View Full Version : یک مشکل خفن که منو از اکسس زده کرده !!!
eniak.master
جمعه 31 تیر 1384, 10:48 صبح
با سلام
یک مشکل عجیب دارم که دو سالی هست که من رو با مشکل مواجه کرده و بالاجبار از DELPHI استفاده می کنم در صورتی که اکسس امکانات خوب و راحتی رو داره .
و اما سوال
در برنامه ام از کد های VBA استفاده کرده ام و به همین دلیل زمانی که برنامه ام را به یک سیستم دیگر منتقل می کنم زمان اجرای آن کد به هیچ وجه آنرا اجرا نمی کند و پیغام خطا می دهد . البته آفیس را مثل آفیس خودم نصب می کنم و تقریبا در نصب سیستم ها اجرا می شه و بقیه اجرا نمی شه .
لطفا راهنماییم کنید
sarami
شنبه 01 مرداد 1384, 00:28 صبح
مشکلت تو referencesهستش که تو پنجره کد نویسی داخل منوی toolsمیتونی ببینیش اگه بیشتر درباره مشکلت صحبت میکردی بهتر بود. حالا برا حل مشکلت بهتره بری تمام references هایی رو که تو برنامه خودت تیک خورده اونجا هم امتحان کنی
www.sarami.blogfa.com
eniak.master
چهارشنبه 05 مرداد 1384, 10:12 صبح
با سلام
در رفرسنها نگاه کردم و عینا مثل هم بودند .
البته گفته بودم که اکسس همان ورژن و از همان سی دی و حتی ویندوز را نیز از همان سی دی نصب میکنم و در سیستم خودم و چند سیستم دیگر کد ها رااجرا می کند و در بعضی سیستمهای دیگر اصلا کد را اجرا نمی کند .
البته باید بگویم که در محیط VBA سیستمهایی که مشکل دارند حروف فارسی به صورت کدهای عجیب در می آیند .
و در بعضی سیستمهای مورد دار باز هم کد را اجرا نمی کند حتی اگر یک فرم جدید درست کنم و یا فیلدها و نام تیبل ها و فرمها و . . . را فارسی کنم .
لطفا هر کسی که می تونه کمکم کنه چون دیگه خسته شدم
sarami
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 00:34 صبح
دو مورد دیگه به ذهن من میرسه فکر کردم شاید بدردت بخوره نمیدونم
1- برو تو control panel قسمت Reginal and Languge Option روی tab کنترلAdvanced و داخل combo box گزینه فارسی رو انتخاب کن بعدشم Applay و ok.
sarami
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 00:37 صبح
دومی هم اینه که بری تو محیط کد نویسی تو منوی toolsو سپس option بعدش همtab کنترل Editor Formatرو انتخاب کن و ببین حتما فونتت آخرش Arabic داشته باشه خداکنه که مشکلت حل شه اگه نشد شرح بیشتری از مشکلت رو بگو
eniak.master
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 18:16 عصر
با سلام و تشکر از راهنمایی شما
راه حلهای مفید شما رو امتحان کرده ام ولی گفتم که مشکلم خیلی خفن انگیزناکه !
زمانی که یک فرم را در این بانک ایجاد می کنم و وقتی از ویزارد ابزار ( مثل باتون ) استفاده میکنم قائدتا باید کدی که خودش می نویسه رو دیگه اجرا کنه ولی همون پیغام رو می ده .
پیغام رو به ضمیمه گذاشته ام . لطفا راهنماییم کنید .
eniak.master
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 18:20 عصر
ببخشید . این هم ضمیمه
sarami
جمعه 07 مرداد 1384, 19:58 عصر
با این پیغامی که image گذاشتی مطمئن شدم که مشکلت تو refrence هستش عزیز این مشکل حتمیه درضمن یادم رفت بگم زمانی که شما دوتا سیستم عامل دارید مثلا 98 تو درایو Cو xp تو درایو d
بدین معنی که مثلا کامپیوتری که باهاش برنامه رو مینویسین ویندوز جاریش تو c هست ولی کامپیوتری که برنامه رو اجرا میکنین ویندوز جاریش تو d اینم دلیلش به خاطر refrence یه
اینو مطمئن باش که مشکلت با refrence .
شک ندارم که مشکلت اینه
eniak.master
شنبه 08 مرداد 1384, 00:21 صبح
با سلام و تشکر از راهنمایی فنی شما
خوب اگه مشکل این باشه حتما یک راه حلی هم داره . آخه نمیشه که توی سیستمهایی که می خواهی بری برنامه نصب کنی هی ویندوز و آفیس عوض کنی تازه بدونی که برنامه رو توی کدوم درایوت نوشتی !!!
اگه توی رفرنسها می شه کاری کرد و شما می دونید من رو راهنمایی کنید .
sarami
شنبه 08 مرداد 1384, 00:34 صبح
بهترین کار اینه که یکی یکی refrence ها رو چک کنی. تیکشون رو بردار و برنامه رو چک کن
اسماعیل دهقانی
یک شنبه 09 مرداد 1384, 13:39 عصر
من در Excel با VB برنامه نوشته ام و تقریبا همین مشکل را داشتم ولی با دستکاری security مشکل حل شد . نمی دانم می تونه از این باشه یا نه
eniak.master
دوشنبه 10 مرداد 1384, 20:57 عصر
با سلام
البته اول شروع با اکسس پیغام اخطار سکوریتی رو می ده ولی من فکر نکنم با این موضوع مرتبط باشه .
ولی شما لطف بفرمایید تنظیماتی رو که عوض کردید رو بنویسید تا من هم توی اکسس یک امتحانی بکنم .
با تشکر
sarami
دوشنبه 10 مرداد 1384, 22:04 عصر
با تمام احترامی که به نظرات دوستان عزیز قائل هستم ولی با اطمینان میدونم که مشکل دوست عزیزمون در refrence هستش چون این مشکل رو تقریبا تو تمام این سالها که با access کار میکنم داشتم و وقتی دوست عزیزمون از این مشکل صحبت کردن بلا فاصله سعی کردم تجربیاتم رو در اختیارشون بذارم در مورد پیغام سکیورتی هم باید بگم برا برداشتن اون پیغام میتونین به منوی tools\macro\securety رفته و با تبدیل وضعیت به low دیگر این پیغام رو دریافت نکنین
eniak.master
دوشنبه 10 مرداد 1384, 23:15 عصر
با تشکر
tools\macro\securety رو امتحان کردم و جواب گرفتم .
sarami
سه شنبه 11 مرداد 1384, 16:59 عصر
می دونی دوست عزیز شما به خاطر اینکه آدرس refrence فرق می کرد و access اون رو یه تهدید برا امنیت فرض می کرده به مشکل خوردین وقتی تیک low level رو زدین به access این اجازه رو دادین که از کتابخونه libغیرمعتبر استفاده کنه بخاطر همین مشکلتون حل شده خدارو شکر که مشکلتون حل شد ......ممنون از همه دوستایی که تو این تاپیک به دو ستمون کمک کردن
eniak.master
یک شنبه 16 مرداد 1384, 20:39 عصر
دوست عزیز سلام
روشهایی که گفته بودی رو امتحان کرده ام .
- در مورد امنیت هیچ مشکلی حل نشد و فقط یک پیغام اول اکسس حذف شد
- در مورد MISINg که اول هر رفرنس می آید باید بگم که در یک مورد جواب گرفتم و یک برنامه ام درست شد .
- MSO.DLL رو نتونستم اضافه کنم . البته نمی دونم مخفف شده است یا با همین نام است . در هر حال در رفرنسها پیداش نکردم و نمی دونم چطوری به رفرنسها اضافه اش کنم . در جستجو در کامپیوتر در شاخه Office پیداش کردم .
آقای سارمی یک فایل برات می فرستم( تو ایمیلت نیگاه کن ) ببینم می تونی مشکل رو متوجه بشی یا نه ؟!
متشکرم
sarami
دوشنبه 17 مرداد 1384, 01:42 صبح
برو به register activex contorol , و بعدش از این مسیر
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE11
اونو register کن مشکلت حتما حل میشه این مورد بیشتر در سیستمهایی که از 2 windows استفاده می کنن پیش میاد
sarami
دوشنبه 17 مرداد 1384, 01:45 صبح
فراموش کردم بگم register کردن activex contorl رو میتونی تو منوی tool و سپس activex contorol و بعدشم registrer رو بزن مسیر ازت می پرسه میتونی بری به مسیری که در بالا گفتم و mso.dll رو براش register کنی یادت نره رو کامپیوترهایی که این مشکل رو دارن این کارو بکنی و مسیر رو هم مسیر window جاری رو بدی امیدوارم منظورم رو متوجه بشی
1766marzieh
دوشنبه 17 مرداد 1384, 08:21 صبح
اضافه کردن یک کنترل در فرم به چه صورت است؟
eniak.master
دوشنبه 17 مرداد 1384, 19:38 عصر
با سلام
اینکار رو انجام دادم و پیغام میده : Could not be add/deleted
. install /remove the control using a separate setup utility
sarami
دوشنبه 17 مرداد 1384, 21:06 عصر
عزیز باید اول unregister کنی بعدش register اما در مورد فایلت باید بگم درست شدن رو کامپیوتر من مشکل شما رو حل نمیکنه باید رو کامپیوتری که مشکل داری این کارو انجام بدی راستی نگفتی تو کامپیوترهایی که دو تا ویندوز دارن به این مشکل می خوری یا نه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.