ورود

View Full Version : کم کردن حجم فایل اکسس

jmfnima
جمعه 09 مهر 1389, 12:13 عصر
با سلام به دوستان :
میخواستم توسط یک باتوم که بر روی فرم قرار میگیره کاربر بتونه خودش حجم فایل اکسس رو کم بکنه مثل همون کاری که در قسمت tools >database utilities>compact and repair database در حالت طراحی انجام داده میشه .

ali190
جمعه 09 مهر 1389, 12:24 عصر
سلام
این کد رو بنداز پشت دکمه ات:

CommandBars("Menu Bar").Controls("Tools").Controls("Database utilities").Controls("Compact and repair database...").accDoDefaultAction

یاعلی

Profesorjd
جمعه 09 مهر 1389, 13:18 عصر
با سلام
در اين روش برنامه بسته و مجدداً شروع مي‌شود آيا روشي هست كه مثلاً بعد از خروج كاربر اينكار را كرد ؟ يعني اين كد در دكمه خروج قرار داده شود ولي نياز به شروع مجدد نباشد ؟

payman_xxp
جمعه 09 مهر 1389, 16:17 عصر
با سلام
در اين روش برنامه بسته و مجدداً شروع مي‌شود آيا روشي هست كه مثلاً بعد از خروج كاربر اينكار را كرد ؟ يعني اين كد در دكمه خروج قرار داده شود ولي نياز به شروع مجدد نباشد ؟

سلام
با تنظیم خوده access میتونید هنگام خروج بدون کد نویسی عمل کم کردن حجم را انجام دهید بدون شروع مجدد.

Profesorjd
جمعه 09 مهر 1389, 18:47 عصر
با سلام و تشكر
1- اگر برنامه تحت اكسس 2003 باشد چكار بايد كرد ؟
2- دسترسي به اكسس كاربر نيست كه برايش اينكار را كرد . بصورت كدنويسي يا ... مد نظر است .

amirzazadeh
شنبه 10 مهر 1389, 07:54 صبح
با سلام
سلام
اين كد رو به انتهاي كدهاي ارائه شده توسطali190 اضافه كنيد.

DoCmd.Quit
.............................
موفق باشيد

Profesorjd
یک شنبه 11 مهر 1389, 23:25 عصر
با سلام
پس از اينكار اين پيغام مي‌آيد و اگر Ok‌ زده شود برنامه مجدداً شروع مي‌شود

payman_xxp
دوشنبه 12 مهر 1389, 13:44 عصر
سلام
با تنظیم خوده access میتونید هنگام خروج بدون کد نویسی عمل کم کردن حجم را انجام دهید بدون شروع مجدد.

سلام دوست من
شما بعنوان برنامه نویس اینکار رو 1بار فقط انجام میدید وفایل برنامه رو به کاربران تحویل میدید.
کاربر هربار کارش تموم میشه و از برنامه خارج میشه بطور اتوماتیک برنامه فشرده میشه.
در اکسس 2003هم برید به مسیر( عکس ضمیمه): tools/option
پیروز باشید.

Profesorjd
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:37 عصر
با سلام و تشكر
1- اينكار را قبلاً انجام داده‌ام اولاً اينكه اكسس كاربر 2003 يا 2007 يا 2010 است مشخص نيست ثانياً در بعضي موارد عمل نكرده است ثالثاً آيا تنظيماتي كه روي اكسس سيستم من انجام شود همان تنظيمات براي كاربر ديگر و سيستم ديگر هم اعمال مي‌شود ؟
2- روشي كه جناب Ali190 بيان كرده و جناب ميرزازاده تكميل كردند به نظرم منطقي تر باشد . بنده هم دنبال همين روش هستم

انگوران
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:43 عصر
دوستان سلام - من از كد فوق جهت تهيه فايل پشتيبان استفاده كردم و به جاي ...Compact and repair database از ...back up database استفاده كردم و با مشكلات مذكور مواجه شدم يعني بعد از تهيه نسخه پشتيبان برنامه مجدداً شروع ميشه و با DoCmd.Quit نيز مشكل مرتفع نشد .

payman_xxp
دوشنبه 12 مهر 1389, 17:08 عصر
با سلام و تشكر
1- اينكار را قبلاً انجام داده‌ام اولاً اينكه اكسس كاربر 2003 يا 2007 يا 2010 است مشخص نيست ثانياً در بعضي موارد عمل نكرده است ثالثاً آيا تنظيماتي كه روي اكسس سيستم من انجام شود همان تنظيمات براي كاربر ديگر و سيستم ديگر هم اعمال مي‌شود ؟
2- روشي كه جناب Ali190 بيان كرده و جناب ميرزازاده تكميل كردند به نظرم منطقي تر باشد . بنده هم دنبال همين روش هستم

سلام دوست من

-باید عرض کنم روشی که در پست 8 گفتم ساده ترین و عملی ترین روش در ورژنهای مختلف هستش که میتونید استفاده کنید. من خودم برنامه رو در 2003 ایجاد کردم و در 2007 و 2003 اجرا میکنم و هنگام خروج کاربر بصورت اتوماتیک commpact میشه.

-روش commandBar بدلیل جابجا شدن منوها در ورژنهای مختلف قابل اجرا در تمام ورژنها نیست و مجبورید همون ورژن کدنویسی شده رو برای کاربران نصب کنید.

-البته در دنیای کدنویسی همه چیز امکانپذیره، اگه علاقه دارید اینکار و حتما با کدنویسی انجام بدید یه کم باید به کدنویسی VBA مسلط باشید.
برای راهنمایی عرض میکنم روی دستور DBEngine.CompactDatabase زوم کنید.

پیروز باشید.

انگوران
دوشنبه 19 مهر 1389, 06:37 صبح
دوستان سلام - من از كد فوق جهت تهيه فايل پشتيبان استفاده كردم و به جاي ...Compact and repair database از ...back up database استفاده كردم و با مشكلات مذكور مواجه شدم يعني بعد از تهيه نسخه پشتيبان برنامه مجدداً شروع ميشه و با DoCmd.Quit نيز مشكل مرتفع نشد .
دوستان سلام - مشكلي كه اشاره كردم مرتفع نشد .

Parsa222
پنج شنبه 31 تیر 1395, 10:10 صبح
سلام
یه مشکلی برام پیش امده موقع Run کردن Query این پیغامو بهم میده "resource exceeded" راه حلش چیه.؟