ورود

View Full Version : سوال: تغيير شكل loginview به شكل ديگر

s_mokhtari
شنبه 10 مهر 1389, 10:05 صبح
سلام
دوستان من ميخوام وقتي كاربر وارد سايت شد ديگه كنترل لوگين ويو كه شامل نام كاربر و پسورد نباشه بلكه به جاش يه كنترل ديگه كه اسم كاربر و خوش‌امد گويي بياد مثل سايتها
من از ممبرشيپ دارم استفاده ميكنم
ميشه راهنمايي كنيد

s_mokhtari
شنبه 10 مهر 1389, 20:34 عصر
سلام
دوستان من ميخوام وقتي كاربر وارد سايت شد ديگه كنترل لوگين ويو كه شامل نام كاربر و پسورد نباشه بلكه به جاش يه كنترل ديگه كه اسم كاربر و خوش‌امد گويي بياد مثل سايتها
من از ممبرشيپ دارم استفاده ميكنم
ميشه راهنمايي كنيد
سلام
دوستان كسي نيست كمك:متفکر::متفکر:

ali_kashani
شنبه 10 مهر 1389, 23:07 عصر
سلام

شما می تونید از کنترل Login View استفاده نمایید در این کنترل دو مکان وجود داره یکی Anonymous Template که شما می بایست کنترل Login که کاربر user و Pass را وارد می کنه درون او قرار دهید و مکان دوم LoggedIn Template که شما باید اون کنترل دیگه که قرار خوشامد بگه را قرار دهید تا کاربر و قتی وارد میشه اول کنترل لاگین را می بینه زمانی که لاگین را وارد کرد دیگه از کنترل لاگین خبری نیست و خوشامد گویی را می بینه

s_mokhtari
یک شنبه 11 مهر 1389, 08:46 صبح
سلام

شما می تونید از کنترل Login View استفاده نمایید در این کنترل دو مکان وجود داره یکی Anonymous Template که شما می بایست کنترل Login که کاربر user و Pass را وارد می کنه درون او قرار دهید و مکان دوم LoggedIn Template که شما باید اون کنترل دیگه که قرار خوشامد بگه را قرار دهید تا کاربر و قتی وارد میشه اول کنترل لاگین را می بینه زمانی که لاگین را وارد کرد دیگه از کنترل لاگین خبری نیست و خوشامد گویی را می بینه
سلام
دوست عزيز مشكل من اين كه نميتونم از توي لوگين ويو به كنترل لوگين دسترسي داشته باشم چون وقتي لوگين رو روي صفحه بگذارم به خاصيت يوزرنيم و پسوردش اينطوري دسترسي داريم

string user = Login1.UserName;
string pswd = Login1.Password;

ولي وقتي اين لوگين رو داخل لوگين ويو بذاريم ديگه كنترل لوگين رو نميشناسه و خطا ميده
با تشكر

ali_kashani
یک شنبه 11 مهر 1389, 23:00 عصر
سلام
من از كنترل لاگين خود VS استفاده مي كنم واز طريق كد زير شخصي كه لاگين كرده را userNmae شو ميگيرم

Page.User.Identity.Name