PDA

View Full Version : سوال: حفظ موقعیت دکمه ها روی صفحه



ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:46 عصر
سلام و خسته نباشید
من یک تصویر در بک گراند نرم افزارم دارم و روی اون دکمه هایی رو چیدم ... چکار کنم که در صورت maximizeو تغییر سایز صفحه دکمه ها به موقعیت جدیدی بروند و به تناسب تغییر سایز فرم اصلی جابجا بشن ... از خاصیت Anchar هر چهار طرف استفاده کردم ولی سایز دکمه عوض شد !و موقع بزرگ شدن صفحه دکمه هم بزرگ میشد! به جای جابجا شدن ( مشابه عکس 3)...

عکس 1 دکمه روی بکگراند قبل از بزرگ شدن صفحه و در عکس 2 بعد از Max کردن صفحه نمایش داده شده است چکار کنم که بعد از Max شدن صفحه دکمه در Position مناسب قرار بگیرد ...

لطفا راهنمایی بفرمایید

k1csharpdeveloper
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:55 عصر
سلام تو باید از properties خاصیت maximize , minimize رو false کنی تا نظمش بهم نریزه و برای اینکه بخوای باmaximize کردن کنترلات هم بزرگشن باید کلی بشینی کد بنویسی که position هر کنترل بعد از ماکسیمایز اینجا باشه و سایزش هم بزرگشه

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:58 عصر
سلام تو باید از properties خاصیت maximize , minimize رو false کنی تا نظمش بهم نریزه و برای اینکه بخوای باmaximize کردن کنترلات هم بزرگشن باید کلی بشینی کد بنویسی که position هر کنترل بعد از ماکسیمایز اینجا باشه و سایزش هم بزرگشه

اگر میخواستام ماکسیمایز رو غیر فعال کنم که دیگه مشکلی نداشتم...
من نمیخوام دکمه ها بزرگ شن میخوام وقتی کاربر صفحه رو ماکسیمایز کرد دکمه ها جابجا بشن چون عکس بک گراند خاصیت استرچ داره و موقع ماکسیمایز شدن بزرگ میشه دکمه ها هم باید به همون نسبت تغییر مکان بدن ...اما چطور؟

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:37 عصر
اگر میخواستام ماکسیمایز رو غیر فعال کنم که دیگه مشکلی نداشتم...
من نمیخوام دکمه ها بزرگ شن میخوام وقتی کاربر صفحه رو ماکسیمایز کرد دکمه ها جابجا بشن چون عکس بک گراند خاصیت استرچ داره و موقع ماکسیمایز شدن بزرگ میشه دکمه ها هم باید به همون نسبت تغییر مکان بدن ...اما چطور؟
خب توی رویداد ماکزمم فرمت خاصیتheight,width را نسبتا تغییربده دیگه

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:44 عصر
خب توی رویداد ماکزمم فرمت خاصیتheight,width را نسبتا تغییربده دیگه

نفهمیدم یک مثال میزنی ... یعنی چی نسبتا تغییر بدم ؟
یعنی هیچ راهی نیست که وقتی ماکزیمم میشه فرم دکمه ها و دیگر کنترل ها به همون نسبت تغییر مکان بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:49 عصر
نفهمیدم یک مثال میزنی ... یعنی چی نسبتا تغییر بدم ؟
ببینید عزیز
رویداد size change فرم شاید کمک کنه...من این روش به ذهنم رسید
سایز اگه تغییر کنه تا کوچیک میشه یابزرگ.خب؟
خب اگه کاربر سایز فرم رو بزرگ کرد باتن هم سایزش یک واحد(مثلا)بیشترشه..

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:51 عصر
ببینید عزیز
رویداد size change فرم شاید کمک کنه...من این روش به ذهنم رسید
سایز اگه تغییر کنه تا کوچیک میشه یابزرگ.خب؟
خب اگه کاربر سایز فرم رو بزرگ کرد باتن هم سایزش یک واحد(مثلا)بیشترشه..

من سایز رو نمیخوام تغییر بدم من میخوام جایگاه رو به همون نسبت عوض کنم یعنی Position رو ... نه سایز...

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:56 عصر
من سایز رو نمیخوام تغییر بدم من میخوام جایگاه رو به همون نسبت عوض کنم یعنی Position رو ... نه سایز...
اهان مثلا یک دکمه در پایین فرم دارید میخواهید وقتی فرم ماکزیمایز شه در جای خودش باشه و مکانش بهم نریزه؟

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:57 عصر
دقیقا ... چه کار کنم واسه این موضوع؟ یعنی به همون نسبت جابجا بشه یا تغییر مکان بده که باز همون جایی که قبلا روی عکس بوده بازم همون جا باشه ...

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 15:58 عصر
خب هر کنترل خاصیتDock داره..با این خاصیت میشه این کاروکرد

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:04 عصر
خب هر کنترل خاصیتDock داره..با این خاصیت میشه این کاروکرد

نمیدونم والا من که استفاده میکنم تو همون محیط طراحی که هستم dock رو میزنم left میره چپ بقیه جهت ها هم همین طور میشه و جای خودش وای نمیسه fill رو هم که بزنم باز میره گوشه صفحه !

reza2012
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:11 عصر
تنها راهش استفاده از wpf هست اصلا یکی از مهمترین دلایل استفاده از wpf همین خاصیتش هست باز هم کمک خواستین بگین

صباح فتحی
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:12 عصر
نمیدونم والا من که استفاده میکنم تو همون محیط طراحی که هستم dock رو میزنم left میره چپ بقیه جهت ها هم همین طور میشه و جای خودش وای نمیسه fill رو هم که بزنم باز میره گوشه صفحه !
با پنل هم دسته بندی کنی خییلی بهترها

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:18 عصر
با پنل هم دسته بندی کنی خییلی بهترها
خوب من در صفحه اصلیم یک پنل انداختم بک گراند اون پنل رو عکس مورد نظر گذاشتم دکمه ها رو روی عکس چیدم حالا میخوام موقع ماکسیمایز شدن صفحه دکنمه ها به همون نسبت تغییر مکان بدن ... چه کنم؟؟؟
در یکی از تاپیک ها خوندم این روش درست نیست چون باعث میشه کنترل های ما دو برابر بشن ...


تنها راهش استفاده از wpf هست اصلا یکی از مهمترین دلایل استفاده از wpf همین خاصیتش هست باز هم کمک خواستین بگین

wpf بلد نیستم و الان واسه این پروجه فرصت یادگیریش رو ندارم ...

M.YasPro
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:24 عصر
سلام
با خاصیت anchor میتونید اینکارو کنید .
اگر کنترل رو فقط به دو سمت anchor کنید این مشکل پیش نمیاد .

موفق باشید.

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:28 عصر
سلام
با خاصیت anchor میتونید اینکارو کنید .
اگر کنترل رو فقط به دو سمت anchor کنید این مشکل پیش نمیاد .

موفق باشید.

با تغییر این خاصیت دکمه رو در اون نقطه ثابت نگه میداره یعنی با ماکزیمام شدن صفحه دکمه به همون نسبت تغییر مکان نمیده و دی جای سابق میمونه ...

M.YasPro
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:40 عصر
خاصیت anchor خود باتن رو باید به حالتی مثل left , buttom دربیارید ، اینکارو انجام دادید ؟!!

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 16:43 عصر
خاصیت anchor خود باتن رو باید به حالتی مثل left , buttom دربیارید ، اینکارو انجام دادید ؟!!

اره برای مثال وقتی فاصله باتن از چپ 10 پیکسل هست anchar از left میاد همین ده پیکسل رو در سایز های بزرگ یا کوچک فرم حفظ میکنه ... اما نمیاد این ده پیکسل رو به تناسب کوچک شدن یا بزرگ شدن فرم کم و زیاد کنه ...من میخوام این فاصله مثلا ده پیکسل با توجه به اندازه فرم یعنی به تناسب اندازه فرم تغییر بکنه ... همین

M.YasPro
یک شنبه 11 مهر 1389, 17:09 عصر
خوب
شما باید توی رویداد Resize فرمت روی location باتن تغییرات بدید .

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 17:11 عصر
اره الان دارم همین مورد رو تست میکنم ... فکر میکردم خاصیتی واسه این موضوع باشه که ظاهرا نیست ...

FastCode
یک شنبه 11 مهر 1389, 17:55 عصر
anchor وقتی برای هر ضلع استفاده میشود یعنی فاصله آن ضلع ثابت باشد.
برای جلوگیری از تغییر سایز باید از هر دو جهت چپ و راست فقط یکی و از دو جهت بالا و پایین نیز فقط یکی را انتخاب کنید.
برای fزرگ شدن اشیا به نسبت میتونید از table layout panel استفاده کنید.

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 18:19 عصر
من سعی کردم با کد زیر در موقع ریسایز فرم اصلی مقدار تفاوت رو با اندازه اولیه در بیارم و نقطه location جدیدی به باتنم بدم ... جابجا میشه ... ولی اونجا که من میخوام نمیره ...
سایز اولیه فرم من : 950; 700


int newHight = 0;
int newWidth = 0;
if (this.Height > 700 & this.Width > 950)
{
newHight = this.Height - 700;
newWidth = this.Width - 950;
// btnA.Left = btnA.Left + newHight;
// btnA.Location = new Point(btnA.Location.X + newWidth, btnA.Location.Y + newHight);
}

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 19:13 عصر
دوستان عزیز سوال رو در پست اولم اصلاح کردم و تعدادی عکس برای توضیح بیشتر ضمیمه کردم لطفا ملاحضه فرمایید ...

FastCode
یک شنبه 11 مهر 1389, 21:58 عصر
خب مشکل شما اینه که اصلاً نباید از یه دکمه استفاده کنید.
خیلی راحت تر میتونی از mouse_click و form.keydown برای شبیه سازی تمام کارایی باتن استفاده کنی.
فکر میکنم راحتتر باشه.
برای رنگ هم(اگر بخوای موقع ورود موس به hot spot رنگش عوض بشه) هم راههای زیادی هست(که من تجربه ی قابل بیانی توشون ندارم)

ostovarit
یک شنبه 11 مهر 1389, 22:59 عصر
خب مشکل شما اینه که اصلاً نباید از یه دکمه استفاده کنید.
خیلی راحت تر میتونی از mouse_click و form.keydown برای شبیه سازی تمام کارایی باتن استفاده کنی.
فکر میکنم راحتتر باشه.
برای رنگ هم(اگر بخوای موقع ورود موس به hot spot رنگش عوض بشه) هم راههای زیادی هست(که من تجربه ی قابل بیانی توشون ندارم)

اگر بتونی یک مثال از این چیزی که میگی برام بزنی عالی میشه ... اون تغییر رنگ هم ربطی به ورود موس نداره یک تایمر هست هر ثانیه رنگ باتن رو تغییر میده ... در هر صورت اگر بتونی کمک کنی اینو ردیف کنم ممنونت میشم ... چه جوری من مکان جدید باتن رو بعد از ماکزیمایز پیدا کنم و بهش بدم؟؟؟؟؟؟

سایز فعلی و سایز بعد از ماکسیمایز فرم اصلی نمیتونه به این موضوع کمکی کنه؟؟؟

reza2012
یک شنبه 11 مهر 1389, 23:11 عصر
دوست عزیز در هر صورت باز هم مشکل پیش میاد فقط برین و روی wpf کار کنین
شک نکنین که تنها راهه

ostovarit
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:02 صبح
دوست عزیز در هر صورت باز هم مشکل پیش میاد فقط برین و روی wpf کار کنین
شک نکنین که تنها راهه

اوکی فقط یک راهنمایی بکنید برای اینکه سریع تر به هدفم برسم باید چی رو بخونم و از کجا شروع کنم ؟

ممنونم

rasoolf
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:05 صبح
سلام و خسته نباشید
من یک تصویر در بک گراند نرم افزارم دارم و روی اون دکمه هایی رو چیدم ... چکار کنم که در صورت maximizeو تغییر سایز صفحه دکمه ها به موقعیت جدیدی بروند و به تناسب تغییر سایز فرم اصلی جابجا بشن ... از خاصیت Anchar هر چهار طرف استفاده کردم ولی سایز دکمه عوض شد !و موقع بزرگ شدن صفحه دکمه هم بزرگ میشد! به جای جابجا شدن ( مشابه عکس 3)...

عکس 1 دکمه روی بکگراند قبل از بزرگ شدن صفحه و در عکس 2 بعد از Max کردن صفحه نمایش داده شده است چکار کنم که بعد از Max شدن صفحه دکمه در Position مناسب قرار بگیرد ...

لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز , شما باید از همون خاصیت Anchor استفاده کنید ولی فقط به دوطرف اون رو اعمال کنید (دو طرفی که دکمه نزدیکتر هستش) . مثلاً به(Top,Left) امیدوارم کمکت کنه:لبخندساده:

FastCode
دوشنبه 12 مهر 1389, 09:27 صبح
سلام دوست عزیز , شما باید از همون خاصیت Anchor استفاده کنید ولی فقط به دوطرف اون رو اعمال کنید (دو طرفی که دکمه نزدیکتر هستش) . مثلاً به(Top,Left) امیدوارم کمکت کنه:لبخندساده:
واقعاً سوال رو خوندی؟



اگر بتونی یک مثال از این چیزی که میگی برام بزنی عالی میشه ... اون تغییر رنگ هم ربطی به ورود موس نداره یک تایمر هست هر ثانیه رنگ باتن رو تغییر میده ... در هر صورت اگر بتونی کمک کنی اینو ردیف کنم ممنونت میشم ... چه جوری من مکان جدید باتن رو بعد از ماکزیمایز پیدا کنم و بهش بدم؟؟؟؟؟؟

سایز فعلی و سایز بعد از ماکسیمایز فرم اصلی نمیتونه به این موضوع کمکی کنه؟؟؟
اول بگم که timer صد در صد اشتباهه.
متاسفانه مثال ندارم. ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که شما باید وقتی رویداد mouse_click شی picturebox رو میگیری با استفاده از همون فرمولی که ابعاد باتن رو باهاش به دست آوردی تست بکنی که آیا نقطه click شده توی اون region هست یا نه.
اگر اون تکه کد رو بزاری میتونم برات درستش کنم.

ostovarit
دوشنبه 12 مهر 1389, 11:40 صبح
اول بگم که timer صد در صد اشتباهه.
متاسفانه مثال ندارم. ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که شما باید وقتی رویداد mouse_click شی picturebox رو میگیری با استفاده از همون فرمولی که ابعاد باتن رو باهاش به دست آوردی تست بکنی که آیا نقطه click شده توی اون region هست یا نه.
اگر اون تکه کد رو بزاری میتونم برات درستش کنم.

شاید با این سوالم کمی بحث منحرف شه ولی دلیل اشتباه بودن استفاده از تایمر چیه؟
هر ثانیه یک رنگ بک گراند باتن رو عوض میکنه همین ... چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟

منظورتون از تکه کد متوجه نشدم من یک کد در پست های بالاتر گذاشتم که سعی داشتم نسبت افزایش سایز فرم رو در حالت ماکسیمایز بدست بیارم و باتن رو به همون نسبت تغییر مکان بدم که موفقیت آمیز نبود ... باتن جابجا میشه ولی جایی که من میخوام نمیره ...

AmirAmiri
دوشنبه 12 مهر 1389, 13:19 عصر
سلام. دوست عزیز شما یه لطفی بکن و همون عکسی که بک گراند گذاشتی رو اینجا آپ کن (عکس کامل) بعد توضیح بده که BackgroundImageLayout روی چه حالتی قرار داره Center ، Stretch یا Zoom قرار داره و بگو عکس به چه صورتی بزرگ میشه مثلا همراه با ماکزیمایز شدن فرم بزرگ میشه یا امکان زوم کردن روی یک نقطه خاص رو هم داره؟ بعد بگو که عکس به صورت حفظ نسبت طول به عرض بزرگ میشه (تقریبا همون حالت Zoom) یا طول و عرض به هم ربطی ندارن (تقریبا همون حالت Stretch) . تمامه اینارو که توضیح دادی ، بعد بیا با بقیه دوستان هم فکری کنیم که مشکلت رو چطوری حل کنیم.
نکته : برای استفاده از Anchor باید اون رو none کنی تا موقعیتش با نسبت چپ راست بالا پایین فرم حفظ بشه و بزرگ هم نشه.
موفق و پیروز باشی.

ostovarit
دوشنبه 12 مهر 1389, 13:31 عصر
سلام مرسی که در بحث شرکت کردی ...

والا عکس (نقشه هست) اجازه ندارم آپلود کنم همین تیکشم برای توضیح بهتر مطلب گذاشتم ...
حالت عکس Stretch هست و بک گراند یک پنل هست حالت زوم نداریم موقعی که فرم اصلی ماکسیمایز میشه عکس داخل پنل هم به همون نسبت بزرگ میشه ولی باتن ها همون جای قبلی میمونن اگر از Anchor استفاده کنم به همون نسبت از دو طرف جابجا میشن ولی سر جایی که مد نظرم هست قرار نمیگیرند ... من راه حلی به نظرم نمیرسه که چطور به تناسب بزرگ شدن فرم اصلی باتن ها رو هم حرکت بدم و جایی که مد نظرم هست روی عکس(نقشه ) قرار بدم ... کدی که در پست های قبل گذاشتم باتن ها رو حرکت میده اما یک position اشتباه دیگه بهش میده ... یکی از دوستان گفتن برم سراغ wpf ولی نمیدونم از کجا شروع کنم ...

MoS4k1
دوشنبه 12 مهر 1389, 13:53 عصر
می تونی موقعیت کنترلها رو نسبت به فرم بدست بیاوری برای مثال کنترل 1 در هنگام طراحی left برابر 100 است که اگر عرض فرم برابر 500 باشه یعنی کنترل 1 در موقعیت یک پنجم فرم قرار داره من این کار رو در vb انجام دادم و نتیجه گرفتم ولی تا حالا در C# انچام ندادم

ostovarit
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:04 عصر
می تونی موقعیت کنترلها رو نسبت به فرم بدست بیاوری برای مثال کنترل 1 در هنگام طراحی left برابر 100 است که اگر عرض فرم برابر 500 باشه یعنی کنترل 1 در موقعیت یک پنجم فرم قرار داره من این کار رو در vb انجام دادم و نتیجه گرفتم ولی تا حالا در C#‎ انچام ندادم

پیشنهاد خوبیه میشه کد وی بی رو اینجا بزاری ازش الگو بگیرم ...

AmirAmiri
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:05 عصر
سلام مرسی که در بحث شرکت کردی ...

والا عکس (نقشه هست) اجازه ندارم آپلود کنم همین تیکشم برای توضیح بهتر مطلب گذاشتم ...
حالت عکس Stretch هست و بک گراند یک پنل هست حالت زوم نداریم موقعی که فرم اصلی ماکسیمایز میشه عکس داخل پنل هم به همون نسبت بزرگ میشه ولی باتن ها همون جای قبلی میمونن اگر از Anchor استفاده کنم به همون نسبت از دو طرف جابجا میشن ولی سر جایی که مد نظرم هست قرار نمیگیرند ... من راه حلی به نظرم نمیرسه که چطور به تناسب بزرگ شدن فرم اصلی باتن ها رو هم حرکت بدم و جایی که مد نظرم هست روی عکس(نقشه ) قرار بدم ... کدی که در پست های قبل گذاشتم باتن ها رو حرکت میده اما یک position اشتباه دیگه بهش میده ... یکی از دوستان گفتن برم سراغ wpf ولی نمیدونم از کجا شروع کنم ...

خب اولین اشتباه شما اینه که نقشه رو Stretch کردی. برای اینکه بتونی از Anchor استفاده کنی و موقعیت کنترل ها هم حفظ بشه ، باید نقشه به صورت Zoom باشه.
دوم اینکه فرم برنامه باید به اندازه زومه عکس تغییر سایز بده. منظورم اینه که فرم برنامه همیشه به اندازه طول و عرض عکس باشه نه اینکه عکس به اندازه طول و عرض فرم باشه.
اگه ایکارو انجام بدی به نتیجه مطلوبی که میخوای میرسی و باید بگم بکه فقط میتونی از Anchor استفادخ کنی پس کد نویسی رو بیخیال شو. اگه اینکاری که گفتم رو انجام بدی مشکلت حل میشه به شرطه اینکه درست انجام بشه.
1 ) عکس رو Zoom کن.
2 ) اندازه طول و عرض فرم رو با کد نویسی کنترل کن و نزار از اندازه طول و عرض عکس کمتر بشه. به عبارتی طول و عرض فرم و عکس باید به یک نسبت تغییر سایز بدن.
3 ) از Anchor استفاده کن و تمامه گزینه هاش رو بردار (حالت none باشه)
4 ) برنامه رو اجرا کن امیدوارم مشکل حل شده باشه.

AmirAmiri
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:06 عصر
می تونی موقعیت کنترلها رو نسبت به فرم بدست بیاوری برای مثال کنترل 1 در هنگام طراحی left برابر 100 است که اگر عرض فرم برابر 500 باشه یعنی کنترل 1 در موقعیت یک پنجم فرم قرار داره من این کار رو در vb انجام دادم و نتیجه گرفتم ولی تا حالا در C#‎ انچام ندادم

این که شما گفتی در واقع همون خاصیت Anchor در سی شارپ هستش. نیازی به کد نویسی نداره.

AmirAmiri
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:20 عصر
دوباره توضیح میدم (چون خودم که پست قبلی رو خودم واضح نبود)
ببینید هر شکلی یه تناسبه طول و عرض داره. شما میرید عکاسی عکس 3 در 4 میگیرید آیا تا حالا عکس 3 در 9 گرفتید؟ خیر. عکس 4 در 6 هم داریم (در واقع 4 در 5.5) که تناسب به همون اندازه 3 در 4 تغییر کرده. اگه با فتوشاپ کار کرده باشید حتما زمان Transform کردن یک عکس از کلید Shift استفاده کردید. اگه استفاده نکردید پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز این رو تست کنید. وقتی از کلید شیفت استفاده میکنید، تناسب طول و عرض حفظ میشه و عکس با همون تناسب تغغیر سایز میده.
یعنی یک عکس 3 در 4 رو نمیتونی به اندازه مثلا 3 در 15 در بیاری و با کلید شیفت به اندازه متناسب و استاندارد در میاد مثلا میشه 4 در 6 یا امثال این. پس تناسب حفظ میشه.
حالا اینا چه ربطی به بحثه ما داشت؟
وقتی شما از Anchor استفاده میکنی باید بدونی که دقیقا همین حالت برای کنترل ها توی فرم پیش میاد و منتاسب با نسبته طول و عرض فرم جابجا مشن پس اگه میخوای کنترل ها نسبت خودشون رو با قسمتی از عکس حفظ کنن، باید عکس هم از این قانون استفاده کنه نه اینکه Stretch باشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

ostovarit
دوشنبه 12 مهر 1389, 18:39 عصر
با تشکر از توضیحاتی که دادید بنده متوجه مطالبی که گفتید شدم و با این anchar باتن ها و پنلی که عکس داخلشه ور رفتم ... در حال حاضر عکس وسط صفحه هست وقتی فرم رو ماکسیمایز میکنیم عکس بزرگ نمیشه اما همراه با باتن ها به وسط فرم میاد ... میشه پروژه رو جمع کرد با این وضع اما اگر عکس بزرگ میشد و باتن ها باز تو موقعیت جدید قرار میگرفتند بهتر بود ... در هر صورت از توضیحاتتون ممنونم ... باز تلاشم رو میکنم موفق شدم میگم چکار کردم ...

mmd2009
سه شنبه 13 مهر 1389, 01:26 صبح
سلام اوژن. شرمنده 2 روز نبودم پ خ رو الان دیدم. دیدم دوستام همه نوضیح دادن دیگه تو بحث شرکت نکردم. اگر مشکلی داشتی دوباره بگو. موفق باشی

sayan
چهارشنبه 14 مهر 1389, 13:37 عصر
سلام دوست عزیز.
این برنامه رو ببین منظور شما این بوده ؟
در کل برای قرار گیری هر کنترلی در فرم که با تغییر سایز فرم جابجا شود باید Anchor آن نسبت به جایی که قرار دارد عوض شود.
مثلاً اگر در طراحی فرم Button گوشه راست و پایین قرار گرفته Anchor آن فقط باید پایین و راست فعال باشد همین . دیگه نیاز به نوشتن کد و فراخوانی یه سری رویدادها نیست.
------------------------------
اگه مشکلت حل نشد بگو بیشتر کمکت کنم.
موفق باشی

ostovarit
چهارشنبه 14 مهر 1389, 13:45 عصر
سلام دوست عزیز.
این برنامه رو ببین منظور شما این بوده ؟
در کل برای قرار گیری هر کنترلی در فرم که با تغییر سایز فرم جابجا شود باید Anchor آن نسبت به جایی که قرار دارد عوض شود.
مثلاً اگر در طراحی فرم Button گوشه راست و پایین قرار گرفته Anchor آن فقط باید پایین و راست فعال باشد همین . دیگه نیاز به نوشتن کد و فراخوانی یه سری رویدادها نیست.
------------------------------
اگه مشکلت حل نشد بگو بیشتر کمکت کنم.
موفق باشی

ممنون از نمونه ای که گذاشتی بررسی میکنم باز اگر مشکلی بود مطرح میکنم ...
با تشکر :لبخندساده:

FastCode
چهارشنبه 14 مهر 1389, 13:50 عصر
این رو ببین.
منظور من این بود: