View Full Version : استفاده از ASPNETDB خوب يا بد؟
mohsen-sh
شنبه 10 مهر 1389, 18:45 عصر
ببخشید من نمیدونم ای موضوع تکراری هست یا نه،ولی با جستجو به جواب سوالام نرسیدم
برای ثبت اطلاعات کاربران،یه دیتابیس خودم بسازم و مدیریت کنم بهتره یا از ASPDB استفاده کنم؟
اگر من از دیتابیس خود asp برای ثبت نام کاربر استفاده کنم،غیر از ابزار Administrator Tools مثل Login و بقیه ... ، ابزاری یا کلاسهای دسترسی و برای تغییر جداول این دیتابیس ، وجود داره؟
یه چیزایی از ممبرشیپ شنیدم،ولی نمیدونم چیه
شما خودتون اگه بخواید یه سیستم عضویت همراه با اعطای حق دسترسی به صفحات داشته باشید از چه روشی استفاده می کنید؟
از مدیر محترم تقاضا میکنم این تاپیک رو حذف نکنن،چون نیاز دارم و با جستجو به چیزی نرسیدم
ممنون میشم جواب بدین
mmnoody2006
شنبه 10 مهر 1389, 21:35 عصر
دوست عزیز من همه روش های اهراز حویت رو تک به تک آزمایش کردم
بهت اطمینان می دم بهترین روش همون ممبرشیپ هست
این تکنولوژی با کمی تغییر حتی برای سایت های بالای 100 هزار بازدید در روز به راحتی جواب می ده
ali_kashani
شنبه 10 مهر 1389, 21:55 عصر
سلام
AspDb از SqlExpress برای ایجاد DataBase استفاده می کنه و جدول ها رو می سازه شما می تونید مسیر ساخت data baseرا عوض کنی و اسم دیتا بیس خودتو بدی تا جداول مربوط به سیستم احراز حویت در data base ی که برای برنامت قرار دادی ذخیره بشه.
majnun
شنبه 10 مهر 1389, 22:12 عصر
عذر میخوام دوستان
من چیزی از این که گفتین نمیدونم چند سوال :
ببخشید مشکلی هست اگه من خودم یه جدول بسازم و یوزر و پسورد رو ذخیره کنم و برای لاگین چک کنم ؟
فرقشون در چیه ؟
برنامه من تنها لاگینی که ازش میشه برای ورود به سیستم مدیریت هستش
لطفا فرق این دو مدل رو بهم بگین
mmnoody2006
شنبه 10 مهر 1389, 22:48 عصر
عزیز جان فرق های زیادی داره یکی راحتی در استفاده
دوم امنیت خیلی خوب سوم استاندارد بود البته اشکالی نداره
که خودتون همچین سیستمی رو بنویسید (البته اگه بتونید به این کاملی بنویسید)
aminghaderi
شنبه 10 مهر 1389, 23:09 عصر
به نظر من اگر مبتدی هستید ، خوب روش دات نت بهترین هست.
اگر حرفه ای هستید ، که خودتون هم می تونید برنامش رو بنویسید ، همچین چیز خارق العاده نیست؟!
از این بابت می گم حرفه ای ، چون حرفه ای ها معمولا وسعت کارشون بالاست و خوششون نمی یاد تابع قانون و قواعد خاصی باشند .
موفق باشید.
mahmood1000
یک شنبه 11 مهر 1389, 10:36 صبح
دوستان اگر از ASPNETDB که توی VS2010 درست کردم بخوایم روی یه هاست که SQL2005 داره استفاده کنیم ایرادی نمی گیره؟ اگر بگیره راهش برای برطرف کردن مشکل چیه؟
alonemm
یک شنبه 11 مهر 1389, 11:18 صبح
خب اگه بخاید اطلاعات بیشتری و فیلد های بیشتری برای کاربران داشته باشید و ترافیک خیلی بالایی دارید توی سایت می تونید خودتون طراحی کنید.
ولی روش خود ماکروسافت از نظر استاندارد و معماری خود .net کامل تر هست.
mohsen-sh
یک شنبه 11 مهر 1389, 13:54 عصر
با تشکر از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند،میخاستم بازم بدونم که این ASPDB فقط یه دیتابیس هست که ما توش اطلاعات ذخیره میکنیم؟
برای ایجاد تغییر توش از روشهای معمولی استفاده کنم یا دستور و ابزار خاصی داره؟
مثلا اگر ببینید،وقتی مثلا با کریت یوزر توش ثبت می کنیم،اطلاعات درونش توزیع میشه،یوزرنیم تو یه جدول هست،ایمیل تو یه جدول و همینجوری توزیع شده
اگر پسوورد بخام عوض کنم،چکار کنم؟
یکی دیگه اینکه میدونید که رول دهی به یوزر با همین ابزار راحته و راحت میشه برای صفحات سطح دسترسی تعیین کرد،ولی اگر من دیتابیس رو خودم بسازم،چطوری با دستور UserInRole بگم که از روی یوزر های من چک کنه؟چون فکر میکنم این دستور به صورت پیشفرض از روی ASPDB چک میکنه
راستی اینی که گفتین میشه مسیر آدرس دیتابیس رو عوض کنم یعنی چی؟یعنی برم مسیر کانکشن رو عوض کنم کافیه؟
ببخشید سوالام زیاد شده،آخه توی این موضوع گیج شدم
ممنون از کمکتون
mmnoody2006
یک شنبه 11 مهر 1389, 17:21 عصر
به نظر من اگر مبتدی هستید ، خوب روش دات نت بهترین هست.
اگر حرفه ای هستید ، که خودتون هم می تونید برنامش رو بنویسید ، همچین چیز خارق العاده نیست؟!
شما احتمالا چیزی از membership جر همون کارهای عادی ندیدی چون با تغییرات خاصی می شه
هر چیزی رو باهاش طراحی کرد
این ASPDB فقط یه دیتابیس هست که ما توش اطلاعات ذخیره میکنیم؟
دوست من خب معلومه که دیتابیسی هست که ما توش اطلاعات ذخیره می کنیم البته می تونی
توی همین دیتا بیس هم اطلاعات سایتت رو بزاری و نیاز به دیتابیس جدید نداری
یکی دیگه اینکه میدونید که رول دهی به یوزر با همین ابزار راحته و راحت میشه برای صفحات سطح دسترسی تعیین کرد،ولی اگر من دیتابیس رو خودم بسازم،چطوری با دستور UserInRole بگم که از روی یوزر های من چک کنه؟
این دستور مختص به membership هست
دوستان اگر از ASPNETDB که توی VS2010 درست کردم بخوایم روی یه هاست که SQL2005 داره استفاده کنیم ایرادی نمی گیره؟ اگر بگیره راهش برای برطرف کردن مشکل چیه؟
این چیزی که گفتی یعنی چه ؟
خب اگه با sql server 2005 بنویسی می تونی توی 2005 اجرا کنی اگه توی sql server 2008 که توی 2005 اجرا نمی شه
mohsen-sh
دوشنبه 12 مهر 1389, 11:09 صبح
شما احتمالا چیزی از membership جر همون کارهای عادی ندیدی چون با تغییرات خاصی می شه
هر چیزی رو باهاش طراحی کرد
دوست من خب معلومه که دیتابیسی هست که ما توش اطلاعات ذخیره می کنیم البته می تونی
توی همین دیتا بیس هم اطلاعات سایتت رو بزاری و نیاز به دیتابیس جدید نداری
این دستور مختص به membership هست
این چیزی که گفتی یعنی چه ؟
خب اگه با sql server 2005 بنویسی می تونی توی 2005 اجرا کنی اگه توی sql server 2008 که توی 2005 اجرا نمی شه
ممنون از توضیحاتتون
پس باید ممبرشیپ رو کامل یادبگیرم
mohsen_f_b
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:45 عصر
سلام
دوستان چطوری مسیر و اسم بانک MemberShip رو باید عوض کنیم؟
اگه به صورت معمولی بسازیم منظورم با اسم پیش فرض و آدرس پیش فرض بعد می تونیم ازشون استفاده کنیم؟یعنی آپلود کنیم رو سرور؟
باتشکر
mmnoody2006
دوشنبه 12 مهر 1389, 18:25 عصر
دوستان چطوری مسیر و اسم بانک MemberShip رو باید عوض کنیم؟
توی همین سایت سرچ کنی بالای هزار بار توضیح داده شده
اگه به صورت معمولی بسازیم منظورم با اسم پیش فرض و آدرس پیش فرض بعد می تونیم ازشون استفاده کنیم؟یعنی آپلود کنیم رو سرور؟
دوست عزیز شما باید دیتابیس هاتون رو اول به صورت اسکریپت تبدیل کنید بعد در سرور اجرا کنید
که در این حالت دیگه اطلاعات اولیه دیتا بیس از بین میره مگر اینکه شما خودتون در اسکریپت تولید شده اونها رو بگونجونید شما می تونید برای سایتتون یه راه انداز (setup) بنویسید تا کاربر ادمین رو اتوماتیک تعریف کنه .
mmnoody2006
دوشنبه 12 مهر 1389, 18:26 عصر
پس باید ممبرشیپ رو کامل یادبگیرم
ممبرشیپ واقعا مبحث بزرگیه باید بری دنبالش تا بفهمی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.