x.xoma
شنبه 10 مهر 1389, 18:13 عصر
با سلام
بنده تاپیک زیر را دقیق مطالعه کرده ام.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=164037
باید یک وب سایت به عنوان پروژه تحویل دهم که با توجه به خصوصیات زیر اساتید گرامی بنده را برای انتخاب زبان راهنمایی فرمایند.
۱ : با دیتابیس ارتباط کامل و قوی داشته باشد .
۲ : پروژه باید کامل و قوی باشد.( خلاصه عرض کنم که پروژه آبکی که معلومه ۱۵ دقیقه روش وقت گذاشته شده برای بنده تنها یک نتیجه دارد : ;return 0
۳ : به سبک کد نویسی و کدهای زبان ++c علاقه دارم .
۴ : با vb.netو asp بلدم کار کنم ؛ اما از آنها اصلا خوشم نمیاید .
۵ : سیستم عامل بنده لینوکس است .
۶ : کار بنده با این زبان ؛ با تمام شدن این پروژه تمام نمیشود و بنده این زبان را برای یادگیری کامل و استفاده همیشگی( در همین زمینه ها ) انتخاب میکنم .
خودم PHP را در نظر دارم ؛ اما از آن چیز زیادی نمیدانم . نظر اساتید گرامی با توجه به موارد بالا در باره این انتخاب چیست ؟
آیا بنده که از این زبان چیز خاصی نمیدانم ؛ میتوانم از کاربران قسمت php راهنمایی های ابتدایی را مطالبه کنم ؟ در این حد که برای نوشتن برنامه به این زبان چه نرم افزاری باید نصب کرد؟ ( چون بنده از قسمت php سایت و سطح مطالبی که در آن رد و بدل میشود اطلاعی ندارم ) و آیا منابع مناسبی در زمینه آموزش درست و صحیح آن وجود دارد ؟
همچنین :
مرجع قابل اتکا به زبان مادریم اینجاست نه گوگل ؛ پس سرچ نکرده و نمیکنم.
از تمام اساتید عزیز و گرامی کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم.
بنده تاپیک زیر را دقیق مطالعه کرده ام.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=164037
باید یک وب سایت به عنوان پروژه تحویل دهم که با توجه به خصوصیات زیر اساتید گرامی بنده را برای انتخاب زبان راهنمایی فرمایند.
۱ : با دیتابیس ارتباط کامل و قوی داشته باشد .
۲ : پروژه باید کامل و قوی باشد.( خلاصه عرض کنم که پروژه آبکی که معلومه ۱۵ دقیقه روش وقت گذاشته شده برای بنده تنها یک نتیجه دارد : ;return 0
۳ : به سبک کد نویسی و کدهای زبان ++c علاقه دارم .
۴ : با vb.netو asp بلدم کار کنم ؛ اما از آنها اصلا خوشم نمیاید .
۵ : سیستم عامل بنده لینوکس است .
۶ : کار بنده با این زبان ؛ با تمام شدن این پروژه تمام نمیشود و بنده این زبان را برای یادگیری کامل و استفاده همیشگی( در همین زمینه ها ) انتخاب میکنم .
خودم PHP را در نظر دارم ؛ اما از آن چیز زیادی نمیدانم . نظر اساتید گرامی با توجه به موارد بالا در باره این انتخاب چیست ؟
آیا بنده که از این زبان چیز خاصی نمیدانم ؛ میتوانم از کاربران قسمت php راهنمایی های ابتدایی را مطالبه کنم ؟ در این حد که برای نوشتن برنامه به این زبان چه نرم افزاری باید نصب کرد؟ ( چون بنده از قسمت php سایت و سطح مطالبی که در آن رد و بدل میشود اطلاعی ندارم ) و آیا منابع مناسبی در زمینه آموزش درست و صحیح آن وجود دارد ؟
همچنین :
مرجع قابل اتکا به زبان مادریم اینجاست نه گوگل ؛ پس سرچ نکرده و نمیکنم.
از تمام اساتید عزیز و گرامی کمال تشکر و سپاسگذاری را دارم.