ورود

View Full Version : چه ADSL بگیرم؟

ehsan78mp
دوشنبه 12 مهر 1389, 12:47 عصر
سلام. الان ISP من شاتل اصفهانه که خیلی عالیه. ولی چون مصرف اینترنتم بالاست و این سرویس هم محدود به نظر شما بهتره یه سرویس نامحدود بگیرم؟ در ضمن قیمت هاش چه جوریه؟

ehsan78mp
دوشنبه 12 مهر 1389, 12:47 عصر
در ضمن این سرویس نامحدود شاتل تازه راه اندازی شده

mostafag
دوشنبه 12 مهر 1389, 14:19 عصر
سلام
شاتل سرويس دهي خوبي داره

اما براي سرويس نامحدود همونطور كه ميدونيد سرويس هاي نامحدود اشتراكي هستند و از سرعت پايين تري نسبت به سرويس هاي ديگه برخوردارند!!! و اين يك مشكل بزرگه!!!
اگر شب از ساعت 1 تا 7 كه سرويس رايگان شاتل هست استفاده كنيد متوجه ميشيد كه چقدر سرعت پايينه!!!
سرويس دانلود نامحدود هم مثل دانلود توي شب ها ميمونه كه رايگانه!!

به نظر من بهتر اينه كه ترافيكتون رو افزايش بديد
بازم اين نظر شخصيه من بود

سربلند و پيروز باشيد :لبخندساده:

Alireza_Salehi
سه شنبه 13 مهر 1389, 07:40 صبح
شاتل شاید برای مصرف خانگی محدود در بعضی جاها جواب بده و سرعت مناسبی هم داشته باشه.

ولی برای یک برنامه نویس و کسی که کارش با اینترنته شاتل مزخرف ترین گزینه ایست که میشه انتخاب کرد.

Web.Designer01
سه شنبه 13 مهر 1389, 10:15 صبح
شاتل شاید برای مصرف خانگی محدود در بعضی جاها جواب بده و سرعت مناسبی هم داشته باشه.

ولی برای یک برنامه نویس و کسی که کارش با اینترنته شاتل مزخرف ترین گزینه ایست که میشه انتخاب کرد.
شما به عنوان یه برنامه نویس از اینترنت چه استفاده هایی میکنید که شاتل جواب نمیده؟
من خودم میخواستم شاتل بگیرم اما چون تو منطقه مخابراتی ما پورت خالی موجود نبود صبانت گرفتم.

Alireza_Salehi
سه شنبه 13 مهر 1389, 10:59 صبح
شما به عنوان یه برنامه نویس از اینترنت چه استفاده هایی میکنید که شاتل جواب نمیده؟
من خودم میخواستم شاتل بگیرم اما چون تو منطقه مخابراتی ما پورت خالی موجود نبود صبانت گرفتم.
من به ندرت در محل مشتری یا کارفرما هستم و همه کار به صورت ریموت انجام میشه....
ضمن این که برخی خدماتی که به مشتری ها میدم احتیاج به نامحدود بودن اتصال اینترنت از هر لحاظی داره ...

تمام پورت ها بسته است و باید از طریق port forwarding مودم برای هر کاری پورت جایگزین معرفی کنید. که تو بعضی کارها مشکل ساز میشه.
نمی توانید مستقیم ایمیل بزنید، به همان دلیل فوق و باید از سرور SMTP شاتل که همه ایمیل ها رو بدون استثنا اسپم می کند استفاده کنید. محدودیت ارسال هم دارد.

تنها مزیتش سرعت دانلود خوبش در طول روزه وگرنه به درد نمیخوره. البته به نسبت قیمتش ....

من خودم چندین ساله داتک نامحدود دارم، همه چیش نامحدوده، همه جا هم بازه، هیچ محدودیتی هم نداره سرعت دانلودش هم قابل قبوله...

ehsan78mp
سه شنبه 13 مهر 1389, 14:18 عصر
الان چه ISP بگیرم؟ مصرفم خیلی زیاد چون بیشتر از این که آفلاین برنامه نویسی کنم آنلاین برنامه نویسی می کنم

FastCode
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:13 عصر
صبا خیلی خوبه.
ولی فکر میکنم پورت ۱۴۳۳ جدیداْ بسته شده.