PDA

View Full Version : سوال: فونت در پروژه



omidd1315
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:24 عصر
سلام دوستان
چه جوري ميشه پروژمون رو تنظيم كرد كه روي سيستم ديگه اي كه فونت ما رو نداره جواب بده و فونت هاي ما رو ساپورت كنه.
با تشكر از شما.

airsoft
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:41 عصر
سلام دوستان
چه جوري ميشه پروژمون رو تنظيم كرد كه روي سيستم ديگه اي كه فونت ما رو نداره جواب بده و فونت هاي ما رو ساپورت كنه.
با تشكر از شما.

اگه برا برنامه setup درست کنین تو قسمت application folder گزینه add font folder رو بزنین و فونت های مورد نظر رو توش کپی کنین.

omidd1315
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:55 عصر
با تشكر از شما
برا ستاپ نيست براي كل پروژه است.
منظورم اينه كه خود پروژمون رو انتقال بديم كه مقصد فونتامون رو ساپورت كنه.

k1csharpdeveloper
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:58 عصر
سلام در اونصورت باید یک کد بنویسی که بعد از setup پروژه این fontرو که تو folderی گذاشتی کپی شه توی آدرس fontای ویندوز

Mohandes2009
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:59 عصر
بزار کنار فایل پروژه ات یا کپی کن تو پوشه فونت کامپیوتر طرف از طریق نصب برنامه

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:26 عصر
اگه بخوایی ستاپ درست کنی ...خود ستاپ این امکانو بهت میده
درغیراین صورت فونت ها رو داخل پوشه دیباگ بزار و در اول برنامه پوشه فونت ویندوز روچک کن اگه موجود نبود با کدنویسی فونتهای پوشه دیباگ رو توی پوشه فونت ویندوز کپی کن

omidd1315
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:32 عصر
مرسي از راهنمايي هاي خوبتون.

arefba
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:48 عصر
من یه جایی روش جالبی دیدم
وقتی اولین بار کاربر فرم رو لود میکرد یه سوال میشد که آیا پیغام پایین را می توانید به صورت کامل بخوانید
که در صورت جواب نه فونت هاش رو نصب می کرد .