ورود

View Full Version : آیا از زبان برنامه نویسی خود راضی هستید ؟

MehdiElexal
دوشنبه 12 مهر 1389, 21:23 عصر
با سلام خدمت همه
این تایپیک برای این باز شده که برنامه نویسای عزیز در صورت تمایل بگن :
1- چند درصد از زبانی که باهاش برنامه مینویسید راضی هستید ؟ چرا ؟
2- دوست دارید به چه زبان دیگه ای هم بنویسید ؟ چرا ؟
3- چه نوع برنامه نویسی هایی رو دوست دارید (به چه سبکی ؟ ) چرا ؟
4- فکر میکنید چند درصد تو روحیه یه فرد برنامه نویس ، نوشتن یه برنامه تاثیر گذاره ؟ چرا ؟
5- تا حالا شده یه برنامه که تمام شده دوباره از اول شروع کنید بنویسید ؟ چرا ؟
6- به نظرتون اونهایی که سی مینویسند با ما بیسیک کارها از چه جهاتی تو زندگی تفاوت دارند ؟
7- تا حالا چند با سر یه تیکه کد با یه نفر دیگه کل کل کردید ؟ چرا ؟
8- اگه روزی تو برنامه نویسی به جایی که خواستی برسی ، چه برنامه ای رو مینویسی ؟
9- نظر شخصی....

morika
دوشنبه 12 مهر 1389, 23:47 عصر
1. %99 چون به نظرم زبونه کاملیه
2. C#‎‎ چون همه می گن خیلی بهتره کاربردش بیشتر
3. ها؟؟؟
4. خیلی خیلی زیاد. چون موفقیت باعث خوشحالی میشه
5. آره شده. یه بار که سهله واسه من 5بار شده. چون هردفه از دفه قبل بهتر میشه
6. از هیچ جهتی. فقط زبونه برنامه نویسیشون با ما فرق داره
7. هیچ وقت
8. یه سیستم عامل کاملا به زبان پارسی
9. برنامه نویسی شیرین ترین کار دنیاست

hero4000
سه شنبه 13 مهر 1389, 08:57 صبح
دوست عزيز جواب تست شخصيت آقاي morika رو بده تا بقيه هم توي اين تست شرکت کنن :قهقهه: :قهقهه:

MehdiElexal
سه شنبه 13 مهر 1389, 09:10 صبح
جواب تست آقای موریکا این هست که خیلی انسان گلی هست که جواب سوال ها رو داده ، هر کی میخواد گل باشه باید جواب این سوال ها رو بده :قلب:
همش که نمیشه تایپیک ها سوال جواب باشه ، یه خورده هم راجع به زندگی یه برنامه نویس و عقایدش باشه ... نه ؟

Parham.D
سه شنبه 13 مهر 1389, 18:59 عصر
1. 90%. برای من تا حالا کامل بوده و چون تحت دات نت هست، تفاوتی با سی شارپ نداشته، البته من حرفه ای نیستم.
2. با C++؛ چونکه میتونم با سخت افزار بهتر کار کنم و همچنین با سیستم عاملهای دیگه.
3. برنامه واسه وب، WPF، واسه موبایل و سیستم عاملهای غیر از ویندوز. اگر درست متوجه سوال شده باشم.
4. زیاد، اگر کار و تحصیل اصلیش برنامه‏نویسی باشه. حل مسئله، خلق برنامه و درآمد حاصل آن تاثیر داره.
5. نه از اول اول، بخشهای از اون رو که خوب نوشته نشده را اصلاح میکنم با دانش جدیدی که دارم.
6. کنجکاوتر و عمیق‏تر هستند.
7. نشده.
8. برنامه‏ای که جدید باشه، ایده نو که بتونه کمک به حل یک مشکل واقعی و اساسی کنه.
9. برنامه‏نویس باید خلاق باشه، کوشا باشه، تغییر پذیر باشه، به روز باشه . . . خلاصه یک جورایی آدم کاملی باشه.

ممنون . ..

غلامرضا شریفی
سه شنبه 13 مهر 1389, 20:37 عصر
1- ياد بچگي افتادم چندتا بابارو دوست داري
2- همين را در حد كفايت دوست دارم نيازي به ديگري نيست خوشبختانه پسر عموم هم vbنويس است مشكل كلاس ندارم
3 - درست متوجه سبك نشدم
4- يك خط يك برنامه اگر درست پيش برود خستگي يك روز پريده تازه شب هم خوابت نمي برد
5- من تمام برنامه هاي كه نوشتم دو يا سه بار ويرايش كردم ولي از اول ننوشتم دليل ويرايش اينه كه در مدت زماني كه يك پروژه را مي نويسي با هزاران رويداد جديد روبرو ميشويد كه به تناسب تجربه و اطلاعاتي كه در آن رابطه داريد حل مسئله ميكنيد و اين تجربيات باعث ميشود كه خيلي از مطالب قبل دچار دگرگوني شود شايد براي راحتي خودم هم باشد همانطور كه هر روز از يك مسير خاص به سر كار خود ميرويد ولي احتمال دارد به دلايل خاصي اين مسير مشكل ساز شود در روزهاي بعد احتمال دارد مسيري دور تر را انتخاب كنيد كه شرط و شروط آن كمتر باشد خطاهاي برنامه همان شرط ها هستند
6- در زندگي كه فرقي ندارند در انتخاب فرق ميكنند كه مخلص همشان هستم
7- كل كلي در كار نيست حق با آنهاست مگر خلافش ثابت شود يا ثابت كنم
8- حالاشم رسيدم تلاشم تجربه است و همينهائي كه نوشتم بيشتر از چيزي كه خواهم نوشت دوست دارم وقتي كه نوشتم تازه مثل اينها دوستش خواهم داشت
9- لطف عالي زياد

hamedrokhian
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:01 عصر
1- 95% برنامه نویسی vb.net چون کار با این نرم افزار آسان است و کاربرد زیادی داره.
2- باز هم vb.net - با زبان های دیگر آشنایی ندارم
3- پروژه ای
4- 90% - برای اینکه کار با این زبان شیرین است و از کار با برامه نویسی خسته نمی شوم
5- بلی - من چند پروژه را با این برنامه شروع کردم
6- فقط کد نویسی هاشون فرق داره و ظاهر برنامه با هم یکی است. سی زبان سختی است ولی وی بی آسان است
7- هیچی
8- هنوز درباره این موضوع فکر نکردم.
9- به نظر من زبان وی بی از زبان های دیگر بهتر و آسان تر است و برنامه نویس خسته نمی شود.:خجالت::لبخند::خجالت:با تشکر

FastCode
سه شنبه 13 مهر 1389, 21:28 عصر
C#
خیلی کم.چون زیادی انحصاریه
C++ خیلی چیزها هست که این دو زبان رو متمایز میکنه.تقریباً همش رو دوست دارم.
؟
4- فکر میکنید چند درصد تو روحیه یه فرد برنامه نویس ، نوشتن یه برنامه تاثیر گذاره ؟ چرا ؟
true
خیلی زیاد.از صفر صفر. یه برنامه رو به 5 تا زبون نوشتمالبته هر کدوم 10 برابر قبلی پیچیده شد.
6- به نظرتون اونهایی که سی مینویسند با ما بیسیک کارها از چه جهاتی تو زندگی تفاوت دارند ؟
در کلام نگنجد.
http://www.geekherocomic.com/2008/10/23/visual-basic-boy-stay-away-from-my-code/
false.من تنها کار میکنم.
یه RDBMS
9- نظر شخصی....
چرا نپرسیدی زبان اصلی که الان باهاش کار میکنید چیه؟

MehdiElexal
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:04 عصر
C#‎
9- نظر شخصی....
چرا نپرسیدی زبان اصلی که الان باهاش کار میکنید چیه؟

والا خواستم بپرسم دوست عزیز ، دیدم تالار Vb.Net سر همین دیگه سوال نکردم !!!

ممنون از همه دوستانی که تا به حال در این تایپیک شرکت کردند ، خیلی زحمت کشیدن و جای گلگی از اونهایی که با این همه تجربه نظری ندادند ، به هر حال منتظر همه هستیم ، از اونی که 1 برنامه ساده نوشته تا اونی که چندین پروژه انجام داده
ممنون از همه :قلب:

Alireza_Salehi
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:13 عصر
1- خیلی، البته سی شارپ در وضعیت فعلی خیلی کارا ازش برمیاد ولی چون شخصا در کارهای متنوعی شرکت میکنم سی شارپ پاسخگوی همه اونها نیست.
2- با خیلی ها کد زدم ولی چند وقت همی خوام فرق اف شارپ رو با نمنه های قبلی تست کنم وقت نمیشه...
3- فرقی نمیکنه
4- من کلا وقتی برنامه با یک بار کامپایل و بدون تست درست کارکنه خیلی خوشحال میشم...
5- بله ، چون از اول طراحی مناسبی نداشه یا تکنولوژی عوض شده
6- کلا سی یه چیز دیگه است، اونهایی هم که انتخابش می کنند طبعا یه چیز دیگه اند... البته من اول با وی بی شروع کردم...
7- کمی، یا طرف نمیگرفته من چی میگم یا من نمیگرفتم طرف چی میگه، کلا فایده ای نداره!
8- فکر نمیکنم همچین روزی برسه، همیشه یک کار بزرگتری هست...
9- کلا دات نت جدیدا خیلی کامل شده ... ولی هنوز CPP یه چیز دیگه است...

ما نفهمیدیم مشکل عزیزان با انحصار چیه؟
مشتری محصول می خواد ، پولشم میده، دیگه چه فرقی میکنه با چی! با انحصار یا بی انحصار....

returnx
سه شنبه 13 مهر 1389, 22:55 عصر
VB6
1-95% چون همه کار باهاش میشه کرد و تنها مشکلی که داره ارتباط با سخت افزار
2-C#‎, Java چون الان همه جا از این دو زبان صحبت هست
3- برنامه های تحت ویندوز ترجیحا الگوریتمیک ، چون فقط در این زمان هست که از مغزم استفاده میکنم.
4- خیلی ، هرچی برنامه بزرگتر اعتماد بنفس برنامه نویس هم بیشتر
5- 1و2 بار اما باز هم اون نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم
6- کسانی که با سی برنامه مینویسند مغرور ترند(البته قصد بی احترامی نداشتم)
7- خیلی ... مخصوصا با استادا ، خیلی حال میده...
8- یک کامپایلر که سینتکسش خیلی شبیه به vb6 باشه و بشه با سخت افزار راحت تر ارتباط بر قرار کرد
9- لطفا انقدر به vb6 بی احترامی نکنید....

Slytherin
چهارشنبه 14 مهر 1389, 00:34 صبح
من با ویژوال بیسیک می نویسم، با C# هم آشنایی دارم. در کل زبان خوبی هستند. چرا راضی نباشم؟ اصلا مگه راضی بودن یا نبودن دست منه؟:لبخند: مهم عملکردشونه...

من به C ، C++ ، Java ، و ActionScript هم علاقه دارم و می خواهم آنها را یاد بگیرم.
C به دلیل قدرتش و کار بر روی سخت افزار و برنامه نویسی میکروکنترلر و آیسی.
C++ به دلیل قدرتش در ضمیه کار های گرافیکی از قبیل بازی سازی، کلا فکر می کنم در حال حاضر برنامه های قدرتمند با C++ ساخته می شوند.
Java به خاطر چند پلتفرمه بودنش
ActionScript هم به دلیل ساخت بازی ها و برنامه های فلش :D

به همه سبک ها علاقه مندم. چون عاشق برنامه نویسی هستم و برنامه نویسی در هر سبک یک مزه ای دارد!:D

خودم به شخصه از این موضوع لذت می برم، احساس می کنم خدا هستم و در حال ساخت موجوداتم!

خیر، معمولا چرخ را دوبار اختراع نمی کنند. سعی می کنم چیز های جدید بنویسم.

فکر نمی کنم ملاکی برای تفاوت باشد.

زیاد نبوده، معمولا دیگران قانع می شوند!:لبخند:

انواع بازی، نرم افزار و سایت به سبک ایرانی و قابل رغابت با بازار جهانی.

9- نظر شخصی...
عاشق برنامه نویسی هستم، حتی اگر 1 ریال از اون درآمد نداشته باشم.
اگر همین الان به من بگن بیا فلان هتل رو رایگان بهت می دیم دیگه دنبال برنامه نویسی نرو قبول نمی کنم!

غلامرضا شریفی
شنبه 17 مهر 1389, 09:21 صبح
1- ياد بچگي افتادم چندتا بابارو دوست داري
2- همين را در حد كفايت دوست دارم نيازي به ديگري نيست خوشبختانه پسر عموم هم vbنويس است مشكل كلاس ندارم
3 - درست متوجه سبك نشدم
4- يك خط يك برنامه اگر درست پيش برود خستگي يك روز پريده تازه شب هم خوابت نمي برد
5- من تمام برنامه هاي كه نوشتم دو يا سه بار ويرايش كردم ولي از اول ننوشتم دليل ويرايش اينه كه در مدت زماني كه يك پروژه را مي نويسي با هزاران رويداد جديد روبرو ميشويد كه به تناسب تجربه و اطلاعاتي كه در آن رابطه داريد حل مسئله ميكنيد و اين تجربيات باعث ميشود كه خيلي از مطالب قبل دچار دگرگوني شود شايد براي راحتي خودم هم باشد همانطور كه هر روز از يك مسير خاص به سر كار خود ميرويد ولي احتمال دارد به دلايل خاصي اين مسير مشكل ساز شود در روزهاي بعد احتمال دارد مسيري دور تر را انتخاب كنيد كه شرط و شروط آن كمتر باشد خطاهاي برنامه همان شرط ها هستند
6- در زندگي كه فرقي ندارند در انتخاب فرق ميكنند كه مخلص همشان هستم
7- كل كلي در كار نيست حق با آنهاست مگر خلافش ثابت شود يا ثابت كنم
8- حالاشم رسيدم تلاشم تجربه است و همينهائي كه نوشتم بيشتر از چيزي كه خواهم نوشت دوست دارم وقتي كه نوشتم تازه مثل اينها دوستش خواهم داشت
9- لطف عالي زياد

دوستان اگر لطف كنند و نقدي در باره هر كدام ازمطالب دارند بيان نمايند باعث خورسندي است

syntiberium
یک شنبه 18 مهر 1389, 01:32 صبح
1. زیاد از c# راضی نیستم چون خیلی توی گرافیک قوی نیست .
2. c++ چون توی گرافیک از c# قوی تره ولی حوصله ی یاد گیری زبان جدید رو ندارم .
3. بازی و برنامه های گرافیکی .
4. زیاد . البته این روز ها دیگه بیشترین درصد برنامه نویس ها توی گروه هستند که خوب گروه ها موفق ترند و روحیشون هم بهتره .
5. آره . چون پاکش کرده بودم یا یادم نبوده کجاست و بهش نیاز داشتم .
6. من هر دوتاشو کار کردم زیاد با هم فرقی نداره تازه توی vb آخر خط هم هی نمی خواد ; بزاریم :عصبانی++:. من چون همه می گفتن c# بهتره رفتم یاد گرفتم .
7. یه بار با معلمم که کم مونده بود همدیگه رو بزنیم :لبخند: .
8. یه چیزی تو مایه های secondlife .
9. از نظر من برنامه نویسی یه جور شعبده بازیه تا حل مشکلات . شعبده ی گرافیک و صدا از همشون با حال تره .

MehdiElexal
دوشنبه 26 مهر 1389, 23:49 عصر
ممنون از همه بچه های برنامه نویس عزیزی که تو این تایپیک شرکت کردند .
منتظر نظرات (تجربیات) بقیه هم هستیم
ممنون از این که احساسات و تجربیات خودتون رو راجع به حیطه کاریمون بیان میکنید
باتشکر از همه :قلب::قلب::قلب:

majidbestgame
سه شنبه 27 مهر 1389, 01:04 صبح
Delphi 7
90 تا 95 درصد .... چون میشه گفت در همین حد و حدود دست برنامه نویشی که من باشم رو باز گذاشته الیته بر حست میزان دانش خودم
والا من قبلا ویژوال بیسیک کار کردم و مدت کوتاهی هم C# ولی به نظر من هیچکدم دلفی نمیشن:لبخند:
برنامه نویسی هایی که در نوع خودشون کمیاب باشن یک جورایی فک پایین آور باشه..:لبخند:
به نظر من بستگی به میزان موفق بودن برنامه داره..اگه برنامه موفقیت زیادی داشته باشه و دانش برنامه نویش با همون برنامه ارتقا داده بشه مسلما ریاد
آره گهگاهی پیش اومده(البته وقتی که مشتری گیر داده) و گر نه در کل معمولا پیش اومده و میاد که وقتی احساس میکنی این راه جدیدی که بلدی بهتر از قبلیست و اونو جایگزین راه قبلی میکنیم و اینطوری یک بخش از برنامه بازنویسی میشه
من که بیسیک کار نیستم امیدوارم نگین واسه چی اینجا پست دادین:لبخند: ولی به نظر من اونا یک کم بیشتر فکر میکنن و مسلما به علت کم خوابی و فک زیاد باید لاغر تر باشن:قهقهه:/
نه چون من تنهایی کار میکنم ولی احتمالا به زودی یک کروه درست کنیم این احتمال هست که بعدا این مشگل پیش بیاد
والا نمیدونم این چیزی که من خیلی تو فکرشم سطحش بالاست یا نه.... می خوام یک برنامه بنویسم که رایانه رو یک جورایی ویس کنترل کنه و بجای موس و یا کیبورد از صدا و یک میکروفن برای منترل کامپیوتر استفاده کرد
9- نظر شخصی....
به نظر من اگه کسی عاشق و دلباخته ی برنامه نویسی باشه حتما یک روز به قله های موفقیت دست پیدا میکنه...من برنامه نویسی رو با شنیدن یک جمله آغاز کزدم و به نظرم اومد واسه شما هم بگم شاید واسه شما هم تاثیر مثبت داشت این جمله رو بیاد بیار وقتی فک کردی این کاری رو که می خوای انجام بدی با برنامه ای نوشتی نمیشه: "هیچ کاری تو کامپیوتر نشد نداره سعی کن حتما میتونی"....در ضمن ایول نظر سنجی خوبیه.....