PDA

View Full Version : سوال: نحوه چسبيدن پيج فوت(Page footer)ر به آخرين ديتيل صفحه

mostafa_mgsoft
دوشنبه 12 مهر 1389, 15:13 عصر
سلام دوستان
من مي خوام بدونم چطور ميشه page footer در كريستال رو چسبوند به آخرين detail يا همون آخرين ركورد در كريستال ضمنا مي دونم كه report footer اين خاصيت رو داره ولي من مي خوام page footer به detail بچسبه چون من از گروپ باي استفاده مي كنم page footer فقط در آخرين صفحه مياد و در گروپهاي مختلف تكرار نمي شه ممنون هستم اگر راهنمايي كنيد

amir zahed
جمعه 23 مهر 1389, 19:03 عصر
سلام
روی اون فیلدی که میخوای بچسبه به ته detail کلیک راست کن و تو قسمت format در قسمت comman تیک suppress بزن بعد روبروی اون در قسمت فرمول نویسیش(x-2) این کد رو قرا بده

PageNumber = TotalPageCount
موفق باشی

mostafa_mgsoft
جمعه 23 مهر 1389, 21:35 عصر
دوست عزيز ممنون كه راهنمايي كردي ولي اينكار فقط باعث ميشه كه پيج فوتر در آخرين صفحه گروپ بياد ولي مشكل اينجاست كه بازهم به آخرين ديتيل نمي چسبه يعني پيچ فوتر بازهم در پايين صفحه نمايش داده ميشه ضمنا من اينكار رو هم قبلا امتحان كردم

amir zahed
شنبه 24 مهر 1389, 10:17 صبح
سلام
دوست عزیز فیلدهایی که تو page footer آوردی تو report footer هم بذار بدون اون اون کدی که برات گذاشتم
فکر کنم منظور شما این باشه که اگه گزارشت تا نصف صفحه شد اون جمع آخرش بچسبه به ته گزارشت. درسته ؟فکر کنم با این کار درست بشه
موفق باشی

mostafa_mgsoft
دوشنبه 26 مهر 1389, 18:16 عصر
بازم ممنون هستم از راهنماييت من همه اين موارد رو متوجه هستم و ميدونم و آشنايي دارم ولي مشكل من فقط با چسبيدن پيج فوتر به آخرين ديتيل حل ميشه يعني وقتي كه ركوردها در وسط صفحه تمام شد پيج فوتر بياد بچسبه به ته آخرين ركورد
نكته اي كه شما گفتي فقط زماني استفاده ميشه كه از گروپ استفاده نكني اونموقع مي شه از ريپورت فوتر استفاده كرد ولي تو گروپ ريپورت فوتر تكرار نمي شه و فقط در آخرين صفحه ريپورت مياد
راستش من يه گزارشي دارم كه جمع مقادير تو هر صفحه مياد و در پايان هر گروپ هم جمع اون گروپ مياد و زيرش محل امضاست مشكل اينجاست كه زماني كه بين آخرين ركورد صفحه و پيج فوتر به اندازه يك ركورد فضاي خالي مي مونه ديگه گروپ فوتر جا نميشه و به اندازه همون يك ركورد جاي خالي مي مونه و در پايين صفحه پيچ فوتر مياد و گروپ فوتر منتقل ميشه به ابتداي صفحه بعد مشكل اصلي من اينه
ببخشيد كه سرتو به درد آوردم دوست عزيز اگر امكانش باشه من مي تونم اين مشكل رو تلفني توضيح بدم
بازم ممنونم