View Full Version : سوال: خطا در ارتباط دیتا بیس و vb6
conter
یک شنبه 11 مهر 1389, 14:10 عصر
سلام دوستان ببخشید من یک دیتا بیس اکسس رو به vb6 میخوام وصل کنم ولی به این پیغام بر میخورم
http://s1.picofile.com/f4ll3n/error.jpg
من پروایدر رو ماکروسافت جت هم ورژن 3 یا 3.5 انتخاب کردم و دیتا بیس هم 2003 و 2000 هر دو شو امتحان کردم ولی باز هم همین پیغام ظاهر شد ... ویندوزم 7 هست میشه راهنماییم کنید
saminco
چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:00 عصر
به نظر من بهتر اینه که دیتا بیست رو همیشه بغل فایل اجراییت بذاری بعد فراخوانیش کنی
ودیگه این که ویندوز سون کمی از این مشکلات داره من تو ویستا هم پیغام های مشابهی رو دیدم
و اگه از ado data استفاده میکنی به کد اتصال دقت کن
یا یه بارم از adodc استفاده کن
اینم کدش:
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\BANK.mdb;Persist Security Info=False"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM DPVAJH;"
Adodc1.Refresh
من در این حد در خدمتم
محسن شامحمدی
پنج شنبه 15 مهر 1389, 14:05 عصر
دوست عزیز
پیغام خطای unrecognized یعنی درایور بانک نمی تواند ساختار فایل شما را تشخیص دهد.
اگر با کنترل Data کار می کنید حتما باید بانک خودتون رو به 98 تبدیل کنید
kuh_nur
پنج شنبه 15 مهر 1389, 16:40 عصر
دوست عزیز
پیغام خطای unrecognized یعنی درایور بانک نمی تواند ساختار فایل شما را تشخیص دهد.
اگر با کنترل Data کار می کنید حتما باید بانک خودتون رو به 98 تبدیل کنید
بله همون طور که دوستمون گفتن این خطا به علت عدم سازگاری ورژن بانک اطلاعاتی با درایوره
Dr.Bronx
پنج شنبه 15 مهر 1389, 17:26 عصر
صحبت دوستان درست اما ؛
اگر شما می تونید دیتابیس رو با خود اکسس باز کنید این به این معنی هست که دیتابیس شما آسیب داده و یا نیاز به Compact دارد که مورد دوم بیشتر رخ میده .
در انجمن در مورد Compact و کار اون جستجو کنید به نتیجه میرسید .
موفق باشید ./
محسن شامحمدی
جمعه 16 مهر 1389, 08:18 صبح
اگر شما می تونید دیتابیس رو با خود اکسس باز کنید این به این معنی هست که دیتابیس شما آسیب داده
فکر کنم منظورتون این بود:
اگر شما نمی تونید دیتابیس رو با خود اکسس باز کنید این به این معنی هست که دیتابیس شما آسیب دیده
همینطوره؟
به این خاطر می گم که معنی جمله کاملا برعکس می شه و خدای نکرده باعث گمراهی کسی می شه.
-----------
اگر دوستمون بیاد و بگه با چه کنترلی کار می کنه: Data , Adodc,Data Environment مشکل معلوم می شه.
چون کنترل Data فقط بانک های 98 و پایین ترو باز می کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.