View Full Version : حجم درایو ویندوز xp ؟
**sara**
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:15 صبح
سلام
من می خوام هاردم رو پارتیشن بندی کنم. حالا نمی دونم درایو c رو که درایو ویندوز هست رو چند گیگ بگیرم؟ قبلا 30 گیگ بود، با نصب برنامه هایی مثل visual studio و غیره میشه گفت کاملا پر شده بود. و سیستم کلا هنگ بود! حالا به نظر شما چقدر برای درایو c در نظر بگیرم؟
اگر حجمش از یک مقداری بیشتر بشه اشکالی داره؟ یعنی محدودیت داره؟ کامپیوتر دچار مشکل می شه؟؟
mostafag
دوشنبه 12 مهر 1389, 00:52 صبح
اشكال كار شما اين بوده كه همه نرم افزارهاتون رو داخل درايو C نصب مي كرديد!!
شما نبايد نرم افزارهاتون رو داخل اين درايو نصب كنيد!
به نظر من اگر هاردتون حجم بالايي داره براي درايو C شصت يا هفتاد گيگ كافيه(البته فكر كنم همون 30 گيگ هم كافي باشه اما....) و شما ميتونيد يك درايو براي نرم افزارهاتون در نظر بگيريد و به اون حجم بالاتري بديد
اينطوري خطر از بين رفتن اطلاعاتتون هم از بين ميره!!
مثلا ميتونيد يك درايو براي نرم افزار،يكي ديگه براي بازيها، اون يكي ديگه رو براي فيلم و يكي هم متفرقه داشته باشيد
اگر درايوهاتون رو دسته بندي كنيد هم خودتون از سر در گمي درميايد و هم اينكه حتي ديگه به درايو C احتياجي پيدا نميكنيد!!! :متفکر:
اينم بگم كه درايو C هيچ محدوديتي نداره و مثل بقيه درايوها هست
سربلند و پيروز باشيد :لبخندساده:
**sara**
دوشنبه 12 مهر 1389, 01:18 صبح
خیلی خیلی ممنونم برای کمکتون
من درایو c رو 50 گیگ برداشتم.
حالا یک سوال دیگه دارم اینه که ویندوز xp service pack3 برای طراحی سایت مشکلی نداره؟ با کدوم ورژن ویزوال استادیو کار کنم؟ 2005 یا 2008 یا 2010؟
حسین فلاحی
دوشنبه 12 مهر 1389, 01:27 صبح
اشكال كار شما اين بوده كه همه نرم افزارهاتون رو داخل درايو C نصب مي كرديد!!
شما نبايد نرم افزارهاتون رو داخل اين درايو نصب كنيد!
به نظر من اگر هاردتون حجم بالايي داره براي درايو C شصت يا هفتاد گيگ كافيه(البته فكر كنم همون 30 گيگ هم كافي باشه اما....) و شما ميتونيد يك درايو براي نرم افزارهاتون در نظر بگيريد و به اون حجم بالاتري بديد
اينطوري خطر از بين رفتن اطلاعاتتون هم از بين ميره!!
مثلا ميتونيد يك درايو براي نرم افزار،يكي ديگه براي بازيها، اون يكي ديگه رو براي فيلم و يكي هم متفرقه داشته باشيد
اگر درايوهاتون رو دسته بندي كنيد هم خودتون از سر در گمي درميايد و هم اينكه حتي ديگه به درايو C احتياجي پيدا نميكنيد!!! :متفکر:
اينم بگم كه درايو C هيچ محدوديتي نداره و مثل بقيه درايوها هست
سربلند و پيروز باشيد :لبخندساده:
البته من نظری مخالف نظر شما دارم.
من به شخصه یک درایو برای c می دم در حدود 60 70 تا و تمام بقیه رو می دم به فقط یک درایو دیگه. ( با این شرط که سیستم عامل دیگه ای نخوام نصب کنم.) و همیشه فقط دو درایو در کامپیوترم دارم.
اینطوری هم سیستم عامل سریع تر هست، هم اینکه معمولا اگه هارد رو قطعه قطعه کنیم معمولا یک چیزی از هر درایو اضافه می آد. شاید یک درایو در حال پر شدن باشه، یک درایو هنوز حجم زیادی خالی داشته باشه.
پس بهتره که فقط یک درایو باشه تا از هدر رفتن فضا جلوگیری بشه.
در مورد نصب نرم افزارها هم ببینید اگه ویندوز از بین بره خوب اونها هم از بین می رن و دوباره با یک ویندوز دیگه ، کار نمی کنند. پس همون بهتر که با هم باشند. مگر در بعضی نرم افزارهای خاص که اطلاعاتی ذخیره می کنند که بعدا می شه ازش استفاده کرد.
موفق باشید
*)
**sara**
دوشنبه 12 مهر 1389, 01:51 صبح
من هم فکر می کنم درایو c رو بیشتر بگیریم بهتره! این دفعه که نشد ولی دفعه بعد حتما 70 تا برمی دارم واسش:چشمک:
ولی فقط یک درایو برای بقیه اطلاعات فکر می کنم زیاد جالب نباشه. برای وقتی که بخوایم دیفراگش کنیم باید کلی وقت صرف بشه تا دیفراگ بشه. :گیج:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.