ورود

View Full Version : حرفه ای: نسخه 2 کامپوننت USB Detector با قابلیت تشخیص درایو USB متصل شده یا جدا شده



Felony
جمعه 09 مهر 1389, 19:07 عصر
:لبخندساده: سلام ،

مدتی پیش نیاز داشتم که تو برنامه ای درایو USB که به سیستم متصل میشه یا ازش جدا میشه رو به دست بیارم و برای این کار کامپوننتی نوشتم و اینجا قرار دادم که فقط وصل شدن یا جدا شدن درایو USB رو تشخیص میداد ولی قابلیت تشخیص اسم درایو رو نداشت ، امروز بعد از چند ماه باز بهش نیاز پیدا کردم و نشستم با هزار بدبختی کاملش کردم ، تو این نسخه میتونید به راحتی نام درایو USB متصل شده یا جدا شده از سیستم رو در رویدادهای OnArrival و OnRemoved به دست بیارید .

دلفــي
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 17:14 عصر
دوست گرامي فكر نمي كنيد كامپوننتي كه معرفي كرده ايد از روي كامپوننت موجود در تايپيك زير شبيه سازي شده است ؟!!!!!!!! :متفکر: --> USB_Component_Full_D7_D2010_(Demo Inc).zip بایت254

44909

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=44909&d=1267511787
http://barnamenevis.org/showthread.php?207980-كامپوننت-USB-Detector

Felony
جمعه 19 فروردین 1390, 07:12 صبح
خیر ! قبل از دادن همچین پست هایی تحقیق کنید تا به اشتباه کسی رو زیر سوال نبرید !

جناب عالی پست های قبلی من رو مشاهده کنید و تاریخ ارائه نشخه 1 این کامپوننت رو ببینید ؛ متاسفانه جست و جوی سایت مشکل داره و تاپیک هایی که من ایجاد کردم رو به صورت کامل نمایش نمیده تا آدرس تاپیک رو قرار بدم ، در هر صورت اون زمان که داشتم این کامپوننت رو مینوشتم تاپیکی ایجاد کرده بودم که با اقای کشاورز بر سر نحوه تشخیص درایوهای USB صحبت کردیم و دقیقا یادم هست که ایشون کدی قرار دادن که اطلاعات رو از رجیستری میخوند و نمایش میداد و یک کتابخانه هم معرفی کردن که خیلی سنگین بود ، در آخر بنده با تحقیقاتی که انجام دادم اون کامپوننت رو نوشتم و تو همون تاپیک معرفی کردم .

در آخر بنده نه تاپیک شما رو دیده بودم و فکر هم نمیکنم که قبل از من این کامپوننت رو معرفی کرده باشید ، در ضمن چه کامپوننت شما و چه کامپوننتی که خودم نوشتم و معرفی کردم همچین آش دهن سوزی هم نیستن که بنده بر دارم شبیه سازیش کنم !