ورود

View Full Version : سوال: حلقه for برای نمایش تصویر

tsfrzdh
دوشنبه 12 مهر 1389, 18:41 عصر
با سلام.من قصد دارم تک تک عکسهایی که در یک datalist نمایش داده می شه رو بتونم تو یک کنترل به صورت تکی نمایش بدم. و بعد از چند ثانیه عکس بعدی تکی نشون داده بشه....(slideshow)
برای این کار از حلقه for استفاده کردم. که آدرس عکس رو از بانک میخونه. ولی همش عکس آخر رو نشون میده. احتمالا باید تو حلقه از تاخیر استفاده کنم.نمیدونم چجوری.:ناراحت:
این کد هم جواب نمیده. Threading.Thread.Sleep(100)

For i = 1 To 12

q = "select * from tags where address = '" & i & "' "
bindgrid(q, drid1)

Next

لطفا راهنمایی کنید.

majnun
دوشنبه 12 مهر 1389, 19:25 عصر
address فیلد درون بانکه ؟ از 1 شروع میشه ؟

بهتر نیست یک لیست بزارین اول همه رو بخونین بریزین تو لیست بعد یکی یکی نشون بدین ؟

هربار یه آیتم لیست رو بدین بهش

raziee
دوشنبه 12 مهر 1389, 20:45 عصر
با سلام.من قصد دارم تک تک عکسهایی که در یک datalist نمایش داده می شه رو بتونم تو یک کنترل به صورت تکی نمایش بدم. و بعد از چند ثانیه عکس بعدی تکی نشون داده بشه....(slideshow)
برای این کار از حلقه for استفاده کردم. که آدرس عکس رو از بانک میخونه. ولی همش عکس آخر رو نشون میده. احتمالا باید تو حلقه از تاخیر استفاده کنم.نمیدونم چجوری.:ناراحت:
این کد هم جواب نمیده. Threading.Thread.Sleep(100)

For i = 1 To 12

q = "select * from tags where address = '" & i & "' "
bindgrid(q, drid1)

Next

لطفا راهنمایی کنید.

این کد برای ایجاد وقفه در سمت سرور هست نه کلاینت!!!!!
Threading.Thread.Sleep(100)

برای این کار (نمایش عکس به صورت وقفه ای همراه با افکت) از پلاگین های jquery کمک بگیرید.

hamhik
دوشنبه 12 مهر 1389, 23:28 عصر
شما برای اینکار می تونید از کنترل Timer استفاده کنید

tsfrzdh
سه شنبه 13 مهر 1389, 08:50 صبح
از همه دوستان ممنونم.
کاربر majnun : مشکل اینه که وقتی که یکی رو نشون دادم چجوری بدون هیچ رویدادی برم عکس بعدی رو نشون بدم.منظورتون از یک لیست چیه؟یعنی datalist این نیاز رو برآورده نمی کنه؟
کاربر hamhik : چجوری از تایمر استفاده کنم؟
کاربر raziee: آلبوم تصاویری که با استفاده از jquery درست بشه ، میشه که عکساش رو از از پایگاه داده دیافت کنه؟ (آدرس تصویر تو بانکه) میشه یه نمونه و طرز خوندن عکسها رو واسم بذارید؟
بازم تشکر....

hamhik
سه شنبه 13 مهر 1389, 10:00 صبح
فایل زیر رو دانلود کنید نمونه ای از اون چیزیه که می خواید

raziee
سه شنبه 13 مهر 1389, 10:29 صبح
کاربر raziee: آلبوم تصاویری که با استفاده از jquery درست بشه ، میشه که عکساش رو از از پایگاه داده دیافت کنه؟ (آدرس تصویر تو بانکه) میشه یه نمونه و طرز خوندن عکسها رو واسم بذارید؟
بله میشه از DB بخونه.
نمونه هم زیاد هست کافیه تو گوگل عبارت jquery image gallery رو جستجو کنید.
یک نمونه (http://www.1stwebdesigner.com/design/fresh-jquery-image-gallery-display-solutions/)