ورود

View Full Version : گفتگو: مقایسه AWT و Swing

sd.CSharpProgrammer
شنبه 10 مهر 1389, 10:35 صبح
با سلام خدمت دوستان

از دوستانی که با AWT و Swing کار کردند (با هر دو) و تو هر دوی این ابزارها تجربه کافی داشتند تقاضا دارم تفاوتهای بین این دو ابزار رو برای مبتدی هایی مثل من بصورت خلاصه و کلی توضیح بدن تا متوجه موضوع بشیم :لبخند:

دوستان سعی کنید بیشتر روی تفاوتهای این ابزارها و اینکه AWT چه کمبودهایی داره که Swing اونها رو برطرف کرده مطلب بنویسید.
و خیلی خوشحال میشیم اگه نظرتون رو راجع به اینکه در حال حاضر این دو ابزار نیاز طراحی GUIهای امروزی رو بخوبی برطرف کردند یا هنوز هم دارای یکسری کمبودها در مقایسه با تکنولوژی های مشابه هستند (مثل کامپوننتهای دات نت یا دلفی win32 ترجیحاً نسخه 7) رو بیان کنید؟

با تشکر از کلیه اساتید برجسته ای که به سوالات پاسخ میدهند

sd.CSharpProgrammer
شنبه 10 مهر 1389, 20:37 عصر
یعنی واقعاً هیچکس نیست هردوی اینا رو حرفه ای کار کرده باشه و بتونه راهنمائی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان هدف اصلی من از پرسیدن این سوالات رفع ابهاماتی هست که برای خیلی از آماتورهای جاوا پیش میاد. مطمئنن پاسخ هایی که اساتید اینجا بنویسند نه تنها برای من، بلکه برای خیلی از دوستان دیگه کمک زیادی خواهد کرد.

با تشکر

persianshadow
شنبه 10 مهر 1389, 22:06 عصر
خب UI پیش فرض کنونی جاوا Swing هست و مدرن ترین UI در بین زبان هاست.AWT بر حسب سیستم عامل
عمل میکرد و به خاطر مستقل از پلتفرم بودن جاوا پروژه Swing شکل گرفت.البته کامپوننت‌های Swing هم در
قسمت‌های مختلف کامپوننتهای AWT رو توسعه دادن.کامپوننتهای AWT در اصطلاح Heavy Weight هستند و
کامپوننتهای Swing رو به عنوان light Weight ذکر میکنن و به نوعی نباید این دو رو به همراه هم به کار برد.
در کل Swing گزینه کنونی هست و از AWT استفاده نمی شه.

billguess
جمعه 16 مهر 1389, 17:23 عصر
مزایا :
کامپوننت های swingاز پارادایمmvcتبعیت می کنند در نتیجه انعطاف پذیر ترند

نسبت به کامپوننت هایی که در awt جایگزین می کنند عملکرد های بیشتری به آهنا اضافه شده

با قابلیت های بهتری توانایی استفاده از آیکون برای هر کامپوننت و غیره در آن وجود دارد

به شکل built-inازdouble bufferingدر swingاستفاده شده

paint debuggingدر swingپشتیبانی می شود و در ساخت کامپوننت های دلخواه به شما کمک می کند

معایب:
در صورت استفاده بی دقت از swing سرعا برنامه نسبت awtکاهش می یابد
کامپوننت های swingشبیه کامپوننت های nativeبزای هر بستر به نظر می رسند اما دقیقاً چنین رفتاری را ندارند

در کل برای شروع وکسی که در اول راه است کارهایش کمتر متاثر این تفاوت ها می شود

موفق باشید

romixery
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:10 عصر
سلام. چيزي كه اينجا ذكر نشد و خيلي ها هم از اون اطلاع كمي دارن، خاصيت Custom Render كامپوننتهاي Swing هست. اين قابليت هر چند باعث كاهش محسوس سرعت Swing شده ولي قابليت هاي گرافيكي بي نظيري رو به Swing داده كه در هيچ تكنولوژي ديگه اين نمي تونيد ببينيد. اگه از چند Look and feel كاردرست استفاده كنيد، متوجه تفاوت خواهيد شد. براي مثال بهتره عبارت synthetica رو جستجو و نتيجه رو ببينيد...

Cold.82
یک شنبه 18 مهر 1389, 18:43 عصر
اینو هم نیگاه بکنید

لینک (http://www.ibm.com/developerworks/grid/library/os-swingswt/)