View Full Version : سوال: کنترلی شبیه به این تو ASP.NET سراغ دارین ؟
mdssoft
سه شنبه 13 مهر 1389, 05:28 صبح
سلام ،
چند روز پیش وب گردی می کردم که این سایت (http://demo.rockettheme.com/?template=zephyr) رو دیدم ، منوی سایت ( همونی که شماره داره 01 و 02 و تا 08 ) نظرم رو جلب کرد.
حالا می خواستم بدونم یه چنین کنترلی توی ASP.NET داریم که بشه ازش استفاده کرد.
من قبلا پروژه زیر رو دیدم ، اما یه کنترلی می خوام که بشه توش CheckBox اضافه کرد ، TextBox اضافه کرد و ...
سورس (http://syrinxmenu.codeplex.com/) ، دمو (http://menu.syrinx.ph/)
صادق صدقی
سه شنبه 13 مهر 1389, 06:35 صبح
سلام قربونت این جی کوئریه
کامپوننت نیست هنره خلاقیت + تکنلوژی جی کوئری
mdssoft
سه شنبه 13 مهر 1389, 06:37 صبح
منم می دونستم که اون کنترل خاصی نیست :متفکر: ، من دنبال یه کنترل شبیه به اون تو .NET هستم
amirjalili
سه شنبه 13 مهر 1389, 08:49 صبح
خوب آخه این منو کاملا با جاوااسکریپت درست شده(صادق صدقی عزیز نمیدونم از کجا به این نتیجه رسید که این jquery هستش). کنترل های سروری که از این کارا قرار نیست انجام بدن. شما کدوم کنترل سروری رو دیدین که افکت جاوااسکریپتی داشته باشه(منظورم کنترلی مثل منو نیست که از یه جاوااسکریپت خیلی ساده استفاده کرده)؟ مگر اینکه کنترل اختصاصی خودتون رو بخواهید بسازید. سوال بعدی اینکه این منو چه ویژه گی میتونه داشته باشه که اسمش رو بذاریم کنترل سمت سرور؟
شما میتونید همین رو با کنترل های دات نت درست کنید بعد بذاریدش تو یه div .بعد کارهایی رو که میخواهید انجام بدید.
alonemm
سه شنبه 13 مهر 1389, 08:51 صبح
دوست من بهتره شما دونبال یک پروژه جی کوئری که همراه با سورس هست بگیردید تا یک کامپونت.
mdssoft
سه شنبه 13 مهر 1389, 09:17 صبح
دوست من بهتره شما دونبال یک پروژه جی کوئری که همراه با سورس هست بگیردید تا یک کامپونت.
شما چیزی سراغ دارید؟
صادق صدقی
سه شنبه 13 مهر 1389, 23:21 عصر
خوب آخه این منو کاملا با جاوااسکریپت درست شده(صادق صدقی عزیز نمیدونم از کجا به این نتیجه رسید که این jquery هستش). کنترل های سروری که از این کارا قرار نیست انجام بدن. شما کدوم کنترل سروری رو دیدین که افکت جاوااسکریپتی داشته باشه(منظورم کنترلی مثل منو نیست که از یه جاوااسکریپت خیلی ساده استفاده کرده)؟ مگر اینکه کنترل اختصاصی خودتون رو بخواهید بسازید. سوال بعدی اینکه این منو چه ویژه گی میتونه داشته باشه که اسمش رو بذاریم کنترل سمت سرور؟
شما میتونید همین رو با کنترل های دات نت درست کنید بعد بذاریدش تو یه div .بعد کارهایی رو که میخواهید انجام بدید.
یک سوال فنی!!!!!!!!!!!
مگر جی کوئری واسه ساخت منو ها و انیمیشن نیست(و خیلی چیز های دیگه)!!!!!!!!!!!!
مگر جی کوئری برگرفته از زبان جاوا اسکریپت نیست؟
مگه غیر از اینه که جاوا با بعضی مرور گر ها ناسازگاره و جی کوئری این مشکل رو حل کرده؟
شاید دانش محدوده من ناقص باشه
لطفا راهنمایی کنید
Himalaya
سه شنبه 13 مهر 1389, 23:39 عصر
مگر جی کوئری واسه ساخت منو ها و انیمیشن نیست(و خیلی چیز های دیگه)!!!!!!!!!!!!
این یه بخشی از کارایی هستش که میشه با jquery انجام داد.
مگر جی کوئری برگرفته از زبان جاوا اسکریپت نیست؟
خوب آره ولی خیلی از کاراشو همراه با css انجام میده
مگه غیر از اینه که جاوا با بعضی مرور گر ها ناسازگاره و جی کوئری این مشکل رو حل کرده؟
جاوا با مرورگرها ناسازگار نیست . جی کوئری هم تو این زمینه معجزه نکرده. بهتره این جوری بگیم که ممکن یه دستور تو یه مرورگر درست کار کنه ولی همون دستور تو مرورگر دیگه ای کاربرد نداشته باشه. ولی معادل اون دستور تو مرورگر دوم وجود داره
مثلا
if (document.documentElement && (document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight)) {
//IE 6+ in 'standards compliant mode'
myWidth = document.documentElement.clientWidth;
myHeight = document.documentElement.clientHeight;
}
else if (document.body && (document.body.clientWidth || document.body.clientHeight)) {
//IE 4 compatible
myWidth = document.body.clientWidth;
myHeight = document.body.clientHeight;
}
}
else {
myWidth = window.innerWidth;
myHeight = window.innerHeight;
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.