مرحله اول معلوم بشه سوال برای چی داره مطرح میشه و کاربر قصد داره چه کاری انجام بده. بعدش هم که مساله روشن میشه، کاشف بعمل میاد که اون سوال قبلا 10 دفعه دیگه پاسخ داده شده و ... چطوری هستش که وقت شما ارزشمنده، اما وقت من و امثال من نیست؟
من اینو تو پیام خصوصی به یکی دو نفر از بچه هایی که ازم خواستن در یکی دو تاپیک مطرح شده در این بخش نظر بدم عنوان کردم که "تا وقتی افرادی نباشن که انضباط سایت رو برقرار کنن، من نوعی فرصت نمیکنم تا بخوام به سوالات مطرح شده پاسخ بدم. من بخشی از پاسخهایی رو که میدم، مدیون عزیزانی هستش که بدون چشم داشت انضباط این محیط رو فراهم میکنن". در صورتیکه اگر هر کدوم از ماها، قبل از اینکه بخواهیم مدیر سایت باشیم، مدیر رفتار خودمون باشیم و به قوانین جامعه ای که در اون زندگی میکنیم پایبند باشیم، اونوقت وقت اون 4 نفر دیگه هم آزاد میشه و جای اینکه 3 ساعت وقت بذارن مطلب بنویسن برای مجله که من بی رحمانه در موردش نظر بدم، 10 ساعت وقت میذارن که منم از خوندن مطلبشون لذت ببرم.
وقتی تو یه چرخه معیوبی قرار میگیرید، ابتدا سعی کنید روند فعالیت خودتون در اون چرخه رو بهبود ببخشید. چطور انتظار تغییر دارید در حالیکه خودتون (منظورم شمای نوعی هستش) روندی رو که در پیش گرفته اید تغییر نمیدید؟ آقایی با یک پست اومده میپرسه "من چطوری Account ام رو حذف کنم". خوب، شما باشید چه حسی بهتون دست میده؟ این بخش در واقع تبدیل شده به بخش "شوخی با / اتلاف وقت مدیران".
خوب، من نوعی میبینم جای اینکه وقت بذارم بخوام به چنین سوالاتی پاسخ بدم، اگر وقت بذارم و جواب 4 تا بنده خدای دیگه رو بدم، لااقل مشکل از گره کار اون 4 نفر باز میکنم، تا اینکه بخوام اینجا بشینم و وجب وجب مطالب غیر فنی بنویسم. من در مورد دیگران نمیتونم نظر بدم، اما خودم به این دلائل از کنار بسیار از مسائل مطرح شده رد میشم نه اینکه خدایی نکرده خودم رو برتر از دیگران بدونم و بقول شما مغرورانه از کنارش بدون توجه رد بشم.
نه دوست عزیز، اگر قرار بود من مغرورانه از کنار اون حرفها رد بشم، شما هرگز شاهد گفتگوی فنی شماره یک نمی بودید. اون گفتگو، بواسطه پیشنهاد یکی از کاربران همین سایت در بخش "گفتگو با مسئولین" ایجاد شد...
بذارید خلاصه کنم، تا به یه نتیجه مشخصی برسیم. اگر می خواهید سطح کیفی سایت از نظر فنی ارتقاء پیدا کنه، خودتون رو ملزم به حرکت در جهت ارتقاء سطح کیفی سایت کنید. سکون، هرگز منتج به ارتقاء نمیشه! خودتون رو حرکت بدید تا دیگران نیز به حرکت در بیان! در نهایت:
قبل از اینکه اینجا پستی ارسال کنید، یک کتاب آموزشی در زمینه مورد نظر خریداری کنید و اونو بخونید تا با حداقل مفاهیم آشنا باشید. این سایت هرگز جایگزینی برای یک کتاب فنی خوب نیست.
اینجا نباید یه نفر هم پیدا بشه که بپرسه Compiler چیه، یا Code ام رو کجا بنویسم.
نباید Source Code های CodeProject، CodeGuru، MSDN، CodePlex و ... رو اینجا کپی کنیم و هر کدوممون از راه رسیدیم یه تاپیک بسازیم تحت عنوان "نمونه برنامه های مفید XXX". این نمونه برنامه ها، بدون ارائه توضیحی در مورد چگونگی عملکردشون، فاقد ارزش فنی هستن و فقط باعث شلوغ تر شدن بخشها میشن.
جای اینکه اینهمه تاپیک "نمونه برنامه های مفید" بسازیم، یه تاپیک بسازیم به اسم "نمونه فعالیت های مفید" و در اون از افرادی مثل آقایان (مخصوصا اسم نمیارم تا کسی از قلم نیفته) اسم ببریم و فعالیتهای نمونه اونها رو بیان کنیم تا دیگران نیز با چنین فعالیتهایی آشنا بشن. نه اینکه خروارها Video، Code، Audio و ... رو اینجا کپی کنیم، بدون اینکه توضیحی در موردشون بدیم.
اگر برنامه ما مشکل داره، باید تنها بخشی از کد رو که بشه باهاش مشکل رو Reproduce کرد Upload کنیم. نه اینکه یه پروژه چند مگابایتی ارسال کنیم.
وقتی یه خبری (یا یه مقاله و ...) درج می کنیم، باید شرافتمندانه Link به اون مطلب رو در انتهای پستمون بیاریم نه اینکه QueryString اش رو حذف کنیم و نام Domain رو بصورت Text در انتهای مطلب بیاریم. متاسفانه برخی از افراد منبع متن فارسی ای رو که از روش کپی کردن نمی نویسن و بجاش منبعی که اون سایت فارسی زبان برای ترجمه استفاده کرده بوده رو میارن...
قبل از ایجاد تاپیک، چند دقیقه جستجو کنیم. این کار باعث میشه تا حتی اگر مطلب مورد نظر رو پیدا نکردیم، 4 تا مطلب دیگه یاد بگیریم.
به نحوه مطرح کردن پرسشها دقت کنیم. این خیلی زشته که یه نفر بیاد بنویسه: "کد من توی IE جواب نمیده، چرا" و یه نفر بعدش بیاد بگه، "کدت رو بذار". پر واضحه که باید کدش رو از اول میذاشت. یا از فلان Component استفاده میکنه و میگم من از DASR#$$.DLL دارم استفاده میکنم، فلان ایراد رو داره، چی کار کنم. آخه پدر جان من نوعی چه میدونم اون DLL چیه؟ حتما یه نفر باید بیاد بهتون پست بده که "لینکی از اون DLL بذار ببینیم چی هست". در واقع بیشتر این مشکلات از اینجا ناشی میشه که ما خودمون رو مرکز عالم تصور میکنیم. چون ما میدونیم (یا بهتره بگم فکر میکنیم که میدونیم) چی میخواهیم، پس بقیه هم میدونن. خیر. اصلا اینطور نیست.
عناوین سوالات باید صحیح انتخاب بشه بگونه ای که بدون باز کردن تاپیک، بشه به محتوای سوال پی برد (نمونه ای از عناوین نادرست در بخشهای مختلف سایت):
DLL برای VB6
کدام محیط؟
DataTable
و ...
و بسیاری از مطالب دیگه که قبلا توسط بسیاری از افراد دیگه مطرح شده و همواره هم از کنارش عبور کرده ایم. کافیه جستجویی بکنید تا به اون مطالب برسید. ما با افتادن توی آب نیست که غرق میشیم، بلکه با باقی موندن در آب هستش که غرق خواهیم شد. اگر مایلید غرق نشید، آستینهای همت رو بالا بزنید و در جهت ارتقاء سطح فنی سایت، گام بردارید.
موفق باشید.
حسین فلاحی
چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:02 عصر
با سلام
تهمت زدن خيلي راحته حتي راحت تر از آب خوردن ولي جوابي كه تو اون يكي دنيا ميدن خيلي سخته حتي سخت تر از جا به جا كردن يك كوه
شما دوست گلم توی تاپیکی که برای تبریک گفتن به مدیران ساخته شده می آین با اون لحن پست اولتون آقای موسوی رو خطاب می کنین (یک بار دیگه لطفا بخونین)، از جواب پست ندادن و این حرف و اون حرف گلایه دارین.
هر حرفی جایی داره و مکانی، نه اینجا.
لطفا دیگه کشش ندین، من اگه به شما توهینی شده معذرت می خوام.
Goldene
چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:26 عصر
با سلام
من از هر فردي كه تلاش داره مشكل يك مشكل دار رو حل كنه صميمانه سپاسگزارم
يك قولي هست ميگه تو نيكي كن و در دجله انداز خدا در بيابانت دهد آب
هر كي يك مشكل از دوش يكي برداره خدا هزار مشكل رو از دوشش بر ميداره
من به نوبه خودم حاضرم هر علمي كه دارم خالصانه و مشتاقانه با ديگران به اشتراك بذارم ولي چه كنم كه تازه وارد دنياي برنامه نويسي شدم و تجربه آنچناني ندارم و براي همين افسوس ميخورم و در زمينه هاي ديگه كه علمش رو دارم اگه فرد نيازمندي رو ببينم كه ميتونم كمكش كنم هرگز ازش دريغ نميكردم
ولي در اين مورد حرف شما كه گفتي عنوان صحيح انتخاب نميشه خوب اون بنده خدا كه اومده و كمك ميخواد هيچ اطلاعي در مورد اون نداره و اومده يك سرنخي پيدا كنه يك سرنخ كوچولو تا بقيه راهش رو خودش بره البته بعضيا از اين گفته مستثنا هستن و دوست دارن لقمه آماده و حاضر بشه تا اونها قورتش بدن
در ادامه من اصلا قصد توهين به هيچ احد الناسي رو ندارم و قصدم از گفته هام فقط اين بود كه شايد بين اون 50 نفر 10 نفر موضوعاتشون به قولي حذف اكانت و چگونه مدير بشويم و غيره و غيره باشه ولي شايد 40 تا ديگه سوالاتي دارن كه سردر گمشون كرده
و باز هم ترفيع رتبه رو به شما تبريك ميگم و اگه گفته هام باعث رنجش شده معذرت ميخوام چون كه هرگز قصد رنجش نداشتم
r00tkit
چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:37 عصر
با سلام
من اولين بار هست كه اومدم اين سايت و هرگز هم به چند اكانت سازي علاقه ندارم
بعدشم حرف حق كه ناراحتي نداره برادر عزيز حرف من بي ربط نبود
خودت رو بزار به جاي يكي از اون افرادي كه سوالاتي دارن كه براي اونا مشكل هست ولي براي افرادي ساده ترين هست ولي بازم با اين حال اين افراد مغرورانه از كنارش بي توجه رد ميشن
اي كاش همه مردم دنيا در همه زمينه ها خساوتمند بودن
علم هم زكاتي داره و زكات علم آموزشش به ديگران هست
مستر (...) نیومده از چی حرف می زنی اقای موسوی بیش از ان که فکرش رو بکنه به من و خیلی از کاربرای کمی قدیمی و قدیمی سایت ( که احتمالا" خودت هم یکی از قدیمی ها هستی) کمک و لطف کردن
من هم واقعا" به استاد موسوی تبریک می گم و امید وارم به همهی خواسته هاش برسه
m44miri
جمعه 16 مهر 1389, 10:05 صبح
از اونجایی که دیروز اومدم توی سایت و در قسمت جاوا خواستم سوالی جدید طرح کنم و دیدم چشمه ابداعات مدیران سایت جوشیدن کرده و قبل از ایجاد تاپیک جدید اول مطلب را میخونند و بعد اجازه نمایش در بخش مربوطه را میدهند و از اونجاییکه ۱ روز گدشته و مطلب من هنوز اجازه نمایش پیدا نکرده خواستم بگم : دست گلتون درد نکنه...!!! من هم به شما تبریک میگم .بازم ازین ابداعات و ابتکارات اگه دارید رو نمایی کنید.
علیرضا مداح
جمعه 16 مهر 1389, 10:52 صبح
سلام دوستان،
بنده هم از ابراز لطف شما سپاسگزارم،
مطمئنا" بنده و همه ی مدیران دوست داریم که به ارتقای سطح علمی خودمان و کاربران دیگر کمک کنیم، گاهی با گفتگوی فنی، گاهی با سناریو ها، گاهی با کدهای جالب( که به دلیل عدم اسقبال کاربران به نتیجه نرسید)، ایده های قشنگ و شیک زیادی در ذهن همه ی ما هست، اما مسلما" 2 یا 3 نفر نمی توانند هم خودشان ایده بدهند، هم آن را اجرا کنند و هم به آن استمرار ببخشند، این یک تلاش جمعی می طلبد،
هر کس می تواند به اندازه ی وقت و سواد خود به سایت کمک کند، سوالاتی که الان در بخش C# پرسیده می شود را نگاه کنید، به شخصه به سختی می توانم یک سوال "پرمغز" که ارزش وقت گذاشتن داشته باشد را پیذا کنم، ما مدیران همگی از ایده های خوب شما استقبال می کنیم و از اقدامات و تلاش های شما پشتیبانی خواهیم کرد،/
majnun
جمعه 16 مهر 1389, 14:53 عصر
من که از این دو بزرگوار جز خوبی و کمک به دوستان چیزی ندیدم
من و همه دوستان به شخصه همه تلاشمونو میکنیم که این فروم روز به روز بر قدرتش افزوده بشه
خوبه که گاهی مدیران از بقیه هم کمک بخوان
ازشون بخوان مقاله ارائه کنن و ....
یا اینکه یعضی از مسئولیت ها رو بر عهده بچه های کوچیک تر و ضعیف تر بزارن تا اینجوری اون بچه ها با مسئولیتی که دارن خودشونو قوی تر کنن و همینطور از بار سنگین و از نظر من بیهوده ای در بر دوش مدیران است کمتر شود
مدیران هستن تا بحث های تخصصی و مهم را پاسخ بدن در یک انحمن این کاربران معمولی مثل ما هستن که باید برای سوالات کوچک پاسخ های بزرگ ارائه کنن
و اینکه ما کلا عادت کردیم ، اولم به خودم میگم تا پروژون دو تا ارور میده سریع یه پست میزاریم که خطای این کد چیه ؟ بعد توقع هم داریم که مدیران بیان جواب بدن - اصلا برا همین مدیرن دیگه وظیفشونه جواب بدن اگرم جواب ندن ما میوفتیم گردنشون که چه وضعشه و .... :متعجب:
من خودم به شخصه خیلی دوس دارم تو این انجمن همه وقتمو بزارم و بشینم مطالبو بخونم و اگه بلد بودم جواب بدم دلیلشم اینه که هر دقیقه ای که در این فروم وقتم رو گذاشتم بر علمم و انگیزه ام افزوده شده
در آخر از مدیران تشکر میکنم
و خواهش میکنم در مورد پیشنهادم هم فکر کنید
+ بعد نوشت : یادم رفت تبریک بگم خدمتتون ، البته فکر نکنم کسی که سطحش بالاتر از این حرفاست نیاز به تبریک من داشته باشه ولی در هر صورت من وظیفم خودمو انجام میدم :قلب:
vcldeveloper
شنبه 17 مهر 1389, 17:56 عصر
از اونجایی که دیروز اومدم توی سایت و در قسمت جاوا خواستم سوالی جدید طرح کنم و دیدم چشمه ابداعات مدیران سایت جوشیدن کرده و قبل از ایجاد تاپیک جدید اول مطلب را میخونند و بعد اجازه نمایش در بخش مربوطه را میدهند و از اونجاییکه ۱ روز گدشته و مطلب من هنوز اجازه نمایش پیدا نکرده خواستم بگم : دست گلتون درد نکنه...!!! من هم به شما تبریک میگم .بازم ازین ابداعات و ابتکارات اگه دارید رو نمایی کنید.
برای اینکه قبل از ارسال تاپیک جدید، دقت نمی کنید که کجا باید تاپیک تون رو ایجاد کنید! تاپیکی که درش پست ارسال کردید، یک تالار مدیریت شده هست که مدیران تالار جاوا متناسب با نیاز اون تالار و تشخیص خودشون، می تونند تاپیک هایی رو به اون تالار منتقل کنند، و یا بحث هایی را در آنجا مطرح کنند. شما اگر سوالی درباره جاوا داشتید، باید آن را در تالار جاوا (http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=38) مطرح می کردید، نه گفتگوهای فنی جاوا. جالبه که الان طلبکار هم هستید! پست شما در اون تالار را حذف کردم.
اي كاش تو همه تاپيكها جواب ندادن رو دور از ادب ميديدي
چرا؟! مگه کسی ازش طلب داره؟! یکی سرمایه ایی داره، میخواد اون رو انفاق کنه، بر اساس اولویت های خودش آن را به افرادی که به نظرش نیازمند هستند، اهدا میکنه. اگر فرضا به یک نفر چیزی نرسید، یا یکی خودش را نیازمند تشخیص داد ولی از نظر اون فرد نیازمند نبود، یا اصلا اون فرد سرمایه کافی برای کمک به اون نیازمند نداشت؛ این حقی برای اون افراد مدعی نیازمند بودن ایجاد نمیکنه!
اینجا آقای موسوی مستقیما خطاب قرار داده شده، ایشون احساس کرده دور از ادب هست که جواب نده. جای دیگه کسی سوالی پرسیده، آقای موسوی وقت نداشته جواب بده، یا به نظرش نیازی به ارسال جواب از طرف خودش نبوده، یا اصلا سوال را ندیده؛ مگه فرد سوال کننده از آقای موسوی طلبی داره؟ یا آقای موسوی تعهدی جایی داده که سوال همه افراد سوال کننده را پاسخ بده؟! یا برای کسب علمش چیزی از مال و سرمایه شما را خورده که الان بدهکار شما شده؟!
خیلی جالبه! طرف چند ساعت در روز از وقت خودش را میزاره که مشکل چند نفر را حل کنه، در آخر روز اون افراد ازش طلبکار هم میشند، و مدعی میشند که خدمات به اندازه کافی بهشون داده نشده!
رنگ ها معنی خاصی دارند؟ مثلاً این ترتیب درست هست
درسته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.