ورود

View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات DataBase و ارسال پيام در تاريخ مشخص بصورت خودكار

L_eskandary
شنبه 10 مهر 1389, 13:51 عصر
سلام مجدد
با اجازه دوستان من يه سوال ديگه هم داشتم :
من تو database‌يه جدول دارم كه تاريخ تولد و ... توش ثبت ميشه ، و يه جدول كه پيام ويژه اون مناسبت رو شامل ميشه . حالا من مي خوام تو اون تاريخ ها به كاربران پيامهاي مناسبتي خاص اون روز رو بفرستم ولي نمي دونم چطور ميشه بدون load‌كردن يه صفحه و به صورت خودكار database‌ام رو چك بشه و پيام ها رو ارسال بكنه ؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين .
موفق باشين .

alonemm
شنبه 10 مهر 1389, 14:05 عصر
دوست من:

خب شما میتونید از قسمت کنترل پنل هاستتون و در قسمت jobs تعریف کنید که هر روز این صفحه که این کارو انجام میده به صورت خود کار انجام بشه.

البته بسته به هاستتون این گزینه نامش فرق داره.

موفق باشید.

L_eskandary
یک شنبه 16 آبان 1389, 10:24 صبح
کنترل پنل من plesk‌ هستش ، مسیر وب فرمم رو هم برا اجرا انتخاب کردم ، ولی خوب الان متوجه شدم که امکان برنامه ریزی برا اجرای صفحات .aspx وجود نداره و فقط فایل های executable زیر رو اجرا می کنه ...

In the Path to executable file or script box, specify the absolute path to executable file or script. This file may be:
a generic windows application,
a PHP script (identified by the opening <? or <?PHP tags in the first line),
a PHP, Perl or Python script (identified by the first line #!script interpreter name),
a file with any of the following extensions: .BAT or .CMD (batch files), .VBS, .VBE, .JS, .JSE (visual basic or java scripts), .PL, .PM (perl scripts), .PY, .PYC (python scripts), .PHP, .PHP3 (php scripts).

و منم که تو هیچ کدوم از اینا سر رشته ای ندارم نمی دونم چطور باید این مسئله رو حل کنم :
اینم کد vbs‌که برا اینکار وجود داره ولی خوب نمی دونم چطور به پروژ ه ام اضافه کنم ؟

Call RunIt()
Sub RunIt()
'Let the script to finish on an error.

On Error Resume Next
Dim RequestObj
Dim URL
Set RequestObj = CreateObject("Microsoft.XMLHTTP")
'Request URL...

URL = "http://www.example.com/track.aspx"
'Open request and pass the URL

RequestObj.open "POST", URL , false
'Send Request

RequestObj.Send
'cleanup

Set RequestObj = Nothing
End Sub

البته باید بگم که من با C# کار می کنم .