PDA

View Full Version : سوال: شکل دستور



طبیب دل
یک شنبه 11 مهر 1389, 22:39 عصر
با سلام
چطوری میشه این دستور یا کد را بنویسیم؟
if(کلیدی زده نشد و موس حرکت نکرد)

Mohandes2009
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:09 صبح
واسه چه کاری می خوای اینکارا بکنی بگو شاید راه حل بهتری باشه!

rasoolf
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:14 صبح
سلام دوست عزیز، سوالت واضح نیست
:متفکر:ولی فکر کنم فهمیدم چی میخوای
شما می تونی یه متغیر public در ابتدای فرم تعریف کنی از نوع بولین بعد با استفاده از رویداد MouseMove و Keypress مقدارش رو تغییر بدی یعنی تو این رویداد ها مقدارش رو true کنی . بعد یه تایمر هم بذاری که مثلا بعد از چند ثانیه مقدارش رو دوباره false کنه وبعد خود تایمر غیر فعال بشه در ضمن فعال شدن تایمر هم تورویداد های فوق اتفاق بیفته
امیدوارم کمکت کنه:لبخندساده:

صباح فتحی
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:37 صبح
با سلام
چطوری میشه این دستور یا کد را بنویسیم؟
if(کلیدی زده نشد و موس حرکت نکرد)
واسه این کار یه راه حل وجود داره
فکرکنم واسه اسکرین سیور بخوایی:لبخند:
عزیزم دوتا متغییر بولین تعریف کن.خب؟
توی رویداد mouse over,key press این متغییر رو True کن
بعد شرطو اینطور بنویس


if (!MouseVar && ! KeyDownVat )
{

}

aghayex
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:37 صبح
این چیزا رو نمی خواد
برو تو این تاپیک :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=250964

طبیب دل
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:39 صبح
از دوستان ممنونم
این کار رو می خوام برای اجرای فرم اسکرین سیور
اگه بشه راهی پیدا کرد که مدت بیکاری سیستم رو بدست آورد بهتر بود ولی هر چه کردم و گشتم نشد حتی یه پست در همین سایت بود با نام (زمان بیکاری سیستم) ولی به دردم نخورد شاید من نتونستم باهاش کار کنم شما اگر راه بهتری دارید بگید

group45
دوشنبه 12 مهر 1389, 11:17 صبح
شما یه تایمر بیار رو فرمت.بعد یه متغیر اینت پابلیک ایجاد کن
حالا زمانی که داری با کلیدای برنامت کار میکنی این متغیر صفر بشه و تو تایمر متغیرت یکی اضافه بشه.
حالا مثلا اگه متغیرت شد500 اسکرین سیور فعلا شه.

mmd2009
سه شنبه 13 مهر 1389, 02:26 صبح
با سلام

یک نمونه مثالی برات زدم خودت میتونی تغییرش بدی به اون صورتی که میخوای

پ ن : این روش های برای اسکرین سرور چپکی هم ارزشی ندارد.